Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nα έχεις και κάποιες βάσεις όμως και να σε θέλει και λίγο η τύχη για κάτι τέτοιο. Ο μισθός του δημοσίου ναι δε θα σε κάνει πλούσιο, θα σε δώσει όμως τη σιγουριά και μια αξιοπρεπή ζωή.

Αναφέρει και την λέξη ρίσκο και αποτυχία το κείμενο μου . 

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Kαλα ακομα 18 εισαι Παυλαρα...

Ελα ξανα στα 28 με το καλο και πες μας εδω, τι εκανες καθος και τι δεν εκανες...

Αν και θα μπορούσα να περάσω αξιωματικός, είτε στρατό είτε αστυνομία, και αν και είμαι άνεργος στα 27 μου και πάλι δεν θα πήγαινα.

Παίζει να είναι και από τις τελευταίες δουλειές που θα διάλεγα. 

• Like 3
Δημοσ.

Γιατι το σκαλιζετε τοσο πολυ το θεμα? Ο στρατος ειναι ενα αγγουρι που σου σταματαει τη ζωη για 9 μηνες και οσο κ αν παραπονιεστε στο ινσομνια δε προκειται να αλλαξει κατι και εμεις οι "κοινοι θνητοι" δε μπορουμε να το αποφυγουμε.Στο κατω-κατω, σιγα, και ποιος δεν εχει παει στρατο σημερα, κανετε λες και θα σας στειλουν στην κρεμαλα.Ειναι μια ωραια εμπειρια που ακομα και αν δε μαθετε κατι (δυσκολα να μην αποκομισεις καμια εμπειρια) , θα κανετε καλους φιλους.Αν βεβαια προκειται να χασεις πολλα λεφτα λογω δουλειας, τοτε πληρωνεις τα 6000 ευρω και τελος :-D

Μια χαρα δεν παει οποιος θελει.Απο τον γιο του παμπλουτου μεχρι τον γιο του κυρ τακη στον απο κατο στενο.ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΔΕΝ ΠΑς

Δημοσ.

Μια χαρα δεν παει οποιος θελει.Απο τον γιο του παμπλουτου μεχρι τον γιο του κυρ τακη στον απο κατο στενο.ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΔΕΝ ΠΑς

Εχεις δικιο, ξεχασα αυτους που ξεφτιλιζονται γιατι φοβουνται να πανε στρατο και το παιζουν τρελοι κλπ.

Δημοσ.

Αν και θα μπορούσα να περάσω αξιωματικός, είτε στρατό είτε αστυνομία, και αν και είμαι άνεργος στα 27 μου και πάλι δεν θα πήγαινα.

Παίζει να είναι και από τις τελευταίες δουλειές που θα διάλεγα. 

Εχει διαφορα ομως η θητεια με τον "επαγγελματικο" στρατο, ειδικα οι αξιωματικοι ζωαρα κανουν, απειρος ελευθερος χρονος/αδειες συμπαθητικά χρηματα και γυρω σου υπηρέτες.. Εγω δεν περασα καθολου καλα στο στρατο(εφταιγε και το σωμα που ημουν βεβαια) αλλα για αξιωματικός αυτη τη στιγμη θα πηγαινα ανετα αν μπορουσα.

Δημοσ.

Παρομοίως

Περνούσα Αξιωματικών Αστυνομίας αλλα δεν είχα δηλώσει γιατί ήθελα αποκλειστικά ΣΣΑΣ (δε την έπιασα για 50 μόρια) και εν τελει κατέληξα σε "πολιτικό" τμήμα και οχι στο αντίςτοιχο της ΣΣΑΣ

Εννοειται αν ειχα τωρα την ευκαιρια θα πηγαινα Αξιωματικών Αστυνομίας τρέχοντας

Δημοσ.

Καλύτερα τρελός για μια μέρα παρά χαμαλης του κάθε αμορφωτου καραβανα για 9 μήνες.

εγω δεν το εκανα και αν ξαναδινοταν η ευκαιρια παλι δεν θα το εκανα.Αν υπηρχε 3η επιλογη που να μην χρεαιζοταν να κλαφτω η να το παιξω χαζος για να γλυτωσω τη θητεια ναι

Δημοσ.

όχι ρε συ καλά λέει, καλύτερα να σπουδάσεις και να πεθάνεις στη πείνα παρά αούγκανος με αρβύλες

εγώ τον σέβομαι και μαγκιά του που πήγε κόντρα στο περιγυρό του 

Kαλα δεν θα πεινασει, ενα πιάτο φαϊ απο κάπου θα το βρει. Δεν ειμαστε στα χρονια του 1700 με την πανούκλα και την πεινα.

Απλα ζωντας ως ανεργος ειναι ενα άυλο σωμα στο συστημα, φυτοζωεις και απλα περιμενεις την "αλλαγη".

Ειναι μαλακισμενη η ζωη του στρατιωτικου αλλα οσο οριμαζεις φτιαχνει η πορεία σου με τα χρονια, αλλοι βεβαια με μπαρμπα στην κορωνη ειναι αξιωματικοι στον τοπο τους, οχι σε ενα νησι ή στον Εβρο.

Επισης επειδη οι γκομενες ειναι λιγο fucked up στο μυαλο αμα δουν στολες δεν εχουν αναστολες!

Δημοσ.

καλα τα λετε και κανενας δεν γουσταρει τη ζωη του στρατιωτικου εδω μεσα αλλα πολυ σιγουρους σας βλεπω οπως και ενα φυλαρακι που μπορουσε να παει και ελεγε εγω στρατιωτικος δεν μπαινω για κανενα λογο (και τοτε οντως δεν υπηρχε γιατι δουλειες με το τσουβαλι και καλα λεφτα) και τωρα που μαμιεται στα μεροκαματα σε δυο δουλεις και παιρνει λιγοτερα απο εποπ το θεωρει το μεγαλυτερο λαθος που εκανε στη ζωη του

Επισης επειδη οι γκομενες ειναι λιγο fucked up στο μυαλο αμα δουν στολες δεν εχουν αναστολες!

Γιατι εσυ αμα δεις μια ωραια μπατσινα δεν θες να της..σφυριξεις δυο λογακια?

Απλα περασες απο το σταδιο στολη και ξερεις οτι συνεπαγεται και βρωμια ,αγκαρια και οτι οι καραβαναδες κοιτανε το ταβανι πολλες ωρες την ημερα,αυτες στο μυαλο τους μπορει να νομιζουν οτι ξυριζονται με την ξυφολογχη και οτι πηδανε απο ελικοπτερα ολη μερα

Δημοσ.

Εχεις δικιο, ξεχασα αυτους που ξεφτιλιζονται γιατι φοβουνται να πανε στρατο και το παιζουν τρελοι κλπ.

Ενω οι αλλοι που σκουπιζουν τουαλετες και κανουν ασυστολα σκοπετα για 8.62 και το θεωρουν και υποχρεωση για την πατριδα που τους πας?Βασικα ολοι τους να μην πανε θελουν αλλα ειναι τοσο χεστες για το τι θα πει ο περιγυρος που τελικα πανε

Δημοσ.

Δεν ειναι ξεφτιλα μια "υποχρεωση" που εχεις σε αυτη τη χωρα που ζεις, με την ιδια λογικη που λες για τις τουαλετες και η δουλεια της καθαρίστριας ειναι "ξεφτιλα", ασχετο με πατριδες και τετοια γραφικα ζεις σε μια χωρα στην οποια καλως η κακως εχεις αυτη την υποχρεωση σαν πολιτης της. Αν δεν την κανεις και το παιξεις τρελος για να το αποφυγεις εσυ ξεφτιλίζεσαι οχι σε κανενα αλλο αλλα στον εαυτο σου πανω απο ολα.

Αλλο αυτο και αλλο φευγω στο εξωτερικο γιατι απλα δεν θελω να ζω σε μια τετοια χωρα κατι που ειναι απολυτα φυσιολογικο και σεβαστο.

Δημοσ.

Kαλα δεν θα πεινασει, ενα πιάτο φαϊ απο κάπου θα το βρει. Δεν ειμαστε στα χρονια του 1700 με την πανούκλα και την πεινα.

Απλα ζωντας ως ανεργος ειναι ενα άυλο σωμα στο συστημα, φυτοζωεις και απλα περιμενεις την "αλλαγη".

Ειναι μαλακισμενη η ζωη του στρατιωτικου αλλα οσο οριμαζεις φτιαχνει η πορεία σου με τα χρονια, αλλοι βεβαια με μπαρμπα στην κορωνη ειναι αξιωματικοι στον τοπο τους, οχι σε ενα νησι ή στον Εβρο.

πρώτα από όλα μόνο και μόνο ότι θα περνούσα τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου κλεισμένος σε σχολή και όχι πάρταλος φοιτητής με κάνει να απορρίπτω την ιδέα όσο σκλήρά και να είναι τα πράγματα πλέον στα 30 μου που πασχίζω και δε μπορώ να δω άσπρη μέρα

όχι φίλε μου χίλιες φορές να πας να σπουδάσεις και να δοκιμάσεις τη τύχη σου ακόμα και αν φας τα μούτρα σου παρά αρβύλα και μια ζωή σαπίλα

όσο για τις γκόμενες ανάλογα που απευθύνεσαι... και στη τελική ποιος τις χέζει τις γκόμενες 

Ενω οι αλλοι που σκουπιζουν τουαλετες και κανουν ασυστολα σκοπετα για 8.62 και το θεωρουν και υποχρεωση για την πατριδα που τους πας?Βασικα ολοι τους να μην πανε θελουν αλλα ειναι τοσο χεστες για το τι θα πει ο περιγυρος που τελικα πανε

άμα δε θες να καθαρίζεις τις τουαλέτες που χέζεις, τότε είσαι βρωμιάρης

εμένα πάντως οι χέστρες ήταν ο αγαπημένος μου τσακωμός με αυτούς που δε τη καθάριζαν 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...