Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειχα ατομα που οταν τα ξυπνουσες για να σε αλλαξουν η βρωμα τους ξυπνουσε αρκουδα σε χειμερία νάρκη.....

Καλά δε χρειαζόταν να φασωθείτε κιόλας
  • Like 1
Δημοσ.

Υπήρχε συγκεκριμένο άτομο που ειλικρινά όποτε κοιμόμουν στο στρατόπεδο και ήταν και αυτός άλλαζα θάλαμο. Δεν μύριζε απλά, μάγκες μου βρωμούσε ο τόπος!!! Είχαν πάρει μπόχα και οι κουβέρτες και ενώ έλειπε νιώθαμε σαν να ήταν μέσα. Τον στέλναμε για μπάνιο και το παλικάρι έλιωνε στο τρίψιμο αλλα μετά φορούσε τις ΙΔΙΕΣ παραλαγές και τις ΙΔΙΕΣ κάλτσες μέσα στην κοράτσα. Ευτυχώς που έκανα συνέχεια εστιατόρια και έπαιρνα ΔΝ το βράδυ και ευτυχώς που γούσταρε τρελά φυλάκιο, οπότε τον έστελνα 1 με 1,5 μήνα πάνω και όταν κατέβαινε έπαιρνε 5-10 μέρες τιμητική.

Τον σκέφτηκα και μου ήρθε αναγούλα μάγκες. Καλό παιδάκι όμως δεν μπορώ να πω

Δημοσ.

Παντού υπάρχουν βρωμιαριδες ακόμα και άθελά τους. Στη ΣΠΒ είχαμε ένα παιδί που είχαν ποτίσει μπόχα οι παντόφλες του, όσο και να έπλενε τα πόδια του δεν κατάφερνε κάτι, ώσπου το πήρε απόφαση και τις άλλαξε.

Στη μονάδα ήταν όλοι καθαροί, δεν ακουγόντουσαν παράπονα δηλαδή για κάποιον.

Το κορυφαίο πάντως το είδα στο κέντρο της Θήβας .Ένα παλικάρι πήγαινε ξυπόλυτο στις τουαλέτες. :omg:

Δημοσ.

Παντού υπάρχουν βρωμιαριδες ακόμα και άθελά τους. Στη ΣΠΒ είχαμε ένα παιδί που είχαν ποτίσει μπόχα οι παντόφλες του, όσο και να έπλενε τα πόδια του δεν κατάφερνε κάτι, ώσπου το πήρε απόφαση και τις άλλαξε.

Στη μονάδα ήταν όλοι καθαροί, δεν ακουγόντουσαν παράπονα δηλαδή για κάποιον.

Το κορυφαίο πάντως το είδα στο κέντρο της Θήβας .Ένα παλικάρι πήγαινε ξυπόλυτο στις τουαλέτες. :omg:

Στη μοναδα το παλικαρι που κοιμοταν στο διπλανο κρεβατι απο μενα, πηγαινε να πλυνει τα ποδια του πριν κοιμηθει ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ, μετα πηγαινε για κατουρημα ξυπολητος, γυρνουσε στο κρεβατι και σκαλιζε τα ποδια του με τα χερια (τα "καθαριζε").

Υπ'οψιν, ηταν και μαγειρας.Τον στειλαμε στα ΚΑΑΥ με συνοπτικες διαδικασιες.

Δημοσ.

πως τα καταφερνουν και βρίσκουν τοσους βρωμιαρηδες για μάγειρες; ένας απο τους δικούς μας μαγειρες όταν είχε βγει το τάγμα για σχηνακια έχεσε μέσα στην τέντα που έφτιαχνε και καλά το φαι. 

Τον ρώτησα μετα απο κανα δυο βδομάδες, πως έγινε και μου λέει αφου μου ήρθε έπρεπε να το κάνω... :D

Δημοσ.

Εμάς ο δικός μας έφαγε Φ γιατί είχε τις αρβύλες του στο ψυγείο μιας και δε τις φορούσε πλέον (φορούσε μόνιμα αθλητικά)

Το γιατί δε τις έβαλε στο φοριαμό του έστω ποτέ κανείς δε κατάλαβε. Έπρεπε να είναι μαζί με τα φαγητά μας

Δημοσ.

Παιδι απο το θαλαμο τραβουσε καζανακι και επλενε τα ποδια του στο ουρητηριο τοιχου... Ναι εμπαινε ξυπολυτος μεσα στην τουαλετα και εβαζε το καθε ενα ποδι ξεχωριστα μεσα εκει..

Δαχτυλοζωγραφιες με την πολυχρησιμοποιημενη λεξη "ΛΕΛΕ" ηταν μια απλη καθημερινοτητα στις τουαλετες και τα εχουμε δει οι περισσοτεροι εδω φανταζομαι..

Δημοσ.

Στη σελίδα της στρατολογίας λέει πως αν κόψεις τωρα την αναβολα πας για Μάιο; Ισχύει; Η σε πάνε πιο μετά ή και πιο πριν;

Δημοσ.
Εχω βρει αυτό απλά λέω επειδή έχω δει διάφορα πχ να σε παίρνουν πιο πριν πχ τώρα για μάρτιο ή να σε καθυστερούν 2-3 ΕΣΣΟ

1.Με την Α'/ΕΣΣΟ (Ιανουάριος) -> Από 1 Σεπτεμβρίου μέχρι 31 Οκτωβρίου του προηγούμενου της κατατάξεως έτους. 

2. Με τη Β'/ΕΣΣΟ (Μάρτιος) -> Από 1 Νοεμβρίου του προηγούμενου της κατάταξης έτους μέχρι 1 Iανουαρίου του έτους κατάταξης

3. Με την Γ'/ΕΣΣΟ (Μάιος) -> Από 2 Ιανουαρίου μέχρι 28 Φεβρουαρίου του έτους κατατάξεως (ή 29 Φεβρουαρίου εφόσον το έτος είναι δίσεκτο)

4. Με τη Δ'/ΕΣΣΟ (Ιούλιος) -> Από 1 Μαρτίου μέχρι 30 Απριλίου του έτους κατατάξεως

5. Με την Ε'/ΕΣΣΟ (Σεπτέμβριος) -> Από 1 Μαΐου μέχρι 30 Ιουνίου του έτους κατατάξεως

6. Με τη ΣΤ'/ΕΣΣΟ (Νοέμβριος) -> Από 1 Ιουλίου μέχρι 31 Αυγούστου του έτους κατατάξεως

• Like 1
Δημοσ.

Μπείτε τώρα να τελειώνετε γιατί ποτέ δεν ξέρετε τι θα γίνει στο μέλλον. Εγω έχω ήδη γύρω στις 70 μέρες φαντάρος και ούτε κατάλαβα πως πέρασε ο καίρος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...