Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μην συγκρίνεις ανόμια πράγματα, η αστυνομία δεν παίζει απέναντι από βομβαρδιστικά κτλπ κτλπ...

οι φαντάροι είναι κανονικότατα wall of meat...

Οι απλοί φαντάροι είναι ότι ανέκαθεν ηταν οι απλοί κληρωτοί φαντάροι

Σε ποιο πόλεμο είχαν φοβερή εκπαίδευση και high end εξοπλισμό; Σε ποιο πόλεμο κέρδισαν μόνα τους τα αεροπλάνα;

Θα σε έχουν να αμυνθεις μια θέση και θα την αμυνθείς μέχρι να νικήσεις ή να πεθάνεις; Αυτό είναι το νόημα και δε θέλει και πολλή φιλοσοφία..

Δε μπορούν να κάνουν βόλτα οι τούρκοι από πουθενά ακόμα και όπως είναι τώρα τα πράγματα

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οι φαντάροι είναι κανονικότατα wall of meat...

Όχι, από τη στιγμή που κουβαλάνε όπλο και γνωρίζουν πως να γεμίζουν και να ρίχνουν δεν αποτελούν μόνο ένα wall of meat. Εκτός κι εάν θεωρείς πως είναι αδύνατο για έναν φαντάρο να γεμίσει το όπλο, να το στρέψει προς τον εχθρό και να τραβήξει την σκανδάλη, δηλαδή από που κάνουν τόσα χρόνια οι στρατιώτες στους πολέμους.

Άσε τους ανορθόδοξους πολέμους και τις αποβάσεις στις Ειδικές Δυνάμεις και στους αποφοίτους των Στρατιωτικών Σχολών, κανείς δεν είχε εξ' αρχής τέτοιες απαιτήσεις από τους απλούς φαντάρους. Αλλά μη μου πεις ότι δεν μπορούν να γεμίσουν ένα όπλο και να ρίχνουν προς τους εχθρούς.

• Like 1
Δημοσ.

παλικαρια επειδη μου φαινεται πως δεν ειναι να πολυεμπιστευεστε το site,

τωρα εγω τι να παρω μαζι μου?

μπαινω στις 27(οπως εγραψα και πιο πριν Αυλωνα)

επισης, υπαρχει περιπτωση να βγω Ι γιατι εχω 1.5βαθμο μυωπια?

εχουμε εδω κανεναν που να παρουσιαζεται μαζι μου?

Δημοσ.

Φορας γυαλιά; Αν ναι i2 μαλλον, δεν εχει διαφορες παλι οπλο θα κρατας, αν θες να κρατας.

• Super Moderators
Δημοσ.

Φορας γυαλιά; Αν ναι i2 μαλλον, δεν εχει διαφορες παλι οπλο θα κρατας, αν θες να κρατας.

από μόνο του δεν λέει κάτι, με γυαλιά με είχαν Ι1...

• Like 1
Δημοσ.

Ι1 , Ι2 και Ι3 ενοπλο ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα. Θα κανεις ιδιες υπηρεσιες και αγγαριες με ολους.

Ι3 αοπλο , δεν κρατας οπλο. Κανεις κανονικα αγγαρειες και αοπλες υπηρεσιες.

Ι4 σε εχουν σε χαλαρες υπηρεσιες και αναλογα το προβλημα μπορεις να τους παραπονιεσαι/πιεζεις να μην κανεις αγγαριες/συγκεριμενες υπηρεσεις. Ειχαμε καμποσα παιδια με σοβαρα -και αληθινα- προβληματα (καρδια πχ) που δε μπορουσαν να ειναι σε ενταση για πολυ ωρα ή αλλα ατομα με αλεργιες σε χημικα που δε μπορουσαμε να τα στειλουμε για καθαριοτητες επειδη τους επιανε ασθμα.

Υποψην ε, αμα γινει πολεμος ακομα και Ι4 να εισαι, μια χαρα θα σου δωσουν οπλο. Στον πολεμο μονο οι Ι5 γλιτωνουν το κακο.

• Like 1
Δημοσ.

Υποψην ε, αμα γινει πολεμος ακομα και Ι4 να εισαι, μια χαρα θα σου δωσουν οπλο. Στον πολεμο μονο οι Ι5 γλιτωνουν το κακο.

post-202580-0-50993000-1421604488_thumb.png

Δημοσ.

Ακουγα οτι μονο αν εχεις γυρω στους 3.5-με 4.5 βαθμους βγαινεις I2. Αλλα ναι απο υπηρεσιες τα ιδια και τα γιδια.

Ι1 , Ι2 και Ι3 ενοπλο ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα. Θα κανεις ιδιες υπηρεσιες και αγγαριες με ολους.

Ι3 αοπλο , δεν κρατας οπλο. Κανεις κανονικα αγγαρειες και αοπλες υπηρεσιες.

Ι4 σε εχουν σε χαλαρες υπηρεσιες και αναλογα το προβλημα μπορεις να τους παραπονιεσαι/πιεζεις να μην κανεις αγγαριες/συγκεριμενες υπηρεσεις. Ειχαμε καμποσα παιδια με σοβαρα -και αληθινα- προβληματα (καρδια πχ) που δε μπορουσαν να ειναι σε ενταση για πολυ ωρα ή αλλα ατομα με αλεργιες σε χημικα που δε μπορουσαμε να τα στειλουμε για καθαριοτητες επειδη τους επιανε ασθμα.

Να πω μονο οτι το καλοκαιρι που μας περασε στην πρωτη μου μοναδα τυχαινε οπως ειχαμε αναφερει και πιο πριν I4 ατομο να κανει και περιπολο μαζι με ενα Εποπ λογω εμπλοκης.Στην ουσια δηλαδη κανανε τις ιδιες υπηρεσιες με τους ενοπλους απλα δεν μπορουσανε να κατσουν σκοπια πυλης.

Δημοσ.

Οι απλοί φαντάροι είναι ότι ανέκαθεν ηταν οι απλοί κληρωτοί φαντάροι

Σε ποιο πόλεμο είχαν φοβερή εκπαίδευση και high end εξοπλισμό; Σε ποιο πόλεμο κέρδισαν μόνα τους τα αεροπλάνα;

Θα σε έχουν να αμυνθεις μια θέση και θα την αμυνθείς μέχρι να νικήσεις ή να πεθάνεις; Αυτό είναι το νόημα και δε θέλει και πολλή φιλοσοφία..

Δε μπορούν να κάνουν βόλτα οι τούρκοι από πουθενά ακόμα και όπως είναι τώρα τα πράγματα

καμία σχέση, οι Τούρκοι δεν χρησιμοποιούν πλέον κληρωτούς για πολεμικές επιχειρήσεις. Αν κάνουν κανα ντου, δεν θα ειναι oι απεναντι αγγαρειομάχοι αλλά επαγγελματίες εκπαιδευμένοι και εμπειροι τόσα χρόνια απο τον πολεμο με τους κούρδους. 

Σε περιπτωση επιθεσης οι κληρωτοι αγγαριομάχοι μας ειναι εντελώς αχρηστοι, το ότι θα κάθονται και θα ριχνουν βολές μου φαινεται αστείο, αν δεν σκοτωθούν απο τους τουρκους θα σκοτωθούν μόνοι τους/μεταξύ τους, είχαμε παλικάρια που έπαιξαν μπουνιές γιατι ο ένας άργησε να αλλάξει τον άλλο στην σκοπιά και ένας άλλος έκοψε τις φλέβες του γιατι δεν την πάλευε απο την εμπλοκή. Σε περιπτωση πολέμου που η πιεση θα ειναι πολλαπλάσια έχει να γίνει της τρελής με τους φαντάρους. 

Με τα βύσματα τι θα γίνει; Νομίζετε ότι θα πάνε όλοι να πολεμήσουν, δεν νομίζω, όπως τώρα όσοι ειναι αβυσματωτοι λιώνουν στην εμπλοκή και τις αγγαρείες έτσι και σε περιπτωση πολέμου, κάποιοι θα καβατζωθούν στα μετοπισθεν και τα κοροιδα θα τους φάει στην πρώτη γραμμή το μαυρο φιδι. Η πειθαρχία στους φαντάρους ειναι για τον πούτσο, όπως τώρα μόνο με τον φόβο της καμπάνας λειτουργούν έτσι και σε περιπτωση πολέμου με τον φόβο της εκτέλεσης δεν θα λιποτακτήσουν και ο ΕΣ εχει σοβαρό ιστορικό σε εκτελέσεις φαντάρων του, αυτο σε περιπτωση που νομιζετε ότι θα υπάρξει καμια συνεργασία στελεχών και κληρωτών.

Αν θέλουμε να έχουμε σοβαρό στρατό πρέπει να γίνει σοβαρή αναδιοργάνωση με επαγγελματίες εκπαιδευμένους. Το ότι αυτο θα κοστισει ειναι αληθεια, αλλά τωρα με τα στρατοπεδα στον πυργο και την καλαμάτα κάνουμε οικονομία; ελεος...

Δημοσ.

Για το στρατο ας μην ξεχναμε βεβαια και τους διαφορους προμηθευτες που επωφελουνται βλεπε στεργιο :P

Δημοσ.

ο ΕΣ εχει σοβαρό ιστορικό σε εκτελέσεις φαντάρων του, αυτο σε περιπτωση που νομιζετε ότι θα υπάρξει καμια συνεργασία στελεχών και κληρωτών.

Τόση ώρα ψάχνω να βρω αυτό το "σοβαρό ιστορικό σε εκτελέσεις φαντάρων" και δεν το βρίσκω. Μπορείς να μας διαφωτίσεις; Εκτός κι εάν μιλάς για τίποτα εκτελέσεις λιποτακτών που παλιά θεωρούταν mainstream, αλλά και πάλι ο ΕΣ δεν είχε ποτέ σοβαρό θέμα με τους λιποτάκτες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...