Fulgore Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Κοιτα να δεις ειχε και λιγα παραπανω κιλα μιας και ι3 ενοπλο βγηκε απο παχυσαρκια,βαλε μαζι και την ηλικια ε καταλαβαινεις δεν θελει και πολυ. Οσο για το πως κοβεσαι που λες,την πρωτη φορα ειχε κοπει γιατι πηρε αδεια την τελευταια εβδομαδα των ΣΠΕΝ επειδη βαριοταν,την δευτερη φορα επειδη μαζευε κρατησεις με το τσουβαλι και εβλεπαν οτι απλα ΔΕΝ,τον κανανε Ι4 για να μην χρειαστει να περασει ΣΠΕΝ.
Tilemaxx Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Αν έχεις κάποιο πόστο (μάγειρας-εστιάτορας-ΚΨΜ-γραφέας), στο πολύ χαλαρό τσιμπάς 10 μέρες στο τέλος.
Fulgore Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Αν έχεις κάποιο πόστο (μάγειρας-εστιάτορας-ΚΨΜ-γραφέας), στο πολύ χαλαρό τσιμπάς 10 μέρες στο τέλος. Υπο συνθηκες αυτο που λες.Ημουν στην αρχη μαγειρας και εφυγα με μολις 2 μερες τιμητικη οταν αλλοι ειχαν παρει πανω απο 10.
qsis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 εγώ πάντως που είχα χλιδάτο πόστο όπως σου είπα δεν πήρα, γιατί είχα πολλές κανονικές επίσης ο διευθυντής που ήταν στο πόστο μου δεν ήταν για πολλά πολλά, εδώ έριχνε Φ στα στελέχη του και τους ξεφτύλιζε δημόσια όταν έκαναν μαλακίες.. ήταν το στραβόξυλο του στρατοπέδου. 3 μερούλες στο άσχετο μέσα στη θητεία μου έδωσε γιατί τον είχε πιάσει ένα φεγγάρι η χαρά του μαζί μου και αυτό ήταν όλο, στο τέλος δεν ήθελε να μου δώσει άλλες και τελικά πήγα στο διοικητή μου, τον οποίο λόγω πόστου είχα να δω κάτι μήνες ούτε αναφορά δε πήγαινα τα πρωινά αλλά τι να μου κάνει κι αυτός, του είχαν πει να μη δίνει μεγάλες άδειες στο τέλος και να τρώει τις κανονικές και προσπαθούσε και αυτός να το "σώσει" όσο μπορεί το θέμα, αλλά όχι και να λείπεις μήνα ΥΓ και σκέψου ότι είχα βγει τυχαία συμφοιτητής με τη κόρη του διευθυντή μου, με την οποία έκανα και κάποια παρέα στη σχολή και μιλούσαμε ακόμα όποτε την έβλεπα, οπότε μετά από έλεγα ότι έπιασα το πάπα από τα @@ αλλά τελικά τζίφος το θέμα
Tilemaxx Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Είναι ανάλογα τον διοίκητη και τους διευθυντές βασικά, αλλά συνήθως δίνουν...
qsis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 σε μας ο διοικητής έδινε ο άνθρωπος, ήθελε, αλλά πόσο να σου δώσει; βέβαια για να πω και την άλλη όψη του νομίσματος, έχω κάνει σκοπιά όταν ήμουν ακόμα φρέσκος με τύπο που θα απολυόταν (όχι με άδειa απολύσεως, πολίτης κανονικά) την επόμενη μέρα. του είχαν φάει όλες τις κανονικές και τον είχαν βάλει τελευταία μέρα της θητείας του γερμανικό στο ψωλόκρυο (και ποτέ καμιά τιμητική) βέβαια αυτός ήταν τόσο χαρούμενος που τελείωνε τη μαλακία που το χαμόγελο δεν έφευγε με τίποτα από το προσωπό του αλλά αυτό το πράγμα πάντως μου φάνηκε πολύ βάρβαρο ρε γαμώτο
aris1986 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Χρόνια Πολλά σε όσους ειναι στον στρατό τούτες τις δύσκολες ώρες και στα χιόνια. Καλή σκοπιά και γρήγορα πολίτες! 2
qsis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 καλή χρονιά ιδιαίτερα σε αυτούς που θα αλλάξουν χρόνο πάνω στην υπηρεσία, είναι αίσχος αλλά θα περάσει
Tilemaxx Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 σε μας ο διοικητής έδινε ο άνθρωπος, ήθελε, αλλά πόσο να σου δώσει; βέβαια για να πω και την άλλη όψη του νομίσματος, έχω κάνει σκοπιά όταν ήμουν ακόμα φρέσκος με τύπο που θα απολυόταν (όχι με άδειa απολύσεως, πολίτης κανονικά) την επόμενη μέρα. του είχαν φάει όλες τις κανονικές και τον είχαν βάλει τελευταία μέρα της θητείας του γερμανικό στο ψωλόκρυο (και ποτέ καμιά τιμητική) Τίποτα φυλακές θα υπηρετούσε αυτός.
Tilemaxx Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Γιατί δεν γίνεται να σου φάνε κανονικές άδειες, μόνο τιμητικές. Ο τύπος είτε έλεγε βλακείες, είτε απλά είχε κάνει συμφωνία να του "κόψουν" κανονικές άδειες για να υπηρετήσει λιγότερες φυλακές, συμβαίνει συχνά αυτό.
qsis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Γιατί δεν γίνεται να σου φάνε κανονικές άδειες, μόνο τιμητικές. Ο τύπος είτε έλεγε βλακείες, είτε απλά είχε κάνει συμφωνία να του "κόψουν" κανονικές άδειες για να υπηρετήσει λιγότερες φυλακές, συμβαίνει συχνά αυτό.Σε τέντα μονάδες όπως ήταν αυτός μια χαρά σου δίνουν υποχρεωτικά τις δυο μέρες το μήνα που κανονικά πρέπει να σου δίνουν και στο τέλος δε σου μένει τίποτα.Αυτό εννοώ του έφαγαν, όχι ότι δεν τις πήρε ποτέ. Δεν είναι παντού χαλαρά να σε αφήνουν να τις παίρνεις όποτε γουσταρεις και στο τέλος να μαζεύεται όλη η υποχρεωτική και να κολλάς τιμητικές και ειδικές.. Αυτά γίνονται όπου τα επιτρέπουν αλλά δεν είναι κανόνας.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 βασικά δεν επιτρέπεται να παίρνεις την κανονική μαζεμένη στο τέλος...
qsis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Καλά αμα δεν την έχεις πάρει αναγκαστικά θα στη δώσουν γιατί διαφορετικά υποτίθεται ότι θα στη πληρώσουν. Απλά υπάρχει οδηγία/διαταγή που λέει οτι πρέπει να στη δίνουν στην ωρα σου. Το τι γίνεται στη πράξη εξαρτάται από τη κάθε μονάδα
Pablo_Hasan Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 καλή χρονια και καλή λευτεριά σε αυτούς κάθονται τώρα και κοιτάνε τα ντουβάρια και τους οπλοβαστούς που κοιτούσα και εγω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις