SR20DET Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 ευχαριστώ guys. sleeping bag να πάρω; (επιτρέπεται να φέρεις
chrisxkar Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 ευχαριστώ guys. sleeping bag να πάρω; (επιτρέπεται να φέρεις 99,9% δεν θα σου πει κανεις τιποτα και ειναι must το sleeping bug η μονη εναλλακτικη ειναι να παρεις δικα σου σεντονια τεραστια και χοντρα κατα προτιμηση ωστε να εχεις 0 επαφη με τα σιχαμενα κουβερτες σεντονια του στρατου 1
Fulgore Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Ημουν στην Τριπολη Πεζικο περυσι(ιδιο κεντρο με Αεροπορους)και εγω ειχα αγορασει αυτα που γραφανε μεσα στα Site να παρουμε δηλαδη καλτσες κλπ αλλα τσαμπα τα πηρα γιατι μας δωσανε εκει,ενω σε αλλα κεντρα δεν δινουν.Επισης στο Κψμ που ειχαμε ειχε οτι ζητησεις απο ξυριστικα κλπ αρα ειμασταν καλυμμενοι.Ασε που ειχαμε επισκεπτηριο καθε Κυριακη αρα και να χρειαζεσαι κατι μπορουσαν να στο φερουν οι δικου σου αν εμενες σχετικα κοντα. Δεν ξερω αν δινουν ακριβως τα ιδια και στους αεροπορους αλλα φανταζομαι πως πανω κατω μαλλον θα δινουν.Sleeping bug σιγουρα θα χρειαστει να αγορασεις,αν και οι δικες μας εγκαταστασεις ηταν απο τις καλυτερες σε σχεση με τις αλλες μοναδες που πηγα μετα. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ναι μεν να αγορασεις 1-2 πραγματα αλλα να μην παρεις παρα πολλα ειδικα αν μπορουν να ερχονται οι δικοι στο επισκεπτηριο μια χαρα.
chrisxkar Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 επισης οπως και δηποτε παντοφλες γιατι αν δεν σας δωσουν θα εισαι ολη την ωρα με τα αρβυλα και δε λεει
qsis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Ημουν στην Τριπολη Πεζικο περυσι(ιδιο κεντρο με Αεροπορους)και εγω ειχα αγορασει αυτα που γραφανε μεσα στα Site να παρουμε δηλαδη καλτσες κλπ αλλα τσαμπα τα πηρα γιατι μας δωσανε εκει,ενω σε αλλα κεντρα δεν δινουν.Επισης στο Κψμ που ειχαμε ειχε οτι ζητησεις απο ξυριστικα κλπ αρα ειμασταν καλυμμενοι.Ασε που ειχαμε επισκεπτηριο καθε Κυριακη αρα και να χρειαζεσαι κατι μπορουσαν να στο φερουν οι δικου σου αν εμενες σχετικα κοντα. Δεν ξερω αν δινουν ακριβως τα ιδια και στους αεροπορους αλλα φανταζομαι πως πανω κατω μαλλον θα δινουν.Sleeping bug σιγουρα θα χρειαστει να αγορασεις,αν και οι δικες μας εγκαταστασεις ηταν απο τις καλυτερες σε σχεση με τις αλλες μοναδες που πηγα μετα. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ναι μεν να αγορασεις 1-2 πραγματα αλλα να μην παρεις παρα πολλα ειδικα αν μπορουν να ερχονται οι δικοι στο επισκεπτηριο μια χαρα. πόσες κάλτσες σας έδωσαν; γιατί εμένα μου έδωσαν 2 ζευγάρια μόνο που φυσικά δε φτάνουν (και δε μου έκαναν κιόλας) όσο για τη μπόχα ευτυχώς ήμουν από τους τυχερούς που μας είχαν δώσει τη σκόνη του Ε.Σ. για τον εξοπλισμό γενικά παραπονιόμουν πάντα, ότι μας χορηγούσαν ήταν για τα μπάζα, αλλά αυτή η σκόνη με τα 452441716816 χημικά σε περίπτωση που ξεκινούσε υποψία μπόχας την εξολόθρευε επίσης ακόμα και αν βρώμαγαν φουλ τα άρβυλα σε άλλους που την έδινα με μια φορά ξεβρώμιζαν χωρίς πολλά πολλά δεν ξέρω τι είχε αυτό το μαγικό πράγμα, αλλά ήταν φανταστικά αποτελεσματικό, δυστυχώς δε το έδιναν σε όλα τα κέντρα πάντως ένα άλλο πράγμα που είχα πάρει εγώ και ήταν φανταστικά χρήσιμο (πάντα είχα επάνω μου 2-4) ήταν πλαστικά γάντια... για όλες τις αγγαρείες όπου και να μου έσκαγαν (γιατί ποτέ δε ξέρεις) δε μασούσα, έβγαζα τα γαντάκια μου και έπιανα από σκατά μέχρι ψοφίμια είχα πάρει ένα μεγάλο κουτί που είχε μέσα καμιά 100στη ζευγάρια σε γελοίο ποσό 1
Fulgore Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Νομιζω 2 ή 3 ζευγαρια αλλα δεν θυμαμαι γιατι πηρα και εγω καμποσα(ειχα και απο του αδελφου μου). Οσο για τις αγγαριες μην μου την θυμιζεις.Να καθονται να παρακαλανε τον καθε μλκα να βοηθησει 10λεπτα στις καθαριοτητες,και οχι ολη μερα να κλοβαρανε οι περισσοτεροι στα παγγακια.......Για να μην αναφερω το οτι τα ζωντοβολα που καπνιζανε πεταγανε τα τσιγαρα εξω απο τα κουτια που ειχανε βαλει,λες και το κανανε επιτηδες για να καθομαστε να κανουμε γοπινγ ακομα και ατομα οπως εγω που τοτε δεν καπνιζα....Αλλα τελος παντων το παω αλλου
chrisxkar Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Νομιζω 2 ή 3 ζευγαρια αλλα δεν θυμαμαι γιατι πηρα και εγω καμποσα(ειχα και απο του αδελφου μου). Οσο για τις αγγαριες μην μου την θυμιζεις.Να καθονται να παρακαλανε τον καθε μλκα να βοηθησει 10λεπτα στις καθαριοτητες,και οχι ολη μερα να κλοβαρανε οι περισσοτεροι στα παγγακια.......Για να μην αναφερω το οτι τα ζωντοβολα που καπνιζανε πεταγανε τα τσιγαρα εξω απο τα κουτια που ειχανε βαλει,λες και το κανανε επιτηδες για να καθομαστε να κανουμε γοπινγ ακομα και ατομα οπως εγω που τοτε δεν καπνιζα....Αλλα τελος παντων το παω αλλου αυτο για το γοπινγκ μη νομιζεις οτι θα ειχε διαφορα αν τα πετουσαν μεσα εμας μας βαζανε να μαζευουμε τον αερα επειδη δεν ειχαν που να μας βαλουν στο κεντρο και μας βαλανε να κανουμε γοπινγκ μα του λεω δεν εχει γοπες "δεν πειραζει μαζεψε αερα" ελεγε 1
Fulgore Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 αυτο για το γοπινγκ μη νομιζεις οτι θα ειχε διαφορα αν τα πετουσαν μεσα εμας μας βαζανε να μαζευουμε τον αερα επειδη δεν ειχαν που να μας βαλουν στο κεντρο και μας βαλανε να κανουμε γοπινγκ μα του λεω δεν εχει γοπες "δεν πειραζει μαζεψε αερα" ελεγε Μα ειναι η ειρωνια ρε συ,τουλαχιστον αυτο που λεει μαζεψε αερα στην πραξη σου λεει κοβε βολτες περα δοθε και μην κανεις τιποτα οκ.Αλλα το να καθομαι να μαζευω τις γοπες του βλακα που μαζευε τις γοπες και οταν τελειωναμε παλι πεταγε κατω γοπες ε ενταξυ ειναι υπερβολη. Σου λεω πραγματικα ηθελα να παω ενα οπλο και να αρχισω να ριχνω,το παγκακι ειχε ακριβως απο διπλα ενα μεγαλο 1 κουτι για τις γοπες δεξια και αριστερα του και να εβλεπες οτι ηταν γεματο με γοπες γυρω γυρω απο αυτο.Ποσο ζωα.... Και την δευτερη μερα που ημουν θαλαμοφυλακας την ακουσα κιολας απο ενα λοχια επειδη καποια μλκισμενα καλες 11 η ωρα καπνιζαν πισω πισω στο θαλαμο,τους εκανα παρατηρηση αρκετες φορες με γραψανε και μετα οταν μπηκε ο αλλος εγω τις ακουσα.
panagiwths1987 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 ορισμενοι ηθελαν πολυ σφαλιαρα παντως . δεν εννοω λοχιες , αλλα φανταροι
panos2171 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Εγω εχοντας λιγα χρονια στην αγορα εργασιας και εχοντας γνωστους στρατιωτικους θα σου ελεγα οτι την ζωη των στρατιωτικων δεν την κανει κανενας, απειρες αδειες λιγος φορτος εργασιας και καθολου αγχος και χρονος για τον εαυτο σου παρα πολυς.Εχει βεβαια τα αρνητικα του διαταγες απο κομπλεξικους μια ζωη,μεταθεσεις (αναλογα με το σωμα πανε αυτα φανταζομαι) και λιγα λεφτα(βεβαια αρκετοι στον ιδιωτικο τομεα σκοτωνονται στην δουλεια και περνουν λιγοτερα). Εγω τωρα τα χριστουγεννα ειχα 4 μερες αδεια 25Δεκ και 1,2,3 ιανουαριου και ο στρατιωτικος τσιμπησε 10 μερουλες αδεια τιμητικη απο τα γκρουπακια χωρις κοπο. Θελω να καταληξω στο οτι αρκετες φορες εφτασα στο να λεω αξιζει που δεν δηλωσα στρατιωτικη σχολη?Εχω λιγο προσωπικο χρονο πολυ φορτο εργασιας και συνεχεια υπαρχει μετεκπαιδευση και ολα αυτα για να σιγουρεψεις την παραμονη σου στην παρουσα θεση και για λεφτα αγνωστο το ποτε και αν θα υπαρξει μια αυξηση. Δεν λεω να πανε ολοι στρατο γ@μαει κτλ απλα θελω να πω η συγκριση και η αποφαση αυτα τα χρονια στο τι θα ακολουθησεις δεν ειναι ευκολη, παλαιοτερα που ο καθεις διαλεγε το τι θελει να ακολουθησει γιατι θεσεις υπηρχαν παντου ισως τωρα οι μεταβλητες ειναι περισσοτερες Έτσι, στρατιωτικοί και αστυνομικοί είναι πάρα πολύ καλά από οικονομικής πλευράς .Μόνο αρνητικό στο 10 οι μεταθέσεις και στο 2ο η επικινδυνότητα.
Silverage Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 πόσες κάλτσες σας έδωσαν; γιατί εμένα μου έδωσαν 2 ζευγάρια μόνο που φυσικά δε φτάνουν (και δε μου έκαναν κιόλας) όσο για τη μπόχα ευτυχώς ήμουν από τους τυχερούς που μας είχαν δώσει τη σκόνη του Ε.Σ. για τον εξοπλισμό γενικά παραπονιόμουν πάντα, ότι μας χορηγούσαν ήταν για τα μπάζα, αλλά αυτή η σκόνη με τα 452441716816 χημικά σε περίπτωση που ξεκινούσε υποψία μπόχας την εξολόθρευε επίσης ακόμα και αν βρώμαγαν φουλ τα άρβυλα σε άλλους που την έδινα με μια φορά ξεβρώμιζαν χωρίς πολλά πολλά δεν ξέρω τι είχε αυτό το μαγικό πράγμα, αλλά ήταν φανταστικά αποτελεσματικό, δυστυχώς δε το έδιναν σε όλα τα κέντρα πάντως ένα άλλο πράγμα που είχα πάρει εγώ και ήταν φανταστικά χρήσιμο (πάντα είχα επάνω μου 2-4) ήταν πλαστικά γάντια... για όλες τις αγγαρείες όπου και να μου έσκαγαν (γιατί ποτέ δε ξέρεις) δε μασούσα, έβγαζα τα γαντάκια μου και έπιανα από σκατά μέχρι ψοφίμια είχα πάρει ένα μεγάλο κουτί που είχε μέσα καμιά 100στη ζευγάρια σε γελοίο ποσό Αυτή τη σκόνη την πουλάνε πουθενά;
panos2171 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Πάρε ταλκ, κάνει δουλειά. Επίσης για γυαλιστικό χρησιμοποιήστε αυτό του στρατού, μην το υποτιμήσετε, ήταν το μόνο που άντεχε ακόμα και στο νερό. Βάψιμο και μετά τρίψιμο με τη βούρτσα και γίνεται τζι τζι η αρβύλα. 1
phanispal Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Και έχετε υπόψη σας, ότι το γυάλισμα γίνεται με το τρίψιμο, όχι με το βερνίκωμα. Καλό πέρασμα με βερνίκι, τις αφήνετε για κάποιες ώρες (συνήθως το βράδυ), και μετά full τρίψιμο για ένα γυάλισμα που δύσκολα φεύγει.
TeZaS Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Και έχετε υπόψη σας, ότι το γυάλισμα γίνεται με το τρίψιμο, όχι με το βερνίκωμα. Καλό πέρασμα με βερνίκι, τις αφήνετε για κάποιες ώρες (συνήθως το βράδυ), και μετά full τρίψιμο για ένα γυάλισμα που δύσκολα φεύγει. Στην παρέλαση στο κέντρο είχα απο τις ποιο γυαλισμένες αρβύλες χωρίς τρίψιμο και μλκίες Τις πλάκωσα με γυαλιστικό για ταμπλό αυτοκινήτων και έγιναν ΜΠΟΜΠΑ άσε που μύριζαν και φράουλα! χαχαχαχαχαχαχαχα 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις