Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αυτη η ατιμη η ομελεττα δεν ξεκολαγε με τιποτα απο το ταψι. μιλαμε για εφιαλτικες εμπειριες τωρα. 

και το χειροτερο περιπολος 03:00~06:00... Οταν πεφταν τηλεφωνακια για τον ΛΔ και ειχε 3-4 ενοπλους, ολοι οι αλλοι οπλοφοβια και καλα!

Βασικα οχι 03:00 στην πραγματικοτητα 2μιση να σηκωθεις 3παρα στον ΑΥΔΜ...

Ελα μπορει να γινει και χειροτερο. Ακρετοι το εχουμε ζησει πιστευω το εξης:

Ξυπνας απο τις 2-2.30 για να εισαι ετοιμος για το 03:00 - 06:00 , μετα πας φρουρα καπακι, μετα σημαια, μετα καθαριοτητες στον λοχο (οχι που θα γλιτωνες) , επιθεωρηση, ΣΠΕΝ/σχολειο/τρεξιμο/χασιμο χρονου, λιγο φαι καπου ενδιαμεσα και καπου μετα το μεσσημερι στις 14:30 εκει που λες "ειμαι πτωμα αλλα ουφ παει και αυτη η μερα τελειωσε , ωρα για υπνο!!!" βλεπεις το ονομα σου στις υπηρεσιες πως εχεις κεντρικη πυλη  16:00-18:00 οποτε πρεπει να αρχισεις να τρεχεις για την φρουρα των 15:00 (οπλο κρανος εξαρτηση) , να ακουσεις τα ιδια πραγματα 100.000 φορες , να αποθεσεις εξοπλισμο και μετα απο 20 λεπτα να ξαναπαρεις οπλο κρανος εξαρτηση για να πας στην υπηρεσια σου. ΦΑΚ ΜΑΙ ΛΑΙΦ δηλαδη!!  :devil: :P

Απο οπου και να το δεις ολο ειναι μια τρελα! Οταν εισαι στον στρατο απλα εισαι εκνευρισμενος λογω της ελλειψης υπνου ,ειδικα εκεινη την εφιαλτικη σκηνη που ξυπνας τις 2 το πρωι λες και εισαι βρυκολακας και λες στον θαλαμοφυλακα "αλλα 2 λεπτακια ακομα" και κοιμασαι φουλ μεχρι να αρχισει να σε παρενοχλει με τον φακο του μεσα στα ματια.

Οταν εχεις απολυθει ομως και τα σκεφτεσαι αργοτερα δεν εισαι εκνευρισμενος αλλα απορημενος με το τι εκανες εκενη την αχρηστη χρονια στην ζωη σου.

• Like 14
Δημοσ.

Παιδιά είμαι σε άδεια ορκομωσίας και άρρωστος , πήγα σε γιατρό όχι στρατιώτικό και μου είπε ότι με πάει για ιγμορίτιδα , μου είπε ότι κάτι πρέπει να κάνω γιατί χρειάζομαι ξεκούραση που πρέπει να απευθυνθώ ; Ξέρω πως πρέπει να πάω σε στρατιωτικό νοσοκομείο αλλά αν είμαι άρρωστος θα με κρατήσουν μέσα ? Να περιμένω να μπω στρατό και να τους τα πω εκεί αλλά να τους πω ότι άρχισα μόνος μου φαρμακευτική θεραπεία ή παίζει να φάω φυλακή ?

Δημοσ.

αν μπορεις να πας στο νοσοκομειο πανε

αλλιως οταν μπεις το αναφερεις και σε πανε αυτοι.

σιγα μη σε δωσουν ποινη επειδη ξεκινησες αγωγη

Δημοσ.

αυτη η ατιμη η ομελεττα δεν ξεκολαγε με τιποτα απο το ταψι. μιλαμε για εφιαλτικες εμπειριες τωρα. 

Ελα μπορει να γινει και χειροτερο. Ακρετοι το εχουμε ζησει πιστευω το εξης:

Ξυπνας απο τις 2-2.30 για να εισαι ετοιμος για το 03:00 - 06:00 , μετα πας φρουρα καπακι, μετα σημαια, μετα καθαριοτητες στον λοχο (οχι που θα γλιτωνες) , επιθεωρηση, ΣΠΕΝ/σχολειο/τρεξιμο/χασιμο χρονου, λιγο φαι καπου ενδιαμεσα και καπου μετα το μεσσημερι στις 14:30 εκει που λες "ειμαι πτωμα αλλα ουφ παει και αυτη η μερα τελειωσε , ωρα για υπνο!!!" βλεπεις το ονομα σου στις υπηρεσιες πως εχεις κεντρικη πυλη  16:00-18:00 οποτε πρεπει να αρχισεις να τρεχεις για την φρουρα των 15:00 (οπλο κρανος εξαρτηση) , να ακουσεις τα ιδια πραγματα 100.000 φορες , να αποθεσεις εξοπλισμο και μετα απο 20 λεπτα να ξαναπαρεις οπλο κρανος εξαρτηση για να πας στην υπηρεσια σου. ΦΑΚ ΜΑΙ ΛΑΙΦ δηλαδη!!  :devil:  :P

Απο οπου και να το δεις ολο ειναι μια τρελα! Οταν εισαι στον στρατο απλα εισαι εκνευρισμενος λογω της ελλειψης υπνου ,ειδικα εκεινη την εφιαλτικη σκηνη που ξυπνας τις 2 το πρωι λες και εισαι βρυκολακας και λες στον θαλαμοφυλακα "αλλα 2 λεπτακια ακομα" και κοιμασαι φουλ μεχρι να αρχισει να σε παρενοχλει με τον φακο του μεσα στα ματια.

Οταν εχεις απολυθει ομως και τα σκεφτεσαι αργοτερα δεν εισαι εκνευρισμενος αλλα απορημενος με το τι εκανες εκενη την αχρηστη χρονια στην ζωη σου.

Φαντάσου να απαγορεύεται και ο μεσημεριανός ύπνος σε όλη τη θητεία σου, συν όλα όσα ανέφερες.

• Super Moderators
Δημοσ.

ευτυχώς σε μάς μετά την μεσημεριανή φρουρά κοιμόσουν και δεν σου έλεγε κανείς τπτ...

Δημοσ.

μετα την φρουρα, κανεις οτι θελεις. μονο υπηρεσια εχεις να κανεις, μεχρι το πρωι.

θες να κοιμηθεις, θες να κανεις γυμναστικη, θες να αραξεις κψμ...

Δημοσ.

Γενικά δεν είναι υποχρεωτικός ο ελεύθερος χρόνος. Εμείς είχαμε αρκετές φορές εκαπίδευση το μεσημέρι, αλλά δεν ήταν ο κανόνας, ούτε καν η πλειοψηφία των περιπτώσεων.

Δημοσ.

Σ'εμας στην Κύπρο ειχε φυλλαδιο κολλημενο στους θαλαμους που ελεγε ακριβως τις ωρες αναπαυσης/εκπαιδευσης κλπ και οταν ειχαμε ΑΥΔΜ κανα στελεχος με καλλο στο κεφαλι που εκανε καθε λιγο εφοδους στους θαλαμους, αν μας επιανε να κοιμομαστε τρωγαμε σ.εξ η Φ και αναφερομενοι την αλλη μερα στην ταγματικη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...