Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μας αρεσει ο στρατος εδω, ειμαστε ειρηνιστες, μονο αμα κανει κανενα χτυπημα η Τζιχαντ, μετα θα βγαινουμε στα μπαλκονια με δαφνες και ελληνικες σημαίες και σταυρους!

Οπως ενας αριστερος φιλος μου, οταν του ανοιξαν το σπιτι οι μεταναστες με πηρε τηλ αν εχω κανενα βυσμα στην αστυνομια μπας και ερθει περιπολικο πιο γρηγορα, κατα τα αλλα μολοτοφ και αγιος ο θεός στα γουρουνια!

Xαχαχα karma is a bitch ;)

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με την ανυποταξία τι παίζει?

Αν δε κάνω λάθος θεωρείται πλημέλημα? 

δεν νομιζω να αξιζει, το καλυτερο ειναι Ι5 και καθαρισες

Δημοσ.

Δεν υπάρχει Ε.Ε. παραπλήροφορίσεις μάλλον.

Τόσα μέτρα ήταν στη φωτογραφία.

1100 πρέπει να είναι στο στατικού.

Εχει δικαιο ο uptodate_ στο επιβεβαιωνω και γω μολις φωναξα τον αδερφο μου που ηταν αλεξιπτωτιστης  το 2000-2002 και κοιταει την οθονη και γελαει!

Παντα μιλαμε για στατικο ιμάντα, οχι ελευθερη πτωση.

Δημοσ.

ποτε μου δεν καταλαβα αυτο που καποιοι παχαινουν στον στρατο. κοντα στα 20 κιλα ελαφρυτερος απολυθηκα , απο τα οποια τα 10 φυγανε μπαμ μπαμ στα ΣΠΕΝ!

Θυμαμαι στα μισα της θητειας μου ,ημουν σαν ραπερ με τις παραλαγες να κρεμονται 100 νουμερα παραπανω.

τωρα αυτοι που παχαινουν, ή κοιμουνται ολη μερα, η ειναι βυσματα, η γενικα δεν εχουν τι να κανουν ολη μερα! οταν εχεις να παρεις εξοδο 3 βδομαδες δεν προλαβαινεις να παρεις κιλα ευκολα..

Δημοσ.

Εχει δικαιο ο uptodate_ στο επιβεβαιωνω και γω μολις φωναξα τον αδερφο μου που ηταν αλεξιπτωτιστης  το 2000-2002 και κοιταει την οθονη και γελαει!

Παντα μιλαμε για στατικο ιμάντα, οχι ελευθερη πτωση.

οκ τότε μου έλεγε μούφες ο τύπος, ζητάω συγγνώμη

ποτε μου δεν καταλαβα αυτο που καποιοι παχαινουν στον στρατο. κοντα στα 20 κιλα ελαφρυτερος απολυθηκα , απο τα οποια τα 10 φυγανε μπαμ μπαμ στα ΣΠΕΝ!

Θυμαμαι στα μισα της θητειας μου ,ημουν σαν ραπερ με τις παραλαγες να κρεμονται 100 νουμερα παραπανω.

τωρα αυτοι που παχαινουν, ή κοιμουνται ολη μερα, η ειναι βυσματα, η γενικα δεν εχουν τι να κανουν ολη μερα! οταν εχεις να παρεις εξοδο 3 βδομαδες δεν προλαβαινεις να παρεις κιλα ευκολα..

κι εγώ είχα φτάσει έως και -15 κιλά, ειδικά όταν βγήκα στους -10 βαθμούς 

Δημοσ.

όσους ειδα να αδυνατίζουν ήταν ευσωμοι, στα όρια του Ι2 και άνω, όσοι ήταν κανονικοι, γυμνασμένοι στην καλυτερη έμειναν ιδιοι κ στις περισσοτερες περιπτώσεις χαλασαν.

• Like 1
Δημοσ.

όσους ειδα να αδυνατίζουν ήταν ευσωμοι, στα όρια του Ι2 και άνω, όσοι ήταν κανονικοι, γυμνασμένοι στην καλυτερη έμειναν ιδιοι κ στις περισσοτερες περιπτώσεις χαλασαν.

Τι να σου πω εγώ μικρόσωμος δεν είμαι, αλλά ακόμα και αν πεις ότι στα 90 ήμουν χοντρός, σίγουρα δεν ήμουν να πέσω 74 μέσα σε 3-4 μήνες.

Όταν ήρθα Αθήνα πάντως ξαναβαλα κιλά άμεσα

Ο λόγος για τον οποίο έχασα πιστεύω ότι ήταν η έλλειψη φαγητού, δε μου έφτανε αυτό που μου έδιναν και σε συνδυασμό με το κρύο που ποτέ έως τότε δεν είχα συνηθίσει είχαν το αποτέλεσμα που είχαν

Αυτοι που χαλαγαν ήταν οι πολύ γυμνασμενοι που δεν είχαν πρόσβαση σε γυμναστική, συμπληρώματα και βραστά κοτόπουλα με τα οποία συνήθως τρέφονται

Και οι πιο εύσωμοι που ήταν άοπλοι ή σε χαλαρή θητεία γενικότερα γίνονταν σαν μπάλες

Οι περισσότεροι βάζουν απλά μερικά κιλάκια.

Εμένα πάντως το φαγητό μου έλειπε διαρκώς, ήμουν συνέχεια πεινασμένος και με κρυολογήματα.

Τουλάχιστον από αυτό βγήκε το καλό ότι πλεον το κρύο της Αθήνας μου φαίνεται αστείο. Μέχρι και τους 8-10 κάθομαι με ανοικτά παράθυρα στη δουλειά κάτι που δε θα έκανα παλιά

• Like 2
Δημοσ.

Τι να σου πω εγώ μικρόσωμος δεν είμαι, αλλά ακόμα και αν πεις ότι στα 90 ήμουν χοντρός, σίγουρα δεν ήμουν να πέσω 74 μέσα σε 3-4 μήνες.

90 κιλά με ύψος κάτω απο 1.90 ήσουν Ι2.

Δημοσ.

90 κιλά με ύψος κάτω απο 1.90 ήσουν Ι2.

90 κιλά με 1.78 ήμουν μια χαρά Ι1 γιατί είμαι "συμπαγής χοντρός"   :lol:

δεν τέθηκε ποτέ θέμα Ι και πίστεψε με αν έπαιζε θα γινόμουν άμεσα με χαρά, εδώ πήγα να περάσω κουφός μαζί με άλλους 10 από λάθος και ήμουν έτοιμος για πάρτυ, αλλά οι υπόλοιποι θίχτηκαν και ξαναζήτησαν επανεξέταση.. 

εδώ είμαι αθήνα που είχα ξαναφτάσει στα 85 λίγο πριν απολυθώ , τα υπόλοιπα τα ξαναπήρα το καλοκαιράκι σε διακοπές :P

το χειμώνα ήμουν κοκαλιάρης άμα σκεφτείς 10 κιλά κάτω από αυτό που βλέπεις

dgdggghhh_zps65cbc739.png

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...