Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πότε πρόλαβες;

Ειχα δηλωσει οτι θα δωσω πανελληνιες αλλα δεν εδωσα(απο εκει και περα ειχα χαρτια σχολης κλπ)

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στρατιωτικο νοσοκομειο ηταν(ειχα παει για τις εξετασεις μαγειρα).Αν εχουν μεγαλη λιστα ας μου εκλειναν να πηγαινα στο 401 οχι κατσε περιμενε μια αιωνιοτητα πρωτα για να σε δουμε και μετα να ξαναερθεις...

Δε βγαζεις ακρη με τον Ε.Σ :P

Δημοσ.

Ο Καμμένος λέει είπε οτι τελειώνουν τα βύσματα και απ' τις επόμενες ΕΣΣΟ όλοι θα περνούν απο Έβρο ή νησιά. Να μας πει ο ίδιος λίγο που και πως υπηρέτησε κατ' αρχήν..

• Like 1
Δημοσ.

Ο Καμμένος λέει είπε οτι τελειώνουν τα βύσματα και απ' τις επόμενες ΕΣΣΟ όλοι θα περνούν απο Έβρο ή νησιά. Να μας πει ο ίδιος λίγο που και πως υπηρέτησε κατ' αρχήν..

Γιατι αφου εσενα δεν θα σε πιανει αυτο,προλαβες και εβαλες το βυσμα σου και τελος...Αν καποιος επρεπε να γραφει το παραπανω επρεπε να ειμαστε εμεις που υπηρετησαμε στου διαολου τη μανα οχι εσυ που εισαι διπλα απο το σπιτι σου.

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα στα τέτοια μου, απλά το θεωρώ υποκριτικότατο απ' τον συγκεκριμένο. Το γιατί δεν θα το αναλύσω, δεν θέλω να πολιτικολογήσω περαιτέρω.

Δημοσ.

Ειχαμε χειροτερη περιπτωση πολιτικου με ονομα Ακη για Υπουργο Εθνικης Αμυνας που τον στρατο τον εβλεπε μονο σε επισκεψεις που πηγαινε αρα δεν χρειαζεται.Και οι περισσοτεροι πολιτικοι αν το ψαξει καποιος θα δει οτι απο τον στρατο τον περασαν με ευνοικες συνθηκες. Προφανως και η μαζα απο μας που δεν βαλαμε βυσμα και πηγαμε μακρια θα μπορουσαμε να πουμε κατι για αυτο αλλα δεν εχει νοημα.

• Like 1
Δημοσ.

Ειχαμε χειροτερη περιπτωση πολιτικου με ονομα Ακη για Υπουργο Εθνικης Αμυνας που τον στρατο τον εβλεπε μονο σε επισκεψεις που πηγαινε αρα δεν χρειαζεται.Και οι περισσοτεροι πολιτικοι αν το ψαξει καποιος θα δει οτι απο τον στρατο τον περασαν με ευνοικες συνθηκες. Προφανως και η μαζα απο μας που δεν βαλαμε βυσμα και πηγαμε μακρια θα μπορουσαμε να πουμε κατι για αυτο αλλα δεν εχει νοημα.

Και αβραμοπουλου και βενιζελου αν θυμαμαι καλα, περασαν πολλα αστερια!

Δημοσ.

Και αβραμοπουλου και βενιζελου αν θυμαμαι καλα, περασαν πολλα αστερια!

Γενικα αυτο παει για τους περισσοτερους απλα δεν δινω εκταση γιατι θα παει αλλου το θεμα και θα πεσουν bans :P

Δημοσ.

Ναι εννοειται απλα οι περισσοτεροι δεν ηξεραν τι ειναι το οπλο και απο που πυροβολαει.

Δυσκολο να σκεφτω εναν υπουργο αμυνας σοβαρου κρατους, ακομα και της Σιερα Λεονε (χαχαχαχα) κρατιδιο με εμφύλιο να ειναι τοσο ασχετος!

Δημοσ.

Το διάβασα και εγώ, σιγά μην κάνει τίποτα, απλά λόγια και αερολογίες για να ακούγονται να διαδίδονται και να λέει ο κόσμος "η κυβέρνηση θα καταπολεμίσει την διαφθορά και την αδικία".

• Super Moderators
Δημοσ.

πόσες φορές το έχουμε ακούσει αυτό?

• Like 2
Δημοσ.

Eιναι δυνατα τα βυσματα και το υποβαθρο απο πισω, αμα το επιτυχει μπραβο του αλλα ετσι ειπανε πολλοι...

Δημοσ.

στον έβρο και τα νησιά δεν υπαρχουν βύσματα; Αμα έχει λίγο συνειδηση ας καταργησει τους φσντάρους απο τα στρατηγεία, τα πρατηρια, τα κααυ και τις λέσχες...

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...