Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σιγά την εκπαίδευση που θα περάσεις...

Για τα λεφτά έχεις υπολογίσει τα αεροπορικά; Μόνο μια φορά δικαιούσαι δωρεάν μετά τα πληρώνεις. Αν θες να μην επιβαρύνεις τους δικούς σου μπορείς να πας και ΔΕΑ, που εκεί μέχρι και στην άκρη μπορείς να βάλεις.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σιγά την εκπαίδευση που θα περάσεις...

Για τα λεφτά έχεις υπολογίσει τα αεροπορικά; Μόνο μια φορά δικαιούσαι δωρεάν μετά τα πληρώνεις. Αν θες να μην επιβαρύνεις τους δικούς σου μπορείς να πας και ΔΕΑ, που εκεί μέχρι και στην άκρη μπορείς να βάλεις.

καλα δεν λεω οτι θα περασω εκπειδευσαρα,απλα αυτο που ειναι να κανω θα το κανω σε νοσοκομειο; αφου δεν εχω ιδεα

Για τα αεροπορικα δεν εχεις αδικο αλλα ειναι κατι που το θελω 

Δημοσ.

Δηλαδή θα περάσω εκπαίδευση σε κάποιο νοσοκομείο;γιατί κάτι τέτοια έχω διαβάσει σε διάφορα σαιτ και έχω σκαλώσει

αν μείνεις υγειονομικό (γιατί και κέντρο να είσαι ΥΓ δε σημαίνει ότι μετά από αυτό δε μπορεί να πας πεζικό ή τεθωρακισμένα πχ) ναι θα κάνεις ειδικότητα σε νοσοκομείο, αλλά αν δηλώσεις ελδυκ μετά το κέντρο (που το κέντρο είναι το ίδιο για όλους βασικά, άσχετα με το τι σώμα/όπλο είσαι) θα σε πάρουν  πακέτο να σε στείλουν κύπρο όπου μάλλον θα είσαι πεζικάριος ή τεθωρας 

δε θα μείνεις σώμα υγειονομικό κατά πάσα πιθανότητα 

Δημοσ.

Δε χρειάζεται να έχεις ιδέα. Άλλοι έχουν πάει μάγειρες ενώ πριν δεν είχαν βράσει ούτε αυγό, αλλοι οδηγοί ενώ δεν είχαν πιάσει ποτέ τιμόνι κοκ. Δε χρειάζεται να ξέρεις, άλλωστε γι αυτό σε εκπαιδεύουν. Ούτως η άλλως στο υγειονομικό δεν έχει να κάνεις και πολλά, πιο πολύ δουλειά γραφείου μπορεί να σε βάλουν.

Για ΕΛΔΥΚ αν το θέλεις τότε πάσο.

Δημοσ.

απλα αυτο που ειναι να κανω θα το κανω σε νοσοκομειο; αφου δεν εχω ιδεα

δε χρειάζεται να έχεις ιδέα λέμε :lol:

κι εμένα σε νοσοκομείο με χώσανε και δεν είχα ιδέα :lol:

όμως επειδή είσαι και θα παραμείνεις άσχετος αν στη συνέχεια πας σε κανονική μονάδα θα κάνεις απλά ότι κάνουν και οι υπόλοιποι, δε θα έχει καμιά σημασία ότι θα έχεις ειδικότητα νοσοκόμου.. 

πολύ μικρή η πιθανότητα ως άσχετος να μπεις σε ιατρείο

Δε χρειάζεται να έχεις ιδέα. Άλλοι έχουν πάει μάγειρες ενώ πριν δεν είχαν βράσει ούτε αυγό, αλλοι οδηγοί ενώ δεν είχαν πιάσει ποτέ τιμόνι κοκ. Δε χρειάζεται να ξέρεις, άλλωστε γι αυτό σε εκπαιδεύουν. Ούτως η άλλως στο υγειονομικό δεν έχει να κάνεις και πολλά, πιο πολύ δουλειά γραφείου μπορεί να σε βάλουν.

στο υγειονομικό δε σε εκπαιδεύουν.. να τα λέμε αυτά

απλά κάνεις αγγαρείες/πόστα/υπηρεσίες σε νοσοκομειο..

άλλο οι μάγειρες που όντως κάτι μαθαίνουν γιατί θα κληθούν να το κάνουν

εμένα η ειδικότητά μου πέρασε τυλίγοντας κυρίως γάζες για χειρουργείο

οκ είναι δουλειά νοσοκόμου, αλλά δεν είναι και πυρηνική φυσική..

δεν έμαθα να κάνω ενέσεις, ούτε καν να παράσχω πρώτες βοήθειες και να μεταφέρω κάποιον με φορείο.. το ελάχιστο βρε παιδί μου :lol:

άλλος ήταν απλά κψμ ,άλλος ήταν στα πλυντήρια και άλλος έκανε τον ομορφο στη πύλη γιατί ήταν γομάρι και είχε ωραίο μουστάκι :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Ερώτηση.! Έμαθα πως πλέον στολές και τα σχετικά τα αγοράζεις μόνος σου. Ποια είναι αυτά που πρέπει να αγοράσω? πόσα λεφτά θα χρειαστώ περίπου?

**Παρακαλώ οι απαντήσεις με παράθεση :)

Δημοσ.

αγοράζεις στολές μόνος σου;; εε;

μόνο φανελάκια και κάλτσες πρέπει να αγοράσεις γιατί σου δίνουν δύο

χιτώνια/παντελόνια σου δίνουν 3 και είσαι οκ 

Δημοσ.

να ρωτησω...το σωμα διαβιβαστων (αυλωνα)  τι παιζει,πως ειναι γενικα?
εχει τις ιδιες σκοπιες με το κανονικο ξηρας ,ξενυχτια κ τετοια?

Δημοσ.

να ρωτησω...το σωμα διαβιβαστων (αυλωνα)  τι παιζει,πως ειναι γενικα?

εχει τις ιδιες σκοπιες με το κανονικο ξηρας ,ξενυχτια κ τετοια?

στο κέντρο δεν έχει σημασία τι είσαι.. ο αυλώνας είναι ο ίδιος για όλους (εκτός από υεα και πεζοναύτες) 

δε θα κάνεις σκοπιά στο κέντρο, μόνο κάνα θαλαμοφυλίκι της πλάκας χωρίς καν όπλα να κινούνται

ξύσιμο.. μετά το τι θα κάνεις έχει να κάνει με το πού θα πας. κατά πάσα πιθανότητα θα είσαι σε πιο χαλαρή φάση από τους περισσότερους, αλλά μη το δένεις και κόμπο

τι εννοείς ξενύχτια πάντως; ξενύχτια γενικά θα κάνεις πολλά όταν έχεις υπηρεσία 

Δημοσ.

Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2015 Β΄ ΕΣΣΟ (Μάρτιος) δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 12/2015 την 10/03/2015 σε Κέντρο Εκπαιδεύσεως Μηχανικού (ΚΕΜΧ) (ΝΑΥΠΛΙΟ). Ενω Ναυπλιο?

Πως ειναι τωρα δεν ξερω , πριν 10 χρονια πολυ καλα ηταν , βεβαια αυτο ειναι προσωπικη αποψη καθως ο καθενας εχει τα δικα του κριτηρια , υπηρχουν αρκετοι "φλωροι" που οπου και να πανε κλαιγονται.

Στην θητεια μου πετυχα παιδια απο πολυ "χειροτερες" μοναδες που την "παλευανε" περισσοτερο απο πολλους στην δικια μου .

Γενικα πλεον ο στρατος ειναι γελοιος (διπλες σκοπιες?λολ) σε σχεση με αυτα που περασα εγω , ποσο μαλλον σε συγκριση με οσους πηγαν πριν το 12μηνο/9μηνο , οποτε δεν μπορω να καταλαβω γιατι αγχωνεστε μερικοι...

Αντικειμενικα παντως μηχανικο ειναι πολυ καλο οπλο (ουτε πολυ αυστηρα πραγματα αλλα ουτε και ξεφτιλα) και ισως μαθεις και 2-3 πραγματα , αναλογα την ειδικοτητα που θα σου κατσει , τι εχεις σπουδασει και σε στειλαν μηχανικο?

Το στρατοπεδο ειναι σχετικα  μικρο και σε αποσταση περπατηματος απο την πολη , εισαι 2 ωρες απο αθηνα , ε αυτα θυμαμαι :P

Δημοσ.

Γιατι νομιζεις οτι μαθανε και τιποτα???Και τα λεω που ειχα παει πριν 1 χρονο,απλα απαραδεκτοι.Αν πχ νομιζεις οτι μαθαινεις αν ειστε πανω απο 1 εστια 13ατομα και μαγειρευει καποιος αλλος τοτε γελιεσαι.Ακομα και ο ταξιαρχος οταν ειχε ερθει πριν φυγουμε εκανε παρατηρησεις στα στελεχη για το ολο συστημα μετα τα παραπονα που του καναμε(οχι οτι θα αλλαξει κατι αλλα λεμε τωρα).Και να πας σε μοναδα που θα εχεις στελεχη μεσα μαγειρες παει στο καλο κατι γινεται,αν ομως πας σε μικρη μοναδα που δεν εχει μεσα στελεχος να σε βοηθησει και εσυ δεν εχεις μαθει τιποτα εκει τι κανεις??...

Δημοσ.

Γενικα πλεον ο στρατος ειναι γελοιος (διπλες σκοπιες?λολ) σε σχεση με αυτα που περασα εγω , ποσο μαλλον σε συγκριση με οσους πηγαν πριν το 12μηνο/9μηνο , οποτε δεν μπορω να καταλαβω γιατι αγχωνεστε μερικοι...

από τις διπλές σκοπιές κατάλαβες ότι ο στρατός είναι πλέον γελοίος; 

Δημοσ.

Αλλο εννοουσα , απο αποψη καλοπερασης/κακουχιων , ναι ειναι γελοιο συγκριτικα με προηγουμενες γενιες οπως και αυτα που περασα εγω ηταν γελοια σε συγκριση με τον πατερα μου ,απλα πιστευω οτι πλεον ο πηχης ειναι υπερβολικα χαμηλος με  αυτα που ακουω.

Θες να σου κρατανε το χερακι στην σκοπια ?Φοβασαι τον μπαμπουλα ?

Τωρα αν ειναι να ανοιξουμε κουβεντα για την χρησιμοτητα του , το συστημα , την λειτουργια , την διαφθορα , κακοδιαχειρηση δεν ενδιαφερομαι και δεν εχει και νοημα .

Αλλα σιγουρα δεν πιστευω οτι ολα ειναι ασπρο/μαυρο και σιγουρα δεν μπορω να χαρακτηρισω τα παντα στον στρατο γελοια γιατι δεν ειναι αντικειμενικο :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...