Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και καλά κάνει, αφού και οι περισσότεροι βύσματα βάζουν για να μην πάνε μετά παραμεθόριο.

ναι, καλά κάνει, αφού ο στρατός του δίνει το δικαιωμα και τον επιβραβευει κιολας. Εκει που διαφωνω ειναι που δίνει συμβουλές σε άλλους. 

Κι έτσι να ήταν, με τους λιγότερους τι γίνεται;

ας πάρουν αναβολή/απαλλαγή, δεν τους κρατάει κανεις με το ζόρι.

Δημοσ.

Και καλά κάνει, αφού και οι περισσότεροι βύσματα βάζουν για να μην πάνε μετά παραμεθόριο.

Ετσι! Θανατοε σε ολους που υπηρετουν στην παραμεθωριο.

Δεν ειχαν βυσμα; Καλα να παθουν οι αλλοι πως ειχαν δλδ!

Κακη θητεια με πολλους τραυματισμους!

Δημοσ.

Σήμερα συμπλήρωσα το Δελτίο Απογραφής και δήλωσα Ειδικές Δυνάμεις - Αλεξίπτωτα. Πάω, όμως, στο site της Στρατολογίας να εκτυπώσω το Αποδεικτικό Κατάθεσης Δελτίου Απογραφής, αλλά μου λέει "Δεν κατέστη δυνατή η ταυτοποίηση των στοιχείων σας.". Δεν θα έπρεπε κανονικά να μου βγάζει το αποδεικτικό; Το ξέρω ότι λέει να περιμένουμε μία ημέρα, αλλά από τη στιγμή που τα ΚΕΠ καταθέτουν την δήλωσή μου ηλεκτρονικά δεν θα έπρεπε να έχουν περαστεί ήδη τα στοιχεία μου;

Δημοσ.

Ναι γιατι και εμεις που πηγαμε τι να σου πω κακοπερασαμε....Και γμω τις λογικες .

Δημοσ.

Παρουσιάζομαι τον Μάρτιο και θέλω να πάρω αναβολή για κοινωνικούς λόγους για 3 μήνες, πότε πρέπει να πάω να κάνω την αίτηση και τι χρειάζομαι;

Δημοσ.

Ο,τι βυσμα και να ειχα, ακομα και απεναντι απο το σπιτι μου να με στελναν, δε θα αλλαζα την θητεια μου στην Κυπρο με τιποτα.

Γελαω με τους "βυσματιες" που τους εστειλαν Εβρο και κλαιγαν στις μαναδες τους 30 χρονων μουλαρια στα τηλεφωνα.

• Like 3
Δημοσ.

Σήμερα συμπλήρωσα το Δελτίο Απογραφής και δήλωσα Ειδικές Δυνάμεις - Αλεξίπτωτα. Πάω, όμως, στο site της Στρατολογίας να εκτυπώσω το Αποδεικτικό Κατάθεσης Δελτίου Απογραφής, αλλά μου λέει "Δεν κατέστη δυνατή η ταυτοποίηση των στοιχείων σας.". Δεν θα έπρεπε κανονικά να μου βγάζει το αποδεικτικό; Το ξέρω ότι λέει να περιμένουμε μία ημέρα, αλλά από τη στιγμή που τα ΚΕΠ καταθέτουν την δήλωσή μου ηλεκτρονικά δεν θα έπρεπε να έχουν περαστεί ήδη τα στοιχεία μου;

δεν κρατιέμαι θα ρωτήσω, με την ΣΣΕ τι έγινε;

• Like 1
Δημοσ.

Κοιτα να δεις που τα ιδια ελεγε και εκεινος ο διεθυντης νοσοκομειου που τον πιασανε στα πρασσα να χρηματιζεται.

"αφου ολοι τα παιρνουν! εγω μακακας ειμαι να μην τα παρω?"

Δημοσ.

δεν κρατιέμαι θα ρωτήσω, με την ΣΣΕ τι έγινε;

Όπως μάλλον δεν γνωρίζεις, οφείλεις να καταθέσεις το Δελτίο Απογραφής ακόμη κι εάν είσαι υποψήφιος για Στρατιωτικές Σχολές.

Δημοσ.

ο mathsrule στρατευεται. σοκ και δεος...

Κι έτσι να ήταν, με τους λιγότερους τι γίνεται;

ο προβατωνας (7), το διδυμοτειχο (16) και το σουφλι (50) αδημονουν.

been there done that :-(

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...