qsis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Ναι αυτός είναι ο σκοπός του, αλλά γενικά υπάρχουν και δουλειές που πρέπει να γίνονται. Αυτό του εξηγω, δεν υπάρχουν καθαρίστριες πουθενά να σου καθαρίζουν (εκτός απο το 424 που και παλι το κάνουν χειρότερα από τους φαντάρους) Επίσης υπάρχουν και πιο βαριές δουλειές αν πχ υπάρχει σοβαρός ορχος στη μονάδα σου. Η χειρότερες μέρες μου εμένα ήταν κάποιες μέρες σε ορχο τεθωρακισμένων να γεμίζουμε και να φορτώνουμε βαρέλια με λάδια και αντιψυκτικό που πήγαιναν 150 κιλά το ένα και η λαδιλα που ποτίζαμε να φεύγει την άλλη μέρα.. Μέσα στη μέρα τη καπνίζαμε και στα τσιγάρα που στρίβαμε
Pablo_Hasan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Αυτος δεν είναι ο σκοπός ούτως ή άλλως; Δηλαδή μόλις φύγει για Νάουσα θα καεί στην αγγαρεία; σκοπια και αγγαρεία, αν τύχει και καμια ασκηση θα κουβαλάει με τους άλλους φαντάρους όλα τα υλικά γιατι οι εποπ ειναι σε άλλο επιπεδο Αν έχει και τιποτα ντοπιους απο εκει γύρω, αυτος θα κάθεται στην σκοπια στο χιονι και οι αυτοι θα κοιμούνται στα σπιτάκια τους
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 καμία σχέση το κέντρο με την μονάδα, και για μενα στο κέντρο ήταν η καλύτερη περιοδος της θητείας αλλά φαντάσου αν απο τώρα κάποιοι έχουν βυσμάτώσει τι θα γίνει αργοτερα που θα στενεψουν τα πράματα Ειδικές δυνάμεις υπηρέτησες; Αυτό είναι που τσαντίζει πολύ κόσμο στο στρατό, ότι υπάρχει πολύ αδικία, αλλά και στη ζωή αργότερα πάλι θα υπάρχει αδικία και δεν θα σε παίρνει να μιλήσεις οπότε και στο στρατό κάνεις τον ανηξερο και κοιτάς να είσαι εσύ σωστός πάρα τι κάνουν οι άλλοι
Pablo_Hasan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 παντου τα ίδια ειναι, οπου και αν υπηρετήσεις. Αν έχεις κανα βύσμα πηγαινε, αν όχι βγες Ι ελευθερος βαρών τουλαχιστον μην επιβαρύνεις το χέρι σου. 1
qsis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Αυτος δεν είναι ο σκοπός ούτως ή άλλως; Δηλαδή μόλις φύγει για Νάουσα θα καεί στην αγγαρεία; Δε θα "καεί" αλλά σίγουρα θα κανει μπόλικη όπως όλοι Βασικά επειδή ο καθένας λέει τα δικά του ανάλογα με το πού υπηρέτησε, έχω το καλύτερο παράδειγμα τύπου που υπηρέτησε και στα δύο. Ήταν καταδρομεας και στους 6-7 μήνες θητείας πήρε αναβολή για οικονομικούς λόγους επειδή πέθανε γονιός του και ήρθε μετά απο χρόνια στη μονάδα καφενείο που ήμουν για να τελειώσει τη θητεία του ως πεζικάριος πλεον είχε χάσει το πράσινο μπερέ. Αυτό που του έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι η ομοιότητα που είχαν οι δυο μονάδες του ως προς την αγγαρεία. Μου έλεγε δηλαδή ότι πέρα από τη διάφορα στην εκπαίδευση ( στη μονάδα που ήμουν μαζί του δε κάναμε καθόλου) όλη η υπόλοιπη μέρα κυλούσε το ίδιο και οι αγγαρείες ήταν ακριβώς οι ίδιες.. Και λογικό μου φάνηκε στο κάτω κάτω. 1
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Μέσα στη μέρα τη καπνίζαμε και στα τσιγάρα που στρίβαμε Ισχύει ότι το κάπνισμα το αρχίζεις στο στρατό; Με την έννοια ότι φύλας σκοπιά, και κοιτάς το κενό, τι θα κάνεις να περάσει η ώρα;
qsis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Ισχύει ότι το κάπνισμα το αρχίζεις στο στρατό; Με την έννοια ότι φύλας σκοπιά, και κοιτάς το κενό, τι θα κάνεις να περάσει η ώρα;Όχι εγώ κάπνιζα από πριν, απλα στο στρατό το γαμας. Επίσης στη σκοπιά απαγορεύεται το κάπνισμα, αν το κάνεις πρέπει να μη φαίνεται η καφτρα (τη κρύβεις στη χούφτα σου) αλλιώς πέφτει καμπάνα. Στη πράξη εγώ καπνιζα στην υπηρεσία δε παλευόταν διαφορετικά Σε ειδικές δυνάμεις φαντάζομαι ότι θα είναι ακόμα πιο αυστηροί σε αυτό το θέμα. Επίσης αν έχει γόπες γύρω από τη σκοπιά πέφτει σε ανύποπτο χρόνο και κάνα γοπινγκ,καλό είναι να τις καβατζώνεις πουθενά, εγώ τις εβαζα στην εξάρτυση 1
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Ωραία, ευχαριστώ για τις απαντησεις, καλή συνέχεια παιδιά πάω γυμναστήριο γιατί με τέτοια σκόνη έξω θα πάθω καρκίνο στον πνεύμονα αν βγω για τρέξιμο
andreapaog328 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 κλείνω σε 10 μέρες 4μηνο στη ρόδο. εκτός απο κανα 3-4 μαύρα στρατόπεδα γενικά είναι καλή φάση.
Gtr34 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Ωραια η Ροδος, λιγο ακριβη βεβαια. Ημουν στο 211 μκ.τ.ε.
aris1986 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Πιασοκολε ειναι, τι ακριβη. Και με τα 2 χερια. Φαληρακι παλι,ποοοο κυρωση του υπατος αμα βαλεις το αλκοολ που "σερβιρουν", σε κανενα παπακι θα φτασεις ως την Αθηνα σαν jet ski...
andreapaog328 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Ωραια η Ροδος, λιγο ακριβη βεβαια. Ημουν στο 211 μκ.τ.ε. πικρα το 211 για να πας στην πόλη αλλα το καλό είναι οτι εχει κοσμο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Επίσης υπάρχουν και πιο βαριές δουλειές αν πχ υπάρχει σοβαρός ορχος στη μονάδα σου. Η χειρότερες μέρες μου εμένα ήταν κάποιες μέρες σε ορχο τεθωρακισμένων να γεμίζουμε και να φορτώνουμε βαρέλια με λάδια και αντιψυκτικό που πήγαιναν 150 κιλά το ένα και η λαδιλα που ποτίζαμε να φεύγει την άλλη μέρα.. στην 651 φορτώναμε λάστιχα και ζάντες για καναδέζες και steyr, ευτυχώς τις ζάντες τις έιχα γλυτώσει, τρελό μανίκι... τα λάστιχα ήταν ψιλοχαβαλές, με τα στελέχη παρέα και ανυψωτικό ασφαλώς για να τα φορτώνουμε στις νταλίκες, χίλιες φορές από το σκούπισμα στις αποθήκες που δεν τέλειωνε για κανένα λόγο... σαν να σκούπιζες άμμο στην παραλία ή να έβγαζες νερό από τη θάλασσα...
qsis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Όταν είχαμε εμείς λάστιχα (εγώ κρυβομουν στη ΔΕΣΥ, κλασικά) θυμάμαι έναν που έκανε ότι του έπεσε λάστιχο πάνω στο πόδι, πάει 401 ο φίλος γιατρός του διέγνωσε υγρό στο γόνατο και βδομαδουλα off Εγώ είχα φάει στη μάπα κάποιο από το κουβαλημα της παρέλασης στο σύνταγμα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 ouch, ευτυχώς είχα απολυθεί... είχα ακούσει ότι στέλναμε πράγματα κάτω, πάλι καλά που της 28ης γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Προτεινόμενες αναρτήσεις