Moderators stormrain Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 της ΜΛΑΤ είναι ωραίες πάντως οκ, ισως για αυτούς έχει κάποιο νοημα, για τους υπολοιπους ειναι απλά για να γεμιζουν οι ώρες με της υποτιθεμενης εκπαιδευσης Μεγαλο νοημα να εισαι η μαζορετα του ΕΣ
tritonas00 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Μεγαλο νοημα να εισαι η μαζορετα του ΕΣ μεγιστη τιμη...
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 μεγιστη τιμη... Eλα ντε... Θυμαμαι πως μας πορωναν τοτε οι πορωμενοι και με πιανουν τα γελια ε. Ειδικα με το οτι πολλοι γουσταρανε τρελα να σπανε πλακακια με τους ωμους τους και να πετανε τα οπλα στον αερα. Τρα γι κο, απορω πως αντεξα την παρωδια. 1
Fulgore Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Τον Ιούλιο που θα κατεβάσουμε τις άδειες εμείς θα πέσει πακέτο στην σειρά του Γενέρη. Απο τον Ιουνιο αρχιζει η εμπλοκη αρα θα την προλαβεις μην φοβασαι.ΕΠισης αρκετα ατομα χασαμε αρκετες μερες τιμητικων λογω ακριβως της εμπλοκης και σαν αδεια απολυσεως κατεβασανε πολυ μικροτερη απο οσο υπολογιζαν. 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Ο Καμμένος σε μια κίνηση που θα έκανε τον Πόλ Πότ περήφανο απ' τον τάφο του, ο ίδιος που επι θητείας του στη ΝΔ ρουσφετολογούσε ΤΟΝ λαό στην Αθήνα... σιγά τον πολ ποτ, επειδη θα πάνε Εβρο τα βύσματα των Αθηνων; Στην τελική αν δεν ήταν αυτοι κάποιοι άλλοι με πραγματική αναγκη θα υπηρετούσαν στην Αθηνα... 1
chrisxkar Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Απο τον Ιουνιο αρχιζει η εμπλοκη αρα θα την προλαβεις μην φοβασαι.ΕΠισης αρκετα ατομα χασαμε αρκετες μερες τιμητικων λογω ακριβως της εμπλοκης και σαν αδεια απολυσεως κατεβασανε πολυ μικροτερη απο οσο υπολογιζαν. Η σειρα που ειναι ποιο άπλα ειναι αυτοι που μπαινουν απο σεπτεμβριο μεχρι μαιο απο εκει και περα ολοι λιγες μερες πανω λιγες κατω την ιδια εμπλοκη τρωνε απο εκει και περα το ποσο θα τους παει κανεις δεν το ξερει μπορει λιγοτερο μπορει περισσοτερο.Ουτε εσυ που εισαι στην μοναδα δεν μπορει να το ξερεις.Τα ιδια μας λεγανε και εμας (εκει καποτε στα στρατα ) οι παλαιοτεροι "πωωω τωρα μας παει 15 μεσα οταν φυγουμε εμεις δεν θα παρετε εξοδο ποτε" αλλα το ιδιο μας πηγαινε και μετα απλα εφυγε μια υπηρεσια απο εμας μειωθηκαν λιγο παραπανω καποια νουμερα και τσουπ ηρθαμε στα ισα.Επισης μην ξεχνας οτι το ποσο μικρη ειναι μια εσσο δεν εχει απαραιτητα σχεση με ποσα ατομα θα πανε σε μια μοναδα δεν παει αναλογικα, και εκτος αυτου υπαρχουν και οι αποσπασεις.Ενα τελευταιο, εγω φιλε μου στην μια μοναδα ειχα δυο ποστα δεν γλυτωσα ποτε υπηρεσια ουτε εκπαιδευση το μονο που ειχα ηταν 2 μερες την εβδομαδα καλο νουμερο δευτερο σκοπια(αντι για τριτο τεταρτο που μπορει να ηταν σειρα μου να κανω) και δεν πειρα ουτε μιση μερα τιμητικη,ουτε καν μια εξοδο παραπανω. Ολες οι σειρες τα περασανε και ολες τα περνανε ,οι μονες που περασανε καπως καλυτερα ηταν οι σειρες κατα διαστηματα που εβγαινε ραδιο αρβυλλα οτι αυξανεται η θητεια και τρεχαν μαζικα να παρουσιαστουν
driftingcris Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά ξέρουμε τπτ για 31 τυπ φερρες? Αύριο πάω για μονάδα και αναρωτιέμαι τι φάση
UpToDate_ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 να ρωτησω ρε παιδια.Αφου με βαλανε τεθωρακισμενα(αυλωνα) και θελω ΥΕΑ ετσι και αλλιως γι ανα μην ξεμεινω απο χρηματα, αν μεινω ΥΕΑ τεθωρακισμενων.. υπαρχουν μοναδες περιμετρικα της αθηνας που θα μπορω να τοποθετηθω;Να θυμησω ηθελα ΥΕΑ Πεζικου.. και ΕΔ αλεξιπτωτα... αλλα θελει τρομερο βυσμα μιας και η ΜΑΛ ασπροπυργου το πολυ να θελει 5-6 ΔΕΑ στην εσσο μου τοποθετημενους εκει... μπορω να το παλεψω βεβαια με βυσμα για να γινει (εφοσον περασω αριστα τις δοκιμασιες στην ΣΕΑΠ)Αλλα τωρα σκεφτομαι και την επιλογη μονο για ΥΕΑ τεθωρακισμενων.. χωρις ΕΔ.. βεβαια χανω τα μισα μορια και την μιση εμπειρια....|Απλα εχω την αδερφη μου και την μητερα μου με 67% αναπηρια. Οποτε σκεπτωμενος, 1 μηνας ΚΕΝ αυλωνα.. 4 μηνες ΥΕΑ αυλωνα..αν θα υπηρχε μοναδα να τοποθετηθω εδω γυρω λογω της αναπηριας των δικων μου... Αν και στεναχωριεμαι που δεν θα μπω ειδικος. Πιο πολυ γιατι κανω αλεξιπτωτισμο και το χω.. κριμα να μην περασω και αυτην την εμπειρια στον στρατο. Για οπλιτης δεν το συζητω στα αλεξιπτωτα, ξερω οτι θα με παρουν πιο ευκολα αλλα δεν θα μου μεινει μια στο τελος. Τεσπα πολυ μπλα μπλα.. το θεμα ειναι αν υπαρχει Μοναδα τεθωρακισμενων εδω τριγυρω για τοποθετηση αργοτερα. (υπαρχει μηπως και η περιπτωση απο τεθωρακισμενα να περασω ΚΕΑΠ σαν ΔΕΑ; )
Mikeasdf Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά ξέρουμε τπτ για 31 τυπ φερρες? Αύριο πάω για μονάδα και αναρωτιέμαι τι φάση Νομιζω σε αυτο ηταν ο κολλητος μου και τον ειχε παει 30-40 μερες μεσα.Βεβαια αυτος εκανε τη μαλακια να μπει Μαϊο (326) και εφαγε ολη την εμπλοκη του καλοκαιριου στη μαπα.Βαλε και τους γιωταδες που με ειπε οτι ειχαν.. Μετα τον Σεπτεμβρη ομως ξεσκιστηκε στις αδειες γιατι κουρευε, εβαφε κ εκανε δουλειες στο ταγμα και επαιρνε τιμητικες απο τον διοικητη. Επισης, αφου παλιωσε λιγο και εβαλε 1-2 σειρες, δε πολυπατουσε στο ταγμα, ηταν κυριως στο φυλακιο. Το μεγαλο παλουκι γι'αυτον ηταν οτι το σπιτι του βρισκοταν "διπλα" στο στρατοπεδο και δε μπορουσε να παει καθολου.
lostresam Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα μαγκες..10 Μαρτη παρουσιαζομαι Μεσολογγι Θελω να ξερω με τα κινητα τι παιζει? Μεχρι την ορκομωσια θα εχω ενα των 15 ευρω χωρις καμερα κ μετα μπορω να παρω οτι θελω?
TeZaS Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Όχι ρε φίλε γτ να βασανιστείς? Θα πάρεις ένα φτηνιάρικο να μιλάς σε κοινή θέα και ένα smartphone να χαζεύεις το βράδυ. Εγώ έτσι την έβγαλα, το smartphone όταν μπήκα το είχα μέσα στην κωλότσεπη. Και θαλαμοντόγκ που έκανα Μεσολόγγα έβλεπα Parks and Recreation. Πολύμπριζο με καλώδιο πάρε γτ δεν έχει πολλές μπρίζες το ΚΨΜ και θα είσαι άρχοντας. Όταν το φόρτιζα το έβαζα στην τσέπη πάντως, αν ερχόταν κανένας για έλεγχο τράβαγα το καλώδιο και πένα. Κάτι που δεν έγινε ΠΟΤΕ. Θα βλέπεις τους άλλους με τα smarthpones και θα κλαίς αν μείνεις με το απλό 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 να ρωτησω ρε παιδια. Αφου με βαλανε τεθωρακισμενα(αυλωνα) και θελω ΥΕΑ ετσι και αλλιως γι ανα μην ξεμεινω απο χρηματα, αν μεινω ΥΕΑ τεθωρακισμενων.. υπαρχουν μοναδες περιμετρικα της αθηνας που θα μπορω να τοποθετηθω; Να θυμησω ηθελα ΥΕΑ Πεζικου.. και ΕΔ αλεξιπτωτα... αλλα θελει τρομερο βυσμα μιας και η ΜΑΛ ασπροπυργου το πολυ να θελει 5-6 ΔΕΑ στην εσσο μου τοποθετημενους εκει... μπορω να το παλεψω βεβαια με βυσμα για να γινει (εφοσον περασω αριστα τις δοκιμασιες στην ΣΕΑΠ) Αλλα τωρα σκεφτομαι και την επιλογη μονο για ΥΕΑ τεθωρακισμενων.. χωρις ΕΔ.. βεβαια χανω τα μισα μορια και την μιση εμπειρια....| Απλα εχω την αδερφη μου και την μητερα μου με 67% αναπηρια. Οποτε σκεπτωμενος, 1 μηνας ΚΕΝ αυλωνα.. 4 μηνες ΥΕΑ αυλωνα.. αν θα υπηρχε μοναδα να τοποθετηθω εδω γυρω λογω της αναπηριας των δικων μου... Αν και στεναχωριεμαι που δεν θα μπω ειδικος. Πιο πολυ γιατι κανω αλεξιπτωτισμο και το χω.. κριμα να μην περασω και αυτην την εμπειρια στον στρατο. Για οπλιτης δεν το συζητω στα αλεξιπτωτα, ξερω οτι θα με παρουν πιο ευκολα αλλα δεν θα μου μεινει μια στο τελος. Τεσπα πολυ μπλα μπλα.. το θεμα ειναι αν υπαρχει Μοναδα τεθωρακισμενων εδω τριγυρω για τοποθετηση αργοτερα. (υπαρχει μηπως και η περιπτωση απο τεθωρακισμενα να περασω ΚΕΑΠ σαν ΔΕΑ; ) μπορεί να μεινεις στον Αυλώνα, αλλιώς έχει κάτι μεικτές μονάδες στην Αττική που πάνε απο όλα τα σώματα/οπλα. Που το ξέρεις ότι μετα απο το ΚΕΤΘ θα πας κατευθειαν με κατ'εξαιρεση; Σε πολλές περιπτώσεις πρώτας πας παραμεθόριο... κεαπ απο δεα τθ δεν προβλεπεται.
UpToDate_ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δηλαδη μετα το ΚΕΤΘ αφου ονομαστω ΔΕΑ, ποιο το επομενο βημα; Εκει θα παρουσιασω χαρτι αδερφης κ μητερας με 67% αναπηρια. Παιζει να κανω λιγοτερο παραμεθωριο ή καθολου λογω της αναπηριας ;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 αν θυμάμαι καλά η κατ' εξαίρεση μετάθεση προβλέπεται για 67% (κι άνω) κινητική αναπηρία...
panos2171 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Αυτά θα τα ρωτήσεις στη στρατολογία. Κανονικά οι ΔΕΑ πάνε μόνο παραμεθόριο αμετάθετο πλέον αλλά αν παίξει βύσμα πας όπου θες εφόσον παίρνουν ΔΕΑ σε εκείνη τη μονάδα. Από ΠΒ της Ρόδου πχ μπορείς να πας Κομοτηνή όχι όμως Θεσσαλονίκη ή Γιαννιτσά ας πούμε. Ξέρω πάντως ένα παιδί που ήταν ΔΕΑ (ΜΧ) στην Κομοτηνή και έλεγε ότι τους 3 τελευταίους μήνες θα πάει Αθήνα. Δεν ξέρω τελικά τι έκανε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις