Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1 χρονο πριν ησουν Γυθειο? Τι σειρα εισαι?

Οσον αφορα τους μαγειρες να προσθεσω πως ειναι καθαρα θεμα ενδιαφεροντος και καθημερινης τριβης. Στο Γυθειο λογω ποστου πρακτικα δεν εμαθα τιποτα απο μαγειρικη και οταν εφτασα στη μοναδα( Αθηνα ) ειπα στους τοτε μαγειρες πως δεν ηξερα να σπαω ουτε αυγο, που ηταν αλλωστε αληθεια. Με τον καιρο και με το κινητρο του ποστου οχι απλα εμαθα να σπαω αυγο, αλλα εγινα μεχρι και αρχιμαγειρας κανοντας πολλες φορες φαγητο πολυ παραπανω απο τα προβλεπομενα στανταρ του Στρατου. Με τα παιδια απλα ασχοληθηκαμε αρκετα, πολλες φορες αφου πειραματιστουμε και το αποτελεσμα ευτυχως ηταν πολυ καλο. Πιστευω ειναι απο τις ελαχιστες ειδικοτητες που μπορεις να μαθεις κατι χρησιμο για τη ζωη σου, ευτυχως γιατι μου εμεινε μια γλυκια γευση.

Σειρα 330 ημουν(απολυθηκα δηλαδη τελη Οκτωβριου που μας περασε).Εγω προσωπικα στο Γυθειο ημουν στο ΚΨΜ και οπως καταλαβαινεις ουτε καν εμαθα κατι,βεβαια στην πρωτη μοναδα ειχα μονιμους μαγειρες και αλλα παιδια και πιο πολυ εκανα την δουλεια του συττιστη(σαλατες,σερβιρισμα κλπ). Στην αλλη μοναδα ομως στους 6μηνες που δεν ειχαν κανενα μαγειρα και επειδη ειχαν και ΛΒ σχολειο μου λενε κατσε μαγειρεψε μονος σου για 80ατομα.... Τραγικα πραγματα. Επισης καθε μερα μας επριζε το κεφαλι για τις καθαριοτητες των μαγειριων ενας Λοχαγος Υποδιοικητης που ειχαμε,και παντα η ιδια καταληξη.Οχι οτι ειχε αδικο αλλα οπως του ειπα δεν μπορω να καθομαι να κυνηγαω τον φανταρο να κανει τις καθαριοτητες οταν ειχα στο κεφαλι μου ηδη να δω τι σκατα θα κανω για το φαγητο(να πω οτι οσο ημουν μαγειρας μεχρι και οταν ερχοταν η σκουπιδιαρα εγω πεταγα τα σκουπιδια και μετα παλι πισω στα μαγειρια και τα στελεχη καφεδακι στο ΚΨΜ).Ευτυχως που μετα ηρθαν 2 παιδια 332 και μπηκαν αυτα στα μαγειρια και εμενα με βαλαν Γενικων Καθηκοντων ,γραφειο κινησεως(αλλα τραγικα εκει με τις κινησεις και το τι ειχαν γραψει στα βιβλιαρακια)και Κεπικ.

Για τον μαγειρα θα συμφωνησω απολυτα,βεβαια εγω αν και ηθελα να μαθω τελικα δεν εμαθα και πολλα κυριως λογω ανχους...

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σιγα μην του κλεισει η φωνη του παραπανω με αυτα που λεει(αν και ξερω τι ρολο βαρανε οι ΟΥΚ) αλλα αυτα που λεει για την Ελλαδα του σημερα ειναι το λιγοτερο αστεια.

• Like 1
Δημοσ.

Αλεξίπτωτα είναι αυτοι, καλά τι περιμένες να λέει σε άτομα που πρόκειται να πηδήξουν από αεροπλάνο..

Λογικό να τους έχει στη τσίτα

(το εθνόσημο κοντεύει να φτάσει στο αυτί :lol: )

• Like 1
Δημοσ.

Άστα, τρελή προπαγάνδα και πλύση εγκεφάλου στη Χίο που ήμουν.

Όλη την ώρα (απαγορευμένα) συνθήματα για τους απέναντι φωνάζοντας όσο πιο δυνατά μπορούσαμε.

Δημοσ.

εντάξει λογικό το βρίσκω και αυτό, το θέμα είναι ότι πρέπει να μπεις σε μια συγκεκριμένη ψυχολογία όσο ηλίθιο και αν ακούγεται αυτό και η αλήθεια είναι ότι ακόμα και παρέλαση να κάνεις φωνάζοντας συνθήματα τσιτώνεις

άμα έχεις και iq στο πάτωμα πιάνουν ακόμα περισσότερο αυτά

πάντως μια φορά που ήμουν κέντρο και είχαν αρχίσει τα "θα πάρουμε τη Πόλη.. και σία" , γυρνάω στο διπλανό μου και του λέω: ρε μαλάκα αυτά δεν απαγορεύονται;" και με ακούει ένας ΕΜΘ και έγινε "τούρκός" :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Σιγα μην του κλεισει η φωνη του παραπανω με αυτα που λεει(αν και ξερω τι ρολο βαρανε οι ΟΥΚ) αλλα αυτα που λεει για την Ελλαδα του σημερα ειναι το λιγοτερο αστεια.

Καλά, ο εθνικισμός των στελεχών εκεί μέσα δεν περιγράφεται... ειδικά τώρα-φαντάζομαι-που ξεμύτησε και η ΧΑ!!! Αλλά τί να λέμε...; Εδώ κράζουν έξω κάτι άκυροι ούγκ, αυτοί που είναι η ζωή τους η στρατοκαυλιά δεν θα το κάνουν; (Πατέρα συγχώρεσέ τους, δεν ξέρουν τι κάνουν...)

Άστα, τρελή προπαγάνδα και πλύση εγκεφάλου στη Χίο που ήμουν.

Όλη την ώρα (απαγορευμένα) συνθήματα για τους απέναντι φωνάζοντας όσο πιο δυνατά μπορούσαμε.

Σε κάτι τέτοια δεν εκτελούσα και είχα τον στρατιωτικό κανονισμό υπομάλης(:P)... Άφριζαν μιλάμε, αλλά στο τέλος είχα κερδίσει τον σεβασμό τους! Την ημέρα της μετάθεσής μου "κλαίγανε" απο την πίκρα τους που θα με χάνανε!!!
Δημοσ.

Καλά, ο εθνικισμός των στελεχών εκεί μέσα δεν περιγράφεται... ειδικά τώρα-φαντάζομαι-που ξεμύτησε και η ΧΑ!!! Αλλά τί να λέμε...; Εδώ κράζουν έξω κάτι άκυροι ούγκ, αυτοί που είναι η ζωή τους η στρατοκαυλιά δεν θα το κάνουν; (Πατέρα συγχώρεσέ τους, δεν ξέρουν τι κάνουν...)

Σε κάτι τέτοια δεν εκτελούσα και είχα τον στρατιωτικό κανονισμό υπομάλης( :P)... Άφριζαν μιλάμε, αλλά στο τέλος είχα κερδίσει τον σεβασμό τους! Την ημέρα της μετάθεσής μου "κλαίγανε" απο την πίκρα τους που θα με χάνανε!!!

Εγω πιο πολυ τα λεω με την λιγη απλη λογικη που εχω.Υπαρχει δηλαδη διοικητης/υποδιοικητης που να θελει πχ στην μοναδα του ατομα κοτες ή ακομα και γονιος/συγγενης??? Επισης λεει ''ηρθατε με την θεληση σας'' ειχα 2 ατομα στην Τριπολη που θελανε να πανε ειδικες δυναμεις,περασανε τα οποια τεστ ηταν να περασουν και μετα οταν ηρθε η ωρα να μαθουν που θα πανε τους λενε τουφεκιοφορος Εβρο.... 

Δημοσ.

Εγω πιο πολυ τα λεω με την λιγη απλη λογικη που εχω.Υπαρχει δηλαδη διοικητης/υποδιοικητης που να θελει πχ στην μοναδα του ατομα κοτες ή ακομα και γονιος/συγγενης??? Επισης λεει ''ηρθατε με την θεληση σας'' ειχα 2 ατομα στην Τριπολη που θελανε να πανε ειδικες δυναμεις,περασανε τα οποια τεστ ηταν να περασουν και μετα οταν ηρθε η ωρα να μαθουν που θα πανε τους λενε τουφεκιοφορος Εβρο....

Ε εντάαξει, αυτά τα λέει για να μπριζώσει... πως κάνουν οι προπονητές; Έτσι. χαχα

Πωω τα άτομα πρέπει να ξενερώσανε άγρια!!! Και η φάση σ' αυτό είναι οτι όταν ήμουν στη Χίο, είχαν κρατήσει για το κυλικείο έναν που είχε κοπεί απο τον 3ο μήνα του! Μάλιστα τότε που τον συνάντησα, κόντευε να απολυθεί και μιλάμε για 18μηνη θητεία!!! :D

σ.σ. Στο βίντεο δεν είναι στη ΜΥΚ, είναι στη ΣΧΑΛ

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ ο νεάντερταλ που φωνάζει in real life παίζει να είναι στην γυναίκα του , κοτάρα του κερατά . Εν ολίγοις , εκεί που τους παίρνει βρίσκουν και κάνουν .

• Like 1
Δημοσ.

Εν τω μεταξύ ο νεάντερταλ που φωνάζει in real life παίζει να είναι στην γυναίκα του , κοτάρα του κερατά . Εν ολίγοις , εκεί που τους παίρνει βρίσκουν και κάνουν .

Αν νιώθει περισσότερα απο εκείνη, σίγουρα :P

Δημοσ.

Κατά πόσο μετράει ενας απόστρατος στρατηγος ως "βύσμα" στο διοικητή μιας μονάδας ; Δεν εννοώ για μετάθεση φυσικά...

για καμιά αδειούλα καλός ειναι. 

θεατρο ειναι, αλλά λένε στην παραταξη και άλλα στο γραφείο τους ;) 

Δημοσ.

ΦΙλοι μου, λεει Είστε υπόχρεος για κατάταξη σε 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης (124 ΠΒΕ) (ΤΡΙΠΟΛΗ).

Έχετε επιλεγεί Πεζικό.

Εκει ειναι αεροπορια. Γιατι λεει εχετε επιλεγει πεζικο;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...