Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eχουν και "τιμή και περηφανεια" μεσα τους, θα τους πουνε γκεϋ και κιλοτακιδες στην γειτονια,

η κοπελα τους θα σκεφτομενη τον πρωήν της :devil: θα λεει: "Μα καλα δεν μπορεις να αντεξεις εσυ στον στρατο, τι τις θες τις αναβολες κατσε τελειωνε τζουτζουκο μου να με πας διακοπες.

Ο μπαμπας τους νευρα μα καλα Ωρε δεν εισαι αντρας ο ξαδερφος σου που τον στειλανε στην Σαμο πριν τοσα χρονια πως αντεξε κτλπ.

Ελληνικες παθογενειες απο την μεταπολιτευση!

ντάξει, αυτοι που περιμένουν την γειτονια να τους πει τι θα κάνουν με την ζωη τους καλά να πάθουν. Όσοι έχουν δική τους προσωπικότητα και δεν γουστάρουν τη φάση αναβολή/απαλλαγη.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νέος είσαι ακόμα...τις άδειες σκέφτεσαι; Σε παίρνει για πολλά ακόμα, χαλάρωσε  B)

Τα καλύτερα σκηνικά πάντως θα γίνουν με τις ψαρούκλες-βύσματα απο ΓΕΣ κτλ που έχουν συνηθίσει στα χημεία και δεν ξέρουν ούτε να αναφέρονται, ούτε να χαιρετούν, ούτε να κρατάνε όπλο και ξαφνικά θα βρεθούν στη Γκατζολία σε κάνα τέντα στρατόπεδο...πολύ πονος!!

Καλα κανει και σκεφτεται το καλοκαιρι γιατι τοτε ειναι που πεφτουν οι χοντρες εμπλοκες :D

Δημοσ.

ντάξει, αυτοι που περιμένουν την γειτονια να τους πει τι θα κάνουν με την ζωη τους καλά να πάθουν. Όσοι έχουν δική τους προσωπικότητα και δεν γουστάρουν τη φάση αναβολή/απαλλαγη.

Και παλι αναβολη ειναι, οχι απαλλαγη. Προσωπικα δεν ειμαι της αναβολης σε κανενα θεμα γυρω απο την ζωη μου.

Τι θα περιμενουν δλδ 4 χρονια στο μελλον να ξαναμπουν αν εχει εκλεγει αλλη κυβερνηση; Και να εχουν παει 28-30 χρονων ειναι γελίο. Μετα ο στρατος θα φταει, η  δημοφιλης κυβερνηση, το σωμα στρατου ή το μυαλο τους;

Θα εχουν αφησει δουλειες, σπουδες ακομα και κωλοβαρεμα στην μεση για να αναβαλουν την θητεια τους.

Οποτε αν δεν εχουν καποιο σοβαρο προβλημα απο οικογενειακο μεχρι υγειας το καλυτερο γι αυτους ειναι να τελειωσουν.

Ολα τα αλλα δικαιολογιες ειναι.

• Like 2
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι αυτό με την αναβολή ενώ είσαι ήδη μέσα, ποτέ δεν το κατάλαβα.

Με ποια λογική ενώ έχεις μπει ήδη στο χορό, θα πάρεις αναβολή για να νιώσεις για λίγο ελεύθερος;

Πόσες είναι οι πιθανότητες όταν αναγκαστείς να ξαναπαρουσιαστείς, να είσαι καλά ψυχολογικά;

Μιλάμε εκείνη η μέρα που ξαναμπαίνεις μετά από αναβολή, παίζει να είναι άπειρες φορές χειρότερη και περισσότερο επίπονη από την πρώτη μέρα, που ούτως ή άλλως είναι πολύ δύσκολη.

• Like 4
Δημοσ.

Πως το καταφερες αυτο με τον φοριαμο ρε θηριο;;εμεις οπου και να προσπαθουσαμε να αραξουμε επεφτε κυνηγι!

Τραβούσα τον φοριαμό που ήταν πιο κοντά στον τοίχο του διαδρόμου έτσι όταν οι εκπαιδευτές περνούσαν και κοιτούσαν, με μια απλή ματία δεν φαινόνταν κάτι.... έπρεπε να μπούν στον θάλαμο για να με δουν, πράγμα που τις περισσότερες φορές δεν έκαναν γιατί κοιμόντουσαν όρθοιοι :P

Έτσι έκλεβα κάτι μιάωρα ύπνου τι φορά :D

Και μετά αναρωτιόμουν γιατί με φώναζαν ΦΙΔΙ.  :ph34r: 

331 δεν ήσουν και εσύ? 

• Like 1
Δημοσ.

Νέος είσαι ακόμα...τις άδειες σκέφτεσαι; Σε παίρνει για πολλά ακόμα, χαλάρωσε  B)

Τα καλύτερα σκηνικά πάντως θα γίνουν με τις ψαρούκλες-βύσματα απο ΓΕΣ κτλ που έχουν συνηθίσει στα χημεία και δεν ξέρουν ούτε να αναφέρονται, ούτε να χαιρετούν, ούτε να κρατάνε όπλο και ξαφνικά θα βρεθούν στη Γκατζολία σε κάνα τέντα στρατόπεδο...πολύ πονος!!

Αυτα τα 2 ισχυουν στον Εβρο η και γενικοτερα σε στρατοπεδα της Ελλαδας? (εξαιρουνται Ε.Δ)

Δημοσ.

και εγω ετσι ημουν για το ι5 μου ελεγαν οι δικοι τι θα πει η γειτονια φυσικα πηρα το ι5 χωρις δευτερη σκεψη οταν εφτασε η ωρα οι 2 φορες που πηγα στο φρουραρχειο ηταν υπεραρκετες σαν εμπειρια απο το στρατο μην παθω και overdose :P, το μονο που μετανιωσα ηταν οτι επρεπε να το παρω απο την αρχη και να μην παιρνω αναβολες για σπουδες αλλα επεφτε πολυ πρηξιμο και το αφηνα για αργοτερα.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτα τα 2 ισχυουν στον Εβρο η και γενικοτερα σε στρατοπεδα της Ελλαδας? (εξαιρουνται Ε.Δ)

Κυριως Εβρο νησια αντε και μερικα στρατοπεδα εκτος παραμεθωρειου μετρημενα στα δακτυλα του ενος χεριου, αντε δυο χεριων!

Δημοσ.

Τραβούσα τον φοριαμό που ήταν πιο κοντά στον τοίχο του διαδρόμου έτσι όταν οι εκπαιδευτές περνούσαν και κοιτούσαν, με μια απλή ματία δεν φαινόνταν κάτι.... έπρεπε να μπούν στον θάλαμο για να με δουν, πράγμα που τις περισσότερες φορές δεν έκαναν γιατί κοιμόντουσαν όρθοιοι :P

Έτσι έκλεβα κάτι μιάωρα ύπνου τι φορά :D

Και μετά αναρωτιόμουν γιατί με φώναζαν ΦΙΔΙ. :ph34r:

331 δεν ήσουν και εσύ?

Ειναι τεντα ειναι πενα ειναι 331!

• Like 1
Δημοσ.

Και παλι αναβολη ειναι, οχι απαλλαγη. Προσωπικα δεν ειμαι της αναβολης σε κανενα θεμα γυρω απο την ζωη μου.

Τι θα περιμενουν δλδ 4 χρονια στο μελλον να ξαναμπουν αν εχει εκλεγει αλλη κυβερνηση; Και να εχουν παει 28-30 χρονων ειναι γελίο. Μετα ο στρατος θα φταει, η  δημοφιλης κυβερνηση, το σωμα στρατου ή το μυαλο τους;

Θα εχουν αφησει δουλειες, σπουδες ακομα και κωλοβαρεμα στην μεση για να αναβαλουν την θητεια τους.

Οποτε αν δεν εχουν καποιο σοβαρο προβλημα απο οικογενειακο μεχρι υγειας το καλυτερο γι αυτους ειναι να τελειωσουν.

Ολα τα αλλα δικαιολογιες ειναι.

πιστευω η αποψη μου ειναι γνωστή, ότι δεν αξιζει ούτε μια ώρα να σπαταλήσεις για τους καραβανάδες. Αν τώρα κάποιος πιστευει ότι ειναι καθηκον του να παριστάνει τον στρατιώτη στον ΕΣ δικαιωμά του, αν δεν το γουστάρει και παει για το τι θα πει η γειτονια, ο Α και ο Β τοτε ειναι πολύ πιο αξιοπρεπές απο το να βάλει βύσμα και να ειναι στο έλεος του κάθε Καμμενου να τραβήξει τις αναβολές μέχρι να πάρει απαλλαγή. Και δεν έχει σημασία τι κάνει, κωλοβαράει ή εργαζεται σε διευθυντική θέση, τι ειναι αυτο; δικαιολογία για το χάσιμο χρόνου;

Δημοσ.

Ναι εννοειται παιδια.. δεν θα παρουσιασω κανενα χαρτι πριν γινω ΔΕΑ (5μηνες θητειας θα εχω ηδη τοτε)

Πριν την μεταθεση μου θα τους τα δωσω.. 67%αναπηρια αδερφης κ μητερας + οικογενειακο εισοδημα 5000€ ... αν δω οτι δεν θα βαλω κανα βυσμα...

Το θεμα ειναι.. παιζει να παω παραμεθωριο μονο κανα διμηνο ή και καθολου με αυτα τα χαρτια; με κανα βυσμα;

Φιλε θες ντε κ καλα να πας υεα γιατι αν παιζει κατ εξερεση θα σε απλας ......το θεμα ειναι να παρουν τους παλιους απο τον εβρο κ νησια κ να τους φερουν αθηνα να χουν εμπλοκη τα βισματα....πραγματικα οταν ηρθα αθηνα δεν πιστευα οτι καποιοι το παιζαν και ελληναρες επειδη οπως μου χε πει ενας "εσεις οι απατριδες φταιτε για οσα τραβαμε σα χωρα..." (παιδι 25 χρονων στο γες απο κεντρο)
Δημοσ.

Καλημέρα!

Μια ερώτηση για όποιον τυχαίνει να έχει γνώση από πρώτο χέρι. Στενό συγγενικό μου πρόσωπο πάει στο στρατόπεδο 547 στο τάγμα αερομεταφερόμενων στο Ρέθυμνο. Γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει εκεί κάτω? Γιατί πολλές φρίκες περιγράφονται στα διάφορα του διαδικτύου και αν ισχύουν καλό θα ήταν να πάει προετοιμασμένος...

Δημοσ.

πιστευω η αποψη μου ειναι γνωστή, ότι δεν αξιζει ούτε μια ώρα να σπαταλήσεις για τους καραβανάδες. Αν τώρα κάποιος πιστευει ότι ειναι καθηκον του να παριστάνει τον στρατιώτη στον ΕΣ δικαιωμά του, αν δεν το γουστάρει και παει για το τι θα πει η γειτονια, ο Α και ο Β τοτε ειναι πολύ πιο αξιοπρεπές απο το να βάλει βύσμα και να ειναι στο έλεος του κάθε Καμμενου να τραβήξει τις αναβολές μέχρι να πάρει απαλλαγή. Και δεν έχει σημασία τι κάνει, κωλοβαράει ή εργαζεται σε διευθυντική θέση, τι ειναι αυτο; δικαιολογία για το χάσιμο χρόνου;

Oχι απλά η αναβολή (ειδικά άμα υπηρετείς) που προτείνεις δεν λύνει τίποτα. ή απο την αρχή δεν πας ή αφού μπεις τελειώνεις σαν κύριος  ;)  (όπως λες και συ)

Το να σε κόψει απο κωλοβαρεμα ή δουλεια σοβαρη ο στρατος ειναι βλακεια αυτο εννοω. Δεν εχεις ορεξη να πας σε καμια απο τις 2 περιπτωσεις, γιατι ειναι χασιμο χρονου οπως λες.

Δημοσ.

εξαρτάται ποσο καιρο έχει ακομα. Στο κέντρο τους έχουν στα οπα οπα, αργότερα στις μονάδες αν δεν έχεις βύσμα πάει αιμα. Το να κάθεσαι μεσα και να αυτοτιμωρείσαι γιατι παρουσιαστηκες δεν έχει κανένα νοημα.

Νομιζω οι περισσοτεροι ειναι ανενημέρωτοι για το τι ειναι η θητεία και μολις μπουν και καταλάβουν που βρισκονται τα βλέπουν όλα αναποδα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...