Fulgore Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 ΦΙλοι μου, λεει Είστε υπόχρεος για κατάταξη σε 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης (124 ΠΒΕ) (ΤΡΙΠΟΛΗ). Έχετε επιλεγεί Πεζικό. Εκει ειναι αεροπορια. Γιατι λεει εχετε επιλεγει πεζικο; Και τα 3 σωματα ειναι εκει οντως το επιβεβαιωνω μιας και ημουν εκει περυσι
Tempor Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Να ερωτησω και κατι αλλο. Περσυ (πηρα αναβολη) μου στειλαν για Μεσολογγι. Γιατι το ηλλαξαν; Η αλλαγη ειναι προς καλο η κακο;
Mikeasdf Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Να ερωτησω και κατι αλλο. Περσυ (πηρα αναβολη) μου στειλαν για Μεσολογγι. Γιατι το ηλλαξαν; Η αλλαγη ειναι προς καλο η κακο; Συμφωνα με αυτα που εχω ακουσει απο σειρες και αλλους, το ΠΖ στην Τριπολη νομιζω ηταν που ετρωγε το περισσοτερο σταξιμο.Η το ΠΖ η το ναυτικο, δεν ειμαι απολυτα σιγουρος.Τα αλλα 2 σωματα κανανε "ζωαρα". Αλλα και παλι, ο στρατος ειναι μια τεραστια ραδιο-αρβυλα, ποτε δε ξερεις. Απο αποσταση παντως η Τριπολη ειναι πιο μακρια (αν κατεβαινεις)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Συμφωνα με αυτα που εχω ακουσει απο σειρες και αλλους, το ΠΖ στην Τριπολη νομιζω ηταν που ετρωγε το περισσοτερο σταξιμο.Η το ΠΖ η το ναυτικο, δεν ειμαι απολυτα σιγουρος.Τα αλλα 2 σωματα κανανε "ζωαρα". ναι δεν είναι 101% σίγουρο, ένα 99.99% πάντως το πιάνει επίσης αυτό δεν ισχύει μόνο στην Τρίπολη αλλά σε όλη την Ελλάδα
Mikeasdf Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 ναι δεν είναι 101% σίγουρο, ένα 99.99% πάντως το πιάνει επίσης αυτό δεν ισχύει μόνο στην Τρίπολη αλλά σε όλη την Ελλάδα Ναι αλλα στην Τριπολη ειναι τα 3 σωματα μαζι και ειναι λιγο "καπως" να ξυνονται (ναυτικο/αεροπορια) και το ΠΖ να τα τραβαει ολα.
Fulgore Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Ναι αλλα στην Τριπολη ειναι τα 3 σωματα μαζι και ειναι λιγο "καπως" να ξυνονται (ναυτικο/αεροπορια) και το ΠΖ να τα τραβαει ολα. Οταν παντως εγω ημουν περυσι το Γεναρη αυτο γινοταν.Το πεζικο να τα τραβαγε ολα και οι ναυτες να κοβουν βολτες με τα κρουασαν και τα Μιλκο στο χερι.Γνωστος μου που πηγε Τριπολη Αεροπορια τον Νοεμβριο μου ειπε οτι το λουκι το ετρωγε η Αεροπορια και οι αλλοι καθοτανε. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 κακοφαίνεται έτσι κι αλλιώς γενικότερα
alex-gate-7-1925 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Τρίπολη το ΠΖ τρώει πολύ τρέξιμο αλλά και η αεροπορία δεν αράζει.. Μεσολόγγι έχασες ζωάρα πάντως για 20 μέρες... Δεν έκανα απολύτως τίποτα (πριν 2 μήνες ήμουν εκεί)
andreas_g Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Κατά πόσο μετράει ενας απόστρατος στρατηγος ως "βύσμα" στο διοικητή μιας μονάδας ; Δεν εννοώ για μετάθεση φυσικά... Εγώ είχα εν ενεργεία μπατζανάκι-φάση στρατηγό και δεν με βοήθησε. Το θέμα είναι ποιούς ξέρει αυτός και άμα γνωρίζει ότομα στην κατάλληλη θέση για να κάνουν κάτι.
nikos-thess Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 ΦΙλοι μου, λεει Είστε υπόχρεος για κατάταξη σε 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης (124 ΠΒΕ) (ΤΡΙΠΟΛΗ). Έχετε επιλεγεί Πεζικό. Εκει ειναι αεροπορια. Γιατι λεει εχετε επιλεγει πεζικο; Φίλε καλό τέντωμα. Ναι σίγουρα είναι και το που θα πέσεις αλλά όλοι λένε ότι Τρίπολη είναι από τα χειρότερα κέντρα που μπορεί να βρεθεί κάποιος. Σίγουρα το ΠΖ τρώει το μεγαλύτερο μαμήσι απο τα υπόλοιπα σώματα εκεί. Υπομονή γενικά θέλει στο στρατό. Και στο κέντρο και περισσότερο στη μονάδα που θα μείνεις τον περισσότερο καιρό.
Pablo_Hasan Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ είχα εν ενεργεία μπατζανάκι-φάση στρατηγό και δεν με βοήθησε. Το θέμα είναι ποιούς ξέρει αυτός και άμα γνωρίζει ότομα στην κατάλληλη θέση για να κάνουν κάτι. ούτε καν άδειες; μάλλον σε έγραψε, όχι ότι δεν μπορούσε να κάτι κάτι.
panos2171 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Κατά πόσο μετράει ενας απόστρατος στρατηγος ως "βύσμα" στο διοικητή μιας μονάδας ; Δεν εννοώ για μετάθεση φυσικά... Εξαρτάται τους στόχους του διοικητή. Ξεφτύλα πάντως να πάρει κάποιος το διοικητή και να του ζητάει ευνοϊκή μεταχείριση και άδειες.
Pablo_Hasan Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Εξαρτάται τους στόχους του διοικητή. Ξεφτύλα πάντως να πάρει κάποιος το διοικητή και να του ζητάει ευνοϊκή μεταχείριση και άδειες. ναι ειναι ξεφτίλα, το βαρας σκοπιες για τους άλλους που βυσματωσαν δεν ειναι; σαν να σε φτύνουνε στα μούτρα ειναι.
mgs4 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ που αν και σε χαλαρή μονάδα τις υπηρεσίες τις βγάζουν οι παλιές σειρές φαντάροι και οι καινούριοι τρώμε χώσιμο μονίμως τι μπορώ να κάνω; Πολύ σπαστικό να παίρνεις 3,5 μηνες τωρα με το ζόρι 2 σκ χωρίς υπηρεσία και να έρχονται 23χρονα να σου λενε οτι θα φας χωσιμο την επομενη που θα παιχτει εμπλοκη... Πρεπει δλδ να πλακωθω;;
aris1986 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ που αν και σε χαλαρή μονάδα τις υπηρεσίες τις βγάζουν οι παλιές σειρές φαντάροι και οι καινούριοι τρώμε χώσιμο μονίμως τι μπορώ να κάνω; Πολύ σπαστικό να παίρνεις με το ζόρι 2 σκ χωρίς υπηρεσία και να έρχονται 23χρονα να σου λενε οτι θα φας χωσιμο την επομενη που θα παιχτει εμπλοκη... Πρεπει δλδ να πλακωθω;; Δεν μπορείς να κανεις τίποτα πρέπει να το ανεχθείς, δυστηχως. Αυτο γίνεται από πάππου προς πάππον!
Προτεινόμενες αναρτήσεις