Tilemaxx Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Σκάσαν τα σήματα για παραμεθόριο σε στρατόπεδα της Αθήνας, για την 2014 ΣΤ' ΕΣΣΟ, και πάμε κυριολεκτικά παντού. Έχουμε πρόσφατες εντυπώσεις/πληροφορίες για 156 Α/Κ ΜΜΠ (Αλεξανδρούπολη); Σε φάση μέχρι και που στο καλό είναι! Που υπηρετούσες πρίν; Kάνα ΓΕΣ λογικά ή πουθενά με υπεράριθμους. Ευτυχώς εγώ είμαι με κατ' εξαιρεση μετάθεση στην Αθήνα, οπότε δεν με αγγίζει αυτό λογικά, άσε που στο Χαϊδάρι έχουμε ελλείψεις τώρα και μας πηγαίνει 3-1.
tonypapadovic Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Μπα, ούτε καν, ΜΥΠ/ΣΠΒ όπως είπα, ούτε 70 άτομα δεν ήμασταν διαθέσιμοι. Γενικά σήμερα μετά τις 2 έφτασαν τα σήματα, και από ΑΣΔΥΣ φεύγουν, και από ΓΕΣ, Μενίδι κ.λπ.
Tilemaxx Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Στο ΓΕΣ φεύγουν άτομα απο την περασμένη βδομάδα.
Pablo_Hasan Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 στο καλο να πάνε ενδιαφέρον έχει αν στην θέση τους πάνε άλλα βυσματα και πότε...
Tilemaxx Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Ο Καμμένος σε μια κίνηση που θα έκανε τον Πόλ Πότ περήφανο απ' τον τάφο του, ο ίδιος που επι θητείας του στη ΝΔ ρουσφετολογούσε ΤΟΝ λαό στην Αθήνα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 τρελή ήττα...
Tilemaxx Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Το μεγαλύτερο πακέτο βέβαια θα το φάει η 336 που περιμένει τώρα μετάθεση, βέβαια μην ακούτε, γνωστός μου που ήταν στον Έβρο μέχρι τις 25/1, μετά απο 5 μέρες πήρε μετάθεση στο ΓΕΣ ως οδηγός ταξιάρχου με συριζέικο βύσμα. Η κίνηση αυτή είναι καθαρά για τα μάτια.
Fulgore Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Ο Καμμένος σε μια κίνηση που θα έκανε τον Πόλ Πότ περήφανο απ' τον τάφο του, ο ίδιος που επι θητείας του στη ΝΔ ρουσφετολογούσε ΤΟΝ λαό στην Αθήνα... Τα εχουμε πει 1000φορες μην λεμε παλι τα ιδια για τα κομματικα γιατι ακρη δεν θα βγαλουμε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 άλλο να περιμένεις τώρα μετάθεση κι άλλο να έχεις συνηθίσει σε εξόδους στο σπίτι και χαλαρή μονάδα στην Αθήνα και ξαφνικά να βρεθείς Έβρο...
Fulgore Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Το μεγαλύτερο πακέτο βέβαια θα το φάει η 336 που περιμένει τώρα μετάθεση, βέβαια μην ακούτε, γνωστός μου που ήταν στον Έβρο μέχρι τις 25/1, μετά απο 5 μέρες πήρε μετάθεση στο ΓΕΣ ως οδηγός ταξιάρχου με συριζέικο βύσμα. Η κίνηση αυτή είναι καθαρά για τα μάτια. Τιποτα το καινουργιο δηλαδη απλα τωρα μπαινουν στο παιχνιδι πιο πολυ τα βυσματα του συριζα.
Tilemaxx Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 άλλο να περιμένεις τώρα μετάθεση κι άλλο να έχεις συνηθίσει σε εξόδους στο σπίτι και χαλαρή μονάδα στην Αθήνα και ξαφνικά να βρεθείς Έβρο... Εκεί ναι τρώς πακέτο. Τιποτα το καινουργιο δηλαδη απλα τωρα μπαινουν στο παιχνιδι πιο πολυ τα βυσματα του συριζα. Έ ναι, τώρα θα επέλθει κάτι σαν την παλαιότερη "πράσινη κάρτα".
panos2171 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Κάνει κίνηση εντυπωσιασμού και ουσιαστικά βγάζει τα βύσματα των σαμαροβενιζέλων και βάζει τα δικά του;
Fulgore Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Το μεγαλύτερο πακέτο βέβαια θα το φάει η 336 που περιμένει τώρα μετάθεση, βέβαια μην ακούτε, γνωστός μου που ήταν στον Έβρο μέχρι τις 25/1, μετά απο 5 μέρες πήρε μετάθεση στο ΓΕΣ ως οδηγός ταξιάρχου με συριζέικο βύσμα. Η κίνηση αυτή είναι καθαρά για τα μάτια. Τωρα θα δεις οχι πακετο αλλα τι παρτυ με ουζα εχει να γινει απο Απριλιο και μετα λογω εμπλοκων αρχικα λογω των group αδειουχων του Πασχα και μετα λογω του Καλοκαιριου. Εκει να δεις τι πακεταρα θα φαει ο κοσμος,οχι 2 ή 3-1 που γραφεις αλλα 15-1.
Tilemaxx Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Τον Ιούλιο που θα κατεβάσουμε τις άδειες εμείς θα πέσει πακέτο στην σειρά του Γενέρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις