Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μπαίνω 20Γεναρη (ναυτικό) με τις εκλογές να είναι στις 25.. Τι προβλέπεται σε αυτή την περίπτωση??

Τιποτα μεχρι ανακοινωση νεοτερας.Δεν ξερω μονο με τα εκλογικα τι θα κανετε για το πως και αν θα ψηφισετε.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά μπαίνω 20Γεναρη (ναυτικό) με τις εκλογές να είναι στις 25.. Τι προβλέπεται σε αυτή την περίπτωση??

Βίσμαααααααααααααααα....

• Like 1
Δημοσ.

Τιποτα μεχρι ανακοινωση νεοτερας.Δεν ξερω μονο με τα εκλογικα τι θα κανετε για το πως και αν θα ψηφισετε.

Σίγουρα θα ψηφίσουν εφόσον το επιθυμούν. Σε καμία περίπτωση δε μπορούν να σου στερήσουν το εκλογικό σου δικαίωμα.

Παίζει το ενδεχόμενο να μπεί μερικές μέρες αργότερα η ΕΣΣΟ...

Οι μερικές μέρες αργότερα μπορεί να φτάσουν και τις 2 βδομάδες αν πάμε σε 2ο γύρο όμως.

Δημοσ.

Δηλαδή αν πάμε σε δεύτερο γύρο πότε θα υποδεχτούμε την 336 στις μονάδες μας ρε παιδιά; Σας βλέπω να μας έρχεστε κατευθείαν με την 337 :D

Δημοσ.

παιδες σεαπ ...και σατθ.. ειναι πανω κατω τ ιδιο με την διαφορα οτι ειναι τμημα εθωρακισμενων;

Θελω να παω υεα, μπαινω με την Β εσσο και θελω να ξερω. Γιατι θελω και αλεξιπτωτα μετα.(ειμαι αλεξιπτωτιστης πολιτικης αεροποριας)

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι ρε παιδια.

Ειχα αναβολη λογω σπουδων που εληξε τελος του 14.Ειχα παει στην στρατολογια απ τον Νοεμβρη να λυσω κατι θεματα που ειχα κ για κατι χαρτια κ ρωταω το ανθρωπο εκει με ποια φουρνια θα μπω κ ποτε περιπου κ μου λεει επι λεξη ''την στιγμη που λυγει Δεκεμβρη,Ιανουαριο αλλα ακομα δεν εχουμε στηλει τα χαρτια με τις πληροφοριες καταταξης''.

Περιμενω εγω αυτον το καιρο,τιποτα το χαρτι.Σκεφτηκα μηπως κ οι εκλογες παιζουν ρολο κ καθυστερησε λιγο.Παιρνω σημερα τηλεφωνο παλι να ρωτησω τι κ πως κ μου λενε ειναι να μπεις Μαρτιο!!!!!!!!!!!.

Το θεμα ειναι οτι εχω σιγουρη δουλεια για σεζον καλοκαιρι με καλα λεφτα..Αμα εμπαινα Ιανουαριο επειδη με το αφεντικο τα χαμε μιλησει θα μ επερνε κ ας εχανα 1,1,5 μηνα,με το να μπω Μαρτιο ομως δεν παιζει τετοιο πραγμα.Το να χασω δουλεια στις μερες μας για να κανω τον μ@λ@κα στο ρδελομπου που λεγεται ελληνικος στρατος δεν παιζει.

Να προσθεσω επισης οτι θα υπηρετησω 6 μηνες επειδη ειμαι προστατης.

Υπαρχει σιγουρος τροπος για να παρω αναβολη για 6 μηνες??? Κ αν ναι με ποια δικαιολογια κ πως???

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Οτι ειναι να κανω θα το κανω τωρα αμεσα,πριν μπω στο κεντρο.

Το θεμα ειναι οτι εχω σχετικη αγνοια επι του θεματος κ στην στρατολογια αμα δεν εισαι καλα ''διαβασμενος'' απο μονος σου ακρη δεν βγαζεις.

Για να παρω αναβολη 6μηνη που απευθυνομαι,πως,σε ποιον κ πως γενικα το χειριζομαι????

Σιγουρα θα ζητησουν λογο για τον λογο που θελω αναβολη,τι τους λεω??

Οποιος μπορει να με κατατοπησει για τα βασικα θα ημουν υποχρεος

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Οτι ειναι να κανω θα το κανω τωρα αμεσα,πριν μπω στο κεντρο.

Το θεμα ειναι οτι εχω σχετικη αγνοια επι του θεματος κ στην στρατολογια αμα δεν εισαι καλα ''διαβασμενος'' απο μονος σου ακρη δεν βγαζεις.

Για να παρω αναβολη 6μηνη που απευθυνομαι,πως,σε ποιον κ πως γενικα το χειριζομαι????

Σιγουρα θα ζητησουν λογο για τον λογο που θελω αναβολη,τι τους λεω??

Οποιος μπορει να με κατατοπησει για τα βασικα θα ημουν υποχρεος

Λογος αναβολης θα πεις το αυτονοητο δηλαδη δουλεια.Ειχα και εγω ενα παιδι στο στρατο 8μηνο που ζητησε αναβολη στα μισα της θητειας του το καλοκαιρι(ειχε μπει το Γεναρη)για να παει να δουλεψει το καλοκαιρι και μετα θα ξαναεμπαινε να τελειωνε την θητεια του.Ασε που του εκατσε και λουκουμι γιατι γλυτωσε και την εμπλοκη του καλοκαιριου που εμεις φαγαμε...Εγω πχ που μπηκα περυσι το Γεναρη ειχα κοψει την αναβολη τελη Σεπτεμβριου και για να εμπαινα Νοεμβριο επρεπε να την ειχα διακοψει μου ειχαν πει μεχρι τελη Αυγουστου.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει αναβολή για δουλειά. Αφού η αναβολή σπουδών έχει λήξει, μπορείς να πάρεις για ιατρικούς λόγους μέχρι 2 χρόνια. Το να πας και να τους πεις θέλω να δουλεψω δώστε μου αναβολή, μπορεί να είναι ειλικρινές, αλλά αν τύχεις σε κανέναν υπηρεσιακό τύπο μπορεί να φας άκυρο και να ψάχνεσαι. 

Η πρώτη αναβολή για σπουδές δινεται ευκολα, διαβασε το φεκ της στρατολογίας και πες τους ότι έχεις κάποιο απο τα προβλήματα που αναφέρει. Για να είσαι και εσύ καλυμμένος και αυτοί τυπικοι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...