Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι ρε συ από μας έφευγαν τέντες, χαλιά και καρέκλες και σιδεριές

Τα χαλιά ήταν το ζόρι

Επίσης στο σύνταγμα για να μη δίνουν στόχο σκάνε με πολιτικά οι φαντάροι που τα στήνουν

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Β ΕΣΣΟ ειναι τον Μαρτιο.Μου κανει εντυπωση απο τοσο νωρις,δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι.Εμενα πχ που μπηκα Α ΕΣΣΟ 2014 μου ηρθαν αρχες Γεναρη αν θυμαμαι καλα και εμπαινα τελη,κοντα 20-22 του ιδιου μηνα.

Δημοσ.

Σπεν με βυσμα μπορεις να το γλυτωσεις;

Γιατι ειχα ακουσει οτι το ΣΠΕΝ ειναι πολυ δυσκολο να το αποφυγεις...

Δημοσ.

σιγουρο μπορεις, αλλα γιατι να το κανεις αυτο; χαλαρα λενε οτι ειναι, απο θεμα υπηρεσιων.

εγω ποροσωπικα δε πηγα. απο κεντρο στη μοναδα και απολυση :)

• Like 1
Δημοσ.

Σπεν με βυσμα μπορεις να το γλυτωσεις;

Γιατι ειχα ακουσει οτι το ΣΠΕΝ ειναι πολυ δυσκολο να το αποφυγεις...

Όλα γίνονται αλλά γενικά χλωμό.

σιγουρο μπορεις, αλλα γιατι να το κανεις αυτο; χαλαρα λενε οτι ειναι, απο θεμα υπηρεσιων.

εγω ποροσωπικα δε πηγα. απο κεντρο στη μοναδα και απολυση :)

Άσε τι λένε και άσε τι είναι

Ανάλογα τη περιπτωση

• Like 1
Δημοσ.

Στη μια μονάδα που ήμουν αυτοι που είχαν πάει ήταν Τρίπολη και έκλαιγαν όποτε το θυμούνταν. Μόνο οι άοπλοι δεν πήγαν

Στην άλλη μονάδα που ήμουν πριν και το πέρασα εκεί έπαιζε το ζόρι ανάλογα με το ποια μονάδα του στρατοπέδου το οργάνωνε,γιατί πήγαινε κυκλικά.

Εκεί ειχαμε και φιλοξενούμενους από αλλά στρατόπεδα που δε μπορούσαν να κάνουν εκπαίδευση στο χώρο τους, έστελναν και άοπλους που απλά κοιτούσαν, αλλά παρόλα αυτά έτρωγαν το μήνα σε μας

Υπηρεσίες επαιζαν κανονικά και για όσους έκαναν σπεν και τα όσους είχαν κάνει ή επρόκειτο να κάνουν.

Εγώ όταν το πέρασα ήμουν σε αυτή τη περιπτωση και απλα χωναμε τους φιλοξενούμενους για να φαίνεται ότι πάει μπουγιο και από τη μονάδα μας.

Οι της μονάδας που το περνούσαμε εκείνη την ώρα εξαφανιζόμασταν. 2-3 φορές προσωπικά χωθηκα και πήγα και τη πορεία που την έκαναν όλοι όλοι ακόμα και στελέχη τη γλίτωσα :P

Γενικά όμως δύσκολα το αποφευγεις και σε νοσοκομείο που έκανα ειδικότητα πήγαιναν κανονικά όσο και να προσπαθούσαν να το αποφύγουν και από Αθήνα πήγαν όλοι ακόμα και 35αρης γιατρός, έστω και αν πήγε στα ιατρεία και δεν έκανε απολύτως τίποτα (και) εκεί..

Το μόνο χεσιμο μου ηταν όταν δεν ερχόταν ο φάκελος μου μετά τη μετάθεση και μόνο το λόγο μου είχαν ότι πέρασα, αλλιως ήταν έτοιμοι να με στείλουν κι εμένα Τρίπολη ή Κόρινθο.

Μάγειρα από τον Έβρο που ήρθε να κάνει τους 3 μήνες πριν απολυθεί τον στέλνουν προτελευταίο μήνα της θητείας του Τρίπολη επειδή δεν είχε περάσει εκεί που ήταν επειδή τον ήθελαν στα μαγειρεία και τα ζώα της μονάδας του δε το είχαν περάσει έστω και στα χαρτιά ότι πήγε.. Ντροπής πράγματα

• Like 1
Δημοσ.

εξαρταται που θα την κανεις ποια περιοδο και πως θα ειναι η μοναδα σου.Εμας τα σπεν ηταν φυσιολογικα απο οτι ξερω οι ποριες μας κανονικες.Επιβηβασεις αποβιβασεις απο τομπ 3-4 φορες πυρ κ κινηση 1 φορα χειροβομβιδα και μετα θεωριες στα βουνα κ αλλες μαλακιες.το κρυο ηταν λιγο τσουχτερο και οι βροχες μασ γαμισαν λιγο αλλα κατα τα αλλα οχι ποιος ξερει τι.Το χειροτερο κομματι ηταν οτι γυρνουσες απο τα σπεν και επρεπε να φας μεσα σε 10 λεπτα να ξεπλυθεις απο τις λασπες και να πας καπακι για σκοπια ενω  ησουν dead απο την κουραση

Δημοσ.

Οκ λιγο ασχετο αλλα αμα εισαι τσολιας-προεδρικη φρουρα τι γινεται σε περιπτωση επεισοδιων? Καθεσαι και τις τρως?

ενα φιλαρακι ετοιμαζεται να μπει λιγο λιγο εκει και ανησυχει :P

Δημοσ.

Οκ λιγο ασχετο αλλα αμα εισαι τσολιας-προεδρικη φρουρα τι γινεται σε περιπτωση επεισοδιων? Καθεσαι και τις τρως?

ενα φιλαρακι ετοιμαζεται να μπει λιγο λιγο εκει και ανησυχει :P

Ας ανησυχήσει καλύτερα για την εκπαίδευση που δεν είναι και το πιο ευκολο πράγμα

Πάντως θυμάμαι τη φορά που ήταν να σκάσει ένας εκρηκτικός μηχανισμός εκεί κοντά, τον ρωτάει ο συναδελφος του που τον πρόσεχε αν θέλει να φύγει, αυτός νομίζω απάντησε ανοιγοκλείνοντας μάτια (γιατί δε μπορεί να μιλάει) ότι θα μείνει και έκατσε εκεί την ώρα της έκρηξης.

Λογικά αν φτάσει σε ζορικη φάση η κατάσταση θα σε παίρνουν να φύγεις, αλλά δακρυγόνα και τέτοια από τα γύρω σημεία θα σε φτάνουν,δε νομιζω να εγκαταλείπεται έτσι ευκολα το σημείο

Δημοσ.

Είμαι αθλητής και έχω ρήξη έσω μηνίσκου, χονδροπάθεια επιγονατίδας και έχουν κοπεί και μερικές ίνες στον πρόσθιο χιαστό. Πρέπει να κάνω αρθροσκόπηση. Επίσης, έχω ένα πρόβλημα στον ώμο που θέλει χειρουργείο και έχω και τη μέση μου. 

Ήταν να μπω Σεπτέμβριο, αλλά με τόσα προβλήματα λέω να κόψω την αναβολή και να μπω Μάιο και να κάνω την αρθροσκόπηση στο στρατό.

Με τους τραυματισμούς στο στρατό τι παίζει; Να πω ότι με πιάσανε οι πόνοι εκεί ή να πω ότι τους είχα; Γενικά για το 401 ακούω τα καλύτερα, ότι σε προσέχουν και έχουν καλούς γιατρούς, αλλά το θέμα μου είναι μετά το χειρουργείο. Θα γίνει σωστή αποκατάσταση και ενδυνάμωση με φυσιοθεραπευτή;

Ιδιωτική ασφάλεια έχω, για να κάνω το χειρουργείο και τώρα, αλλά λέω να μπω για να ξεμπερδεύω και με το στρατό και να "κάθομαι" με όλα αυτά που έχω. Τρέχω από πέρσι σε γιατρούς και φυσιοθεραπευτές και δε θα την παλέψω να κάτσω σπίτι και να μην κάνω τίποτα. Τουλάχιστον να τα κάνω όλα αυτά και να τρέχουν και οι μέρες του στρατού.

Δημοσ.

Αφού έχεις ιδιωτική ασφάλεια θα σου πρότεινα να κάνεις οτι κάνεις εκτός στρατού.

Επίσης για τα προβλήματα σου καλύτερα να τους τα πεις από πριν μπας και βγεις άοπλος και όχι μετά, γιατί μετά δε τους αρέσει και πολύ να σκάνε προβλήματα, γιατί θα φαίνονται αυτοί υπεύθυνοι

Καλά για φυσιοθεραπεία και αποκατάσταση απλά lol..

Ειδικα ως στρατιώτης είσαι απλά κατώτατης κατηγορίας κρέας, από αξιωματικός και πάνω το συζητάμε (και αυτό θα το διαπιστώσεις όταν θα περιμένεις στην ουρά στρατιωτικού νοσοκομείου)

Πήγαινε άοπλος

Δημοσ.

Είμαι αθλητής και έχω ρήξη έσω μηνίσκου, χονδροπάθεια επιγονατίδας και έχουν κοπεί και μερικές ίνες στον πρόσθιο χιαστό. Πρέπει να κάνω αρθροσκόπηση. Επίσης, έχω ένα πρόβλημα στον ώμο που θέλει χειρουργείο και έχω και τη μέση μου. 

Ήταν να μπω Σεπτέμβριο, αλλά με τόσα προβλήματα λέω να κόψω την αναβολή και να μπω Μάιο και να κάνω την αρθροσκόπηση στο στρατό.

Με τους τραυματισμούς στο στρατό τι παίζει; Να πω ότι με πιάσανε οι πόνοι εκεί ή να πω ότι τους είχα; Γενικά για το 401 ακούω τα καλύτερα, ότι σε προσέχουν και έχουν καλούς γιατρούς, αλλά το θέμα μου είναι μετά το χειρουργείο. Θα γίνει σωστή αποκατάσταση και ενδυνάμωση με φυσιοθεραπευτή;

Ιδιωτική ασφάλεια έχω, για να κάνω το χειρουργείο και τώρα, αλλά λέω να μπω για να ξεμπερδεύω και με το στρατό και να "κάθομαι" με όλα αυτά που έχω. Τρέχω από πέρσι σε γιατρούς και φυσιοθεραπευτές και δε θα την παλέψω να κάτσω σπίτι και να μην κάνω τίποτα. Τουλάχιστον να τα κάνω όλα αυτά και να τρέχουν και οι μέρες του στρατού.

αμα τους τα πεις στην καταταξη μάλλον θα σου δώσουν αναβολή, αν περιμένεις και μετα τα πεις θα πρέπει να εξηγείς στον κάθε καραβανά τι προβλήματα έχεις και γιατι πρέπει να πας στο νοσοκομείο, ασε που μπορούν να σε βάλουν στο τέλος να υπηρετήσεις παραπάνω...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...