Καρχαρίαςςς Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Γειά σας, εχω μια ερώτηση, θελω όταν πάω στρατό (σε λίγους μήνες) να πάω στις ειδικές δυνάμεις, έχω αντοχή και μεράκι και θέλω να ξεπεράσω τα όρια μου. Σκέφτομαι για καταδρομεας, αλλά υπάρχει ένα θέμα. Επειδή στην γέννηση μου ήμουν παιδί τέρας (67 εκ και 5 κιλά) έπαθα από λάθος του γιατρού μεευτικη παράλυση, και τωρα το δεξί μου χερι είναι με ένα πλήρως λειτουργικό τενοντα και άλλον ένα λειτουργικό στο 35% του. Το αποτέλεσμα είναι ότι μου είναι αδύνατο να κάνω push-ups και να χρησιμοποιήσω το δεξί μου χέρι για τα περισσότερα πράγματα που θέλει ο στρατός, ξέρετε αν θα με δεχτούν ή όχι; έκανα 14 χρόνια φυσικοθεραπειες (από 3ων μηνών μέχρι πριν 7 χρόνια) και στα 8 μου μετακίνηση του τραπεζοειδη με χειρουργείο. Θέλω πολύ να πάω και δεν θα το σκεφτόμουν καν αν δεν ήμουν σίγουρος για τις επιλογές μου και για την δυναμη που έχω. Ευχαριστώ
phanispal Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Αν είναι όντως αδύνατον να πάρεις κάμψεις και γενικότερα να ζορίσεις το χέρι σου, πρώτον θα σου πρότεινα ακόμα και να σε δέχονταν να μην το τολμούσες εσύ ο ίδιος. Δεύτερον, δε νομίζω πως υπάρχουν πιθανότητες να μείνεις. Γενικότερα στις Ειδικές Δυνάμεις δε θέλουν άτομα να παίρνουν 100 κάμψεις, 20 έλξεις και 450 κοιλιακούς. Αυτό που θέλουν, είναι άτομα που δεν τα παρατάνε και που προσπαθούν. Κι εγώ ας πούμε δεν ήμουν ιδιαίτερα μάχιμος στις ασκήσεις. Έλξεις δεν έπαιρνα σχεδόν καθόλου, αφού δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Κάμψεις ξεκίνησα στις 25-30 και έφτασα στις 45 (χωρίς διακοπή). Κοιλιακούς δεν ξέρω πόσους αντέχω, αφού μέχρι και τους 70 σερί που είχε χρειαστεί, τους είχα βγάλει άνετα. Αλλά θέλουν να δείχνεις ότι το παλεύεις και όχι να σωριάζεσαι σαν το πτώμα.
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Αν είναι όντως αδύνατον να πάρεις κάμψεις και γενικότερα να ζορίσεις το χέρι σου, πρώτον θα σου πρότεινα ακόμα και να σε δέχονταν να μην το τολμούσες εσύ ο ίδιος. Δεύτερον, δε νομίζω πως υπάρχουν πιθανότητες να μείνεις. Γενικότερα στις Ειδικές Δυνάμεις δε θέλουν άτομα να παίρνουν 100 κάμψεις, 20 έλξεις και 450 κοιλιακούς. Αυτό που θέλουν, είναι άτομα που δεν τα παρατάνε και που προσπαθούν. Κι εγώ ας πούμε δεν ήμουν ιδιαίτερα μάχιμος στις ασκήσεις. Έλξεις δεν έπαιρνα σχεδόν καθόλου, αφού δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Κάμψεις ξεκίνησα στις 25-30 και έφτασα στις 45 (χωρίς διακοπή). Κοιλιακούς δεν ξέρω πόσους αντέχω, αφού μέχρι και τους 70 σερί που είχε χρειαστεί, τους είχα βγάλει άνετα. Αλλά θέλουν να δείχνεις ότι το παλεύεις και όχι να σωριάζεσαι σαν το πτώμα. Αυτό το χω, αλλά αν μου πουν πεσε κάτω πενήντα δεν παίζει...
Pablo_Hasan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 το προβλημα θα το έχεις με τις αγγαρείες, όταν θα σε βάζουν να κουβαλας απο καρεκλες, τραπέζια, σκουπιδια, μπαζα μέχρι αντιαρματικά και ολμους και δεν θα την παλευει το ένα χέρι σου αναγκαστικά θα βαζεις όλο το βάρος στο άλλο χέρι και στο τέλος θα κάψεις και το άλλο... Θα σου προτεινα να βγεις Ι, ελευθερος βαρών και δοκιμασε τα όρια σου σε κάτι που έχει περισσότερο νοημα, στον στρατο δεν αξίζει.
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 το προβλημα θα το έχεις με τις αγγαρείες, όταν θα σε βάζουν να κουβαλας απο καρεκλες, τραπέζια, σκουπιδια, μπαζα μέχρι αντιαρματικά και ολμους και δεν θα την παλευει το ένα χέρι σου αναγκαστικά θα βαζεις όλο το βάρος στο άλλο χέρι και στο τέλος θα κάψεις και το άλλο... Θα σου προτεινα να βγεις Ι, ελευθερος βαρών και δοκιμασε τα όρια σου σε κάτι που έχει περισσότερο νοημα, στον στρατο δεν αξίζει. Α δεν έχω θέμα με το κουβαλημα, ότι έχει μείνει λειτουργικό στο χέρι μου είναι αρκετό για να βοηθήσει σε τέτοιες δουλειές. Το πρόβλημα είναι καμψεις έλξεις και σκαρφαλωματα, αν και επειδή είναι ο κολλητος μου μέσα τώρα από αγγαρεία μου είπε άντε να καθαρίσεις καμία πατάτα η καμία Καλλιόπη στην χειρότερη, τα κουβαληματα τα αφήνουν για τους στρατιώτες του πεζικου γιατί οι καταδρομεις έχουν τόση προπόνηση που δεν χωράει άλλη μορφή κούρασης. Πήγα σήμερα επισκεπτηριο στο κεεδ και έπαθα την πλάκα μου
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Με τι έπαθες την πλάκα σου ακριβώς;Γενικά με το περιβάλλον και το κλίμα που επικρατούσε. Εγώ με τον κολλητό μου έχουμε μια ιδιαίτερη τρελά να κάνουμε ακραία πράγματα, ανεβαινουμε βουνά και κάνουμε καταδύσεις ενώ έξω έχει μείον, τρέχουμε με κοντομάνικα στο χιόνι κλπ. Βάζουμε γενικά όρια στη ζωή μας και συνέχεια τα ξεπερναμε, πχ μια μέρα κάναμε με τα πόδια 50 χιλιόμετρα, και είναι τέτοια η περιοχή που μένουμε στην επαρχία που μας επιτρέπει όλα αυτά. Αυτή η πειθαρχία και η πίεση που υπάρχει στις ειδικές δυνάμεις μας πορωνει, άλλοι την βρίσκουν με το σκι, άλλοι με τα βιντεοπαιχνιδια, εμείς μπορεί να κάνουμε 10 χιλιόμετρα τρέξιμο σε βουνό επειδή δεν έχουμε τι να κάνουμε.
Pablo_Hasan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Α δεν έχω θέμα με το κουβαλημα, ότι έχει μείνει λειτουργικό στο χέρι μου είναι αρκετό για να βοηθήσει σε τέτοιες δουλειές. Το πρόβλημα είναι καμψεις έλξεις και σκαρφαλωματα, αν και επειδή είναι ο κολλητος μου μέσα τώρα από αγγαρεία μου είπε άντε να καθαρίσεις καμία πατάτα η καμία Καλλιόπη στην χειρότερη, τα κουβαληματα τα αφήνουν για τους στρατιώτες του πεζικου γιατί οι καταδρομεις έχουν τόση προπόνηση που δεν χωράει άλλη μορφή κούρασης. Πήγα σήμερα επισκεπτηριο στο κεεδ και έπαθα την πλάκα μου lol, που υπηρετει ο φίλος σου; και εχουνε στο στρατοπεδο πεζικαριους, οι περισσοτερες μοναδες εδ δεν μοιραζονται το στρατοπεδο με αλλα οπλα/σωματα. ψιλοπαπατζες σου λεει ο φιλος σου ακου τοση προπονηση που , ασε που τις πατατες τις περνουν καθαρισμένες ή εχουν μηχανημα. ποιος τενοντας έχει προβλημα, οι έλξεις/καμψεις που δεν παλευεις δεν ειναι τιποτα όταν σε βάλουν να φορτώνεις καναδέζες και σταγιερ με υλικά... Με τι έπαθες την πλάκα σου ακριβώς; με τους πεζικάριους που έκαναν τις αγγαρείες των καταδρομέων
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 lol, που υπηρετει ο φίλος σου; και εχουνε στο στρατοπεδο πεζικαριουςΜεγάλο πεύκο υπηρετεί. Δεν θυμάμαι ακριβώς γιατί πήραν και άτομα από πεζικο εκεί αλλά είδα και μίλησα με άτομα που όντως δεν ηταν εδ τους οποίους είχε γνωρίσει αυτός μέσα. Μέχρι στιγμής ο κολλητός έχει πλυνει πιάτα 3 φορές και μια φορά έκανε Καλλιόπη
Pablo_Hasan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 καλά, νεοπας ο φίλος σου, δηλαδή. Δεν έχει πάει ακομα σε μονάδα, τρεις φορές πιατα και μια καλλιοπη ειναι γιατι ειναι 500 ατομα μέσα και μια φορά να κάνει ο καθενας καλλιοπη την επομενη θα ξανακάνει σε ένα χρόνο. Οταν πάει σε μονάδα και ειναι στη διμοιρια 5 εποπ και 5 φαντάροι με τους εποπ να ξυνουν τα @@ τους θα αλλάξει γνώμη. Και ούτε πεζικάριοι θα υπάρχουν, αυτοι που λες ειναι ατομα που παρουσιαστηκαν πευκο και έχουν κάποιο Ι και πάνε σε άλλα σώματα. 1
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Ο κολλητός σου είναι ακόμα κέντρο;Ναι, έχεις και εσύ άτομο μέσα? καλά, νεοπας ο φίλος σου, δηλαδή. Δεν έχει πάει ακομα σε μονάδα, τρεις φορές πιατα και μια καλλιοπη ειναι γιατι ειναι 500 ατομα μέσα και μια φορά να κάνει ο καθενας καλιοπη την επομενη θα ξανακάνει σε ένα χρόνο. Οταν πάει σε μονάδα και ειναι στη διμοιρια 5 εποπ και 5 φαντάροι με τους εποπ να ξυνουν τα @@ τους θα αλλάξει γνώμη. Και ούτε πεζικάριοι θα υπάρχουν, αυτοι που λες ειναι ατομα που παρουσιαστηκαν πευκο και έχουν κάποιο Ι και πάνε σε άλλα σώματα.Θα δείξει, προς το παρόν δείχνει να του αρέσει και τον είδα πολύ σίγουρο για την απόφαση του. Βύσμα λέει στο φουλ όμως, είναι κάτι τυπαδες που ενώ οι άλλοι λιώνουν στο τρέξιμο κάθονται και τρώνε κρουασάν η πίνουν καφέ.
qsis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Όχι δεν έχω, απλά από αυτά που έγραψες κατάλαβα ότι μιλάς για κέντρο.. Στη πραγματικότητα αγγαρείες κανουν όλοι σε όλες τις κανονικές μονάδες.. Στο κέντρο κανείς δε κάνει έτσι κι αλλιως πολλά πράγματα πέρα από εκπαίδευση επειδή όπως λέει και ο pablo υπάρχουν άπειρα άτομα Στη δική μου μονάδα πάντως έρχονταν πεζοναύτες και έπλεναν όλη μέρα κουβέρτες αν αυτό σου λέει κάτι Αγγαρείες και βρωμοδουλειες παίζουν αβέρτα
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Όχι δεν έχω, απλά από αυτά που έγραψες κατάλαβα ότι μιλάς για κέντρο.. Στη πραγματικότητα αγγαρείες κανουν όλοι σε όλες τις κανονικές μονάδες.. Στο κέντρο κανείς δε κάνει έτσι κι αλλιως πολλά πράγματα πέρα από εκπαίδευση Αυτος δεν είναι ο σκοπός ούτως ή άλλως;Δηλαδή μόλις φύγει για Νάουσα θα καεί στην αγγαρεία;
Pablo_Hasan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Ναι, έχεις και εσύ άτομο μέσα? Θα δείξει, προς το παρόν δείχνει να του αρέσει και τον είδα πολύ σίγουρο για την απόφαση του. Βύσμα λέει στο φουλ όμως, είναι κάτι τυπαδες που ενώ οι άλλοι λιώνουν στο τρέξιμο κάθονται και τρώνε κρουασάν η πίνουν καφέ. καμία σχέση το κέντρο με την μονάδα, και για μενα στο κέντρο ήταν η καλύτερη περιοδος της θητείας αλλά φαντάσου αν απο τώρα κάποιοι έχουν βυσμάτώσει τι θα γίνει αργοτερα που θα στενεψουν τα πράματα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις