Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μονο το καλοκαιρι ειναι κυριως το ολο θεμα που δεν περναει ο καιρος,κυριως λογω των εμπλοκων. Το μονο σπαστικο που εχει τωρα ο χειμωνας ειναι εκτως του αναμενουμενου κρυου ειναι η βροχη.Ειδικα βροχη και αερας οτι πιο σπαστικο για Περιπολο...

Δημοσ.

Μονο το καλοκαιρι ειναι κυριως το ολο θεμα που δεν περναει ο καιρος,κυριως λογω των εμπλοκων. Το μονο σπαστικο που εχει τωρα ο χειμωνας ειναι εκτως του αναμενουμενου κρυου ειναι η βροχη.Ειδικα βροχη και αερας οτι πιο σπαστικο για Περιπολο...

βάλε το βρωμερό αδιάβροχο που θα έχουν σίγουρα να σου δώσουν σε κάθε μονάδα και θα διαπιστώσεις ότι όχι απλά δε βρέχεσαι αλλά είσαι και πολύ πιο ζεστά ακόμα και σε σχέση με κρύο χωρίς βροχή

Δημοσ.

Το καλοκαίρι έχει εμπλοκή μόνο αν είσαι ΕΣΣΟ Ιανουαρίου και μετά. Του Σεπτέμβρη θα έχουν απολυθεί και εμείς του Νοέμβρη θα είμαστε στα λέλα μας και θα παίρνουμε τις άδειες πρίν την απόλυση.

Δημοσ.

Το καλοκαίρι έχει εμπλοκή μόνο αν είσαι ΕΣΣΟ Ιανουαρίου και μετά. Του Σεπτέμβρη θα έχουν απολυθεί και εμείς του Νοέμβρη θα είμαστε στα λέλα μας και θα παίρνουμε τις άδειες πρίν την απόλυση.

Ναι σειρα Γεναρη ημουν αλλα μην εισαι τοσο σιγουρος για αυτους του Νοεμβριου.Μια χαρα εμπλοκη τρωγανε και μαλιστα αρκετοι ειχαν και θεμα με την αδεια απολυσεως για αυτο τον λογο.Σε αλλους πχ εδινε λιγοτερη αδεια απολυσεως,αλλοι αργουσαν να φυγουν λογω των λιγων ατομων στην μοναδα κλπ.Σιγουρα δεν τρως ολη την εμπλοκη για θα παρεις την γνωστη αδεια απολυσεως αλλα οσο να ναι υπαρχουν καποια εμποδια που τρως στην μαπα και ας εισαι σειρα απολυσεως,

Δημοσ.

Αν κρατήσεις όλο σου το 15ήμερο ατομικών αδειών που δεν μπορεί να στο φάει κανείς (εγώ Αθήνα δεν έχω λόγο να χαλάσω), και πάρεις και κολλήσεις και καμιά τιμητική μια χαρά θα είναι, θα είμαστε έξω Ιούλιο. Φυσικά αν μπούν πολλά άτομα τον Γενάρη θα μας πάει καλύτερα όλους μας. Αρκετοί θα μπούν απ' οτι μαθαίνω πάντως.

Δημοσ.

Ναι το θεμα ειναι οτι ηξερα αρκετα ατομα σειρας Νοεμβριου που τους κοψανε τιμητικες λογω της εμπλοκης αυτο ειναι το θεμα.Και να εισαι Αθηνα δεν σε ενδιαφερει ουτως ή αλλως γιατι εχεις την φοβερυ διανυκτερευση.Αλλα αν εισαι παραμεθ. και εχεις να γυρισεις σπιτι σου μηνες ε εκει αλλαζει το θεμα.

Δημοσ.

καλά κι εγώ που τις κράτησα πήρα τα 3 στο τέλος, ενώ άλλοι που τις έφαγαν πήγαν και κλάφτηκαν στο διοικητή και πήραν πολλές περισσότερες τιμητικές  σύνολο

για μένα δεν αξίζει να τις κρατάς, φάτες και ζήτα κι άλλες

αν τις έχεις όλες δε παίζει να σου δώσουν και ένα σκασμό τιμητικές να λείπεις κάνα μήνα πριν την απόλυση

• Like 1
Δημοσ.

καλά κι εγώ που τις κράτησα πήρα τα 3 στο τέλος, ενώ άλλοι που τις έφαγαν πήγαν και κλάφτηκαν στο διοικητή και πήραν πολλές περισσότερες τιμητικές  σύνολο

για μένα δεν αξίζει να τις κρατάς, φάτες και ζήτα κι άλλες

αν τις έχεις όλες δε παίζει να σου δώσουν και ένα σκασμό τιμητικές να λείπεις κάνα μήνα πριν την απόλυση

Αυτο ακριβως εκτως αν μιλαμε για ταπ.Γιαυτο και ολοι βαζουν και λιγες μερες ειτε τιμητικες ειτε κανονικες ειτε ταπ στις ειδικες αδειες Πασχα,Χριστουγεννων ή για εξεταστικες γιατι στο τελος θα εισαι σε σημειο οπως ο Qsis να παρεις απο τα 3 το μεσαιο :P

Δημοσ.

βασικά κράτα τις κανονικές και τα ταπ που ειναι υποχρεωτικές άδειες και πάρε τις τιμητικές/αγροτικές/φοιτητικές όποτε μπορείς, ακομα και αμέσως μόλις στην δώσουν. 

• Like 1
Δημοσ.

@fulgore

ε ρε σύ είχα τουλάχιστον 9-10 μέρες κανονική, τι να μου πει και ο άλλος πάρε άλλες 20 και έλα σε ένα μήνα να απολυθείς;

με το ζόρι παζάρεψα να μου δώσει 4-5 να πω ότι κάτι έκανα

ενώ άλλοι έσκαγαν και του έλεγαν δεν έχω τίποτα και τσίμπαγαν 15

ίδια άδεια απολύσεως είχαμε, αλλά μέσα στη θητεία είχαν χρησιμοποιήσει τις κανονικές τους και διάφορες ειδικές τους, ενώ εγώ ήμουν συνέχεια εκεί 

γενικά από όσους έχω γνωρίσει έχω πάρει τη λιγότερη άδεια 

βέβαια και να τη φας όλη ενέχει τα ρίσκα του

βασικά κράτα τις κανονικές και τα ταπ που ειναι υποχρεωτικές άδειες και πάρε τις τιμητικές/αγροτικές/φοιτιτικές όποτε μπορείς, ακομα και αμέσως μόλις στην δώσουν. 

καλά παίζουν και παζάρια σε πολλές μονάδες, πχ κάνε αυτό πάρε 3 τιμητική, αλλά κόλλα και 2 κανονικές σου να γίνουν 5

και έτσι σου τρώνε και τη κανονική και δε λες όχι όταν σου προτείνουν να φύγεις 5ημερο

εκτός πάλι αν είσαι εγώ που κάνεις το μαλάκα μη σου φάνε τη κανονική και τελικά δεν κερδίζεις τίποτα 

Δημοσ.

βασικά κράτα τις κανονικές και τα ταπ που ειναι υποχρεωτικές άδειες και πάρε τις τιμητικές/αγροτικές/φοιτιτικές όποτε μπορείς, ακομα και αμέσως μόλις στην δώσουν. 

ακριβώς να τις τσιμπάτε αμέσως γτ ξεχνιόνται... Εγώ έχασα έτσι 8 μέρες, 5 απο παρέλαση και 3 απο κάτι αγγαρείες (διοικητής και υποδιοικητής αντίστοιχα), ποιο πολύ τις έχασα γτ δεν έφταναν οι μέρες στο τέλος για να τις πάρω, περίμενα να κολλήσω αβέρτα πράμα αλλα με είχε κανονίσει ήδη ο αλχίας μου με 2 μήνες απολύσεως :P αν τις είχα πάρει τότε που τις έδωσαν θα ήμουν κομπλέ.....

Δημοσ.

@fulgore

ε ρε σύ είχα τουλάχιστον 9-10 μέρες κανονική, τι να μου πει και ο άλλος πάρε άλλες 20 και έλα σε ένα μήνα να απολυθείς;

με το ζόρι παζάρεψα να μου δώσει 4-5 να πω ότι κάτι έκανα

ενώ άλλοι έσκαγαν και του έλεγαν δεν έχω τίποτα και τσίμπαγαν 15

ίδια άδεια απολύσεως είχαμε, αλλά μέσα στη θητεία είχαν χρησιμοποιήσει τις κανονικές τους και διάφορες ειδικές τους, ενώ εγώ ήμουν συνέχεια εκεί 

γενικά από όσους έχω γνωρίσει έχω πάρει τη λιγότερη άδεια 

βέβαια και να τη φας όλη ενέχει τα ρίσκα του

καλά παίζουν και παζάρια σε πολλές μονάδες, πχ κάνε αυτό πάρε 3 τιμητική, αλλά κόλλα και 2 κανονικές σου να γίνουν 5

και έτσι σου τρώνε και τη κανονική και δε λες όχι όταν σου προτείνουν να φύγεις 5ημερο

εκτός πάλι αν είσαι εγώ που κάνεις το μαλάκα μη σου φάνε τη κανονική και τελικά δεν κερδίζεις τίποτα 

Και εγω μια απο τα ιδια.Ειχα μαγειρα στην πρωτη μοναδα ή συτιστη που ειχαν τσιμπησει τουλαχιστον 15μερες τιμητικης και εγω που εφαγα και μια ωραια εμπλοκη 26-1 πριν φυγω για την αλλη μοναδα εφυγα με 0 τιμητικες.... Αλλη περιπτωση σε αυτο που λες ηταν ενας 19χρονος ο οποιος επειδη ηταν ολη την ωρα στην κλαψα του δινανε αγραφες αδειες γιατι δεν τον αντεχαν.Μεχρι και Ι4 τον εκαναν απο ι3 ενοπλο επειδη ειχε κοπει στα ΣΠΕΝ 2 φορες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...