LongTom Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Μονο σε μενα αρεσε το Γερμανικο? Υπνος πριν, υπνος μετα, μια χαρα. Καλά ήταν σε φυλάκιο γιατί τότε δεν έπεφτε σε περίπολο από την μονάδα και ψιλοηρεμούσες-την έπεφτες για κανένα ψιλό.Πάλι ήταν κάπως βάρβαρο,αλλά είχες την ησυχία σου. Στην μονάδα ήταν καθολικά πισωκολλητό. edit:Λίγα λόγια για την Θηβάρα-ζωάρα γιατί ήταν οι καλύτερες μέρες στον στρατό. Αραλίκι και ξεκούραση όταν κάναμε "σχολείο".
AntiCambeR Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Κι όταν εκείνος που μιλάει δεν υπόκειται σε καμία από τις δύο κατηγορίες τι γίνεται; Αυτό που έχω βάλει σε bold είναι κάπως άκυρο έτσι; Εσύ έκανες 18μηνο, άρα σύμφωνα με τη λογική σου, ήταν κατασκήνωση σε σχέση με παλιότερους που έκαναν 28 μήνες, ενδεχομένως και σε χειρότερες συνθήκες. Θέλω νω πω ότι είναι σχετικό. Εσύ που έκανες 18μηνο, σου κακοφαίνεται να μιλάνε εκείνοι που γκρινιάζουν για το 9μηνο. Ακολούθως, αν γίνει π.χ. 3μηνο, πάλι κάποιοι θα γκρινιάζουν, και θα κακοφαίνεται σε όσους έκαναν 9μηνο. Και θα κακοφαίνεται ακόμα περισσότερο σε όσους έκαναν πιο πολλούς μήνες. Δηλαδή άκρη δε βγαίνει (και) με αυτό το θέμα. Το point μου ειναι οτι ειναι λογικο να υπηρετεις για καποιο χρονικο διαστημα,ποσο λοιπον πρεπει να ειναι αυτο?1 χρονος δεν ειναι λογικο?Ε,αυτος ο 1 χρονος τους φαινεται πολυ.Ακομα και οταν εγινε 9 μηνο δυσκολευονταν να πανε.Και ναι,τα παλια χρονια ηταν πολυ χειροτερα απο οτι τωρα. Αυτο δλδ δεν γινεται σημερα ε; Aλλά φαίνεται το πόσο σχετικός είσαι όταν λες ότι το Ι2 δεν κάνει σκοπιές... Ναι,γινονται,ειπα οτι δεν γινονται? Εκρινες αν ειμαι σχετικος με τον Στρατο επειδη εγραψα οτι το Ι 2 δεν κανει σκοπια γιατι δεν τους δινουν οπλο?Δεν το θυμομουν οτι δινουν οπλο και σε αυτους γιατι υπηρετησα στον κωλοστρατο το 2000. Ρε αγόρια 2015 πατάμε, έχει πάει αργά, καταλάβετε το. Φίλος (αλβανός) μπήκε τώρα Φεβρουάριο στη ΘήβαTM. Δεν είναι στρατός αυτό που μου περιγράφει.. Οι εμπειρίες του: Η ΖΩΗ ΣΤΗ ΣΙΕΡΡΑ ΘΗΒΩΝΕ 1. Τρώμε 3 φορές τη μέρα 2. Κοιμόμαστε επτά 3. Παίζουμε χαρτιά και τάβλι - παλικάρια είχαν φέρει και στερεοφωνικό για EDM 4. Τραβάμε εργόχειρο γιατί η τόση τρίχα μας βοήθησε ξαφνικά να συνειδητοποιήσουμε πως θέλουμε γυναίκα 5. Λέμε από εδώ και εκεί τις λέξεις "ΛΕΛΕ" "ΒΥΣΜΑ" και μετράμε τις μέρες αντίστροφα Είναι σαν να σε πετάνε στον πάγο και να σε λιώνουν μετά από όσες μέρες μετράς έκαστος. Κάθεστε και κλαίτε σαν κοριτσάκια γιατί καθαρίζετε τα ίδια σας τα σκατά απ' τις τουαλέτες. Δεν μιλάμε για καμία κακουχία. Δεν μιλάμε για καμιά εκπαίδευση πολέμου (άχρηστες γνώσεις), δεν μιλάμε καν για γνώσεις. Μιλάμε για "Κάναμε ένα σώμα για τους χοντρούς, τα μεγάλα μυαλά και τους κρυφογκέυ να μην μας κλαίγονται οι μάνες τους και το τραβήξαμε και μέχρι τους πεζοναύτες γιατί μαμούχαλη είναι όλη η Ελλάδα και δεν έχουμε τόσα G3 στο ΠΖ". Μιλάτε για "ΕΠΟΠ" που σας βάζουν στο μάτι και σας χώνουν.. σας χώνουν να διώξετε τις μύγες απ' το φυλάκιο χωρίς μυγοσκοτώστρα.. Core-ίλες.. Πάμε τώρα μαζί ανακεφαλαίωση: ΠΕΖΙΚΟ = ΑΝΟΥΣΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ γιατί δεν είχαμε τα bawls να πάμε να εκπαιδευτούμε στο πραγματικό στρατό για εμπόλεμες καταστάσεις, και δε μπορούν να μας το αφήσουν και σαν ελεύθερη δημοκρατική επιλογή στο αν θα πάμε ή όχι, γιατί δεν είμαστε έτοιμη χώρα για mercenaries όπως η Αμερική. Κάντε το παραπάνω "sticky post" θα έλεγα ρε Fulgore. Λέω εγώ τώρα ρε Fulgore. Το γα@@σες και ψοφησε! Τι σειρα ησουν ειπαμε?
6xXx6 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καθόμουν και χάζευα της απάντησης και πραγματικά με στενάχωρη παρα πολυ το γεγονός πως διαγράφονται (λογοκρίνονται ) άποψης που οχι μονο ειναι αντικειμενικα σωστότατες ενώ η περισσότερες ειναι λανθασμένες με λίπη ιδιαίτερα όταν διαγράφονται ανάρτησης που ειναι τεκμηριωμενες ποιητικά και συμβολικά. ειδικά το αποσπασμα με της μαϊμούδες του space odyssey του ''κοριτσιού για pc'' δεν μπορούσε να περιγράψει καλύτερα το χάσμα επίγνωσης τον πραγμάτων που έχουν μερική εδώ μέσα υγ. έχω πάει πεζικό Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2015 από 6xXx6
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Την αναβολη και το Ι 2 για να μην κανουν σκοπιες την ειχαν στο τσεπακι. Ναι,γινονται,ειπα οτι δεν γινονται? ξαναδιάβασε την τελευταία σου πρόταση
AntiCambeR Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 ξαναδιάβασε την τελευταία σου πρόταση Μαλλον εκανα λαθος που εγραψα οτι το Ι 2 κανει σκοπια αλλα με οπλο.Μου ηρθε τωρα φλασια οτι κανουν σκοπια αλλα χωρις οπλο σωστα? Fixed? Εχουν περασει αρκετα χρονια και δεν τα θυμομουν...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Ι2 είναι πάντα ένοπλο, τα Ι3 ένοπλα κι άοπλα και Ι4 πάντα άοπλα...
AntiCambeR Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Οποτε don't fixed.Και παλι λαθος θυμαμαι. Εισαι σιγουρος ομως οτι στο Ι2 δινουν παντα οπλο? Οποτε στο Ι3 δινουν οπλο αναλογα την περιπτωση? Εγω ημουν Ι 1. Παντως θυμαμαι περιπτωσεις που εδιναν Ι 2 σε ατομα που ισχυριζονταν ψυχολογικους λογους και καλα και εδιναν ευκολα το Ι2.
qsis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Οποτε don't fixed.Και παλι λαθος θυμαμαι. Εισαι σιγουρος ομως οτι στο Ι2 δινουν παντα οπλο? Οποτε στο Ι3 δινουν οπλο αναλογα την περιπτωση? Εγω ημουν Ι 1. Παντως θυμαμαι περιπτωσεις που εδιναν Ι 2 σε ατομα που ισχυριζονταν ψυχολογικους λογους και καλα και εδιναν ευκολα το Ι2. Τα Ι πάνε ως εξής: Ι1 ένοπλο πάντα Ι2 ένοπλο πάντα Ι3 ένοπλο κάνεις ότι οι Ι1/2 στη πράξη Ι3 άοπλο Ι4 άοπλο Ι5 πας σπίτι σου Για ψυχολογικά είσαι 3 άοπλο ή 4 ή 5 δε παίρνεις όπλο. 2 έχεις συνήθως κάποιο μικρο πρόβλημα μυωπία πχ)
LongTom Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Τα Ι πάνε ως εξής: Ι1 ένοπλο πάντα Ι2 ένοπλο πάντα Ι3 ένοπλο κάνεις ότι οι Ι1/2 στη πράξη Ι3 άοπλο Ι4 άοπλο Ι5 πας σπίτι σου Ι3 άοπλο βύσματα.
qsis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Κοιτά ένας που ήξερα είχε πρόβλημα ακοής. Αυτός μπορούσε σε βολή να πάθαινε χειρότερη ζημιά Ή ένας φίλος μου είχε θέμα με τους ώμους του ( μπορούσαν και οι δύο να του βγουν εύκολα λόγω κατασκευής οποτε θεωρητικά σε οπλοασκήσεις μπορούσε να πάθαινε ζημιά) Δε προσπάθησαν και πολύ να γίνουν άοπλοι, πρακτικά τους το πρότειναν στο κέντρο και το άφησαν στη κρίση τους Άλλο πρόβλημα που μου ήρθε στο μυαλό είναι χιαστοι Για Ι4 είναι που έχεις φοβερά προβλήματα πολύ συχνά, μερικές που έβλεπα άτομα με 4 σκεφτόμουν ότι κακώς τους ταλαιπωρούν (Αυτοάνοσα, καρδιές, κήλες..)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Ι3 άοπλο βύσματα. σιγά το βύσμα, όποιος θέλει βγάζει για πλάκα ψυχολογικό I3...
Pablo_Hasan Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 στο κέντρο ήταν ένα παλικάρι με θρομβωση, δεν επιτρεπόταν να κάνει τίποτα, απλά καθοταν. Λόγω της ασθένειας θα επαιρνε και μεταθεση σε στρατοπεδο κοντά στο σπίτι του, όπου μαλλον ούτε έκει θα έκανε τιποτα, απλά θα πήγαινε και θα καθοταν... Αυτος ειναι ο στρατός.
Fulgore Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Ρε αγόρια 2015 πατάμε, έχει πάει αργά, καταλάβετε το. Φίλος (αλβανός) μπήκε τώρα Φεβρουάριο στη ΘήβαTM. Δεν είναι στρατός αυτό που μου περιγράφει.. Οι εμπειρίες του: Η ΖΩΗ ΣΤΗ ΣΙΕΡΡΑ ΘΗΒΩΝΕ 1. Τρώμε 3 φορές τη μέρα 2. Κοιμόμαστε επτά 3. Παίζουμε χαρτιά και τάβλι - παλικάρια είχαν φέρει και στερεοφωνικό για EDM 4. Τραβάμε εργόχειρο γιατί η τόση τρίχα μας βοήθησε ξαφνικά να συνειδητοποιήσουμε πως θέλουμε γυναίκα 5. Λέμε από εδώ και εκεί τις λέξεις "ΛΕΛΕ" "ΒΥΣΜΑ" και μετράμε τις μέρες αντίστροφα Είναι σαν να σε πετάνε στον πάγο και να σε λιώνουν μετά από όσες μέρες μετράς έκαστος. Κάθεστε και κλαίτε σαν κοριτσάκια γιατί καθαρίζετε τα ίδια σας τα σκατά απ' τις τουαλέτες. Δεν μιλάμε για καμία κακουχία. Δεν μιλάμε για καμιά εκπαίδευση πολέμου (άχρηστες γνώσεις), δεν μιλάμε καν για γνώσεις. Μιλάμε για "Κάναμε ένα σώμα για τους χοντρούς, τα μεγάλα μυαλά και τους κρυφογκέυ να μην μας κλαίγονται οι μάνες τους και το τραβήξαμε και μέχρι τους πεζοναύτες γιατί μαμούχαλη είναι όλη η Ελλάδα και δεν έχουμε τόσα G3 στο ΠΖ". Μιλάτε για "ΕΠΟΠ" που σας βάζουν στο μάτι και σας χώνουν.. σας χώνουν να διώξετε τις μύγες απ' το φυλάκιο χωρίς μυγοσκοτώστρα.. Core-ίλες.. Πάμε τώρα μαζί ανακεφαλαίωση: ΠΕΖΙΚΟ = ΑΝΟΥΣΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ γιατί δεν είχαμε τα bawls να πάμε να εκπαιδευτούμε στο πραγματικό στρατό για εμπόλεμες καταστάσεις, και δε μπορούν να μας το αφήσουν και σαν ελεύθερη δημοκρατική επιλογή στο αν θα πάμε ή όχι, γιατί δεν είμαστε έτοιμη χώρα για mercenaries όπως η Αμερική. Κάντε το παραπάνω "sticky post" θα έλεγα ρε Fulgore. Λέω εγώ τώρα ρε Fulgore. Καλα και ενας που εβαλε βυσμα και πηγε πχ Ασδεν και τον παει 1μεσα 7 εξω και ειναι και στο σπιτι του προφανως και θα πει ζωαρα κλπ.Οταν ομως εχεις περασει απο εμπλοκες ειδικα και εισαι και μακρυα(βλεπε 25/30/40-1)ε τοτε προφανως και δεν ειναι οπως τα λεει ο φιλος σου που λες. Και οσο για εμπειριες που σου ειπε ασε με να εχω μια καλυτερη εικονα του στρατου γιατι και στην Μυτιληνη υπηρετησα που εχει αρκετες μαυρες μοναδες και απολυθηκα τον Οκτωβριο που μας περασε. Α και επισης η λογικη σου να κανουμε Sticky σχολιο κοπελας για το στρατο που απλα καθεται και μεταφερει μια γνωμη απο ενα γνωστο(που ολως τυχαιως οι πιο πολλοι μετα τον στατο απλα λενε στους αλλους οτι μια χαρα περασανε επιτηδες για να μην θυμουνται τις χαλια κατασταεις) να μας λειπει ευχαριστω. Και για τις τουαλετες σιγουρα να καθαρισω οπως λες δεν ειχα προβλημα ουτε κομπλεξ.Κομπλεξ ειχα οταν βαζανε 2 ατομα για καθαριοτητες ο ενας πηγαινει τυπικα και ο αλλος που τις βρωμιζει κιολας καθεται στο ΚΨΜ(πρωι πρωι μην χασει αν δεν παρει τον καφε του)και κοιταζει το ταβανι και μπαινει στο Facebook.Αυτο ειναι και το δυσκολο δυστηχως οχι τοσο οι συνθηκες που εχει η καθε μοναδα αλλα οι αλλοι που εισαι μαζι που οι περισσοτεροι πραγματικα ειναι στην κοσμαρα τους τελειως. Και οσο για το σχολιο που ειπα να γινει Sticky μιας και εκφραζει πραγματικα την γενικη ψυχολογια των ατομων οταν ειναι στο Στρατο δεν περιμενα να την καταλαβει ατομο που δεν εχει παει καν. στο κέντρο ήταν ένα παλικάρι με θρομβωση, δεν επιτρεπόταν να κάνει τίποτα, απλά καθοταν. Λόγω της ασθένειας θα επαιρνε και μεταθεση σε στρατοπεδο κοντά στο σπίτι του, όπου μαλλον ούτε έκει θα έκανε τιποτα, απλά θα πήγαινε και θα καθοταν... Αυτος ειναι ο στρατός. Εγω ειχα ατομο στην πρωτη μοναδα που το ειχαν βγαλει ι4 λογω κρισης επιληψιας και το μονο που εκανε το πρωι ηταν να κλαδευει τον κηπο του Διοικητη και μετα καθε μερα εξοδο ακομα και σε περιοδο εμπλοκης.Προφανως υπηρεσιες δεν εκανε.Οταν ομως εβαλε βυσμα να παει σε πιο κοντινη μοναδα. Θα μου πεις οτι λογικο ειναι αν οντως ισχυει αλλα τοτε γιατι πηγαινει στρατο ειναι το ερωτημα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 χέστρες>>>>>>>>>>ταψιά by far όμως... 3
Fulgore Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 χέστρες>>>>>>>>>>ταψιά by far όμως... Αν ολες οι μοναδες ειχαν τα πιεστικα που εχουν και πολλα κεντρα θα ηταν οντως μια χαρα αλλα στις περισσοτερες μοναδες οντως ειναι εφιαλτης το να καθαρισεις το ταψι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις