Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάμπλο Χασάν: Και μπαμπουίνος μαθαίνει περισσότερες λέξεις από σένα. Μη με κάνεις να ντρέπομαι που είμαστε στο ίδιο φόρουμ.

τι έγινε; δεν άκουσες σήμερα τα μπινελίκια σου και σε έπιασε συνδρομο στερησης; λυπάμαι, πάλι ανικανοποιητη θα μείνεις...

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Mουσουλμανος Χασαν με Ελληνιδα των Β.Π μια ιστορια αγαπης,πολεμου και στρατου!

Κατι σαν το notebook (2004).

Δημοσ.

Αναμφίβολα χρειάζονται τα πάντα, ίσα ίσα που αν το πάμε στο κομμάτι του πολέμου δεν υπάρχει σημαντικότερο ή μη σημαντικό. Δεν υπάρχει πιθανότητα πολέμου όμως, και ότι κάνουμε το κάνουμε για εμάς. Μιλούσατε για πράγματα που δεν μπορούν να γίνουν απ' το σπίτι και γιατί να πάω στρατό, τι να μάθω κτλπ. Εκεί φοκούσαρα.

Στη περίπτωση άλματος, μαθαίνεις πως να προσγειώνεσαι χωρίς να σπας τίποτα ακόμα και με 7 μποφόρ (2-3 είναι βόλτα στο πάρκο, μπορώ να διαβάσω το cosmopolitan μου ενώ πέφτω), 5 σημεία λέγονται που πρέπει να εφάπτονται ή στα δικά σου σημεία ή στη γη με ροή contact, επίσης φυσικά γυμνάζοντας τα γόνατα και το σώμα πριν, μαθαίνοντας να παίρνεις μέτωπο τον άνεμο, και τι ακριβώς κάνουμε όταν πάμε να πέσουμε σε δέντρο, δίλιτρο βαν, ή θάλασσα κ.α.

Δημοσ.

άμα θέλω να γυμναστώ έχω άλλες επιλογές εκτός στρατού, το να κάνω έντονες σωματικές ασκήσεις με αρβύλες αν δεν υπάρχει λόγος (δηλαδή να παίζεται η ζωή μου) καλύτερα να το αποφεύγω

εμένα προσωπικά ακόμα και με τα "απλά" που έκανα τα πόδια μου την είχαν ακούσει,τα μεγάλα δάχτυλα των ποδιών μου άρχισα να τα νιώθω ξανά 4 μήνες αφού απολύθηκα και κάτι άλλοι που πηδούσαν σαν κατσίκια από τα steyr  είχαν μέχρι και ρήξη χιαστών 

δε βρίσκω το λόγο για έξτρα ταρζανιές, τουλάχιστον για μένα που πήγα και μεγάλος 

οι πιο μικροί που έχουν ανεβασμένες ορμόνες ας πηδάνε και από το διάστημα, εγώ πήγα ξεκαβλωμένος 

Δημοσ.

Εσύ ήσουν και θα είσαι εγκέφαλος αγόρι μου.
Χαλάλι εσύ.

Ποτέ δεν παίρνεις εγκέφαλο και του μαθαίνεις physics. Physics μπορούν οι πολλοί.
Αν ήξερα όμως πως ο Έλληνικός λαός, είναι έξυπνος και ταυτόχρονα δημιουργικός λαός στο μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας, όπως δείχνεις να είσαι εσύ σαν άνθρωπος, δεν θα ερχόμουν εδώ να χώνω σε αυτούς που αναζητούν διαφυγή.

Δημοσ.

αλεξίπτωτα δεν πας χωρίς βύσμα, κάνουν κάτι αθληματα και καλά για να επιλέξουν αλλά τελικά παιρνουν ενα δυο ατομα με βάση τα αθλήματα και οι υπολοιποι πάνε με βύσμα. 

Οταν υπηρετούσα εγω υποτιθεται ότι υπηρετούσε ο γιος του ΓΑΠ στα αλεξίπτωτα, ο τύπος μόλις έκανε τα 6 αλματα που προβλεπεται, πληρώθηκε, και μετά πήρε αναρρωτική και κανένας δεν τον ξαναειδε...

Δημοσ.

το βύσμα σε τέτοιες περιπτώσεις από όσο έχω ακούσει είναι να είσαι δεα και ειδικοδυναμίτης μαζί (γιατί τα μόρια σου για σώματα ασφαλείας πάνε στο διάστημα) , όπως και το να κάνεις ελεύθερη πτώση (και για την εμπειρία, αλλά και γιατί πληρώνεται πολύ παραπάνω και γιατί δεν κάνουν όλοι, αυτό που κάνουν όλοι είναι να πηδάνε δεμμένοι από χαμηλό ύψος ) 

για ελεύθερη μου είχε παραπονεθεί τύπος ότι έκαναν όσοι είχαν άκρες

αλλά για να σε πάρουν γενικά ειδικές δυνάμεις δε νομίζω ότι θες κάποιο βύσμα, ίσα ίσα ζητάνε πάντα κόσμο, απλά το συγκεκριμένο πια που δεν υπάρχουν ουκ για κληρωτούς είναι και το πλέον απαιτητικό οπότε λογικό το βρίσκω να έχει ζήτηση ανάμεσα στους πρασινομπερέδες και πολλοί να παίρνουν πόδι, ειδικά αν είναι βλαμμένοι (άρα και επικίνδυνοι, γιατί εκεί μπορεί να γίνεις πραγματικά επικίνδυνος αν είσαι θερμοκέφαλος)

το αν κόβουν κόσμο στα αλεξίπτωτα ή αν έχουν ρίξει τα στάνταρ τους επειδή δεν έχουν κόσμο δε μπορώ να το ξέρω, γενικά όμως δε νομίζω ότι ψήνονται και πολλοί για τέτοιες φάσεις 

βέβαια η πιο κουλή δικαιολογία τύπου που έχω ακούσει να πηγαίνει στα αλεξίπτωτα ήταν για να είναι κοντά στο σπίτι του :lol:

(τελείως αδιάφορος με τη φάση)

και ένας συμφοιτητής μου είχε πάει απλά για να βγάλει λεφτά για δίπλωμα :lol:

Δημοσ.

ειδ. δυν. εκτος αλεξιπτωτα πάνε όλοι, αλεξιπτωτα ειναι βυσματική κατασταση γιατι πληρωνονται, ειναι διπλα στην αθηνα, κτλ. 

κανονικά ελευθερη πτώση δεν κάνουν οι φαντάροι, μονο απο στατικο ιμάντα. Αν  κάποιοι έβαλαν βύσμα για να κάνουν μου φαινεται υπερβολικό αλλά με βύσμα όλα γινονται...

Δημοσ.

Φανταρος αλεξιπτωτιστης στα ΕΤΑ δεν υπαρχει..  ουτε με βυσμα..  τι ελευθερη πτωση χωρις εκπαιδευση; ετσι πηδας ελευθερα;

Koritsi_gia_pc ποια 600 μετρα κατω απο τα ποδια του; αλμα στατικου ιμαντα στον στρατο γινεται απο τα 900ft(~300m) κ 1200ft(~400m)

• Like 2
Δημοσ.

Δεν υπάρχει Ε.Ε. παραπλήροφορίσεις μάλλον.

Τόσα μέτρα ήταν στη φωτογραφία.

1100 πρέπει να είναι στο στατικού.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...