Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρουσιάζομαι τον Μάρτιο και θέλω να πάρω αναβολή για κοινωνικούς λόγους για 3 μήνες, πότε πρέπει να πάω να κάνω την αίτηση και τι χρειάζομαι;

Κάποιος;

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Not gonna happen. :P Ευελπιστώ να μπω σε Στρατιωτική Σχολή, άρα τσάμπα χαίρεστε! :P

Εκει να δεις τι θα περασεις, θα παραμιλας, τρεχοντας θα πηγαινεις παντου, θα χεις 15 λεπτα να ξυριστεις να κανεις μπανιο να ντυθεις για "φωτογράφηση " για να παρεις το πρωινο με τα ποδια καθισμενος σε 90 μοιρες και μετα μια τεραστια μερα να αντιμετωπισεις.

• Like 1
Δημοσ.

Εκει να δεις τι θα περασεις, θα παραμιλας, τρεχοντας θα πηγαινεις παντου, θα χεις 15 λεπτα να ξυριστεις να κανεις μπανιο να ντυθεις για "φωτογράφηση " για να παρεις το πρωινο με τα ποδια καθισμενος σε 90 μοιρες και μετα μια τεραστια μερα να αντιμετωπισεις.

Αυτά είναι τα ωραία! :P

Πραγματικά, ανυπομονώ για αυτά.

• Like 1
Δημοσ.

ναι, καλά κάνει, αφού ο στρατός του δίνει το δικαιωμα και τον επιβραβευει κιολας. Εκει που διαφωνω ειναι που δίνει συμβουλές σε άλλους. 

ας πάρουν αναβολή/απαλλαγή, δεν τους κρατάει κανεις με το ζόρι.

O στρατός και μπουρδέλο είναι και φυσικά όποιος μπορεί να βάλεί βύσμα ας βάλει. Δηλαδή τι να τους πώ, αν μην πάνε φαντάροι αν δεν έχουν βύσμα γιατί θα πάνε παραμεθώριο; Αφου θα πάνε κάποια στιγμή.

Όσο για την απαλλαγή που λές, αν ήταν τόσο εύκολη θα την είχα πάρει ήδη προσωπικά και ας με πηγαίνει 1-2 (με περιστασιακά Σ/Κ οφφ για εξτραδάκια) και άλλες τέτοιες μαλακίες, γιατί ακόμη και έτσι είναι 9 μήνες απ' τη ζωή σου αφιερωμένη στο απόλυτο θέατρο του παραλόγου, οπότε δεν παίζει ρόλο αυτό.

Όποιος μπορεί να βάλει βύσμα για κάπου καλά ας το κάνει, όποιος πάλι μπορεί να βάλει βύσμα για απευθείας απαλλαγή, ακόμη καλύτερα.

I5 ρε μουνι@!!! :D

+1, βρές μου τον τρόπο γι' απευθείας απαλλαγή και το παίρνω αύριο κιόλας.

Σήμερα συμπλήρωσα το Δελτίο Απογραφής και δήλωσα Ειδικές Δυνάμεις - Αλεξίπτωτα. Πάω, όμως, στο site της Στρατολογίας να εκτυπώσω το Αποδεικτικό Κατάθεσης Δελτίου Απογραφής, αλλά μου λέει "Δεν κατέστη δυνατή η ταυτοποίηση των στοιχείων σας.". Δεν θα έπρεπε κανονικά να μου βγάζει το αποδεικτικό; Το ξέρω ότι λέει να περιμένουμε μία ημέρα, αλλά από τη στιγμή που τα ΚΕΠ καταθέτουν την δήλωσή μου ηλεκτρονικά δεν θα έπρεπε να έχουν περαστεί ήδη τα στοιχεία μου;

Μεγάλο Πεύκο και μετά Β' ΜΑΛ. Καλός βυσματίας και εσύ ρε νεο. Αν τύχει και κοπείς απο εκεί (που σου εύχομαι ολόψυχα να πάρεις τον μπερέ και να τα καταφέρεις) θα σε φέρουν εκεί σε μας κατα πάσα πιθανότητα.

Δημοσ.

Not gonna happen. :P Ευελπιστώ να μπω σε Στρατιωτική Σχολή, άρα τσάμπα χαίρεστε! :P

θα τρως και ξύλο δηλαδή, ακόμα χειρότερα :lol: 

Δημοσ.

+1, βρές μου τον τρόπο γι' απευθείας απαλλαγή και το παίρνω αύριο κιόλας.

Πολυ πιο ευκολο απ'οσο φανταζεσαι

Με 80 ευρουλακια την τσιμπας

Δημοσ.

I5 ρε μουνι@!!! :D

Ούτε καν!

Μεγάλο Πεύκο και μετά Β' ΜΑΛ. Καλός βυσματίας και εσύ ρε νεο. Αν τύχει και κοπείς απο εκεί (που σου εύχομαι ολόψυχα να πάρεις τον μπερέ και να τα καταφέρεις) θα σε φέρουν εκεί σε μας κατα πάσα πιθανότητα.

Βυσματίας; Δεν έχω βάλει κανέναν μέσο και ούτε θέλω. Ας με στείλουν και στην πιο μαύρη μονάδα, κάτι θα βρω κι εκεί να κάνω.

Πού είσαστε εσείς;

θα τρως και ξύλο δηλαδή, ακόμα χειρότερα :lol:

Τουλάχιστον δεν θα πάει τσάμπα όλο το ξύλο που έτρωγα τόσα χρόνια στο Kick Boxing. :P

Δημοσ.

Σχολή Διαβιβαστών; Κέντρο Εκπαιδεύσεως Βαρέων Όπλων;

Όχι στο ΣΔΒ, δίπλα στο πρώην ΚΕΒΟΠ, νύν "Μονάδα φρουρών και απόδοσης τιμών".

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...