Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να το ανεχθω για αλλους 4 μηνες ευκολα το λες δυσκολα το πραττεις. Δεν εχω μαθει και ευκολα να βαζω κατω το κεφαλι δυστυχως... Το θεμα ειναι οτι καποιοι σου ερχονται και με μαγκια και στο λενε, ενω αυτοι ειναι φτιαγμενοι στις υπηρεσιες...

Oλο αυτο σου βγαζει εναν κακο εαυτο. Πραγματικα ειμαι μεσα στα νευρα σε καθημερινη βαση σχεδον...

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι χώνομαι όμως όταν άλλοι παίρνουν 3ημερα χωρίς υπηρεσία...

Ετσι ειναι το συστημα, ετσι ειναι και εξω, δυστηχως, πας να πιασεις καπου δουλεια και σε βαζουν τις χειροτερες βάρδιες και υπερωρίες, γιατι εισαι καινουργιος και επειδη "ερχεται η αναπτυξη" ή ο άλλος εχει οικογενεια, λες και συ που δεν εχεις, δεν εχεις ζωη ξυπνας, τρως, χεζεις, κοιμασαι και ξαναπας δουλεια.

Εκει να δεις νευρα, σε πατροναρουν λεγοντας οταν αποκτησεις και συ οικογενεια μεγαλε, θα δεις, ναι θα ειμαι 30 χρονων και θα γαμαω 28 χρονους επειδη στα 26 μου το ηθελα και δεν το ηθελα να κανω παιδι σαν και σένα...

Εκει να τσαντιζεσαι, στον στρατο, κρατα τα νευρα σου. Απο κει δεν απολύεσαι στην εξω ζωη φευγεις με ι5 σε μια ημερα...

Δημοσ.

Ναι χώνομαι όμως όταν άλλοι παίρνουν 3ημερα χωρίς υπηρεσία...

και τι θες να σου πούμε; φτηνές συμβουλές μπορεί να σου δώσει ο καθένας. παρε το αποφαση ότι ειναι χασιμο χρονου και αν έχεις κανα βύσμα βάλε το, αν δεν έχεις και δεν ανεχεσαι να βαράς τις σκοπιές του κάθε βλακα πάρε αναβολή και άσε τους να χαιρονται που φυλάνε πρωτο νούμερο... Αλλιώς κάνε αυτο που λέει ο aris.

Δημοσ.

Εγώ που αν και σε χαλαρή μονάδα τις υπηρεσίες τις βγάζουν οι παλιές σειρές φαντάροι και οι καινούριοι τρώμε χώσιμο μονίμως τι μπορώ να κάνω;

Πολύ σπαστικό να παίρνεις 3,5  μηνες τωρα με το ζόρι 2 σκ χωρίς υπηρεσία και να έρχονται 23χρονα να σου λενε οτι θα φας χωσιμο την επομενη που θα παιχτει εμπλοκη... Πρεπει δλδ να πλακωθω;;

απλά έχεις μέσει σε μαλάκες. εκει που περασα γω μια χαρά τις ίδιες υπηρεσίες κάνανε καινούριοι και παλιοί.

Δημοσ.

Εγώ όταν ήταν να βγάλω υπηρεσίες, μάζευα τα άλλα παιδιά απο τον λόχο στο γραφείο και έβγαζα προσχέδιο της βδομάδας. Τι ήθελε ο καθένας, πότε ήθελε να κάνει και είμασταν όλοι ευχαριστημένοι. Πχ εγώ ήθελα ΠΣΚ free, βάραγα υπηρεσία ΔΤΤΠ, ο άλλος που έκανε το ΠΣΚ και δεν τον ένοιαζε αν θα έβγαινε στην πόλη είχε ΔΤΤΠ free. Παίζαμε ωραία μπαλίτσα και δεν ήταν στεναχωρημένος κανένας. Μόνο 2 κωλόφιδα μου το έβγαζαν απο την μύτη αλλα τους έγραφα στα @@ μου.

Δημοσ.

Εγώ όταν ήταν να βγάλω υπηρεσίες, μάζευα τα άλλα παιδιά απο τον λόχο στο γραφείο και έβγαζα προσχέδιο της βδομάδας. Τι ήθελε ο καθένας, πότε ήθελε να κάνει και είμασταν όλοι ευχαριστημένοι. Πχ εγώ ήθελα ΠΣΚ free, βάραγα υπηρεσία ΔΤΤΠ, ο άλλος που έκανε το ΠΣΚ και δεν τον ένοιαζε αν θα έβγαινε στην πόλη είχε ΔΤΤΠ free. Παίζαμε ωραία μπαλίτσα και δεν ήταν στεναχωρημένος κανένας. Μόνο 2 κωλόφιδα μου το έβγαζαν απο την μύτη αλλα τους έγραφα στα @@ μου.

και εμεις καπως ετσι ειμασταν ειχαμε υπηρεσια ΔΤΤΠΠΣΚ και σφαζομασταν για το ποιος θα κανει 1 νουμερο ωστε να παρει 3 ωρες υπηρεσιακο

Δημοσ.

Πότε θα απομυθοποιηθεί επιτέλους αυτό το γαμωσαββατοκύριακο;

Αφού το 'χουμε πει, οι καλύτερες μέρες για να είσαι μέσα, είναι αυτές, που όλα είναι πιο χαλαρά.

Εκτός κι αν είσαι σε μονάδα που κι οι υπόλοιπες μέρες είναι το ίδιο και το αυτό.

• Like 2
Δημοσ.

Υπομονη να παλιωσεις και μην κανεις εχθρους.

Φιλίες με άτομα που κοιτάνε μόνο την πάρτη τους και χώνουν τους άλλους σίγουρα δεν θα κάνω πάντως.

2-3 είναι αυτοί απο τα συνολικά 13 άτομα αν και λίγο πολύ αυτό επικρατεί από τους περισσότερους.

Δημοσ.

Been there mgs4, μόνο υπομονή μπορείς να κάνεις, κάποια στιγμή θα τελειώσει το θέατρο του παραλόγου.

Δε μου 'χουν λείψει καθόλου οι αντιπαραθέσεις με τους υπόλοιπους στρατιώτες και τα στελέχη.

Δημοσ.

ούτε καν άδειες; μάλλον σε έγραψε, όχι ότι δεν μπορούσε να κάτι κάτι.

Άσε φίλε τίποτα, και στο τηλέφωνο έλεγε όλα οκ... τι να πείς.

Δοκίμασα μία δύο φορές να ζητήσω βοήθεια, εεε την τρίτη πήγα διδυμοτειχο(ζωάρα...) :P

Άλλά είναι αυτό που λές, δεν ήθελε να κάνει κάτι στη τελική.

Δημοσ.

Φιλίες με άτομα που κοιτάνε μόνο την πάρτη τους και χώνουν τους άλλους σίγουρα δεν θα κάνω πάντως.

2-3 είναι αυτοί απο τα συνολικά 13 άτομα αν και λίγο πολύ αυτό επικρατεί από τους περισσότερους.

Το ποιον και αν θα κανεις φιλο εξαρταται απο σενα.Εγω λεω να μην κανεις εχθρους, δηλαδη κρατα χαμηλο προφιλ, δε χρειαζεται ουτε "μαγκια" ουτε τιποτα.Το καλυτερο ειναι να εισαι φαντασμα.Οσο λιγοτερο τη μπαινεις σ'αυτους, τοσο λιγοτερο χωσιμο θα τρως.

Η γη ειναι τετραγωνη θα λενε αυτοι? Δε θα φερνεις αντιρρηση.Συντομα θα σε ξεχασουν κιολας

Δημοσ.

Άσε φίλε τίποτα, και στο τηλέφωνο έλεγε όλα οκ... τι να πείς.

Δοκίμασα μία δύο φορές να ζητήσω βοήθεια, εεε την τρίτη πήγα διδυμοτειχο(ζωάρα...) :P

Άλλά είναι αυτό που λές, δεν ήθελε να κάνει κάτι στη τελική.

να υποθέσω ότι και εσύ πριν μπεις στρατό δεν είχες ιδιαιτερες σχέσεις μαζι του, και μόλις μπήκες τον θυμήθηκες;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...