Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οταν μεγαλωσεις κ βγαλεις γενακια τα ξαναλεμε.ντυσου καλα μη κρυωσεις.

Οχι, με το -12 στο σουφλι στην 50, εγινα ωριμος αντρας. :rolleyes:

Σφυρηλατησα χαρακτηρα κλπ... :lol:

Επισης με βοηθησε και στη σχεση μου, πριν κοιμηθουμε με την κοπελα βγαζουμε τις καθαριοτητες της επομενης μερας...

Δημοσ.

Παρακαλούνται όσοι έχουν τρίψει τουαλέτες που χέσανε άλλοι επειδή τους διέταξε κάποιος να το κάνει να μην κομπλάρουν τους υπόλοιπους με την αντρίλα τους.

• Like 4
Δημοσ.

Παρακαλούνται όσοι έχουν τρίψει τουαλέτες που χέσανε άλλοι επειδή τους διέταξε κάποιος να το κάνει να μην κομπλάρουν τους υπόλοιπους με την αντρίλα τους.

Το να καθαρίσεις κάποιες μέρες του μήνα τις τουαλέτες που κι εσύ θα χέσεις δε σε κάνει ούτε άντρα, ούτε ξεφτίλα

Απλά δε σε κάνει βρωμιάρη

• Like 2
Δημοσ.

το υφος που γραφεις μου θυμιζει κλασσικο κρεσεντο γραφικων δημοσιογραφων σε παραθυρα.κοιταξε να δεις πως εχει το πραμα.αντιλαμβανεσαι πιστευω οτι ο στρατος εχει να κανει με επικινδυνο περιβαλλον με οπλα κ ενταση,με μεγαλο ογκο απτη μια ανεκπαιδευτου ασχετου προσωπικου (φανταροι)-κ απτην αλλη με στελεχη με την οποια εκπαιδευση εχουν ο καθενας.

βαλε κ τον παραγοντα ανθρωπινη μλκια που ειμαι σιγουρος οτι εχεις γινει μαρτυρας σε πολλα παραδειγματα εντος η εκτος στρατου,κ δε θελει πολυ να γινει το κακο.με δυο λογια οφειλεις οπως κ στην ζωη σου εξω να εισαι υπευθυνος του εαυτου σου πανω απολα,κ αποκει κ επειτα να αποδιδεις ευθυνες.δεν εισαι ενα αβουλο τσουβαλι που το σερνουν εδω κ κει.ακομα κ γιαυτα υπαρχει προβλεψη,με το "αδυνατω να εκτελεσω".

σαχλαμάρες, όσοι σκοτωθηκαν ήταν καθαρά απο αμελεια, αδιαφορία της υπηρεσίας. Ο στρατός δεν ενδιαφερεται για τους φαντάρους, αναλώσιμοι ειναι. 

Στο στρατοπεδο που ήμουν έκαναν κάτι έργα σε ένα λόχο και είχαν βάλει τους φαντάρους να σπάσουν τα πλακακια απο το μπανιο και να μαζεψουν τα μπαζα. Μια μέρα με φωναξαν να πάω να βοηθήσω, δεν υπήρχε κανένα μέτρο ασφάλειας, ούτε μάσκα, ούτε γάντια ούτε τιποτα. Εσκαβαν μέσα σε ένα δωμάτιο και όταν έβγαινες έξω ήσουν άσπρος απο την σκόνη. 

Την επομενη μέρα μου λέει ο λοχαγός, που παριστανε τον εργοδηγο, γιατι έφυγες οι άλλοι μαλακες ειναι και άλλες τέτοιες μπουρδες. Του λέω γιατι δεν είχα μασκα και όταν εβηχα έβγαζα σκόνη απο τα πνευμονια μου, καλά μου λέει θα το κοιτάξω. Δεν με ξανακάλεσαν, πέρασα μια βολτα μετά απο μια μέρα και ήταν πάλι οι φαντάροι ακομα χωρίς μασκες, γάντια, τιποτα...

Δημοσ.

χανεις 9 μηνες απο τη ζωη σου

κανεις αγγαριες και γυμναστικες του κωλου

κανεις δεν νοιαζεται για την υγεια σου, εκτος αμα τους μεινεις στα χερια

κανεις τον μαλακα σε ανωτερους

τρως στη μαπα ολη τη βρωμια (υλικα και ηθικα) του ΕΣ [ΕΣ=(ολη η παρακμη του δημοσιου)^3]

τρως γτπ φαγητο

αν εχεις σχεση σου λειπει αφορητα, αν δεν εχεις, σου λειπει γενικα η γυναικεια παρουσια και στις εξοδους κανεις σαν πιθηκος

αναγκαζεσαι να φας στη μαπα ατομα που για κανενα λογο δεν θα συναναστρεφοσουν

ΑΝ εισαι τυχερος μεσα στα σκατα παιζει να γνωρισεις και κανα καλο (που λογω των συνθηκων θα σου φανει οαση) ατομακι, που κανονικα δεν θα κανατε και πολυ παρεα

εμπειριες ζωης...

δεν νομιζω σοβαρος ανθρωπος να ειπε ποτε οτι εκανε καλα που πηγε στρατο

σοβαρος εννοω ατομο που εχει ηδη χτισει πανω του πραγματα οπως πειθαρχια-ευγενεια-σεβασμο-κριτικη του ποτε πρεπει να κανεις μοκο κλπ

αν περιμενεις απο το στρατο να στα μαθει αυτα, εισαι φουλ αποτυχημενος και εσυ και οι γονεις σου

το Ι5 πλεον σε ενοχλει ελαχιστα στη ζωη σου

Εγω παντως το ξαναλεω οτι το παραπανω post εκτως αυτου που υπογραμμισα παραπανω(μιας και δεν ειναι το ιδιο σοβαρο με τα αλλα) ειναι η εικονα που εχει καθε φανταρος που πηγαινει το κλασσικο 9μηνο και κυριως μακρια απο το σπιτι του,γιατι προφανως αυτοι που εχουν διανυκτερευση περνανε πολυ καλυτερα,ποσο μαλλον αν εχουν και μειωμενη θητεια.

Δημοσ.

το υφος που γραφεις μου θυμιζει κλασσικο κρεσεντο γραφικων δημοσιογραφων σε παραθυρα.

Ευτυχώς έχουμε εσένα να παριστάνεις τον Πλευρη στο διπλανό παράθυρο.

• Like 1
Δημοσ.

MT60RS δεν θελω να σχολιασω κατι αλλο στο ποστ περα του οτι εισαι υπερβολικος.Εγω στην ζωη μου δεν εχω γνωρισει ουτε εναν 18χρονο που να εχει τις αρετες που αναφερεις,και αμφιβαλλω παρα πολυ οτι τις ειχες και εσυ.

Το συζηταμε ξανα και ξανα ανα περιοδους το ιδιο θεμα.Στην τελικη μεχρι να καταργηθει ειναι χρεος σου ως ελληνας πολιτης αμα θες πανε αμα δεν θες ψαξε χιλιους δυο τροπους να γλυτωσεις απο αυτη σου την υποχρεωση λιγοι θα σου πουν γιατι το εκανες.Εγω στην ενηλικη ζωη μου δεν παρακαλεσα και δεν κλαφτικα για κανεναν λογο (εως σημερα τουλαχιστον) και δεν θα το εκανα για κατι τοσο αστειο και τοσο μικρο οσο ο στρατος.

Απλα συχνα αναφερουμε μεσα σε ολα τα σκατα που εχει οτι θα περασεις και ωραιες στιγμες,απο εκει και περα εχει να κανει με το τι ανθρωπος εισαι αν βλεπεις το ποτυρι μισογεματο η μισοαδειο.Δικια σου επιλογη ειναι το τι θα κρατησεις να θυμασαι

Δημοσ.

Βασικά το μόνο που κερδίζεις είναι ψυχολογικά και απωθημένα

Δε λέω ότι και αυτά δεν είναι χρήσιμα για τη ζωή σου (εμένα για τη δουλειά για παράδειγμα ο στρατός με όπλισε με περίσσια υπομονή και ήμουν ήδη έτοιμος να παίρνω εντολές από ηλίθιους ), απλά θα μπορούσες και χωρίς αυτά ή θα μαθαινες έτσι κι αλλιώς να ξεπερνάς τα θέματα σου.

Πόσω μάλλον αν είσαι άνθρωπος που ήδη στον έξω κοσμο στέκεσαι στα πόδια σου, αν είσαι ηδη πχ επιχειρηματίας ή επαγγελματίας... Τι να σου πει ο ψεύτικος μικρόκοσμος του στρατού όπου πάρα πολλά πράγματα είναι τελείως παράλογα και βασιλεύει πολλές φορες ο πιο προβληματικός;

Δεν έχει νόημα να λέμε ότι ο στρατός έχει να σου προσφέρει κάτι, αντίθετα εσύ έχεις να προσφέρεις κάτι στο στρατό για αυτό και σς θέλουν να πας άλλωστε.

Μήπως γι'αυτό το λόγο θα ήταν καλύτερα να μην υπήρχαν αναβολές και να πήγαιναν όλοι στα 18? Έτσι είναι στην Κύπρο αν δεν κάνω λάθος. Τελειώνεις και μετά ξεκινάς ό,τι θέλεις, δεν σε κόβει από κάτι

Δημοσ.

ναι οπως είναι αυτή τη στιγμή ο στρατός όμως θέλει και τους μεγάλους, δε γίνεται να τη βγάλει μόνο με πιτσιρίκια και αυτή η κατάσταση ισχύει 10ετιες

και δε θα σου πω γραφιάδες που τους φορτώνουν δουλειές στελεχών ( τα οποία πολλές φορές δεν υπάρχουν βέβαια), θα σου πω κάτι πιο απλό και βασικό, γιατροί..

Δημοσ.

ααα καλα απο γιατρους μαμα το μην το συζητας φιλε εγω ετυχα σε πιτσιρικαδες δεν μπορουσαν να ξεχωρισουν το τσιμπιμα κουνουπιου απο καρκινο δερματος.Ο αλλος σε εξεταση μου ειπε "περιμενε μισο λεπτο φιλε" και εβγαλε το κινητο του και εψαχνε στο google

• Like 1
Δημοσ.

Μήπως γι'αυτό το λόγο θα ήταν καλύτερα να μην υπήρχαν αναβολές και να πήγαιναν όλοι στα 18? Έτσι είναι στην Κύπρο αν δεν κάνω λάθος. Τελειώνεις και μετά ξεκινάς ό,τι θέλεις, δεν σε κόβει από κάτι

Δεν γινεται γιατι υπαρχουν στην μεση οι σχολες.Αν ειχε επιλογη πρωτα να πας στρατο και μετα να συνεχισεις στην σχολη που περασες χωρις να χασεις τα εξαμηνα τοτε κανενα προβλημα.

Δημοσ.

Δεν γινεται γιατι υπαρχουν στην μεση οι σχολες.Αν ειχε επιλογη πρωτα να πας στρατο και μετα να συνεχισεις στην σχολη που περασες χωρις να χασεις τα εξαμηνα τοτε κανενα προβλημα.

Να περνάς σε σχολή αλλά να πηγαίνεις μετά την θητεία δεν γίνεται?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...