fotodv7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα. Μπήκα και είδα στη στρατολογια ότι θα με καλέσουν τον Μάρτιο. Εγώ έχω χαρτί από τις 25/9 που δείχνει ότι είμαι γραμμένος σε ΕΠΑΛ. Δε πήγα τόσο καιρό να πάρω αναβολή διότι έκανα χειρουργείο για ρήξη χιαστών. Αν πάω τώρα με αυτό το χαρτί θα μου δώσουν την αναβολή; Η έχει λήξει όπως γίνεται με τα ποιστοποιητικα γέννησης;
qsis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Πάρε ταλκ, κάνει δουλειά. Επίσης για γυαλιστικό χρησιμοποιήστε αυτό του στρατού, μην το υποτιμήσετε, ήταν το μόνο που άντεχε ακόμα και στο νερό. Βάψιμο και μετά τρίψιμο με τη βούρτσα και γίνεται τζι τζι η αρβύλα. εμένα μου είχε δώσει ένα ένας φίλος μου το οποίο δημιουργούσε στρώση από πάνω όταν έβαζα πολύ από δαύτο (πάνω στη σκόνη εννοείται, δεν έπαιζε καθάρισμα) παγίδευε τα πάντα από κάτω και δεν έφευγε με τίποτα βέβαια έπρεπε να το προσέχεις λίγο γιατί αν έσταζε και δε το άπλωνες η σταγόνα αυτή που έτρεχε έμενε έτσι ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ακόμα μου έχει μείνει μια ήμουν τόσο βαριεστημένος που με αυτό περνούσα και τη σκόνη ανάμεσα στο δέρμα και τη σόλα (εκεί που κάνει εσοχή), δεν έπαιζε πανάκι για να τη σκουπίσω βέβαια κάποια στιγμή μου τελείωσε από την υπερβολική χρήση, αλλά μετά ήρθα αττική και το θέμα γυάλισμα τελείωσε για μένα μετά είχα μόνο ένα ξεφτιλοκάμελ για να τα κάνω μια γρήγορη αν επρόκειτο να πάω πουθενά εκτός του στρατοπέδου για να μην είμαι τελείως παρτάλι
panos2171 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Όταν είδα στο κέντρο να τα βάφουν και να γίνονται ματ όταν το κάμελ είχε γυαλάδα το πέταξα με το σκεπτικό ότι σιγά μη δίναν κάτι καλό. Που να φανταστώ ότι ήθελε βούρτσισμα. Πέντε μήνες μετά το κατάλαβα.
TeZaS Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Όντως έκανε πολύ καλή δουλειά. Στην αρχή που φόραγα άρβυλα και μου άρεσε να τα γυαλίζω το έκανα με ένα αμάνικο φανελάκι που μας είχαν δώσει. Μετά καθιέρωσα το αθλητικό γτ κουραζόμουν. Πάντως και απο φάρμακα που είχα πάρει του στρατού 1 φορά για ιγμορίτιδα ήταν λες και είχα πάρει ένα κουτί αντιβίωση με ένα χαπάκι. Άλλη 1 φορά με πόνο φρονιμίτη πάλι το ίδιο στα 5 λεπτά είχα ξεχάσει πόνο και μια γαμάτη αλοιφή για τους ερεθισμούς απο το ξύρισμα που μου έφτιαχνε πένα τον λαιμό. Μετά σταμάτησα να ξυρίζομαι και ησύχασα.
mgs4 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Εγώ στο κέντρο δε γυάλισα ούτε μια φορά άρβυλα αλλά σχεδόν καθημερινά χρησιμοποιούσα κάτι μωρομάντηλα. Μια χαρά καθαρές παρέμειναν μη σας πω σε καλύτερη κατάσταση από άλλους που τις γυάλιζαν κάθε μέρα... βέβαια ήμουν και τυχερός γιατί τα άρβυλα μου ήταν αρκετά καλά και σίγουρα καινούρια... Μετά την μετάθεση είπα να τις γυαλίσω για να δω πως είναι. Πήρα ένα γυαλιστικό τύπου κάμελ από το σούπερ μαρκετ και τις πέρασα. Αφού στέγνωσαν τις έτριψα με ένα καλσόν και πραγματικά άστραψαν, ακόμα κρατάει η γυαλάδα τους. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι δεν τις πάταω και σε χωράφια ευχαριστώ guys. sleeping bag να πάρω; (επιτρέπεται να φέρεις ΕΞαρτάται το κέντρο... Σε κάποια αφήνουν σε άλλα όχι. Σε εμάς Σπάρτη, εκτός ότι μας τα πήρανε από την πρώτη μέρα κιόλας, μας τέντωσαν άσχημα όταν πιάσανε κάνα δυο άτομα να έχουνε... Πάντως μετράει άσχημα το σλιπινγκ μπαγκ. Στη μονάδα επιτρέπουν να έχεις...
Fulgore Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Εγώ στο κέντρο δε γυάλισα ούτε μια φορά άρβυλα αλλά σχεδόν καθημερινά χρησιμοποιούσα κάτι μωρομάντηλα. Μια χαρά καθαρές παρέμειναν μη σας πω σε καλύτερη κατάσταση από άλλους που τις γυάλιζαν κάθε μέρα... βέβαια ήμουν και τυχερός γιατί τα άρβυλα μου ήταν αρκετά καλά και σίγουρα καινούρια... Μετά την μετάθεση είπα να τις γυαλίσω για να δω πως είναι. Πήρα ένα γυαλιστικό τύπου κάμελ από το σούπερ μαρκετ και τις πέρασα. Αφού στέγνωσαν τις έτριψα με ένα καλσόν και πραγματικά άστραψαν, ακόμα κρατάει η γυαλάδα τους. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι δεν τις πάταω και σε χωράφια ΕΞαρτάται το κέντρο... Σε κάποια αφήνουν σε άλλα όχι. Σε εμάς Σπάρτη, εκτός ότι μας τα πήρανε από την πρώτη μέρα κιόλας, μας τέντωσαν άσχημα όταν πιάσανε κάνα δυο άτομα να έχουνε... Πάντως μετράει άσχημα το σλιπινγκ μπαγκ. Στη μονάδα επιτρέπουν να έχεις... Ναι να στα παρουν τα Sleeping bag αν εχει καθαρα κρεββατια και κουβερτες(αλλωστε τι σκατα ειχαμε και υπηρεσια στα πλυντηρια).Αν οι κουβερτες πχ ειναι μεσα στην σκονη,μιας πχ που εμας στην Τριπολη δεν τις πλενανε ε τοτε τι να το κανω να το βρασω για τα Sleeping bag. Καλησπέρα. Μπήκα και είδα στη στρατολογια ότι θα με καλέσουν τον Μάρτιο. Εγώ έχω χαρτί από τις 25/9 που δείχνει ότι είμαι γραμμένος σε ΕΠΑΛ. Δε πήγα τόσο καιρό να πάρω αναβολή διότι έκανα χειρουργείο για ρήξη χιαστών. Αν πάω τώρα με αυτό το χαρτί θα μου δώσουν την αναβολή; Η έχει λήξει όπως γίνεται με τα ποιστοποιητικα γέννησης; Πρεπει οπωσδηποτε να πας να ρωτησεις γιατι ισως φας προστιμο για την καθυστερηση....
Panos.Powers Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Ξέρετε πότε βγαίνουμε από εκπαίδευση όσοι μπαίνουμε 29 γενάρη??
savvas.18 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Ξέρετε πότε βγαίνουμε από εκπαίδευση όσοι μπαίνουμε 29 γενάρη?? Aν θυμαμαι καλα ορκωμοσια γινεται την 3ή παρασκευη στο κέντρο....Αν υπολογίζω σωστα 13 φλεβαρη αλλιως 20. 1
jakegate7 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 καλησπέρα , έχω κόψει την αναβολή τον Νοέμβρη για να μπω τον Μάρτη. Στην στρατολογία εδώ μου εμφανίζει "Δεν έχετε προγραμματιστεί για κατάταξη με την ΕΣΣΟ που ακολουθεί. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αρμόδια Στρατολογική Υπηρεσία." Πότε περίπου θα μου εμφανίσει που θα μπω? Είναι νωρίς ακόμα ε? Στην κατανομή στρατεύσιμου είμαι στον στρατό ξηράς. Και κάτι τελευταίο με τι κριτήρια γίνεται η επιλογή του Κέντρου εκπαίδευσης? Με βάση τον τόπο διαμονής? ή κάτι άλλο?
Fulgore Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 καλησπέρα , έχω κόψει την αναβολή τον Νοέμβρη για να μπω τον Μάρτη. Στην στρατολογία εδώ μου εμφανίζει "Δεν έχετε προγραμματιστεί για κατάταξη με την ΕΣΣΟ που ακολουθεί. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αρμόδια Στρατολογική Υπηρεσία." Πότε περίπου θα μου εμφανίσει που θα μπω? Είναι νωρίς ακόμα ε? Στην κατανομή στρατεύσιμου είμαι στον στρατό ξηράς. Και κάτι τελευταίο με τι κριτήρια γίνεται η επιλογή του Κέντρου εκπαίδευσης? Με βάση τον τόπο διαμονής? ή κάτι άλλο? Αν ειναι να μπεις τον Μαρτιο υπολογισε αρχες Μαρτιου ή τελη Φλεβαρη.
jakegate7 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Ευχαριστώ Τόσο καλά δηλαδή ε? Άμεση ενημέρωση λέμε
Fulgore Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Εγω πχ οταν ηταν να μπω Γεναρη 22 του μηνα ειχα μαθει τον ιδιο μηνα το μερος γιαυτο το λεω. 1
qsis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Μα ειναι η ειρωνια ρε συ,τουλαχιστον αυτο που λεει μαζεψε αερα στην πραξη σου λεει κοβε βολτες περα δοθε και μην κανεις τιποτα οκ.Αλλα το να καθομαι να μαζευω τις γοπες του βλακα που μαζευε τις γοπες και οταν τελειωναμε παλι πεταγε κατω γοπες ε ενταξυ ειναι υπερβολη. Σου λεω πραγματικα ηθελα να παω ενα οπλο και να αρχισω να ριχνω,το παγκακι ειχε ακριβως απο διπλα ενα μεγαλο 1 κουτι για τις γοπες δεξια και αριστερα του και να εβλεπες οτι ηταν γεματο με γοπες γυρω γυρω απο αυτο.Ποσο ζωα.... Και την δευτερη μερα που ημουν θαλαμοφυλακας την ακουσα κιολας απο ενα λοχια επειδη καποια μλκισμενα καλες 11 η ωρα καπνιζαν πισω πισω στο θαλαμο,τους εκανα παρατηρηση αρκετες φορες με γραψανε και μετα οταν μπηκε ο αλλος εγω τις ακουσα. άσχετο αλλά εγώ που καπνίζω έλεγα να έχουμε κάπου διακριτικά τα τασάκια ή κάποια δοχεία, αλλά με έγραφαν οι καραβανάδες οι οποίοι τα αμόλαγαν όπου να ναι μάλιστα όταν άφηνα κάπου μπουκαλάκια σε γωνίες πήγαιναν και μου τα πέταγαν. σε επιθεώρηση θαλάμου (ευτυχώς έλειπα) βρήκε ο διοικητής μου το προσωπικό μου μπουκάλι που πέταγα τις γόπες και το φύλουσα στο φάκελό μου (πώς στο διάολο το είδε ακόμα να καταλάβω) οι τύποι γουστάρουν το γόπινγκ γιατί είναι μέρος της καθημερίνης τους ενασχόλησης, οπότε δεν υπάρχει ελπίδα δε γίνεται ρε μεγάλε να μη καπνίζω, έχε μου κάπου να το πετάω και αν το πετάω έξω τότε πες μου ότι είμαι μαλάκας
Adon1s Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Να υποθέσω οτι αυτές οι συμπεριφορές με τα τσιγάρα είναι "εθιμοτυπικές" στον στρατό με τη λογική "μου το εκαναν και εμένα , θα το κάνω και εγώ " ή απλά οτι επεσες σε φουρνιά με κάγκουρες,βλαχαδερά και 18χρονα που δεν αδειάζουν τα σωληνάκια τους με κατι παραπανω απο την παλάμη ; Πιστεύω εναν συνδυασμο και των 2 Ειμαι σιγουρος οτι αυτα θα κανουν και σε αλλα θεματα περι καθαριοτητας Φιλος μου που μπηκε πριν λιγο καιρο μ εχει πει διαφορες ιστοριες , πχ χεσιμο στις ντουζιέρες
Fulgore Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Μα το θεμα ειναι οπως ειπα και εγω οτι εξω απο τον καθε θαλαμο στα παγκακια,ειχανε βαλει για τον λογο του τσιγαρου κατι κιβωτια για να παταμε τις γοπες.Τιποτα ομως εκει οι μαγκες να πετανε τα τσιγαρα στο χωμα, κατω απο το παγκακι διπλα απο τον καδο των σκουπιδιων κλπ Για το παραπανω που λες ισχυει δυστηχως. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις