Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε εντάξει, πως λες να τους υποδεχτούν στις μονάδες Έβρο/νησιά αυτούς που έφυγαν από βυσματικές μονάδες της Αθήνας; Θα τους πήξουν στις υπηρεσίες και τις αγγαρείες.

Δημοσ.

Δεν πιστευω τιποτα αμα δεν δω αποτελεσματα.

Και ο Αβραμο ελεγε τα ιδια ακριβως , αλλα τελικα με βαση γνωστους μου καποιοι φουκαραδες απλα την πληρωσαν οπου ειχαν κανονικα και με τον ΝΟΜΟ δικαιωμα να υπηρετησουν στην Αθηνα.

Oτι και να πει/κανει ο Καμμενος και ο καθε καμμενος , αμα δεν βαλουμε και εμεις το χερακι μας λιγακι να σταματησουμε το βυσμα δεν προκειται να γινουν και πολλα. Δεν αναφερομαι σε περιπτωσεις του ¨εχω το ταδε θεμα, δε μπορω να υπηρετησω μακρυα" , αλλα σε αυτες του "πωω ρε μαλακαα βαριεμαιιι εκει περααα. θελω να ειμαι με τη γκομενα σπιτι μου ολη μερααα. και ασε τα κοροιδα να σταζουν εκει πανω στις υπηρεσιες! χαχα! Δεν ειμαστε ολοι ισα και ομοια!! Σορυ τωρα παω να παρκαρω το αμαξι μου στην θεση ενος ΑΜΕΑ επειδη δε βρισκω αλλου!"

• Like 1
Δημοσ.

Oμαδικες αναβολες! Χαχαχαχαχα και κλαμματα, μισω την νεα κυβερνηση κτλπ.

Ε ρε γελια!

Νέος είσαι ακόμα...τις άδειες σκέφτεσαι; Σε παίρνει για πολλά ακόμα, χαλάρωσε  B)

Τα καλύτερα σκηνικά πάντως θα γίνουν με τις ψαρούκλες-βύσματα απο ΓΕΣ κτλ που έχουν συνηθίσει στα χημεία και δεν ξέρουν ούτε να αναφέρονται, ούτε να χαιρετούν, ούτε να κρατάνε όπλο και ξαφνικά θα βρεθούν στη Γκατζολία σε κάνα τέντα στρατόπεδο...πολύ πονος!!

Θερμή υποδοχή στην παραμεθόριο για τα παιδιά, προβλέπεται.

Πολλά γέλια θα πέσουν... Ήδη το 401 έχει γεμίσει με "αρρώστους" πάντως... Δεν ξέρουν όμως ότι εδώ στην παραμεθόριο το να πας 401 για να γλιτώσεις κάτι μέρες χωρίς να έχεις πραγματικά πρόβλημα σου γυρνάει μπουμερανγκ μετά και είναι ακόμα χειρότερα...

Καλησπερα μαγκες..10 Μαρτη παρουσιαζομαι Μεσολογγι

Θελω να ξερω με τα κινητα τι παιζει?

Μεχρι την ορκομωσια θα εχω ενα των 15 ευρω χωρις καμερα κ μετα μπορω να παρω οτι θελω?

Μην αγχώνεσαι για τίποτα... Εγώ στο Μεσολόγγι το κανονικό μου είχα το Νοέμβρη... Μόνο ένα λόχο είχαν σούζα και όλοι οι άλλοι κάναμε ζωάρα... Πληροφορίες μέσω ΠΜ :)

Δημοσ.

Ε εντάξει, πως λες να τους υποδεχτούν στις μονάδες Έβρο/νησιά αυτούς που έφυγαν από βυσματικές μονάδες της Αθήνας;

Με εβδομαδα προσαρμογης :P

Δημοσ.

Κάτι τελευταίο, ιατρικά εκτός από το κέντρο εκπαίδευσης παίζει να περάσεις εκτός; Παίζει να βγαίνω Ι5 λόγω εγχειρίσεων καρδιάς και αν μπορώ να γλιτώσω την διαδικασία με τρέξιμο θα ήταν καλά. Βέβαια έμαθα ότι άλλαξαν τα standars και πλέον υπάρχει πιθανότητα από Ι2 έως Ι5 (από Ι4 με Ι5 που ήταν πριν για καρδιακά)

Να ενημερωθείς από το Στρατολογικό γραφείο στο οποίο υπάγεσαι.. ώστε να σε ενημερώσουν σχετικά με το τι χαρτιά πρέπει να προσκομίσεις. Μην το αφήσεις για την τελευταία στιγμή.. 

Ένα χαρτί βγάζεις.. την ακτινογραφία θώρακος από δημόσιο Νοσοκομείο, αλλά επειδή εσύ έχεις ποιο σοβαρό πρόβλημα, ενημερώσου πριν μπεις στην διαδικασία της κατάταξης, αν και θα σε στείλουν στο 401 για εξετάσεις και εκεί ανάλογα το πρόβλημα που θα έχεις είναι πολύ πιθανό να σε βγάλουν ή Ι4 άοπλο ή 5 και να πας σπίτι σου.

Το ποιο σημαντικό... κάτι που ΔΕΝ κάνουν οι περισσότεροι είναι να μιλήσεις με το Στρατολογικό γραφείο.

Και απο ΣΑΝ έστειλαν, και απο ΑΣΔΥΣ που άδειασε, και απο Μενίδι, όπως και απο μονάδες των Ιωαννίνων-Λάρισας (1η στρατιά), Κρήτης, κτλ. Δεν πειράζει, αυτόν τον υπουργό ήθελαν αυτοί που έφυγαν, αυτόν έχουν.

Πολύ καλά έκανε ο Υπουργός και τους ξαπόστειλε... δεν έχουν καμία δουλειά να βρίσκονται στο Πεντάγωνο.. ή δίπλα στις πόλεις που κατοικούν. Να πάνε στα σύνορα να δουν πως τρίβουν το πιπέρι.

Στο Στρατό είναι.. δεν είναι σε παιδική χαρά και παίζουν μπάλα.

Ε εντάξει, πως λες να τους υποδεχτούν στις μονάδες Έβρο/νησιά αυτούς που έφυγαν από βυσματικές μονάδες της Αθήνας; Θα τους πήξουν στις υπηρεσίες και τις αγγαρείες.

Το πρώτο μήνα.. και αν! Αλλά τουλάχιστον θα υπηρετήσουν ω μάχιμοι και όχι ως αναπληρωματικοί!

Δημοσ.

Το επέλεξαν να είναι στο Στρατό ή κάποιος τους το επέβαλλε; Καλά έκαναν και έβαλαν βύσμα απέναντι σε αυτόν τον παραλογισμό. Αν ήθελε το κράτος να στέλνει μαζικά κόσμο στην παραμεθώριο, ας το έκανε τουλάχιστον με κάτι περισσότερο απο 8 και κάτι € το μήνα.

Δημοσ.

Το επέλεξαν να είναι στο Στρατό ή κάποιος τους το επέβαλλε; Καλά έκαναν και έβαλαν βύσμα απέναντι σε αυτόν τον παραλογισμό. Αν ήθελε το κράτος να στέλνει μαζικά κόσμο στην παραμεθώριο, ας το έκανε τουλάχιστον με κάτι περισσότερο απο 8 και κάτι € το μήνα.

Συμφωνώ με το θέμα του στρατού.. Αλλά ούτε εμείς που είμαστε στην παραμεθόριο το επιλέξαμε... Και εκτός από την παραμεθόριο δεν επιλέξαμε να κάνουμε 10-15 μέρες σερί υπηρεσίας χωρίς ύπνο (γιατί σε προβλεπέ στρατόπεδα απαγορεύεται το πρωί μέχρι το απόγευμα) επειδή κάποιοι είχαν βύσμα και έχουν πληρότητα σε Αθήνα/Καλαμάτα 400% για να τους πηγαίνει 1-5... Οπότε να φανταστώ πρέπει να γίνουμε όλοι γλύφτες για να μπορούμε να έχουμε μία έξοδο??? Ή όσοι δεν έχετε βύσμα καλά να πάθετε μπορείτε να τρελαθείτε με τις εμπλοκές γιατί εμένα ο μπαμπάς/θείος μου ψηφίζει ΝΔ/ΠΑΣΟΚ??? 

Τι λογική είναι αυτή δηλαδή??? 

Και στην τελική ας βάλουν βύσμα αλλά πρώτα ας επανδρώσουν αξιοπρεπώς την παραμεθόριο... Και μετά ας βάζουν κόντρα για το ποιος έχει μεγαλύτερο βύσμα να πάει σπίτι του... Αυτό που έγινε στην 335 λόγω των εκλογών προφανώς ήταν απίστευτο... Μιλάμε για μία από τις μεγαλύτερες σειρές των τελευταίων ετών και να μην μπορούν να επανδρώσουν ένα νησί...

Δημοσ.

Όλοι δίκιο έχουν βασικά, κυρίως εσείς απο εκεί που υπηρετείτε χωρίς να το είχατε επιλέξει. Εγώ απο σπόντα μπήκα τον Νοέμβρη και αυτό επειδή ήξερα οτι θα έρθω Αθήνα γιατί δικαιούμουν κατ' εξαίρεση μετάθεση. Αλλιώς αν αργούσα μια ΕΣΣΟ ποιός ξέρει που θα ήμουν τώρα. Βασικά την έφαγαν τα κυκλώματα την 335 :-D

Να φανταστείτε για τι πράγμα μιλάμε, στο Χαϊδάρι περιμέναμε 30 άτομα απο 336, και εν τέλει μας ήρθαν 6-7. Όλοι οι άλλοι Έβρο/νησιά...

Δημοσ.

Για αυτό σου λέω... Αν δεν νοιώσεις τι πάει να πει εμπλοκή σε Έβρο/νησί και σκοπιά στους -10 αστο... Καλά έκανες και πήγες αφού δικαιούσαι την μαετάθεση... Αλλά σίγουρα θα έχεις δίπλα σου άτομα που θα έπρεπε να είναι εδώ ώστε να μην τρώνε εμπλοκές οι υπόλοιποι...

Που έκανες κέντρο αν επιτρέπεται? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...