Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωστόσο προτιμότερο να πας εκεί αντρίκια και να παλέψεις μια ακόμα υποχρέωσή σου όπως έκανε και ο πατέρας σου και άλλοι πριν απο εσένα,παρα αυτά τα αδερφίστικα και φυγόπονα , που το μόνο που καταφέρνει πλην του Ι5 είναι απλά ο εξευτελισμός του εαυτού σου και της αξιοπρέπειάς σου.

10802011_936222003072779_239113026545495

• Like 7
  • Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν μας αρεσει ο στρατος εδω, ειμαστε ειρηνιστες, μονο αμα κανει κανενα χτυπημα η Τζιχαντ, μετα θα βγαινουμε στα μπαλκονια με δαφνες και ελληνικες σημαίες και σταυρους!

Οπως ενας αριστερος φιλος μου, οταν του ανοιξαν το σπιτι οι μεταναστες με πηρε τηλ αν εχω κανενα βυσμα στην αστυνομια μπας και ερθει περιπολικο πιο γρηγορα, κατα τα αλλα μολοτοφ και αγιος ο θεός στα γουρουνια!

• Like 1
Δημοσ.

Άμα έρθει η τζιχάντ εδώ να τους πολεμήσουμε, αλλά ρε φίλε.. Όχι και να πλένουν τουαλέτες οι αντρακλες, αυτά είναι για τις καθαρίστριες και τις γυναικούλες γενικότερα

Μονο το mg3 να χρειαζεται να μάθουν να χρησιμοποιούν ( ένα σε κάθε χέρι εννοείται)

Δημοσ.

Δεν μας αρεσει ο στρατος εδω, ειμαστε ειρηνιστες, μονο αμα κανει κανενα χτυπημα η Τζιχαντ, μετα θα βγαινουμε στα μπαλκονια με δαφνες και ελληνικες σημαίες και σταυρους!

Οπως ενας αριστερος φιλος μου, οταν του ανοιξαν το σπιτι οι μεταναστες με πηρε τηλ αν εχω κανενα βυσμα στην αστυνομια μπας και ερθει περιπολικο πιο γρηγορα, κατα τα αλλα μολοτοφ και αγιος ο θεός στα γουρουνια!

Αλλαξε πλευρο..

Δημοσ.

Ειχα πετυχει στις μεγαλες καταληψεις στα τει-αει πριν μερικα χρονια και το ειχαμε παει σερι απο διακοπες χριστουγεννων μεχρι πασχα

αυτο δεν θεωρηθηκε χαμενος χρονος..ηταν κατι προοδευτικο..

που να λεγανε οτι ο στρατος ειναι χαμενος χρονος τα ατομα το που πολεμησαν στους βαλκανικους πολεμους  το 40 κλπ

δεν ειναι και πριν 2.500 χρονια

πως θα ηταν τα πραγματα

τωρα ο στρατος  αν το σκεφτεις εξυπνα ειναι καλυτερος και απο τις περισσοτερες σχολες που υπαρχουν σε εξασφαλιζει καλυτερα

ποσους ξερω κατσανε 5-6 χρονια να παρουν ενα πτυχιο και μετα δεν βρηκαν καμια δουλεια

αλλοι πηγανε 9 μηνες ειδικες δυναμεις οι πεζοναυτες πηρανε τα μορια και περασαν ειδικοι φρουροι και πυροσβεστες

γιαυτο πρέπει να γίνει εθελοντική η θητεία να πηγαινουν όσοι θέλουν να γίνουν πυροσβέστες και ειδικοι φρουροι...

άλλο στρατος και άλλο θητεια. Απο τα τρομοκρατικά χτυπηματα μας προστατευει ο στρατός; Απο πότε;

Δημοσ.

Ο στρατός μπορεί να χρησιμεύσει αν πάει κάποιος για ειδικότητα μάγειρα στη Σπάρτη/Γύθειο όπου και παίρνει τσάμπα μέσα σε 6 βδομάδες την κρατική πιστοποίηση όταν οι άλλοι παλεύουν 2+ χρόνια. Απο εκεί και πέρα αν δεν παίζει βύσμα για κάπου κοντά, το Ι5 ή η ανυποταξία είναι μονόδρομος. Εγώ λόγω καταστάσεων μπήκα τον Νοέμβρη αλλιώς θα το τρέναρα μέχρι όσο πήγαινε.

Δημοσ.

Αλλαξε πλευρο..

Περιεργο σου φανηκε και μενα, αφου ειμαι μεσα στο συστημα θα το εκμεταλευτω μου ελεγε, ετσι για πεσει πιο γρηγορα!

γιαυτο πρέπει να γίνει εθελοντική η θητεία να πηγαινουν όσοι θέλουν να γίνουν πυροσβέστες και ειδικοι φρουροι...

άλλο στρατος και άλλο θητεια. Απο τα τρομοκρατικά χτυπηματα μας προστατευει ο στρατός; Απο πότε;

Ο στρατος οχι, η ΕΥΠ απλα στρατος,αστυνομια θα καθαριζουν και αυτους θα ζητοκραυγαζεις νεοελληνα (οχι εσενα προσωπικα, γενικα μιλαω)

Άμα έρθει η τζιχάντ εδώ να τους πολεμήσουμε, αλλά ρε φίλε.. Όχι και να πλένουν τουαλέτες οι αντρακλες, αυτά είναι για τις καθαρίστριες και τις γυναικούλες γενικότερα

Μονο το mg3 να χρειαζεται να μάθουν να χρησιμοποιούν ( ένα σε κάθε χέρι εννοείται)

Δεν χρειαζεται να πολεμησω εγω, εσυ δεν πληρωνομαι γι αυτο, αλλονων δουλεια ειναι! Εμεις ο,τι ηταν να κάνουμε το καναμε, τουαλετες; Τουαλετες. Δεν γεννηθηκα για να γινω ο brand  pitt στο fury!

H εισαγωγη στο τραγουδι τα λεει ολα!

Δημοσ.

Περιεργο σου φανηκε και μενα, αφου ειμαι μεσα στο συστημα θα το εκμεταλευτω μου ελεγε, ετσι για πεσει πιο γρηγορα!

Ο στρατος οχι, η ΕΥΠ απλα στρατος,αστυνομια θα καθαριζουν και αυτους θα ζητοκραυγαζεις νεοελληνα (οχι εσενα προσωπικα, γενικα μιλαω)

Δεν χρειαζεται να πολεμησω εγω, εσυ δεν πληρωνομαι γι αυτο, αλλονων δουλεια ειναι! Εμεις ο,τι ηταν να κάνουμε το καναμε, τουαλετες; Τουαλετες. Δεν γεννηθηκα για να γινω ο brand  pitt στο fury!

H εισαγωγη στο τραγουδι τα λεει ολα!

Α εισαι και λατρης της ποιοτητας βλεπω...Κριμα που υπαρχουν τετοιες νοοτροπιες το 2015

Δημοσ.

Α εισαι και λατρης της ποιοτητας βλεπω...Κριμα που υπαρχουν τετοιες ψευτοαριστερες νοοτροπιες το 2015

fixed.

Απιστευτο εκατσες και ακουσες ολο το τραγουδι ρε θηριο;!

Εγω δεν το εχω ακουσει μονο την εισαγωγη για να γελαω!

Δημοσ.

Thresh και όλοι οι νοήμων εδώ μέσα.

Να σας μάθω κάτι γιατί είστε εντελώς ανενημέρωτοι.

ΚΑΝΕΝΑ στρατιωτικό σώμα δεν δουλεύει σωστά, γιατί *εδώ πάλι για τον μέσο έλληνα αναγράφω ράντομ σνομπιές*.
Το μοναδικό που θεωρείται στρατός, είναι τα Αλεξίπτωτα.

Όποιος έχει πάει, μαθαίνει αρκετά πράγματα που δε μπορεί να μάθει στα πρώτα του 20 έτη.

Εάν θέλετε να κοντραριστείτε, κάντε το ενήμεροι.

Τα υπόλοιπα σώματα (συμπεριλαμβανομένων και των ειδικών δυνάμεων), φυτοζωούν και απλά αναμένουν την συγκομιδή (λεγόμενο απολελό).

ναι καλά, ειναι μαγειρική αυτο που κάνουν στον στρατό; 

τραβα στην κουζινα μωρη  :P

Πηγαίνω στη κουζίνα μου γιατί έχω εσένα κομανταρά μου. Διαφορετικά δε θα πήγαινα.

Και όταν γράφεις κάτι με χολή,  βρες τους όρχους σου στο σλιπάκι σου τουλάχιστον με καμιά ανασκαφή και μη βάζεις γλωσίτσες στο τέλος. Δεν κάνει νοστιμότερη την ιερή αυτή ατάκα σου.

Δημοσ.

τα αλεξίπτωτα είναι ένα σχολείο που μεταξύ των κληρωτών πάνε μόνο οι  ειδικοδυναμίτες 

όποιος θέλει να καταλάβει στρατό στην ελλάδα αυτή τη στιγμή πάει αξιωματικός (φουλ όλη την ευελπίδων, όχι έφεδρος) , είναι οι μόνοι που ακόμα είναι στρατός

• Like 1
Δημοσ.

έχεις και αποψη τώρα 

Thresh και όλοι οι νοήμων εδώ μέσα.

Να σας μάθω κάτι γιατί είστε εντελώς ανενημέρωτοι.

ΚΑΝΕΝΑ στρατιωτικό σώμα δεν δουλεύει σωστά, γιατί *εδώ πάλι για τον μέσο έλληνα αναγράφω ράντομ σνομπιές*.
Το μοναδικό που θεωρείται στρατός, είναι τα Αλεξίπτωτα.

Όποιος έχει πάει, μαθαίνει αρκετά πράγματα που δε μπορεί να μάθει στα πρώτα του 20 έτη.

Εάν θέλετε να κοντραριστείτε, κάντε το ενήμεροι.

Τα υπόλοιπα σώματα (συμπεριλαμβανομένων και των ειδικών δυνάμεων), φυτοζωούν και απλά αναμένουν την συγκομιδή (λεγόμενο απολελό).

Πηγαίνω στη κουζίνα μου γιατί έχω εσένα κομανταρά μου. Διαφορετικά δε θα πήγαινα.

Και όταν γράφεις κάτι με χολή,  βρες τους όρχους σου στο σλιπάκι σου τουλάχιστον με καμιά ανασκαφή και μη βάζεις γλωσίτσες στο τέλος. Δεν κάνει νοστιμότερη την ιερή αυτή ατάκα σου.

δεν είχα καταλάβει γιατι σε εκραζαν σε διαφορα topics, τώρα καταλαβαινω, εισαι ειδική περιπτωση. 

το ξαναλέω τραβα στην κουζίνα σου και μην ξαναγυρισεις ;)

για ποιον λόγο να ζητωκραυγάζω; επειδη θα κάνουν την δουλειά που πληρωνονται τόσα χρόνια; Εσυ ζητωκραυγάζεις όταν η αστυνομία πιάνει καναν κλεφτη; Απο που και ως που αφορά αυτο το σενάριο τον στρατιώτη θητείας; 

Δημοσ.

Δεν "πάνε" μόνο, εννοώντας παρουσιάστηκα στους ανάπηρους και έκανα αθλήματα για να φύγω από τους ανάπηρους.

Μη ξεχνάς qsis πως δηλώνουν για εκεί μερικοί νεαροί, και ξεκινάνε @Πεύκο. Κάνουν καλή θητεία qsis, είτε το θες είτε όχι. Έχω αποδείξεις, με τρελές εμπειρίες μέσα στο σπίτι μου κάθε λίγο.

Και επειδή είμαι τρελή φαν της πτώσης ελευθέρας και της αδρεναλίνης in general, να αναφέρω πως τα παρακάτω είναι πόδια φίλου που έχει at that moment κοντά στα 600m από το έδαφος.

DSC00544.jpg

Τώρα όποιος εμπιστεύεται τον δικό μου λόγο, παρουσιάζεται εκεί συγκεκριμένα ΕΣΣΟ Φεβρουαρίου ή Νοέμβρη που ξέρω πως κάνουν φουλ εκπαίδευση όσο δεν είναι στη σχολή.

Όποιος είναι ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΓΛΥΚΑΣ, τότε ι5 το λες, ΠΟΥΖΟΥ το λες, Πεζοναύτης, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ, ή καπιταλιστής.. μπορεί να πάει να διαγράψει 8-9 μήνες απ' τη ζωή του ελεύθερα σε όποιο άλλο σώμα θέλει.
Τα κάνανε έτσι γιατί ούτως ή άλλως στους 3.000 οι 300 έχουν ψυχή να τρέχουν σε χωριά κάθε πρωί. Καλά κάνανε και ευνούχισαν όλα τα άλλα. Να βρούνε χώρο για τους πραγματικούς Έλληνες κοίταξαν.

Μην τους κατηγορείτε λοιπόν που φτιάξανε το Level difficulty στα μέτρα σας. Είναι σαν να παίζεις LoL. Είναι totally Greek diff.

Πάμπλο Χασάν: Και μπαμπουίνος μαθαίνει περισσότερες λέξεις από σένα. Μη με κάνεις να ντρέπομαι που είμαστε στο ίδιο φόρουμ.

Δημοσ.

Μην τους κατηγορείτε λοιπόν που φτιάξανε το Level difficulty στα μέτρα σας. Είναι σαν να παίζεις LoL. Είναι totally Greek diff.

Στο τελευταιο ειδικα εχεις δικαιο. Εμεις τον καναμε τον στρατο ετσι και τον κραζουμε απο πανω κιολας!

Οπως ελεγε και ενας σοφος οτι γ@μας δεν το σέβεσαι ύστερα!

Οπως λεει και ο tritonas για την πολιτικη: O Eλληνας εχει τους πολιτικους που αξιζει, καπως ετσι παει και για τον στρατο πιστευω.  ;)

για ποιον λόγο να ζητωκραυγάζω; επειδη θα κάνουν την δουλειά που πληρωνονται τόσα χρόνια; Εσυ ζητωκραυγάζεις όταν η αστυνομία πιάνει καναν κλεφτη; Απο που και ως που αφορά αυτο το σενάριο τον στρατιώτη θητείας;

Γενικα για τον στρατο μιλαμε, δεν μιλησα για κληρωτους. Αμα απαγορευεται, για στελεχη/μονιμους πρεπει να πεσει πολυ delete στο topic.  ;)

Δεν μιλησα προσωπικα δεν ειδες μαλλον την παρενθεση.

Kαι ακομα αν δεν ανηκεις σε αυτη την κατηγορια, ανηκουν ολοι οι αλλοι δυστηχως.

Δημοσ.

Δεν "πάνε" μόνο, εννοώντας παρουσιάστηκα στους ανάπηρους και έκανα αθλήματα για να φύγω από τους ανάπηρους.

Μη ξεχνάς qsis πως δηλώνουν για εκεί μερικοί νεαροί, και ξεκινάνε @Πεύκο. Κάνουν καλή θητεία qsis, είτε το θες είτε όχι. Έχω αποδείξεις, με τρελές εμπειρίες μέσα στο σπίτι μου κάθε λίγο.

Και επειδή είμαι τρελή φαν της πτώσης ελευθέρας και της αδρεναλίνης in general, να αναφέρω πως τα παρακάτω είναι πόδια φίλου που έχει at that moment κοντά στα 600m από το έδαφος.

Τώρα όποιος εμπιστεύεται τον δικό μου λόγο, παρουσιάζεται εκεί συγκεκριμένα ΕΣΣΟ Φεβρουαρίου ή Νοέμβρη που ξέρω πως κάνουν φουλ εκπαίδευση όσο δεν είναι στη σχολή.

Όποιος είναι ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΓΛΥΚΑΣ, τότε ι5 το λες, ΠΟΥΖΟΥ το λες, Πεζοναύτης, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ, ή καπιταλιστής.. μπορεί να πάει να διαγράψει 8-9 μήνες απ' τη ζωή του ελεύθερα σε όποιο άλλο σώμα θέλει.

Τα κάνανε έτσι γιατί ούτως ή άλλως στους 3.000 οι 300 έχουν ψυχή να τρέχουν σε χωριά κάθε πρωί. Καλά κάνανε και ευνούχισαν όλα τα άλλα. Να βρούνε χώρο για τους πραγματικούς Έλληνες κοίταξαν.

ναι μπράβο τους καλά κάνουν τα παιδιά, εμένα όμως δε με αφορά το σπορ εγώ ήμουν φοβερός στο να φυλάω αποθήκες και να κάνω δουλειές γραφείου και λίγο λιγότερο στο να κάνω χαμαλίκια

το να πηδάω από ύψη και να τσακίζω τα πόδια μου δεν είναι ένα από αυτά σίγουρα 

έκαστος στο είδος του, σε μια μάχη όλοι είναι χρήσιμοι κάπου αν και τα αλεξίπτωτα (να πηδάνε στρατιές αλεξιπτωτιστών, όχι καμιά seal team ) έχουν πάψει να είναι από το β' ππ, τσάμπα τους εκπαίδευε ο hitler 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...