Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρωτον μιλα πιο ομορφα αν δεν ξερεις τον αλλον. Δεν μπαινουν ολοι που ειναι σε σχολες 26 και 27 χρονων στρατο. Μπαινουν και αυτοι που ειναι πριν απολυθουν και αφου ειναι που ειναι χασιμο χρονου ο στρατος κοιτανε αν μπορουν να εκμεταλευτουν οτι μπορουν αφου ειδικα δεν εχουν μεσο να περασουν κοντα στο σπιτι τους. Επισης υπαρχουν και αρκετοι που μπαινουν αργα στο στρατο και δεν εχουν τελειωσει τις σποδες τους λογω του οτι εργαζονται παραλληλα. Και μην μιλας για εμπλοκες γιατι και εμεις τις φαγαμε στο κεφαλι το καλοκαιρι που ημασταν παραμεθωριο και μας πηγαινε 30-1 επειδη επαιρνε αδεια απολυσεως μεγαλη σειρα τι να τους λεγαμε να μην την παρουν??? Και το ξαναλεω δεν θελω να ακουω παραπονα για το στρατο απο βυσματιες. Σιγα που καθεσαι λιγες μερες παραπανω μεσα και επαθες κατι,μη χασεις να εισαι καθε μερα για καφε..

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φίλε Tzakal οτι σου είπε ο αποπάνω. Πήγαινε Κύπρο για να γλιτώσεις απ' τα βύσματα, εκεί θα σεβαστούν το σώμα σου και δεν θα σε βάλουν πεζικάριο, ζωάρα θα κάνεις.

Οτι γλυτωνει τα βυσματα ισχυει.Απλα να ξανατονισω οτι δεν ειναι απαραιτητο-εαν ειναι ασχετος με το αντικειμενο- οτι θα τον κρατησουν και δεν θα τον βαλουν σε κανα 1ο-2ο-3ο λοχο να βαραει σκοπετα και περιπολα.Εμενα εκατσε απλα γιατι εχω κανει μαθηματα για πρωτες βοηθειες.

Η πλακα ηταν μια φορα που ειχε χαλασει ο υπολογιστης του γιατρου και καθομουν στο γραφειο του και τον εφτιαχνα με κατσαβιδια κλπ.Μεσα ειχαμε ασθενη φανταρο και ο νεος δεν ηξερε που ηταν ενα φαρμακο να του δωσει.Φωναζει εμενα και πεταγετε ο ασθενης και λεει,γιατρεεεε ελα να με κανεις καλα γιατι αυτος δεν ξερει τιποτα.

Ειχα λυθει στα γελια.Ελεγα απο μεσα μου που να ηξερες. :P

Δημοσ.

Φίλε Tzakal οτι σου είπε ο αποπάνω. Πήγαινε Κύπρο για να γλιτώσεις απ' τα βύσματα, εκεί θα σεβαστούν το σώμα σου και δεν θα σε βάλουν πεζικάριο, ζωάρα θα κάνεις.

Να απολυθείς να κάνεις τι έξω αν δεν έχεις στρωμένη δουλειά; Καλύτερα είναι μέσα αν το καλοσκεφτείς, ειδικά σε αεροπορία/ναυτικό. Πτυχιακές και σχολές να τα τελειώνετε πρίν μπείτε φαντάροι, δεν μπορώ άλλο την γκρίνια των 25-26-27άρηδων σειρών μου που έξυναν την πουτσάρα τους τόσα χρόνια και τώρα τους κακοφαίνεται που είναι μέσα. Και έχουν και την πονηριά όλοι να αφήνουν μαθήματα (και καλά) και να σκοτώνονται να κατεβάζουν φοιτητικές άδειες τάχα μου γιατί "καίγονται" να δώσουν "μαθήματα", ενώ όλοι ξέρουμε τι κάνουν όταν εμάς μας πάει γαμιόντας όταν αδειάζει το μισό στρατόπεδο για 1 μήνα...

Όσοι έλεγαν για υποχρεωτική θητεία στα 18 κάτι ήξεραν...

Ειχα τον αδελφο μου που ειχε παει 12μηνο Κυπρο και ενω σε γενικες γραμμες περασε καλα στην Κυπρο,μετα τους 2 τελευταιους μηνες του επαναπατρισμου τρελαθηκε οταν τον φερανε πισω στην Αθηνα.Τους ταραζανε στις αγγαριες καθε μερα..

Δημοσ.

Ειχα τον αδελφο μου που ειχε παει 12μηνο Κυπρο και ενω σε γενικες γραμμες περασε καλα στην Κυπρο,μετα τους 2 τελευταιους μηνες του επαναπατρισμου τρελαθηκε οταν τον φερανε πισω στην Αθηνα.Τους ταραζανε στις αγγαριες καθε μερα..

Ισχυει στην Ελλαδα δεν τους πανε τους ελδυκαριους.Ειδικα εαν σου κατσει κανα βισματικο στρατοπεδο,βλεπεις τις νεες σειρες να κωλοβαρανε και εσυ που εχεις περασει τα παντα στο νησι να τρεχεις μεχρι να απολυθεις.Ξαδερφος μου εκανε παραπονα στον διοικητη γιατι ειχε τρελαθει.

Φιλοι μου απο Κυπρο που τους βρηκα στο 401 που βγαζαμε την ακτινογραφια απολυσεως ειχαν σταξει.Ο αλλος Πεμπτη απολυοταν και Τεταρτη ειχε υπηρεσια!

Δημοσ.

θα το δηλωσω στην περιοδευων επιτροπη για ειδικες δυναμεις... απλα δεν μπορω να καταλαβω. Γιατι να παω πρωτα κετθ κ μετα κεεδ αφου εκει θελω να παω.. περιμενουν να κοπουν ατομα για να παρουν αλλους;

αυριο θα παω στρατολογικο για να καταθεσω ενα πτυχειο αλεξιπτωτιστη που εχω.Γινεται να μιλησω με κανεναν εκει λετε;

Για το παιδι που με ρωτησε..οχι δεν μου εχει ερθει χαρτι. Απο τον ιστοτοπο του στρατολογια το ειδα

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ήμουν χθές συνοδηγός σε κίνηση στους πυροβολικάριους Πεζοναύτες στη Λάρισα, σκέτη μαυρίλα. Αγγαρεία φούλ, 5 αναφορές την ημέρα, υπηρεσίες αδικαιολόγητα πολλές για την θέση και το σκοπό της μονάδας, και 7-1 απο θέμα υπηρεσιών. Τους λυπήθηκα λίγο γιατί εγώ άραζα ΚΨΜ και κοιμόμουν 10 με 6 σερί όταν αυτοί άλλαζαν ανα 2ωρο σκοπιά. Και οι πούστηδες εκεί ούτε καν έξοδο δεν μου έδωσαν, αλλά δεν με πείραξε τόσο γιατί έκανα ζωάρα 3 μέρες. Δεν σου λέω οτι αυτή είναι η νόρμα, αλλά αυτό έζησα εγώ προσωπικά σε μια μονάδα πρασινομπερέδων.

και συνήθως όλοι εκεί είναι βύσματα, είχε περάσει κι ο Psycho νομίζω...

Δημοσ.

Ισχυει στην Ελλαδα δεν τους πανε τους ελδυκαριους.Ειδικα εαν σου κατσει κανα βισματικο στρατοπεδο,βλεπεις τις νεες σειρες να κωλοβαρανε και εσυ που εχεις περασει τα παντα στο νησι να τρεχεις μεχρι να απολυθεις.Ξαδερφος μου εκανε παραπονα στον διοικητη γιατι ειχε τρελαθει.

Φιλοι μου απο Κυπρο που τους βρηκα στο 401 που βγαζαμε την ακτινογραφια απολυσεως ειχαν σταξει.Ο αλλος Πεμπτη απολυοταν και Τεταρτη ειχε υπηρεσια!

Εγώ έχω να πω ένα πράγμα δεν είναι η Κύπρος ένα στρατόπεδο όπως τα γράφεις και παραπάνω... όλα αυτά που γράφεις είναι οι δικές σου εμπειρίες και για άλλους μπορεί να είναι τελείως διαφορετικά, ανάλογα σε τι διοικητές θα πέσουν, κτλπ κτλπ κτλπ...

Όσο για το χώσιμο των ελδυκάριων στην Ελλάδα, όταν γύρισα και ήμουν στο Χαιδάρι, που το θεωρώ το μέγιστο βυσματικό στρατόπεδο από όσα έχω δεί(και έχω δει αρκετά > 6) όχι μόνο δεν μας χώσανε, αλλά ήταν πολύ δίκαια τα παιδιά και μάλιστα φύγαμε και 10 μέρες νωρίτερα.... μην τα βάζουμε όλα σε ένα τσουβάλι. Όλα όσα έχεις γράψει και παραπάνω μπορούν πολύ απλά να ακυρωθούν αν πέσει σε δύσκολη κατάσταση/στρατόπεδο. Και για μια από τις πολλές "ανακρίβιες" που έγραψες, φυσικά έχει και τούρκικες τουαλέτες η κύπρος, και δωμάτια με υπερβολική ζέστη χωρίς κλιματισμό, και φαγητά που δεν τρώγονται, και πολλά άλλα... 

• Like 1
Δημοσ.

, ενώ όλοι ξέρουμε τι κάνουν όταν εμάς μας πάει γαμιόντας όταν αδειάζει το μισό στρατόπεδο για 1 μήνα...

Μιλάμε για το βυσματικό στρατόπεδο στο Χαϊδάρι? 

Δημοσ.

.

Να απολυθείς να κάνεις τι έξω αν δεν έχεις στρωμένη δουλειά; Καλύτερα είναι μέσα αν το καλοσκεφτείς, ειδικά σε αεροπορία/ναυτικό. Πτυχιακές και σχολές να τα τελειώνετε πρίν μπείτε φαντάροι, δεν μπορώ άλλο την γκρίνια των 25-26-27άρηδων σειρών μου που έξυναν την πουτσάρα τους τόσα χρόνια και τώρα τους κακοφαίνεται που είναι μέσα. ..

εχεις δικιο ρε, ο  σοβαρος ανθρωπος δεν γκρινιαζει για το στρατο, παιρνει Ι5 και καθαρισε, και αφηνει τους αλλους να αναρωτιούνται αν τελικα επραξαν σωστα χανοντας τοσο καιρο απο τη ζωη τους

• Like 1
Δημοσ.

εχεις δικιο ρε, ο  σοβαρος ανθρωπος δεν γκρινιαζει για το στρατο, παιρνει Ι5 και καθαρισε, και αφηνει τους αλλους να αναρωτιούνται αν τελικα επραξαν σωστα χανοντας τοσο καιρο απο τη ζωη τους

Εγω απορω γιατι οσοι το λενε αυτο για το ι5 δεν το κανουν πολυ απλα και καθονται κ γραφουν αμπελοφιλοσοφιες και κατεβατα σε αυτο το τοπικ.

Δημοσ.

Να απολυθείς να κάνεις τι έξω αν δεν έχεις στρωμένη δουλειά; Καλύτερα είναι μέσα αν το καλοσκεφτείς, ειδικά σε αεροπορία/ναυτικό. Πτυχιακές και σχολές να τα τελειώνετε πρίν μπείτε φαντάροι, δεν μπορώ άλλο την γκρίνια των 25-26-27άρηδων σειρών μου που έξυναν την πουτσάρα τους τόσα χρόνια και τώρα τους κακοφαίνεται που είναι μέσα. Και έχουν και την πονηριά όλοι να αφήνουν μαθήματα (και καλά) και να σκοτώνονται να κατεβάζουν φοιτητικές άδειες τάχα μου γιατί "καίγονται" να δώσουν "μαθήματα", ενώ όλοι ξέρουμε τι κάνουν όταν εμάς μας πάει γαμιόντας όταν αδειάζει το μισό στρατόπεδο για 1 μήνα...

Όσοι έλεγαν για υποχρεωτική θητεία στα 18 κάτι ήξεραν...

Εγώ φαντάρος πέρασα 8 απο τα 10 τελευταία μαθήματα που είχα.....

Δημοσ.

και συνήθως όλοι εκεί είναι βύσματα, είχε περάσει κι ο Psycho νομίζω...

Ναί, οι πιο πολλοί με βύσμα ήταν εκεί και βλαστημούσαν την ώρα και την στιγμή που μπήκαν.

Δημοσ.

ΑΣΔΥΣ ξέρει κανεις τι παιζει?

πολύ χαλαρά, πάρα πολλά αστέρια, έχει κοριούς και δεν είναι όλοι οι φαντάροι ίσοι εκεί μέσα κάποιοι θα είναι επιδεικτικά καλύτερα από άλλους

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...