Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλα κατσε να δουμε τι θα γινει στις εκλογες γιατι βλεπω να εχουμε τρεχαματα :D

Λες να κατηργηθεί η θητεία πάνω που πάει να μπει ο mathsrule; :-D :-D :-D

• Like 1
Δημοσ.

O στρατός και μπουρδέλο είναι και φυσικά όποιος μπορεί να βάλεί βύσμα ας βάλει. Δηλαδή τι να τους πώ, αν μην πάνε φαντάροι αν δεν έχουν βύσμα γιατί θα πάνε παραμεθώριο; Αφου θα πάνε κάποια στιγμή.

Όσο για την απαλλαγή που λές, αν ήταν τόσο εύκολη θα την είχα πάρει ήδη προσωπικά και ας με πηγαίνει 1-2 (με περιστασιακά Σ/Κ οφφ για εξτραδάκια) και άλλες τέτοιες μαλακίες, γιατί ακόμη και έτσι είναι 9 μήνες απ' τη ζωή σου αφιερωμένη στο απόλυτο θέατρο του παραλόγου, οπότε δεν παίζει ρόλο αυτό.

Όποιος μπορεί να βάλει βύσμα για κάπου καλά ας το κάνει, όποιος πάλι μπορεί να βάλει βύσμα για απευθείας απαλλαγή, ακόμη καλύτερα.

+1, βρές μου τον τρόπο γι' απευθείας απαλλαγή και το παίρνω αύριο κιόλας.

δηλαδή αν δεν ήσουν βύσμα και ήσουν σε κανα στρατοπεδο 10 μεσα στις καλές και 20 μέσα στις κακές περιοδους, με ζώα εποπ και 70-80€ τα εισητήρια για να πας σπίτι σου θα έλεγες τα ίδια, μπείτε τώρα γιατι δεν καταλαβαινεις ποτε περνάει ο καιρός;

τι πάει να πει απευθείας απαλλαγή; εσυ απευθειας θα πάρεις το απολυτήριο;

• Like 1
Δημοσ.

Λες να παιχτεί καμιά τέτοια πλάκα; :P

Πάντως, είτε καταργηθεί είτε όχι, έμενα πρώτος στόχος μου είναι η εισαγωγή σε κάποια Στρατιωτική - Αστυνομική Σχολή, άρα δε πάει να καταργηθεί, εγώ θα το κάνω το επάγγελμα που θέλω. :P

Το πολύ-πολύ να κάτσω έξω από την πύλη του ΚΕΕΔ και να απαιτώ να με πάρουν! :P

Δημοσ.

Σιγά μην καταργηθεί, θα πρέπει να αναπληρώσει κόσμο με ΕΠΟΠ. Η μόνη λύση ως προς τη μείωση/κατάργηση της θητείας θα ήταν κλείσιμο πολλών άχρηστων μονάδων και άμεσης αποστράτευσης γαλονάδων. Μέχρι όμως να υλοποιηθούν όλα αυτά θα λέμε τα ίδια και τα ίδια για 10-20 ΕΣΣΟ ακόμα.

• Super Moderators
Δημοσ.

δηλαδή αν δεν ήσουν βύσμα και ήσουν σε κανα στρατοπεδο 10 μεσα στις καλές και 20 μέσα στις κακές περιοδους, με ζώα εποπ και 70-80€ τα εισητήρια για να πας σπίτι σου θα έλεγες τα ίδια, μπείτε τώρα γιατι δεν καταλαβαινεις ποτε περνάει ο καιρός;

με πρόλαβες...

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σας.Είμαι καινούριος.Να κάνω μια ερώτηση;Εχω ακουσει οτι η στρατιωτικη θητεια θα αυξηθει απο 9μηνο σε 12μηνο. Ισχύει;;;

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.Είμαι καινούριος.Να κάνω μια ερώτηση;Εχω ακουσει οτι η στρατιωτικη θητεια θα αυξηθει απο 9μηνο σε 12μηνο. Ισχύει;;;

Ακούγεται πολύ έντονα . Άκουσα απο παιδί που είναι φαντάρος πως ακούστηκε στη μονάδα του πως αεροπορία και ναυτικό θα πάνε 15 μηνα και πεζικό 12μηνο .

-Χωρίς προπαγάνδα και επιθετικό ύφος - . Αν βγει το συριζα μπορει να καταργηθεί η θητεία , τι ειναι αυτα που λες τώρα :P

Δημοσ.

Ακούγεται πολύ έντονα . Άκουσα απο παιδί που είναι φαντάρος πως ακούστηκε στη μονάδα του πως αεροπορία και ναυτικό θα πάνε 15 μηνα και πεζικό 12μηνο .

-Χωρίς προπαγάνδα και επιθετικό ύφος - . Αν βγει το συριζα μπορει να καταργηθεί η θητεία , τι ειναι αυτα που λες τώρα :P

Ο στρατός δεν μπορεί να καταργηθεί. Το καταλαβαίνουμε όλοι μας. Έχουμε εχθρούς που παραμονεύουν, τέλος.

Ας σοβαρευτούμε που θα.. καταργηθεί

Δημοσ.

Ο στρατός δεν μπορεί να καταργηθεί. Το καταλαβαίνουμε όλοι μας. Έχουμε εχθρούς που παραμονεύουν, τέλος.

Ας σοβαρευτούμε που θα.. καταργηθεί

Γι αυτό υπάρχουν οι μόνιμοι ! Λες και όσοι πάνε πια στρατό μαθαίνουν να πολεμάνε . Ποιον κοροιδεύουμε? Ο καλύτερος φαντάρος είναι αυτός που κάνει την καλύτερη λάτζα !

Είπα για την θητεία όχι για τον στρατό γενικώς!!

Δημοσ.

για ποιο λόγο να καταργηθεί η στρατιωτική θητεία; δεν μπορώ να το καταλάβω. ο μόνος λόγος που μπορεί να υπάρχει είναι ότι πρέπει να διακόψεις για 9 μήνες τα πάντα και για να πας στρατό. Αυτό θα μπορούσε να αποφευχθεί αν γινόταν να πήγαιναν ολοι στα 18 τους χρόνια, αφότου τελείωναν το λύκειο. ξέρετε λίγη πειθαρχία δεν θα βλάψει κανέναν. τώρα πια απ'ότι ακούω στο στρατό μπορεί ο άλλος να φέρνει κινητό, μπορεί να παίρνει αρκετές άδειες και αρκετά άλλα. δηλαδή ηρεμήστε και λίγο.

Δημοσ.

Στα Βαλκανια μονο Ελλαδα και Τουρκια εχουν υποχρεωτικη στρατιωτικη θητεια. Και σε ολη την Ευρωπη αλλες δυο χωρες μονο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...