andreapaog328 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 ξέρει κανείς τι παίζει για τους ΕΠ στην ΑΣΔΥΣ?
mindtrapper Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Καλα κατσε να δουμε τι θα γινει στις εκλογες γιατι βλεπω να εχουμε τρεχαματα Λες να κατηργηθεί η θητεία πάνω που πάει να μπει ο mathsrule; :-D 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 O στρατός και μπουρδέλο είναι και φυσικά όποιος μπορεί να βάλεί βύσμα ας βάλει. Δηλαδή τι να τους πώ, αν μην πάνε φαντάροι αν δεν έχουν βύσμα γιατί θα πάνε παραμεθώριο; Αφου θα πάνε κάποια στιγμή. Όσο για την απαλλαγή που λές, αν ήταν τόσο εύκολη θα την είχα πάρει ήδη προσωπικά και ας με πηγαίνει 1-2 (με περιστασιακά Σ/Κ οφφ για εξτραδάκια) και άλλες τέτοιες μαλακίες, γιατί ακόμη και έτσι είναι 9 μήνες απ' τη ζωή σου αφιερωμένη στο απόλυτο θέατρο του παραλόγου, οπότε δεν παίζει ρόλο αυτό. Όποιος μπορεί να βάλει βύσμα για κάπου καλά ας το κάνει, όποιος πάλι μπορεί να βάλει βύσμα για απευθείας απαλλαγή, ακόμη καλύτερα. +1, βρές μου τον τρόπο γι' απευθείας απαλλαγή και το παίρνω αύριο κιόλας. δηλαδή αν δεν ήσουν βύσμα και ήσουν σε κανα στρατοπεδο 10 μεσα στις καλές και 20 μέσα στις κακές περιοδους, με ζώα εποπ και 70-80€ τα εισητήρια για να πας σπίτι σου θα έλεγες τα ίδια, μπείτε τώρα γιατι δεν καταλαβαινεις ποτε περνάει ο καιρός; τι πάει να πει απευθείας απαλλαγή; εσυ απευθειας θα πάρεις το απολυτήριο; 1
mathsrule Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Λες να κατηργηθεί η θητεία πάνω που πάει να μπει ο mathsrule; :-D Λες να παιχτεί καμιά τέτοια πλάκα; Πάντως, είτε καταργηθεί είτε όχι, έμενα πρώτος στόχος μου είναι η εισαγωγή σε κάποια Στρατιωτική - Αστυνομική Σχολή, άρα δε πάει να καταργηθεί, εγώ θα το κάνω το επάγγελμα που θέλω. Το πολύ-πολύ να κάτσω έξω από την πύλη του ΚΕΕΔ και να απαιτώ να με πάρουν!
Tilemaxx Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Λες να κατηργηθεί η θητεία πάνω που πάει να μπει ο mathsrule; :-D Σιγά μην καταργηθεί, θα πρέπει να αναπληρώσει κόσμο με ΕΠΟΠ. Η μόνη λύση ως προς τη μείωση/κατάργηση της θητείας θα ήταν κλείσιμο πολλών άχρηστων μονάδων και άμεσης αποστράτευσης γαλονάδων. Μέχρι όμως να υλοποιηθούν όλα αυτά θα λέμε τα ίδια και τα ίδια για 10-20 ΕΣΣΟ ακόμα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 δηλαδή αν δεν ήσουν βύσμα και ήσουν σε κανα στρατοπεδο 10 μεσα στις καλές και 20 μέσα στις κακές περιοδους, με ζώα εποπ και 70-80€ τα εισητήρια για να πας σπίτι σου θα έλεγες τα ίδια, μπείτε τώρα γιατι δεν καταλαβαινεις ποτε περνάει ο καιρός; με πρόλαβες... 1
Tilemaxx Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 με πρόλαβες... Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα έλεγα, μάλλον θα έπαιρνα τρελόχαρτο και θα σας έλεγα να κάνετε το ίδιο
funisher Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα σας.Είμαι καινούριος.Να κάνω μια ερώτηση;Εχω ακουσει οτι η στρατιωτικη θητεια θα αυξηθει απο 9μηνο σε 12μηνο. Ισχύει;;;
PavlaraS18 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα σας.Είμαι καινούριος.Να κάνω μια ερώτηση;Εχω ακουσει οτι η στρατιωτικη θητεια θα αυξηθει απο 9μηνο σε 12μηνο. Ισχύει;;; Ακούγεται πολύ έντονα . Άκουσα απο παιδί που είναι φαντάρος πως ακούστηκε στη μονάδα του πως αεροπορία και ναυτικό θα πάνε 15 μηνα και πεζικό 12μηνο . -Χωρίς προπαγάνδα και επιθετικό ύφος - . Αν βγει το συριζα μπορει να καταργηθεί η θητεία , τι ειναι αυτα που λες τώρα
UpToDate_ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Ακούγεται πολύ έντονα . Άκουσα απο παιδί που είναι φαντάρος πως ακούστηκε στη μονάδα του πως αεροπορία και ναυτικό θα πάνε 15 μηνα και πεζικό 12μηνο . -Χωρίς προπαγάνδα και επιθετικό ύφος - . Αν βγει το συριζα μπορει να καταργηθεί η θητεία , τι ειναι αυτα που λες τώρα Ο στρατός δεν μπορεί να καταργηθεί. Το καταλαβαίνουμε όλοι μας. Έχουμε εχθρούς που παραμονεύουν, τέλος. Ας σοβαρευτούμε που θα.. καταργηθεί
PavlaraS18 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Ο στρατός δεν μπορεί να καταργηθεί. Το καταλαβαίνουμε όλοι μας. Έχουμε εχθρούς που παραμονεύουν, τέλος. Ας σοβαρευτούμε που θα.. καταργηθεί Γι αυτό υπάρχουν οι μόνιμοι ! Λες και όσοι πάνε πια στρατό μαθαίνουν να πολεμάνε . Ποιον κοροιδεύουμε? Ο καλύτερος φαντάρος είναι αυτός που κάνει την καλύτερη λάτζα ! Είπα για την θητεία όχι για τον στρατό γενικώς!!
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 για ποιο λόγο να καταργηθεί η στρατιωτική θητεία; δεν μπορώ να το καταλάβω. ο μόνος λόγος που μπορεί να υπάρχει είναι ότι πρέπει να διακόψεις για 9 μήνες τα πάντα και για να πας στρατό. Αυτό θα μπορούσε να αποφευχθεί αν γινόταν να πήγαιναν ολοι στα 18 τους χρόνια, αφότου τελείωναν το λύκειο. ξέρετε λίγη πειθαρχία δεν θα βλάψει κανέναν. τώρα πια απ'ότι ακούω στο στρατό μπορεί ο άλλος να φέρνει κινητό, μπορεί να παίρνει αρκετές άδειες και αρκετά άλλα. δηλαδή ηρεμήστε και λίγο.
vergogc Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Στα Βαλκανια μονο Ελλαδα και Τουρκια εχουν υποχρεωτικη στρατιωτικη θητεια. Και σε ολη την Ευρωπη αλλες δυο χωρες μονο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις