Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλαράκο μου μόλις θα κάνεις ερπινγκ 10 μετρα και θα σου σκιστεί το πουλί θα σου πω εγώ τι ωραία που θα είναι. Ασε που δεν θα μπορείς ούτε προσοχή να βαρέσεις.

Τώρα για παρελάσεις που λέτε ή οπλοασκήσεις είναι καθαρά για συντονισμό και πειθαρχία.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φιλαράκο μου μόλις θα κάνεις ερπινγκ 10 μετρα και θα σου σκιστεί το πουλί θα σου πω εγώ τι ωραία που θα είναι. Ασε που δεν θα μπορείς ούτε προσοχή να βαρέσεις.

Τώρα για παρελάσεις που λέτε ή οπλοασκήσεις είναι καθαρά για συντονισμό και πειθαρχία.

Δημοσ.
Εγω γενικα ημουν κατα του στρατου σαν ιδεολογια,αλλα αυτες οι αγκαριες ειναι που εξισωροπουν τα πραγματα στην μικρη κοινωνια που λεγεται στρατος.Και τι εννοω?Οταν το καθε μαμοθρευτο βυσμα εβαζε μαναδες,πατεραδες και γιαγιαδες να περνουν τηλεφωνα να παρει μια αδεια και εμεις περιμεναμε να παρουμε αδεια μηνες ολοκληρους,λιγη τουαλετα να στρωσει χαρακτηρα δεν πειραζει..Μονο τους ετοιματζηδες,λεφταδες καλοζωηστες πειραζει νομιζω..Ολοι οι αλλοι στην πλακα το περνουμε..

Σε ποιον στρατό πήγες εσύ; Εγώ έβλεπα τους λεφτάδες-βυσματίες να αποφεύγουν τέτοιου είδους αγγαρείες και να τις κάνουμε όλοι οι υπόλοιποι...

Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα του Ε.Σ.

Είναι μια διαδικασία, η οποία σε προετοιμάζει να μπεις στο διεφθαρμένο τοπίο της Ελλάδας.

Σου μαθαίνει, πως μόνο τα βύσματα και οι έχοντες τα καταφέρνουν στην κοινωνία. Ότι η εντιμότητα και η πειθαρχεία είναι για τους *αλάκες.

Δημοσ.
Εγω γενικα ημουν κατα του στρατου σαν ιδεολογια,αλλα αυτες οι αγκαριες ειναι που εξισωροπουν τα πραγματα στην μικρη κοινωνια που λεγεται στρατος.Και τι εννοω?Οταν το καθε μαμοθρευτο βυσμα εβαζε μαναδες,πατεραδες και γιαγιαδες να περνουν τηλεφωνα να παρει μια αδεια και εμεις περιμεναμε να παρουμε αδεια μηνες ολοκληρους,λιγη τουαλετα να στρωσει χαρακτηρα δεν πειραζει..Μονο τους ετοιματζηδες,λεφταδες καλοζωηστες πειραζει νομιζω..Ολοι οι αλλοι στην πλακα το περνουμε..

Σε ποιον στρατό πήγες εσύ; Εγώ έβλεπα τους λεφτάδες-βυσματίες να αποφεύγουν τέτοιου είδους αγγαρείες και να τις κάνουμε όλοι οι υπόλοιποι...

Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα του Ε.Σ.

Είναι μια διαδικασία, η οποία σε προετοιμάζει να μπεις στο διεφθαρμένο τοπίο της Ελλάδας.

Σου μαθαίνει, πως μόνο τα βύσματα και οι έχοντες τα καταφέρνουν στην κοινωνία. Ότι η εντιμότητα και η πειθαρχεία είναι για τους *αλάκες.

Δημοσ.

Τεθωρακισμενα ημουν φιλε μου..Δεν ξερω τι εβλεπες εσυ αλλα εγω επειδη ημουν και θαλαμαρχης τους εχα πηξει στο σκατο οσους το παιζανε ιστορια απο την πρωτη μερα..Λες και εμεις το επιλεξαμε να μπουμε και εκεινοι μας κανουν και χαρη..Τεσπα αυτο επικρατει παντου..Δεν φταινε αυτοι που ειναι μαθημενοι ετσι..

Δημοσ.

Τεθωρακισμενα ημουν φιλε μου..Δεν ξερω τι εβλεπες εσυ αλλα εγω επειδη ημουν και θαλαμαρχης τους εχα πηξει στο σκατο οσους το παιζανε ιστορια απο την πρωτη μερα..Λες και εμεις το επιλεξαμε να μπουμε και εκεινοι μας κανουν και χαρη..Τεσπα αυτο επικρατει παντου..Δεν φταινε αυτοι που ειναι μαθημενοι ετσι..

Δημοσ.
Φιλαράκο μου μόλις θα κάνεις ερπινγκ 10 μετρα και θα σου σκιστεί το πουλί θα σου πω εγώ τι ωραία που θα είναι.

Γιατι? Τι νομιζεις οτι ειμαι ανικανος?

Ή το γενικευεις? Γιατι εισαι λαθος ακομα και αν το γενικευεις καθως υποτιμας τις ανθρωπινες ικανοτητες παρα πολυ. Επειδη οι νεοι σημερα 14-30 ειναι γενικα καλοπερασακηδες και χαλαροι και σχετικα μαμοθρεφτα, νομιζεις οτι δεν μπορουν να ανταπεξελθουν αν το παρουν αποφαση ή αν δεν εχουν αλλη επιλογη, σε συνθηκες εκπαιδευσης σκληρες?

Μπορουν. Απλως δεν χρειαζεται.

Ασε που δεν θα μπορείς ούτε προσοχή να βαρέσεις.

Και ξαναλεω. Γιατι τι ειμαι ανικανος?

Με προσβαλλεις αλλα σκασιλα μου, μου αρκει που κάνεις λαθος.

Δημοσ.
Φιλαράκο μου μόλις θα κάνεις ερπινγκ 10 μετρα και θα σου σκιστεί το πουλί θα σου πω εγώ τι ωραία που θα είναι.

Γιατι? Τι νομιζεις οτι ειμαι ανικανος?

Ή το γενικευεις? Γιατι εισαι λαθος ακομα και αν το γενικευεις καθως υποτιμας τις ανθρωπινες ικανοτητες παρα πολυ. Επειδη οι νεοι σημερα 14-30 ειναι γενικα καλοπερασακηδες και χαλαροι και σχετικα μαμοθρεφτα, νομιζεις οτι δεν μπορουν να ανταπεξελθουν αν το παρουν αποφαση ή αν δεν εχουν αλλη επιλογη, σε συνθηκες εκπαιδευσης σκληρες?

Μπορουν. Απλως δεν χρειαζεται.

Ασε που δεν θα μπορείς ούτε προσοχή να βαρέσεις.

Και ξαναλεω. Γιατι τι ειμαι ανικανος?

Με προσβαλλεις αλλα σκασιλα μου, μου αρκει που κάνεις λαθος.

Δημοσ.

ο slygeo87 ανοικει στην κατηγορια φορουμιστων οπου τα καταφερνουν ολα,ειναι τιμητες των παντων και κυριως εχουν παντα δικιο και σε ολα,εστω και αν τα βλεπουν επιφανειακα.

οπως ειπα και παραπανω τα παντα ειναι θεμα διαχειρισης ανθρωπινου δυναμικου.

δεν θα βαλεις τον 30 αρη να κανει καθε μερα ερπιν.

εξ αλλου ολοι καναμε,θα τον βαλεις στους υπολογιστες σε εξομοιωτη.

εγω ξερω ενα πραγμα...

μια μερα,μια και μοναδικη,μας πηγανε σε εικονικο πεδιο μαχης.

μπηκαμε σε ενα τεραστιο κτηριο το οποιο ειχε γυρω γυρω γιγαντο-οθονες.

μεσα υπηρχε ενα πεδιο μαχης οπως στα στουντιο του χολιγουντ,με αναχωματα κτλ.

τα g3 ηταν συνδεδεμενα με καλωδιο σε υπολογιστη,εσβησαν τα φωτα,αναψαν οι γιγαντοοθονες και αρχισε μια εικονικη μαχη....

περιττο να σας πω οτι μαθαμε οσα δεν μαθαμε εναν μηνα,καυλωσαμε,ειχαμε χαμογελο μεχρι τα χειλια αλλα δυστυχως δεν προλαβαν ολοι....επρεπε να γυρισουμε να βγουμε αναφορα για χεστρες και λουτρα.......................

επισης μονο η δοιμηρια μου το ειδε αυτο....κανεις αλλος διοτι ο δοιμηριτης ειχε ορεξη να μαθει 5 πραγματα παραπανω σε εμας....

λυπαμαι,αλλα ολοι εκεινη την μερα καναμε ερπιν και ολοι...πολεμησαμε εικονικα.

λυπαμαι slygeo,δεν ειμαστε τοσο αχρηστοι οσο νομιζεις στο 2χ2 δωματιακι σου.

ps.

ηταν η καλυτερη μερα στο στρατο που εχω ζησει...

μετα ημασταν ολοι με το κινητο και λεγαμε...τα κατορθωματα μας σε συγγενεις και φιλους.

α ρε ελλαδαρα,μια ζωη μποτσουανα εισαι σε ολα.

Δημοσ.

ο slygeo87 ανοικει στην κατηγορια φορουμιστων οπου τα καταφερνουν ολα,ειναι τιμητες των παντων και κυριως εχουν παντα δικιο και σε ολα,εστω και αν τα βλεπουν επιφανειακα.

οπως ειπα και παραπανω τα παντα ειναι θεμα διαχειρισης ανθρωπινου δυναμικου.

δεν θα βαλεις τον 30 αρη να κανει καθε μερα ερπιν.

εξ αλλου ολοι καναμε,θα τον βαλεις στους υπολογιστες σε εξομοιωτη.

εγω ξερω ενα πραγμα...

μια μερα,μια και μοναδικη,μας πηγανε σε εικονικο πεδιο μαχης.

μπηκαμε σε ενα τεραστιο κτηριο το οποιο ειχε γυρω γυρω γιγαντο-οθονες.

μεσα υπηρχε ενα πεδιο μαχης οπως στα στουντιο του χολιγουντ,με αναχωματα κτλ.

τα g3 ηταν συνδεδεμενα με καλωδιο σε υπολογιστη,εσβησαν τα φωτα,αναψαν οι γιγαντοοθονες και αρχισε μια εικονικη μαχη....

περιττο να σας πω οτι μαθαμε οσα δεν μαθαμε εναν μηνα,καυλωσαμε,ειχαμε χαμογελο μεχρι τα χειλια αλλα δυστυχως δεν προλαβαν ολοι....επρεπε να γυρισουμε να βγουμε αναφορα για χεστρες και λουτρα.......................

επισης μονο η δοιμηρια μου το ειδε αυτο....κανεις αλλος διοτι ο δοιμηριτης ειχε ορεξη να μαθει 5 πραγματα παραπανω σε εμας....

λυπαμαι,αλλα ολοι εκεινη την μερα καναμε ερπιν και ολοι...πολεμησαμε εικονικα.

λυπαμαι slygeo,δεν ειμαστε τοσο αχρηστοι οσο νομιζεις στο 2χ2 δωματιακι σου.

ps.

ηταν η καλυτερη μερα στο στρατο που εχω ζησει...

μετα ημασταν ολοι με το κινητο και λεγαμε...τα κατορθωματα μας σε συγγενεις και φιλους.

α ρε ελλαδαρα,μια ζωη μποτσουανα εισαι σε ολα.

Δημοσ.
Μου εξηγείς λίγο πως ήταν τα G3 συνδεδεμένα με υπολογιστή;

ελα ρε αρχηγε,αφου εσυ τα ξερεις ολα.ολα τα σφαζεις και ολα τα μαχαιρωνεις.

modified g3's με καλωδιο θεοχοντρο,που εφευγε απο την δεξια μερια και συνδεονταν με server.

ο υπολογιστης βρισκονταν λιγο υπερυψωμενος.

μεχρι και ανακρουση ειχανε αλλα οχι τοσο δυνατη οπως το real thing.

ενταξει?η μηπως σου φαινεται οτι αυτα δεν υπαρχουν?

---------- Προσθήκη στις 00:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:49 ----------

Η δικαιολογια του στρατου ειναι το κοστος για τις σφαιρες....

δεν νομιζω οι εικονικες σφαιρες να κοστιζουν....

γιατι να μην καναμε ΚΑΘΕ μερα συγκεκριμενες ωρες τις συγκεκριμενες ασκησεις που στην τελικη μπορει εστω και μια στο εκατομμυριο να μου σωσουν την ζωη στην μαχη?

αλλα ξεχασα...σκατοφυλακας...πειθαρχια...μπεεεεεεεεεε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...