aris1986 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Η εβδομάδα προσαρμογής θα τους σώσει...
tritonas00 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Αν δεν νοιώσεις τι πάει να πει εμπλοκή σε Έβρο/νησί και σκοπιά στους -10 αστο... Δεν θεωρεισαι αντρας ας πουμε, ε? Σορρυ, αλλα οταν ημουν στο Σουφλι στους -12, θεωρουσα τον εαυτο μου τερμα μ@λακα... 2
alex-gate-7-1925 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δεν θεωρεισαι αντρας ας πουμε, ε? Σορρυ, αλλα οταν ημουν στο Σουφλι στους -12, θεωρουσα τον εαυτο μου τερμα μ@λακα... Αυτό κατάλαβες? Μπήκες στο κόπο να διαβάσεις τη συνομιλία? Και εγώ μ@λ@κας νιώθω κάθε φορά και ούτε κατά διάνοια μου προσφέρει κάτι... Αλλά η συζήτηση ήταν για το ότι κάνουν καλά που δέχονται τα βύσματα και τρώμε οι υπόλοιποι εμπλοκές στα σύνορα... 1
nikos-thess Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Να φανταστείτε για τι πράγμα μιλάμε, στο Χαϊδάρι περιμέναμε 30 άτομα απο 336, και εν τέλει μας ήρθαν 6-7. Όλοι οι άλλοι Έβρο/νησιά... Nα παρακαλάς να μεινεις εκεί που είσαι. Χίλιες φορές προτιμότερο 5-1 ή 7-1 ξέρω γω μεσα στην Αθήνα παρά στον Έβρο. Η πλακα ειναι που αρκετοι περιμεναν μειωση ή και καταργηση θητειας με συριζα Θα φανε καλα.
zeniath Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Να ενημερωθείς από το Στρατολογικό γραφείο στο οποίο υπάγεσαι.. ώστε να σε ενημερώσουν σχετικά με το τι χαρτιά πρέπει να προσκομίσεις. Μην το αφήσεις για την τελευταία στιγμή.. Ένα χαρτί βγάζεις.. την ακτινογραφία θώρακος από δημόσιο Νοσοκομείο, αλλά επειδή εσύ έχεις ποιο σοβαρό πρόβλημα, ενημερώσου πριν μπεις στην διαδικασία της κατάταξης, αν και θα σε στείλουν στο 401 για εξετάσεις και εκεί ανάλογα το πρόβλημα που θα έχεις είναι πολύ πιθανό να σε βγάλουν ή Ι4 άοπλο ή 5 και να πας σπίτι σου. Το ποιο σημαντικό... κάτι που ΔΕΝ κάνουν οι περισσότεροι είναι να μιλήσεις με το Στρατολογικό γραφείο. Ναι σκοπεύω να πάω στο Ρουφ από Τρίτη (γιατί είμαι με γρίπη atm και περνάω super το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας).
phanispal Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Πάντως το να είσαι στην Αθήνα δεν είναι υποχρεωτικά καλύτερο από το να είσαι παραμεθόριο, και το λέω από πρώτο χέρι. Ναι, έχω φυλάξει κι εγώ την Κατεχάκη, αλλά αν μπορούσα θα έφευγα. Όπως έκαναν εκείνοι που μπορούσαν. Δεν είναι όλες οι μονάδες ίδιες στην Αθήνα ή κοντά στο σπίτι σου γενικότερα.
bilya Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Πάντως το να είσαι στην Αθήνα δεν είναι υποχρεωτικά καλύτερο από το να είσαι παραμεθόριο, και το λέω από πρώτο χέρι. Ναι, έχω φυλάξει κι εγώ την Κατεχάκη, αλλά αν μπορούσα θα έφευγα. Όπως έκαναν εκείνοι που μπορούσαν. Δεν είναι όλες οι μονάδες ίδιες στην Αθήνα ή κοντά στο σπίτι σου γενικότερα. θέλω πραγματικά να μου πεις που ήσουν και δεν μπορούσες να φύγεις και ήταν χειρότερα απο παραμεθόριο ....
dacourt Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Το επέλεξαν να είναι στο Στρατό ή κάποιος τους το επέβαλλε; Καλά έκαναν και έβαλαν βύσμα απέναντι σε αυτόν τον παραλογισμό. Το μοναδικό λάθος είναι ότι δεν εξετάζονται σωστά τα κριτήρια για τι μεταθέσεις.. όσο για την επιλογή ή τον εξαναγκασμό που αναφέρεις, αν 9 μήνες να υπηρετήσετε την πατρίδα είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα.. τι να πω! Άλλα είναι τα προβλήματα αυτού του τόπου.. και όχι οι 9 μήνες στις Ένοπλες Δυνάμεις. Πάντως το να είσαι στην Αθήνα δεν είναι υποχρεωτικά καλύτερο από το να είσαι παραμεθόριο, και το λέω από πρώτο χέρι. Ναι, έχω φυλάξει κι εγώ την Κατεχάκη, αλλά αν μπορούσα θα έφευγα. Όπως έκαναν εκείνοι που μπορούσαν. Δεν είναι όλες οι μονάδες ίδιες στην Αθήνα ή κοντά στο σπίτι σου γενικότερα. Η μεγαλύτερη χαζομάρα πολλών είναι να έρθουν πίσω στην Αθήνα... τι δεν γνωρίζουν; 1.Γαλονάδες που είναι μπριζομένοι από τις πολιτικές πιέσεις ξεσπούν στους στρατιώτες.. 2. Αν τύχει και δεν ξεσπάσουν πάνω τους... θα ξεσπάσουν στον ΔΚΤΗ τους και αυτός με την σειρά του στου ΔΕΑ-ΥΠΑΞ και αυτοί με την σειρά τους στους στρατιώτες... Άρα μια η άλλη θα φας ήττες πολλές στην Αθήνα... 3.Θα χαιρετάς συνέχεια κάθε λογής γαλονά.. χωρίς λόγο, απλά γιατί θα περπατάς στα ίδια λημέρια με αυτούς.. 4. Σταματά η επαφή με τους Αξιωματικούς σου στην μονάδα που ήξεραν τι καπνό φουμάρεις και πως θα σε αντιμετωπίσουν. 5.Τα περισσότερα Στρατόπεδα πέριξ των Αθηνών είναι πολύ προβλεπόμενα.. και η ευχή "να πάω Αθήνα" θα αποδειχθεί κατάρα στην συνέχεια.
chrisxkar Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 καταργηση στην παρουσα φαση το θεωρω αδυνατο να γινει γιατι ολοι αυτοι που ειναι φανταροι τοσα χρονια θα παρουσιαζονται ως ανεργοι στα χαρτια οποτε θα πατησουν τα αλλα κομματα για να πουν οτι εκτιναχθηκε η ανεργια
phanispal Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 θέλω πραγματικά να μου πεις που ήσουν και δεν μπορούσες να φύγεις και ήταν χειρότερα απο παραμεθόριο .... 13 ΛΔΒ, στη 13η ΔΕΕ.
Tilemaxx Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Nα παρακαλάς να μεινεις εκεί που είσαι. Χίλιες φορές προτιμότερο 5-1 ή 7-1 ξέρω γω μεσα στην Αθήνα παρά στον Έβρο. Η πλακα ειναι που αρκετοι περιμεναν μειωση ή και καταργηση θητειας με συριζα Θα φανε καλα. Κανονικά 1-1 μας πάει εκεί, τώρα προσωρινά που απολύεται η 332 και έπεσαν μαζεμένες κάτι φοιτητικές άδειες πάει 2-1 3-1. Πάντως το να είσαι στην Αθήνα δεν είναι υποχρεωτικά καλύτερο από το να είσαι παραμεθόριο, και το λέω από πρώτο χέρι. Ναι, έχω φυλάξει κι εγώ την Κατεχάκη, αλλά αν μπορούσα θα έφευγα. Όπως έκαναν εκείνοι που μπορούσαν. Δεν είναι όλες οι μονάδες ίδιες στην Αθήνα ή κοντά στο σπίτι σου γενικότερα. Ακριβώς αυτό. 5.Τα περισσότερα Στρατόπεδα πέριξ των Αθηνών είναι πολύ προβλεπόμενα.. και η ευχή "να πάω Αθήνα" θα αποδειχθεί κατάρα στην συνέχεια. Αυτό είναι ο μεγαλύτερος μύθος όσον αφορά τη θητεία στην Αθήνα... Προβλεπέ μόνο μέσα στο Υπουργείο, άντε καμιά ΑΣΔΥΣ... Για αυτό σου λέω... Αν δεν νοιώσεις τι πάει να πει εμπλοκή σε Έβρο/νησί και σκοπιά στους -10 αστο... Καλά έκανες και πήγες αφού δικαιούσαι την μαετάθεση... Αλλά σίγουρα θα έχεις δίπλα σου άτομα που θα έπρεπε να είναι εδώ ώστε να μην τρώνε εμπλοκές οι υπόλοιποι... Που έκανες κέντρο αν επιτρέπεται? Μεσολόγγι 1ος Λόχος.
TeZaS Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ δεν θέλω να καταργηθεί η υποχρεωτική θητεία. Να απολυθούν ΟΛΟΙ οι ΕΠΟΠ αύριο και ας με καλέσουν να κάνω 1 χρόνο θητεία.
Fulgore Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Ολοι που λενε οτι θελουν να γυρισουν Αθηνα τα γνωριζουν αυτα που γραφετε παραπανω αλλα τα σημαντικοτερα πραγματα που κερδιζεις ειναι τα χρηματα,και εχεις και αλλα bonus οπως πχ πλενεις τα ρουχα σπιτι σου δεν χρειαζεται να βγαινεις στις ιδιες και ιδιες καφετεριες που βγαιναμε εμεις στα νησια κλπ.
NickTG Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Αυτό είναι ο μεγαλύτερος μύθος όσον αφορά τη θητεία στην Αθήνα... Προβλεπέ μόνο μέσα στο Υπουργείο, άντε καμιά ΑΣΔΥΣ... Πήγαινε και μια από ΧΩΚ να τους το πεις αυτό. Μετά πες τους και για τις εμπλοκάρες σας με 3-1.
tritonas00 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Να απολυθούν ΟΛΟΙ οι ΕΠΟΠ αύριο Οχι, ειναι επικινδυνοι για την κοινωνια αυτοι, καλυτερα εκει που ειναι. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις