aris1986 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Ι2 κανει σκοπιες, απλα θα μπερδευτηκε με το i3 no σκοπιες version! 1
Tilemaxx Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Το κορυφαίο στο post εκείνο είναι το like από τον Tilemaxx. Αντικειμενικά έχει δίκιο. Όσοι έχουν πάει πεζικό ξέρουν οτι είναι μακράν το χειρότερο σώμα απ' όλα.
Mikeasdf Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Ρε αγόρια 2015 πατάμε, έχει πάει αργά, καταλάβετε το. Φίλος (αλβανός) μπήκε τώρα Φεβρουάριο στη ΘήβαTM. Δεν είναι στρατός αυτό που μου περιγράφει.. Οι εμπειρίες του: Η ΖΩΗ ΣΤΗ ΣΙΕΡΡΑ ΘΗΒΩΝΕ 1. Τρώμε 3 φορές τη μέρα 2. Κοιμόμαστε επτά 3. Παίζουμε χαρτιά και τάβλι - παλικάρια είχαν φέρει και στερεοφωνικό για EDM 4. Τραβάμε εργόχειρο γιατί η τόση τρίχα μας βοήθησε ξαφνικά να συνειδητοποιήσουμε πως θέλουμε γυναίκα 5. Λέμε από εδώ και εκεί τις λέξεις "ΛΕΛΕ" "ΒΥΣΜΑ" και μετράμε τις μέρες αντίστροφα Είναι σαν να σε πετάνε στον πάγο και να σε λιώνουν μετά από όσες μέρες μετράς έκαστος. Κάθεστε και κλαίτε σαν κοριτσάκια γιατί καθαρίζετε τα ίδια σας τα σκατά απ' τις τουαλέτες. Δεν μιλάμε για καμία κακουχία. Δεν μιλάμε για καμιά εκπαίδευση πολέμου (άχρηστες γνώσεις), δεν μιλάμε καν για γνώσεις. Μιλάμε για "Κάναμε ένα σώμα για τους χοντρούς, τα μεγάλα μυαλά και τους κρυφογκέυ να μην μας κλαίγονται οι μάνες τους και το τραβήξαμε και μέχρι τους πεζοναύτες γιατί μαμούχαλη είναι όλη η Ελλάδα και δεν έχουμε τόσα G3 στο ΠΖ". Μιλάτε για "ΕΠΟΠ" που σας βάζουν στο μάτι και σας χώνουν.. σας χώνουν να διώξετε τις μύγες απ' το φυλάκιο χωρίς μυγοσκοτώστρα.. Core-ίλες.. Πάμε τώρα μαζί ανακεφαλαίωση: ΠΕΖΙΚΟ = ΑΝΟΥΣΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ γιατί δεν είχαμε τα bawls να πάμε να εκπαιδευτούμε στο πραγματικό στρατό για εμπόλεμες καταστάσεις, και δε μπορούν να μας το αφήσουν και σαν ελεύθερη δημοκρατική επιλογή στο αν θα πάμε ή όχι, γιατί δεν είμαστε έτοιμη χώρα για mercenaries όπως η Αμερική. Κάντε το παραπάνω "sticky post" θα έλεγα ρε Fulgore. Λέω εγώ τώρα ρε Fulgore. Χαχαχαχαχ Εχουμε χασει το νοημα
Pablo_Hasan Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Αντικειμενικά έχει δίκιο. Όσοι έχουν πάει πεζικό ξέρουν οτι είναι μακράν το χειρότερο σώμα απ' όλα. η ψεκασμένη αναφέρει στο ποστ της το κεντρο εκπαιδευσης πυροβολικού, προφανώς δεν γνωρίζει ότι αλλο πυροβολικο, άλλο πεζικο. και εσύ βυσματια δεν ξέρεις ότι το πεζικο ειναι όπλο, όχι σώμα; 1
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Μονο σε μενα αρεσε το Γερμανικο? Υπνος πριν, υπνος μετα, μια χαρα. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 αναλόγως, πόσος ήταν ο ύπνος πριν?
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δε θυμαμαι ακριβως, ψιλοdecent ομως
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 λογικό, αν είμαι όμως σαν αυτό που περιέγραψαν πιο πάνω αμφιβάλω αν θα σου άρεσε
aris1986 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Μονο σε μενα αρεσε το Γερμανικο? Υπνος πριν, υπνος μετα, μια χαρα. Τογερμανικο ηταν καλο! το χειροτερο ηταν το 4-6 μετα φρουρα εγερτηριο,καθαριοτητες κτλπ... 2
phanispal Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Αν κοιμάσαι εύκολα, όλα τα νούμερα «καλά» είναι. Για μένα που κοιμόμουν πολύ δύσκολα και ξυπνούσα πολύ εύκολα, όλα χάλια ήταν. Τογερμανικο ηταν καλο! το χειροτερο ηταν το 4-6 μετα φρουρα εγερτηριο,καθαριοτητες κτλπ... Το τρίτο νούμερο που λες, για κάποιους είναι το καλύτερο, λόγω μη σπαστού ύπνου 00:00-04:00. Βέβαια παίζουν πολλά ρόλο. Άλλοι μπορεί να μην προλαβαίνουν να ξυριστούν και να τρέχουν μετά, άλλοι μπορεί να έχουν τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσουν ως δικαιολογία, άλλοι μπορεί να το κάνουν εν ώρα υπηρεσίας, κ.λπ.. 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Τογερμανικο ηταν καλο! το χειροτερο ηταν το 4-6 μετα φρουρα εγερτηριο,καθαριοτητες κτλπ... τριτο νούμερο θαλαμοφύλακας 03.00 - 06.00. Περιπολο 01.00-04.00. Να έχεις φάει εμπλοκή με τέτοια νούμερα... 1
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Τογερμανικο ηταν καλο! το χειροτερο ηταν το 4-6 μετα φρουρα εγερτηριο,καθαριοτητες κτλπ... Aααααακριβως. Και τωρα θυμηθηκα γιατι μισουσα το 4-6 και μου φαινοταν περιεργο που αρεσε σε καποιους @phanispal ναι η αληθεια ειναι πως δεν ειχα κανενα ιδιαιτερο προβλημα με τον υπνο. Η πλακα ειναι πως ακριβως για αυτον το λογο (υπνος) μετα που πηγα ΜΛΑΤ εμπαινα οικειοθελως θαλαμοσκυλο αντι για περιπολο γιατι κοιμομουν χυμα με το κεφαλι πεσμενο στο γραφειο και εβαζα ξυπνητηρια ανα τακτα χρονικα διαστηματα @Thresh point
TeZaS Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Εμένα μου την έσπαγε όταν είχα πάλι νούμερο θαλαμοντόγκ το πρωί και έτρωγα κανα 3ωράκι μπιφτέκι απο κοληώμενους και τέτοια. Όποτε η αλλαγή ήταν απο άτομο άλλου λόχου πήγαινα στο γραφείο τους και έλεγα να στείλουν άλλο, μόνο του λόχου μου βάραγα μπιφετεκάκια
aris1986 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 και το χειροτερο περιπολος 03:00~06:00... Οταν πεφταν τηλεφωνακια για τον ΛΔ και ειχε 3-4 ενοπλους, ολοι οι αλλοι οπλοφοβια και καλα! Βασικα οχι 03:00 στην πραγματικοτητα 2μιση να σηκωθεις 3παρα στον ΑΥΔΜ... τριτο νούμερο θαλαμοφύλακας 03.00 - 06.00. Περιπολο 01.00-04.00. Να έχεις φάει εμπλοκή με τέτοια νούμερα... Απο τις 12 και μετα το σπαγαμε σε 2ωρα το θαλαμοφυλικι 1ο: 12-02 2ο: 02-04 3ο:04-06 Και μετα 1ο νουμερο: 06-09 και παει λεφ=γοντας, 3ωρα δλδ την ημερα.
phanispal Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Εμένα μου την έσπαγε όταν είχα πάλι νούμερο θαλαμοντόγκ το πρωί και έτρωγα κανα 3ωράκι μπιφτέκι απο κοληώμενους και τέτοια. Όποτε η αλλαγή ήταν απο άτομο άλλου λόχου πήγαινα στο γραφείο τους και έλεγα να στείλουν άλλο, μόνο του λόχου μου βάραγα μπιφετεκάκια Ah, μπιφτέκωμα. Άλλη μία επιτυχία του ελληνικού στρατού. Να έχουν βγει ξιφολόγχες, έτοιμες για τρύπημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις