Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χανεις 9 μηνες απο τη ζωη σου

κανεις αγγαριες και γυμναστικες του κωλου

κανεις δεν νοιαζεται για την υγεια σου, εκτος αμα τους μεινεις στα χερια

κανεις τον μαλακα σε ανωτερους

τρως στη μαπα ολη τη βρωμια (υλικα και ηθικα) του ΕΣ [ΕΣ=(ολη η παρακμη του δημοσιου)^3]

τρως γτπ φαγητο

αν εχεις σχεση σου λειπει αφορητα, αν δεν εχεις, σου λειπει γενικα η γυναικεια παρουσια και στις εξοδους κανεις σαν πιθηκος

αναγκαζεσαι να φας στη μαπα ατομα που για κανενα λογο δεν θα συναναστρεφοσουν

ΑΝ εισαι τυχερος μεσα στα σκατα παιζει να γνωρισεις και κανα καλο (που λογω των συνθηκων θα σου φανει οαση) ατομακι, που κανονικα δεν θα κανατε και πολυ παρεα

εμπειριες ζωης...

δεν νομιζω σοβαρος ανθρωπος να ειπε ποτε οτι εκανε καλα που πηγε στρατο

σοβαρος εννοω ατομο που εχει ηδη χτισει πανω του πραγματα οπως πειθαρχια-ευγενεια-σεβασμο-κριτικη του ποτε πρεπει να κανεις μοκο κλπ

αν περιμενεις απο το στρατο να στα μαθει αυτα, εισαι φουλ αποτυχημενος και εσυ και οι γονεις σου

το Ι5 πλεον σε ενοχλει ελαχιστα στη ζωη σου

Για οσους μπαινουν τον Μαρτιο ή ειναι ηδη μεσα ισχυει το παραπανω και μακαρι να μπορουσε το σχολιο αυτο να γινει και Sticky.

• Like 2
  • Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

να υποθέσω ότι και εσύ πριν μπεις στρατό δεν είχες ιδιαιτερες σχέσεις μαζι του, και μόλις μπήκες τον θυμήθηκες;

εεε προφανός, στρατιωτικός είναι, πέρα από αυτά τα βισματικά δεν έχουμε να πούμε και πολλά...

Αλλά τον είχα σίγουρο, γιατί ξέρω ότι έχει βολέψει πολύ πράμα, και άσχετους που απλά του λέγανε, βόηθα γιατί χανόμαστε :P

Δημοσ.

τους ασχετους μπορεί να τους βοηθούσε γιατι ήθελε να κάνει δημοσιες σχέσεις ;) εσένα, συγγενή εξ αγχιστείας, σε έγραψε εκεί που δεν πιανει μελάνι...

Δημοσ.

εγω παντως ετυχε να εχω  γνωστους και τους 2 διοικες στις μοναδες που πηγα.Ο πρωτος με καλεσε στο γραφειο του και μου ειπε -δεχτηκα ενα τηλεφωνημα εδω τετοια δεν εχει, και ο δευτερος ηταν κολλητος του γαμπρου μου αλλα πλεον ηθελα δυο μηνες για να απολυθω οποτε δεν υπηρχε πλεον λογος να του πω κατι.Και ισως καλυτερα που ηρθαν ετσι τα πραγματτα γιατι με αυτον τον τροπο με συμπαθησαν ολοι και περασα με ολους καλα ενω αμα ημουν "το βυσμα" μ@λ@κισμενο θα με ανεβαζαν μπ@στ@ρδ* θα με κατεβαζαν

Δημοσ.

Το ποιον και αν θα κανεις φιλο εξαρταται απο σενα.Εγω λεω να μην κανεις εχθρους, δηλαδη κρατα χαμηλο προφιλ, δε χρειαζεται ουτε "μαγκια" ουτε τιποτα.Το καλυτερο ειναι να εισαι φαντασμα.Οσο λιγοτερο τη μπαινεις σ'αυτους, τοσο λιγοτερο χωσιμο θα τρως.

Η γη ειναι τετραγωνη θα λενε αυτοι? Δε θα φερνεις αντιρρηση.Συντομα θα σε ξεχασουν κιολας

Δεν ισχύει πάντα αυτό.

Το ότι κάθεσαι και δεν κάνεις τίποτα είναι σαν να τους λες  μαμήστε με κι αλλο και εκεί είναι που σε εκμεταλλεύονται περισσότερο. Άλλες φορές ο τσαμπουκάς (οχι να πας να παίξεις ξύλο αλλά να τα χώσεις λίγο) μπορεί να φέρει αποτέλεσμα ειδικά αν οι γύρω σου είναι κότες... Άλλες πάλι μπορεί να οδηγήσει σε δυσάρεστες καταστάσεις

Δημοσ.

Δεν ισχύει πάντα αυτό.

Το ότι κάθεσαι και δεν κάνεις τίποτα είναι σαν να τους λες  μαμήστε με κι αλλο και εκεί είναι που σε εκμεταλλεύονται περισσότερο. Άλλες φορές ο τσαμπουκάς (οχι να πας να παίξεις ξύλο αλλά να τα χώσεις λίγο) μπορεί να φέρει αποτέλεσμα ειδικά αν οι γύρω σου είναι κότες... Άλλες πάλι μπορεί να οδηγήσει σε δυσάρεστες καταστάσεις

Εννοειται οτι αν σε πηδανε δεν καθεσαι, απλα λεω να μην το παιζεις ηρωας και τσαμπουκας γιατι τοτε ειναι που θα σε βαλουν στο ματι 1000%

Δημοσ.

Ρε αγόρια 2015 πατάμε, έχει πάει αργά, καταλάβετε το. Φίλος (αλβανός) μπήκε τώρα Φεβρουάριο στη ΘήβαTM.

Δεν είναι στρατός αυτό που μου περιγράφει.. Οι εμπειρίες του:

Η ΖΩΗ ΣΤΗ ΣΙΕΡΡΑ ΘΗΒΩΝΕ

1. Τρώμε 3 φορές τη μέρα

2. Κοιμόμαστε επτά

3. Παίζουμε χαρτιά και τάβλι - παλικάρια είχαν φέρει και στερεοφωνικό για EDM

4. Τραβάμε εργόχειρο γιατί η τόση τρίχα μας βοήθησε ξαφνικά να συνειδητοποιήσουμε πως θέλουμε γυναίκα

5. Λέμε από εδώ και εκεί τις λέξεις "ΛΕΛΕ" "ΒΥΣΜΑ" και μετράμε τις μέρες αντίστροφα

Είναι σαν να σε πετάνε στον πάγο και να σε λιώνουν μετά από όσες μέρες μετράς έκαστος.

Κάθεστε και κλαίτε σαν κοριτσάκια γιατί καθαρίζετε τα ίδια σας τα σκατά απ' τις τουαλέτες.

Δεν μιλάμε για καμία κακουχία. Δεν μιλάμε για καμιά εκπαίδευση πολέμου (άχρηστες γνώσεις), δεν μιλάμε καν για γνώσεις. Μιλάμε για "Κάναμε ένα σώμα για τους χοντρούς, τα μεγάλα μυαλά και τους κρυφογκέυ να μην μας κλαίγονται οι μάνες τους και το τραβήξαμε και μέχρι τους πεζοναύτες γιατί μαμούχαλη είναι όλη η Ελλάδα και δεν έχουμε τόσα G3 στο ΠΖ".

Μιλάτε για "ΕΠΟΠ" που σας βάζουν στο μάτι και σας χώνουν.. σας χώνουν να διώξετε τις μύγες απ' το φυλάκιο χωρίς μυγοσκοτώστρα.. Core-ίλες..

Πάμε τώρα μαζί ανακεφαλαίωση:

ΠΕΖΙΚΟ = ΑΝΟΥΣΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ γιατί δεν είχαμε τα bawls να πάμε να εκπαιδευτούμε στο πραγματικό στρατό για εμπόλεμες καταστάσεις, και δε μπορούν να μας το αφήσουν και σαν ελεύθερη δημοκρατική επιλογή στο αν θα πάμε ή όχι, γιατί δεν είμαστε έτοιμη χώρα για mercenaries όπως η Αμερική.

Κάντε το παραπάνω "sticky post" θα έλεγα ρε Fulgore. Λέω εγώ τώρα ρε Fulgore.

• Like 2
Δημοσ.

Ρε αγόρια 2015 πατάμε, έχει πάει αργά, καταλάβετε το. Φίλος (αλβανός) μπήκε τώρα Φεβρουάριο στη ΘήβαTM.

Δεν είναι στρατός αυτό που μου περιγράφει.. Οι εμπειρίες του:

Η ΖΩΗ ΣΤΗ ΣΙΕΡΡΑ ΘΗΒΩΝΕ

1. Τρώμε 3 φορές τη μέρα

2. Κοιμόμαστε επτά

3. Παίζουμε χαρτιά και τάβλι - παλικάρια είχαν φέρει και στερεοφωνικό για EDM

4. Τραβάμε εργόχειρο γιατί η τόση τρίχα μας βοήθησε ξαφνικά να συνειδητοποιήσουμε πως θέλουμε γυναίκα

5. Λέμε από εδώ και εκεί τις λέξεις "ΛΕΛΕ" "ΒΥΣΜΑ" και μετράμε τις μέρες αντίστροφα

Είναι σαν να σε πετάνε στον πάγο και να σε λιώνουν μετά από όσες μέρες μετράς έκαστος.

Κάθεστε και κλαίτε σαν κοριτσάκια γιατί καθαρίζετε τα ίδια σας τα σκατά απ' τις τουαλέτες.

Δεν μιλάμε για καμία κακουχία. Δεν μιλάμε για καμιά εκπαίδευση πολέμου (άχρηστες γνώσεις), δεν μιλάμε καν για γνώσεις. Μιλάμε για "Κάναμε ένα σώμα για τους χοντρούς, τα μεγάλα μυαλά και τους κρυφογκέυ να μην μας κλαίγονται οι μάνες τους και το τραβήξαμε και μέχρι τους πεζοναύτες γιατί μαμούχαλη είναι όλη η Ελλάδα και δεν έχουμε τόσα G3 στο ΠΖ".

Μιλάτε για "ΕΠΟΠ" που σας βάζουν στο μάτι και σας χώνουν.. σας χώνουν να διώξετε τις μύγες απ' το φυλάκιο χωρίς μυγοσκοτώστρα.. Core-ίλες..

Πάμε τώρα μαζί ανακεφαλαίωση:

ΠΕΖΙΚΟ = ΑΝΟΥΣΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ γιατί δεν είχαμε τα bawls να πάμε να εκπαιδευτούμε στο πραγματικό στρατό για εμπόλεμες καταστάσεις, και δε μπορούν να μας το αφήσουν και σαν ελεύθερη δημοκρατική επιλογή στο αν θα πάμε ή όχι, γιατί δεν είμαστε έτοιμη χώρα για mercenaries όπως η Αμερική.

Κάντε το παραπάνω "sticky post" θα έλεγα ρε Fulgore. Λέω εγώ τώρα ρε Fulgore.

@Koritsi_Gia_PC ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ αλλα, εξω από το χορο ολοι πολλα τραγουδια λεμε......το πιο απλο....εχεις καθαρισει εσυ ποτε τα δικα σου και αλλονων σκατα ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ? ? ?

Θα συμφωνησω ΑΠΟΛΥΤΑ με αυτό που εγραψε ο MT60RS, και θα επικροτησω την αποψη του Fulgore

Δημοσ.

Εγώ όταν ήταν να βγάλω υπηρεσίες, μάζευα τα άλλα παιδιά απο τον λόχο στο γραφείο και έβγαζα προσχέδιο της βδομάδας. Τι ήθελε ο καθένας, πότε ήθελε να κάνει και είμασταν όλοι ευχαριστημένοι. Πχ εγώ ήθελα ΠΣΚ free, βάραγα υπηρεσία ΔΤΤΠ, ο άλλος που έκανε το ΠΣΚ και δεν τον ένοιαζε αν θα έβγαινε στην πόλη είχε ΔΤΤΠ free. Παίζαμε ωραία μπαλίτσα και δεν ήταν στεναχωρημένος κανένας. Μόνο 2 κωλόφιδα μου το έβγαζαν απο την μύτη αλλα τους έγραφα στα @@ μου.

Same here. Πάντα όμως 2-3 μονοπανα έβγαιναν και τα έκαναν κωλο και αν δεν έπαιρναν υπηρεσίες που ήθελαν μέχρι και ΕΥ έβγαιναν και έχωναν άλλους.

Φίλε mgs4 απλά υπομονή να πάλιωσεις και προς θεού μη μαλώσεις γιατί θα σε χώσουν ακόμα χειρότερα μετά.

Δημοσ.

Οι γυναικες (και ακομα περισσοτερο τα κοριτσακια) να μην μιλανε για στρατο.

Οι αντρες ( και ακομα περισσοτερο τα αγορακια) να μην μιλανε για τοκετο.

Βεβαια υπαρχει μια σημαντικη διαφορα.Ο στρατος για την πλειοψηφια των αντρων ηταν κατι ανουσιο, για τις γυναικες η σημαντικοτερη τους στιγμη.

Δημοσ.

Ο Στρατός ειναι χασιμο χρονου και χρηματων.Θα προτιμουσα να δουλευα εξω παρα να ημουν εκει.1 καλοστημενη βιτρινα του κρατους ειναι που δεν προσφερει σχεδον τιποτα.Και να με πληρωναν δεν θα ξαναεμπαινα.

Οσο για καποιους που λενε οτι περασαν καλα ειναι στην πλειοψηφια τους βυσματα που πηγαν στα καλυτερα σωματα με φουλ αδειες και εξοδους,πιο πολλες ημερες βρισκονταν εξω παρα μεσα.

Τοτε ειχα κανει 18 μηνο,μετα απο το κεντρο εκπαιδευσης πηγα σε και σε αλλα 2 μερη.Δεν παλευεται με τιποτα,ειδικα μετα τον 1 χρονο.Και τωρα παραπονιουνται καποιοι που υπηρετουν 9μηνο,ουτε καν χρονο.Μηπως να σας στειλουν το απολυτηριο σπιτι?Αν σας χαλαει να το ξαναγυρισουμε στους 18 μηνες παλι.

Οι σκοπιες ηταν χειροτερες απο τις αγγαριες και την εκπαιδευση.Αναφορα στις 23:00,μεχρι να σε παρει ο υπνος πηγαινε 23:30-24:00,ξυπνημα στις 02 παρα να κανεις σκοπια 02:-04:00 και παλι υπνος 04:30-06:00.Δηλαδη υπνος το πολυ 3,5 ωρες και αυτο σπαστα.Με φουλ υγρασια σε νησι η με -10 σε βορεια περιοχη σκοπια να καθεσαι σαν χαζος και το 2ωρο να σου φαινεται 4ωρο.

Παιζει μεγαλο ρολο σε ποιο σωμα και μοναδα θα πας,επισης και ο διοικητης.Για τον φανταρο εχει μεγαλη σημασια τι εχει βιωσει πιο πριν και το ποσο δυνατος χαρακτηρας ειναι.Λυπαμαι κατι παιδια που εκλαιγαν στην κυριολεξια πριν καν μπουνε στο κεντρο εκπαιδευσης λες και θα τους εστελναν σε εκτελεστικο αποσπασμα.Την αναβολη και το Ι 2 για να μην κανουν σκοπιες την ειχαν στο τσεπακι.

• Like 1
Δημοσ.

Οι γυναικες (και ακομα περισσοτερο τα κοριτσακια) να μην μιλανε για στρατο.

Οι αντρες ( και ακομα περισσοτερο τα αγορακια) να μην μιλανε για τοκετο.

Κι όταν εκείνος που μιλάει δεν υπόκειται σε καμία από τις δύο κατηγορίες τι γίνεται;

Ο Στρατός ειναι χασιμο χρονου και χρηματων.Θα προτιμουσα να δουλευα εξω παρα να ημουν εκει.1 καλοστημενη βιτρινα του κρατους ειναι που δεν προσφερει σχεδον τιποτα.Και να με πληρωναν δεν θα ξαναεμπαινα.

Οσο για καποιους που λενε οτι περασαν καλα ειναι στην πλειοψηφια τους βυσματα που πηγαν στα καλυτερα σωματα με φουλ αδειες και εξοδους,πιο πολλες ημερες βρισκονταν εξω παρα μεσα.

Τοτε ειχα κανει 18 μηνο,μετα απο το κεντρο εκπαιδευσης πηγα σε και σε αλλα 2 μερη.Δεν παλευεται με τιποτα,ειδικα μετα τον 1 χρονο.Και τωρα παραπονιουνται καποιοι που υπηρετουν 9μηνο,ουτε καν χρονο.Μηπως να σας στειλουν το απολυτηριο σπιτι?Αν σας χαλαει να το ξαναγυρισουμε στους 18 μηνες παλι.

Οι σκοπιες ηταν χειροτερες απο τις αγγαριες και την εκπαιδευση.Αναφορα στις 23:00,μεχρι να σε παρει ο υπνος πηγαινε 23:30-24:00,ξυπνημα στις 02 παρα να κανεις σκοπια 02:-04:00 και παλι υπνος 04:30-06:00.Δηλαδη υπνος το πολυ 3,5 ωρες και αυτο σπαστα.Με φουλ υγρασια σε νησι η με -10 σε βορεια περιοχη σκοπια να καθεσαι σαν χαζος και το 2ωρο να σου φαινεται 4ωρο.

Παιζει μεγαλο ρολο σε ποιο σωμα και μοναδα θα πας,επισης και ο διοικητης.Για τον φανταρο εχει μεγαλη σημασια τι εχει βιωσει πιο πριν και το ποσο δυνατος χαρακτηρας ειναι.Λυπαμαι κατι παιδια που εκλαιγαν στην κυριολεξια πριν καν μπουνε στο κεντρο εκπαιδευσης λες και θα τους εστελναν σε εκτελεστικο αποσπασμα.Την αναβολη και το Ι 2 για να μην κανουν σκοπιες την ειχαν στο τσεπακι.

Αυτό που έχω βάλει σε bold είναι κάπως άκυρο έτσι;

Εσύ έκανες 18μηνο, άρα σύμφωνα με τη λογική σου, ήταν κατασκήνωση σε σχέση με παλιότερους που έκαναν 28 μήνες, ενδεχομένως και σε χειρότερες συνθήκες.

Θέλω νω πω ότι είναι σχετικό. Εσύ που έκανες 18μηνο, σου κακοφαίνεται να μιλάνε εκείνοι που γκρινιάζουν για το 9μηνο.

Ακολούθως, αν γίνει π.χ. 3μηνο, πάλι κάποιοι θα γκρινιάζουν, και θα κακοφαίνεται σε όσους έκαναν 9μηνο. Και θα κακοφαίνεται ακόμα περισσότερο σε όσους έκαναν πιο πολλούς μήνες.

Δηλαδή άκρη δε βγαίνει (και) με αυτό το θέμα.

Δημοσ.

Αυτο δλδ δεν γινεται σημερα ε;

Aλλά φαίνεται το πόσο σχετικός είσαι όταν λες ότι το Ι2 δεν κάνει σκοπιές...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...