Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδη μετα το ΚΕΤΘ αφου ονομαστω ΔΕΑ, ποιο το επομενο βημα; Εκει θα παρουσιασω χαρτι αδερφης κ μητερας με 67% αναπηρια. Παιζει να κανω λιγοτερο παραμεθωριο ή καθολου λογω της αναπηριας ;

το αν θα πάρεις κατεθειαν κατ'εξαιρεση μετάθεση ή όταν πας πρώτα παραμεθοριο δεν ειναι σιγουρο, και καλά αναλογα τις υπηρεσιακές αναγκες (βύσματα) και την γραφειοκρατική παραλυση που έχουν εκεινο τον καιρο. 

Δες απο τη σελίδα του ΓΕΣ τι κριτήρια πρέπει να πληροις για την κατ'εξαιρεση μετάθεση -> http://www.army.gr/files/File/do8files/09_Kathgories_kat_e3airesh_meta8esewn_gia_koinwnikoys_logoys_KEIMENO.pdf

αν θυμάμαι καλά η κατ' εξαίρεση μετάθεση προβλέπεται για 67% (κι άνω) κινητική αναπηρία...

όχι, min. 67% αναπηρία, εκτός κινητικής...

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν εννούσα για ορφανούς από ένα γονέα...

http://www.ellinikos-stratos.com/thiteia/metatheseis-1.asp

Για την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών είναι δυνατή η κατ' εξαίρεση μετάθεση οπλιτών των παρακάτω κατηγοριών:

παντρμένοι με δύο ή περισσότερα παιδιά

Παντρεμένοι με παιδί και με σοβαρά προβλήματας υγείας ενός ή και των δύο μελών

Οπλίτων, των οποίων ένας από τους γονείς πάσχουν από τη νόσο του καρκίνου

Οπλίτες ορφανοί από πατέρα και μητέρα, προστάτες ανηλίκων ή ανάπηρων αδελφών (αναπηρία πάνω από 67%)

Οπλίτες μοναχοπαίδια, ορφανοί από τον ένα γονέα και τον άλλο με σοβαρή πάθηση ή αναπηρία (πάνω από 67%), πλην κινητικής αναπηρίας

Οπλίτες ορφανοί από τον ένα γονέα και τον άλλο με σοβαρή πάθηση ή αναπηρία (πάνω από 67%), πλην κινητικής αναπηρίας

Οπλίτες μοναχοπαίδια με γονείς ανάπηρους και γενικά ανίκανους να αυτοεξυπηρετηθούν ή οπλίτες με γονείς και αδέλφια άπαντες με σοβαρές παθήσεις - αναπηρίες και γενικά με ανικανότητα αυτοεξυπηρετήσεως

Οπλίτες προστάτες διαζευγμένων γονέων, που όλα τα μέλη της οικογένειάς τους έχουν σοβαρές παθήσεις ή αναπηρίες

Οπλίτες με σοβαρά προβλήματα υγείας που έχουν διαγνωσθεί από Στρατιωτικά Νοσοκομεία

Χρήστες ναρκωτικών, μέλη θεραπευτικών κοινοτήτων

Οπλίτων των οποίων οι κατοικίες ή και άλλα περιουσιακά στοιχεία υπέστησαν σοβαρότατες ζημιές, λόγω θεομηνιών ή άλλων αιτιών

Θάνατος γονέα ή αδελφού - αδελφής, εντός έτους (τελευταίο 12μηνο)

Οπλίτες που έχουν περισσότερα του ενός σοβαρά κοινωνικά προβλήματα τα οποία συνεξεταζόμενα είναι δυνατόν να συνθέτουν μία "όλως εξαιρετική" κοινωνική περίπτωση

Οποιαδήποτε άλλη περίπτωση ανάλογης σημασίας με τις προηγούμενες ή που λόγω της σοβαρότητας ή και της ιδιαιτερότητά της, χαρακτηρίζεται από μια "όλως εξαιρετική" κοινωνική ευαισθησία

Δημοσ.

Δηλαδη μετα το ΚΕΤΘ αφου ονομαστω ΔΕΑ, ποιο το επομενο βημα; Εκει θα παρουσιασω χαρτι αδερφης κ μητερας με 67% αναπηρια. Παιζει να κανω λιγοτερο παραμεθωριο ή καθολου λογω της αναπηριας ;

Μόλις κάνεις χαρτιά για αναπηρίες και κατ'εξαιρεση μεταθέσεις πολύ απλά δε θα γίνεις δόκιμος.

Εγώ επειδή είχα τέτοια χαρτιά έβγαλα την ένδειξη ΔΕΑ απο πάνω μου ( δεν ήθελα βέβαια)

Αν θες να γίνεις έφεδρος δε θα πας τέτοια χαρτιά και θα συμβιβαστείς με το να πας κωλοπετινίτσα

• Like 1
Δημοσ.

μπορεί να τους τα εμφανίσει όταν είναι στην σατθ ή αφότου πάρει την πρώτη μετάθεση. Θυμάμαι δόκιμους που είχαν πάρει κατ'εξαιρεση μετάθεση στον τόπο συμφαιρόντων τους. 

Δημοσ.

Αν τα πάει μετά και βάλει και κάνα βύσμα ίσως, αλλά αν τα εμφανίσει στο κέντρο πιστεύω ότι θα κοβόταν πριν προλάβει να πει ΥΕΑ :P

Δημοσ.

Μπα, ούτε καν, ΜΥΠ/ΣΠΒ όπως είπα, ούτε 70 άτομα δεν ήμασταν διαθέσιμοι.

Γενικά σήμερα μετά τις 2 έφτασαν τα σήματα, και από ΑΣΔΥΣ φεύγουν, και από ΓΕΣ, Μενίδι κ.λπ.

Μάγκες γίνεται πανικός με αυτό το θέμα. Μεχρι σημερα συνεχιζουν να πηγαινουν χαρτια για Εβρο/νησια σε μοναδες... Την 334 τη πιανει αυτο ξερετε;

• Super Moderators
Δημοσ.

θεωρητικά μόνο αυτούς που απολύθηκαν και τα άτομα που ξαναβάζουν βύσμα δεν πιάνει :P

• Like 1
Δημοσ.

Μπα, ούτε καν, ΜΥΠ/ΣΠΒ όπως είπα, ούτε 70 άτομα δεν ήμασταν διαθέσιμοι.

Γενικά σήμερα μετά τις 2 έφτασαν τα σήματα, και από ΑΣΔΥΣ φεύγουν, και από ΓΕΣ, Μενίδι κ.λπ.

Mπα αρχισε να δινει πονο ο χοντρος;

Αντε με το καλο. Κανενα βυσμα παντως ουτε την ιδια την οικογενεια νου να μην στειλει ΥΕΣ.

Ρεζιλι να γινει απο τους "παλιας" κυβερνησης παπαρατσοδημοσιογράφους!

Δημοσ.

Ναι εννοειται παιδια.. δεν θα παρουσιασω κανενα χαρτι πριν γινω ΔΕΑ (5μηνες θητειας θα εχω ηδη τοτε)
Πριν την μεταθεση μου θα τους τα δωσω.. 67%αναπηρια αδερφης κ μητερας + οικογενειακο εισοδημα 5000€ ... αν δω οτι δεν θα βαλω κανα βυσμα...
Το θεμα ειναι.. παιζει να παω παραμεθωριο μονο κανα διμηνο ή και καθολου με αυτα τα χαρτια; με κανα βυσμα;

Δημοσ.

Τον Ιούλιο που θα κατεβάσουμε τις άδειες εμείς θα πέσει πακέτο στην σειρά του Γενέρη.

Νέος είσαι ακόμα...τις άδειες σκέφτεσαι; Σε παίρνει για πολλά ακόμα, χαλάρωσε  B)

Τα καλύτερα σκηνικά πάντως θα γίνουν με τις ψαρούκλες-βύσματα απο ΓΕΣ κτλ που έχουν συνηθίσει στα χημεία και δεν ξέρουν ούτε να αναφέρονται, ούτε να χαιρετούν, ούτε να κρατάνε όπλο και ξαφνικά θα βρεθούν στη Γκατζολία σε κάνα τέντα στρατόπεδο...πολύ πονος!!

• Like 5
Δημοσ.

Νέος είσαι ακόμα...τις άδειες σκέφτεσαι; Σε παίρνει για πολλά ακόμα, χαλάρωσε  B)

Τα καλύτερα σκηνικά πάντως θα γίνουν με τις ψαρούκλες-βύσματα απο ΓΕΣ κτλ που έχουν συνηθίσει στα χημεία και δεν ξέρουν ούτε να αναφέρονται, ούτε να χαιρετούν, ούτε να κρατάνε όπλο και ξαφνικά θα βρεθούν στη Γκατζολία σε κάνα τέντα στρατόπεδο...πολύ πονος!!

Oμαδικες αναβολες! Χαχαχαχαχα και κλαμματα, μισω την νεα κυβερνηση κτλπ.

Ε ρε γελια!

Δημοσ.

σιγά τα αιματα, αναβολή και φευγεις κύριος ;)

Ναι εννοειται παιδια.. δεν θα παρουσιασω κανενα χαρτι πριν γινω ΔΕΑ (5μηνες θητειας θα εχω ηδη τοτε)
Πριν την μεταθεση μου θα τους τα δωσω.. 67%αναπηρια αδερφης κ μητερας + οικογενειακο εισοδημα 5000€ ... αν δω οτι δεν θα βαλω κανα βυσμα...
Το θεμα ειναι.. παιζει να παω παραμεθωριο μονο κανα διμηνο ή και καθολου με αυτα τα χαρτια; με κανα βυσμα;

άλλοι πάνε για 4 μήνες παραμεθοριο και άλλοι κατ'ευθειαν κατ'εξαιρεση, σου έγραψα πριν. Βάλε βύσμα να είσαι σίγουρος ότι δεν θα "χαθούν τα χαρτιά σου" και άλλα τέτοια...

Δημοσ.

σιγά τα αιματα, αναβολή και φευγεις κύριος ;)

Eχουν και "τιμή και περηφανεια" μεσα τους, θα τους πουνε γκεϋ και κιλοτακιδες στην γειτονια,

η κοπελα τους θα σκεφτομενη τον πρωήν της :devil: θα λεει: "Μα καλα δεν μπορεις να αντεξεις εσυ στον στρατο, τι τις θες τις αναβολες κατσε τελειωνε τζουτζουκο μου να με πας διακοπες.

Ο μπαμπας τους νευρα μα καλα Ωρε δεν εισαι αντρας ο ξαδερφος σου που τον στειλανε στην Σαμο πριν τοσα χρονια πως αντεξε κτλπ.

Ελληνικες παθογενειες απο την μεταπολιτευση!

Δημοσ.

Εγώ στο κ.ε.σν. τραβούσα τον φοριαμό, κουλουριαζόμουν και κοιμόμουν απο πίσω.

Ένας άλλον σειρά μου κοιμόταν κάτω από το κρεβάτι, πίσω από τις βαλίτσες. Σηκωνόμασταν και είχαμε μαζέψει ένα πανικό σκόνη... :P

Πως το καταφερες αυτο με τον φοριαμο ρε θηριο;;εμεις οπου και να προσπαθουσαμε να αραξουμε επεφτε κυνηγι!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...