Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη βγηκε η εγκυκλιος για τον στρατο ξηρας Β ΕΣΣΟ, Μπηκα με τα στοιχεια μου για να δω που κατατασομαι και καλα... (Εχω δηλωσει Ε.Δ αρα θα παω ΚΕΕΔ)

- βεβαια το μονο που μου εμφανιζει οταν βαλω τα στοιχεια μου ειναι 
"Έχετε κατανεμηθεί Στρατό Ξηράς."

Την ημερομηνια που κατατασομαι ακριβως πως την μαθαινω;;

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδη βγηκε η εγκυκλιος για τον στρατο ξηρας Β ΕΣΣΟ, Μπηκα με τα στοιχεια μου για να δω που κατατασομαι και καλα... (Εχω δηλωσει Ε.Δ αρα θα παω ΚΕΕΔ)

Ερχεται και χαρτι σπιτι αν δεν κανω λάθος.

Δημοσ.

Για πείτε ρε παιδιά, οι φαντάροι κάθε πότε δικαιούνται να βγαίνουν με άδεια; Κάθε 2 μήνες ξερωγώ; Είναι στάνταρ;

Δημοσ.

Για να δείς ημερομηνία πατάς εκεί που λέει πληροφορίες για την κατάταξη μου.

https://www.stratologia.gr/enhmervsh_strateyshmvn_katataxi

Δημοσ.

Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2015 Β΄ ΕΣΣΟ (Μάρτιος) δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 12/2015 την 09/03/2015 σε Κέντρο Εκπαιδεύσεως Πυροβολικού (ΚΕΠΒ) (ΘΗΒΑ).

Έχετε επιλεγεί 'Ερευνας Πληροφορικής.

Τι λέει θήβα?

Δημοσ.

Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2015 Β΄ ΕΣΣΟ (Μάρτιος) δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 12/2015 την 10/03/2015 σε Κέντρο Εκπαιδεύσεως Μηχανικού (ΚΕΜΧ) (ΝΑΥΠΛΙΟ).

Ενω Ναυπλιο?

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.Σήμερα έμαθα ότι 9 Μαρτίου μπαίνω στο Υγειονομικό στην Άρτα..Τώρα το πως και το γιατί ενώ δεν έχω σχέση με τα "ιατρικά" δεν το ξέρω..Ξέρεις κανείς τι παίζει εκεί;Εγώ στην συνέχεια θέλω να δηλώσω ΕΛΔΥΚ θα μπορώ να το κάνω κανονικά έτσι;

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.Σήμερα έμαθα ότι 9 Μαρτίου μπαίνω στο Υγειονομικό στην Άρτα..Τώρα το πως και το γιατί ενώ δεν έχω σχέση με τα "ιατρικά" δεν το ξέρω..Ξέρεις κανείς τι παίζει εκεί;Εγώ στην συνέχεια θέλω να δηλώσω ΕΛΔΥΚ θα μπορώ να το κάνω κανονικά έτσι;

Ναι μπορείς, το ότι δεν έχεις σχέση με τα ιατρικά δεν έχει καμιά σχέση με το ότι μπήκες υγειονομικό
  • Like 1
Δημοσ.

Για πείτε ρε παιδιά, οι φαντάροι κάθε πότε δικαιούνται να βγαίνουν με άδεια; Κάθε 2 μήνες ξερωγώ; Είναι στάνταρ;

Δεν είναι στάνταρ. Έχουν αν θυμάμαι καλά 20 μέρες κανονικής αδείας και μετά 16 ΤΑΠ (τιμητικές άδειες παραμεθορίου) εφόσον είναι στην παραμεθόριο και εφόσον δεν παίρνουν διανυκτέρευση. Από κει και πέρα τις αιτούνται όποτε θέλουν και αναλόγως τι θα εγκρίνει ο διοικητής. Μετά υπάρχουν οι έξοδοι ανάλογα με τις υπηρεσίες και αν παιχτεί καμιά τιμητική όπως επίσης και αν πέσουν στα γκρουπ Χριστουγέννων/Πάσχα που είναι πάνω κάτω 10 μέρες.

Τι λέει θήβα?

Ζωάρα, θα βολοδέρνεις όλη μέρα χωρίς να κάνεις τίποτα. Στην 3η μοίρα έχουν και δίκτυο με υπολογιστές στο ΚΨΜ.

Ναι αν ζητήσεις ΕΛΔΥΚ θα σε πάρουν.

• Like 3
Δημοσ.

Ναι μπορείς, το ότι δεν έχεις σχέση με τα ιατρικά δεν έχει καμιά σχέση με το ότι μπήκες υγειονομικό

Δηλαδή θα περάσω εκπαίδευση σε κάποιο νοσοκομείο;γιατί κάτι τέτοια έχω διαβάσει σε διάφορα σαιτ και έχω σκαλώσει

ελα χριστε και παναγια σε στελνουν υγειονομικο και θες να πας ελδυκ?

Πάντα ήθελα ΕΛΔΥΚ,φυσικά ρόλο παίζουν και τα χρήματα που σου δίνουν καθώς δεν θα χρειάζεται να επιβαρύνω περισσότερο τους δικούς μου

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...