TeZaS Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Καλά για χρήμα άαασε πουλήθηκα. Πήγα Χίο που σπούδαζα κιόλας (έδινα ακόμα μαθήματα) και είχα πάρει αμάξι να πηγαινοέρχομαι στην πόλη. Φοιτητής με 4 κατοστάρικα τον μήνα για δικά μου ήμουν ΠΕΝΑ, φαντάρος ήθελα 550
nikos-thess Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Καλημέρα! Μια ερώτηση για όποιον τυχαίνει να έχει γνώση από πρώτο χέρι. Στενό συγγενικό μου πρόσωπο πάει στο στρατόπεδο 547 στο τάγμα αερομεταφερόμενων στο Ρέθυμνο. Γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει εκεί κάτω? Γιατί πολλές φρίκες περιγράφονται στα διάφορα του διαδικτύου και αν ισχύουν καλό θα ήταν να πάει προετοιμασμένος... καταρχας στο στρατο ποτε δεν πας με τη σκεψη οτι θα περασεις ζαχαρη γιατι λιγο στραβα να πανε τα πραγματα θα τον πιεις. (ΝΟΜΟΣ νο1) Αερομεταφορες και μονο λεει πολλα. τεντα στρατοπεδο και χαλια. Αν εχει/μπορει ας βαλει βυσμα. Διαφορετικα ας παει προετοιμασμενος οτι θα βρεθει σε μια κολαση για να εχει το κεφαλι του ησυχο οτι και αν βρει μπροστα του.
dacourt Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 να ρωτησω ρε παιδια. Αφου με βαλανε τεθωρακισμενα(αυλωνα) και θελω ΥΕΑ ετσι και αλλιως γι ανα μην ξεμεινω απο χρηματα, αν μεινω ΥΕΑ τεθωρακισμενων.. υπαρχουν μοναδες περιμετρικα της αθηνας που θα μπορω να τοποθετηθω; Να θυμησω ηθελα ΥΕΑ Πεζικου.. και ΕΔ αλεξιπτωτα... αλλα θελει τρομερο βυσμα μιας και η ΜΑΛ ασπροπυργου το πολυ να θελει 5-6 ΔΕΑ στην εσσο μου τοποθετημενους εκει... μπορω να το παλεψω βεβαια με βυσμα για να γινει (εφοσον περασω αριστα τις δοκιμασιες στην ΣΕΑΠ) Αλλα τωρα σκεφτομαι και την επιλογη μονο για ΥΕΑ τεθωρακισμενων.. χωρις ΕΔ.. βεβαια χανω τα μισα μορια και την μιση εμπειρια....| Απλα εχω την αδερφη μου και την μητερα μου με 67% αναπηρια. Οποτε σκεπτωμενος, 1 μηνας ΚΕΝ αυλωνα.. 4 μηνες ΥΕΑ αυλωνα.. αν θα υπηρχε μοναδα να τοποθετηθω εδω γυρω λογω της αναπηριας των δικων μου... Αν και στεναχωριεμαι που δεν θα μπω ειδικος. Πιο πολυ γιατι κανω αλεξιπτωτισμο και το χω.. κριμα να μην περασω και αυτην την εμπειρια στον στρατο. Για οπλιτης δεν το συζητω στα αλεξιπτωτα, ξερω οτι θα με παρουν πιο ευκολα αλλα δεν θα μου μεινει μια στο τελος. Τεσπα πολυ μπλα μπλα.. το θεμα ειναι αν υπαρχει Μοναδα τεθωρακισμενων εδω τριγυρω για τοποθετηση αργοτερα. (υπαρχει μηπως και η περιπτωση απο τεθωρακισμενα να περασω ΚΕΑΠ σαν ΔΕΑ; ) ΌΧΙ θα πας Έβρο ή νησί, για να μείνει εδώ θα πρέπει να είσαι βυσματίας.. Το πρόβλημα της αναπηρίας των δικών σου, θα είναι θετικό και λογικά θα μετατεθείς κάπου κοντά, η παρουσίαση των στοιχείων θα πρέπει να γίνει με την κατάταξη σου. Όταν θα καταγείς μόλις τελειώσει η κατάταξη στο Κέντρο θα περάσουν οι επιτροπές... ΔΕΑ-ΕΛΔΥΚ-Ε.Δ. εκεί θα δηλώσεις στο γραφείο του Λόχου ότι θες να πας σε ένα από αυτά και θα σε στείλουν. Αν έχεις πρόβλημα με τα μάτια, όπως πχ δυσχρωματοψία... ΞΕΧΝΑ το για ΥΕΑ, τις τελευταίες ΕΣΣΟ τους κόβουν για ΥΕΑ. Θα περάσεις τα τεστ, ψυχολογικά και γραπτά και θα ανακοινωθεί μετά από καμια εβδομάδα αν συνεχίζεις για ΥΕΑ. Υπάρχουν παντού Μονάδες.. μην περιμένεις κανείς να σου πει αναλυτικά που υπάρχουν.. απλά να ξέρεις ότι υπάρχουν παντού. Ι1 απλά να βγεις.. αν βγεις 2 ή 3 απλά ξέχνα το. 2 θέλει μέσο και πάνε σε Σώματα και όχι σε Μονάδες... Καλησπερα μαγκες..10 Μαρτη παρουσιαζομαι Μεσολογγι Θελω να ξερω με τα κινητα τι παιζει? Μεχρι την ορκομωσια θα εχω ενα των 15 ευρω χωρις καμερα κ μετα μπορω να παρω οτι θελω? Ναι μπορείς να πάρει ότι θέλεις αρκεί να το κρατάς κρυμμένο και να μην τριγυρνάς με αυτό και σε μπανίσουν... αν σε δουν στο κατάσχουν(θα το στείλουν σπίτι να ξεκουραστεί) και θα φας από 5 μέχρι και 20 μερούλες. Κινητά που κάνουν τα στραβά μάτια.. είναι αυτά ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΕΡΑ... υπάρχει ένα που μπορείς να πάρεις το ΝΟΚΙΑ 130 Dual Sim.. είναι ιδανικό γιατί έχει πολύ μεγάλη ώρα στην μπαταρία και ΔΕΝ έχει κάμερα και GPS. Kαι να προσέχεις στην Σκοπιά με το κινητό.. ειδικά το βράδυ φαίνεται από χιλιόμετρα... καλό θα είναι να μην το παίρνεις μαζί σου. Μάγκες γίνεται πανικός με αυτό το θέμα. Μεχρι σημερα συνεχιζουν να πηγαινουν χαρτια για Εβρο/νησια σε μοναδες... Την 334 τη πιανει αυτο ξερετε; Ναι θα πάει καρφί για πολύ καιρό... ξεχάστε το μέσο, έχει γίνει Κούγκι στη Στρατολογία,
Fulgore Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα μαγκες..10 Μαρτη παρουσιαζομαι Μεσολογγι Θελω να ξερω με τα κινητα τι παιζει? Μεχρι την ορκομωσια θα εχω ενα των 15 ευρω χωρις καμερα κ μετα μπορω να παρω οτι θελω? Παρε ενα απλο κινητο χωρις καμερα και αν θες το πολυ πολυ παρε ενα Mp3 player να κανεις την δουλεια σου αντε και κανενα βιβλιο.Ολα τα αλλα ειναι μπουρδες μιας και στο κεντρο ουτως ή αλλως θα σου ζαλιζουν το κεφαλι τα στελεχη.
dacourt Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Αυτα τα 2 ισχυουν στον Εβρο η και γενικοτερα σε στρατοπεδα της Ελλαδας? (εξαιρουνται Ε.Δ) Νο1 Έβρος Νο2 Νησιά (Χίο-ΚΩ-Ρόδος-Λήμνος-Σάμος κτλ..) Για να πας Αθήνα ή σε Σώματα ή κοντά στην περιοχή που διαμένεις θα πρέπει να έχει πραγματικό λόγο.. αναπηρία γονέων, προστάτης οικογένειας κτλ.. όλα τα υπόλοιπα σε στέλνουν στην εξορία για ένα 7μηνο και ή γυρνάς σπίτι σου ή είναι αμετάθετο και απολύεσαι από εκεί. Χιος απο τα χειροτερα νησια για στρατο Στην Χίο όπως και στην Σάμο υπήρχαν τα λεγόμενα Στρατόπεδα ανεπιθύμητων.. τα οποία στην πραγματικότητα έλεγαν πως δεν υπήρχαν αλλά υπήρχαν και παραυπήρχαν, στην Χίο ήταν το 228ΜΤ/ΤΕ. Κάτι ανάλογο με το 3/1 του Πυροβολικού στην Κύπρου που λένε ότι δεν υπάρχει για λόγους Νατοικούς, αλλά υπάρχει. Είναι εύκολο να σε βάλουν σε φυλάκιο στου διαόλου τη μάνα ;Πως μπορεί κάποιος να πάει σε φυλάκιο; Για να πας σε Φυλάκιο θα πρέπει η Μονάδα σου ή ο Λόχος σου να έχει στην ευθύνη του Φυλάκιο, διαφορετικά δεν θα δεις και ούτε θα πας ποτέ σε Φυλάκιο.
Fulgore Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Νο1 Έβρος Νο2 Νησιά (Χίο-ΚΩ-Ρόδος-Λήμνος-Σάμος κτλ..) Για να πας Αθήνα ή σε Σώματα ή κοντά στην περιοχή που διαμένεις θα πρέπει να έχει πραγματικό λόγο.. αναπηρία γονέων, προστάτης οικογένειας κτλ.. όλα τα υπόλοιπα σε στέλνουν στην εξορία για ένα 7μηνο και ή γυρνάς σπίτι σου ή είναι αμετάθετο και απολύεσαι από εκεί. Στην Χίο όπως και στην Σάμο υπήρχαν τα λεγόμενα Στρατόπεδα ανεπιθύμητων.. τα οποία στην πραγματικότητα έλεγαν πως δεν υπήρχαν αλλά υπήρχαν και παραυπήρχαν, στην Χίο ήταν το 228ΜΤ/ΤΕ. Κάτι ανάλογο με το 3/1 του Πυροβολικού στην Κύπρου που λένε ότι δεν υπάρχει για λόγους Νατοικούς, αλλά υπάρχει. Για να πας σε Φυλάκιο θα πρέπει η Μονάδα σου ή ο Λόχος σου να έχει στην ευθύνη του Φυλάκιο, διαφορετικά δεν θα δεις και ούτε θα πας ποτέ σε Φυλάκιο. Αυτο θυμαμαι το ελεγε μια μερα ενας Ανθ/αγος σε πρωινη αναφορα σε μοναδα που ημουν στην Μυτιληνη οταν το καλοκαιρι με την γνωστη εμπλοκη ειχαμε μεινει απο 40 και 50 που ειχε παλια το στρατοπαιδο γυρω στα 10 ατομα,και ελεγε''Ταγμα ανεθιθυμητων προσοχη''
dacourt Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Οποτε στο Ι3 δινουν οπλο αναλογα την περιπτωση? Για να βγεις Ι3 σημαίνει ότι είσαι υπέρβαρος.. ή έχεις μεγάλη μυωπία κτλ... εκεί ανάλογα τι θα έχει γράψει ο Στρατιωτικός Ιατρός, αν κάποιος έχει μεγάλη μυωπία ΔΕΝ παίρνει όπλο, το ίδιο και για το βάρος. Αυτο θυμαμαι το ελεγε μια μερα ενας Ανθ/αγος σε πρωινη αναφορα σε μοναδα που ημουν στην Μυτιληνη οταν το καλοκαιρι με την γνωστη εμπλοκη ειχαμε μεινει απο 40 και 50 που ειχε παλια το στρατοπαιδο γυρω στα 10 ατομα,και ελεγε''Ταγμα ανεθιθυμητων προσοχη'' Και όχι μόνο υπάρχουν αλλά ζουν και βασιλεύουν μέχρι και σήμερα.. και έχει και τα ανάλογα στελέχη
TeZaS Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Στην Χίο όπως και στην Σάμο υπήρχαν τα λεγόμενα Στρατόπεδα ανεπιθύμητων.. τα οποία στην πραγματικότητα έλεγαν πως δεν υπήρχαν αλλά υπήρχαν και παραυπήρχαν, στην Χίο ήταν το 228ΜΤ/ΤΕ. Κάτι ανάλογο με το 3/1 του Πυροβολικού στην Κύπρου που λένε ότι δεν υπάρχει για λόγους Νατοικούς, αλλά υπάρχει. 643 ΤΕ ήταν αυτό που λες στην Χίο. Στα Καρδάμυλα. Που πραγματικά είναι ΠΙΚΡΑ ακόμα και τώρα. Πήγαμε για ΣΠΕΝ εκεί και μια βδομάδα που κάτσαμε κόντεψα να πάθω κατάθλιψη. Και σκέψου δεν έκανα τίποτα όλη μέρα εγώ. Ξάπλα στο κρεβάτι γτ εκμεταλλεύτηκα το Ι3 μου. Πίκρα και πάλι πίκρα και άλλο τόσο πίκρα αυτό το στρατόπεδο λέμε.
zeniath Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Ήρθε και η ώρα μου και μένα τελικά όσο και να το άφηνα. 10 Μάρτη Αυλώνα Τεθωρακισμένα. Πρέπει να τρέχω τώρα για αναβολή για επόμενη ΕΣΣΟ τουλάχιστον να τελειώσω με την εξεταστική. On another note: δεν ξέρω αν γνωρίζετε (ή αν έχει γραφτεί πιο πίσω) αλλά τελικά ο Καμένος, το είπε και το έκανε. Είπε θα στείλει όλα τα βύσματα στα σύνορα, μέχρι στιγμής 500 άτομα από ΓΕΣ την έκαναν, και 40 από την Ευελπίδων στην Βάρη που ήταν ένας φίλος μου. Ακόμα ταξιδεύει για Καστελόριζο. Πρέπει να ομολογήσω ότι έλιωσα στο γέλιο όταν το έμαθα. Κάτι τελευταίο, ιατρικά εκτός από το κέντρο εκπαίδευσης παίζει να περάσεις εκτός; Παίζει να βγαίνω Ι5 λόγω εγχειρίσεων καρδιάς και αν μπορώ να γλιτώσω την διαδικασία με τρέξιμο θα ήταν καλά. Βέβαια έμαθα ότι άλλαξαν τα standars και πλέον υπάρχει πιθανότητα από Ι2 έως Ι5 (από Ι4 με Ι5 που ήταν πριν για καρδιακά)
Tilemaxx Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Στο κέντρο που θα πάς θα ρωτήσουν ποιοί θέλουν να πάνε 401, εσύ θα πείς ναι και θα πας στο καρδιολογικό για να δείς αν μπορείς απευθείας Ι5 ή όχι.
Adon1s Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Και απ'ο την Σ.Σ.Α.Σ έστειλαν άτομα (κλάμα)
Tilemaxx Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Και απο ΣΑΝ έστειλαν, και απο ΑΣΔΥΣ που άδειασε, και απο Μενίδι, όπως και απο μονάδες των Ιωαννίνων-Λάρισας (1η στρατιά), Κρήτης, κτλ. Δεν πειράζει, αυτόν τον υπουργό ήθελαν αυτοί που έφυγαν, αυτόν έχουν.
Neo4 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δηλαδή με το δικό σου το μυαλό είναι σωστό οσοι έχουν μπάρμπα στην κορωνη να υπηρετούν κοντά στα σπίτια τους σε αντίθεση με τους υπόλοιπους μ@λακες που θα πηγαίνουν Έβρο - νησιά Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App 2
aris1986 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Και απο ΣΑΝ έστειλαν, και απο ΑΣΔΥΣ που άδειασε, και απο Μενίδι, όπως και απο μονάδες των Ιωαννίνων-Λάρισας (1η στρατιά), Κρήτης, κτλ. Δεν πειράζει, αυτόν τον υπουργό ήθελαν αυτοί που έφυγαν, αυτόν έχουν. Οχι θα ειχαμε τους άλλους, που δεν ήξεραν που πάνε τα 4. Θα μου πεις αυτός ξέρει; Προσπαθεί τουλάχιστον την είδε και λίγο χαλίφης βέβαια. Προσωπικά δεν είμαι των ημίμετρων. Καλά κάνει, στειλτους όλους στην πυρά, άντε τους περισσοτερους πάντα κάποιοι θα γλιτώνουν βέβαια. Οι αλλοι που πηγαμε τι ειμασταν παιδια κατωτερου θεού; Έμαθα ότι έστειλε και τον γιο Πρετεντερη στον Εβρο. Τι κριμα το παιδι... 1
mindtrapper Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Θερμή υποδοχή στην παραμεθόριο για τα παιδιά, προβλέπεται. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις