Fulgore Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Οντως το καλυτερο ειναι να πας μικρος σε ηλικια καθως τοτε εχεις γενικα αλλα μυαλα και δεν σε πολυ ενδιαφερει τι σου λενε τα στελεχη.Αν ομως πας σε μεγαλυτερες ηλικιες οπως εγω θα ξενερωσεις αρκετα κυριως με τους αλλους φανταρους που ειναι ολη μερα κουκουρουκου στο κψμ για καφε και το μονο που σκεφτονται ειναι η εξοδος αποκλειστικα για καφε,Facebook και Lol.
driftingcris Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 καφε fb και λολ? το μουνι κανεις δεν το σκεφτεται? μας εχει φαει η τεχνολογια....
Mikeasdf Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 καφε fb και λολ? το μουνι κανεις δεν το σκεφτεται? μας εχει φαει η τεχνολογια.... Δε θα ελεγα οτι θα προτιμουσα να γαμησω μια πουτ@να με 20 ευρω απο το να βγω για εναν καφε στην εξοδο, να μιλησω με φιλους κλπ. Τωρα αναφερομαι για Κυπρο που ημουν και το να πηδηξεις στις εξοδους σου ηταν το μονο ευκολο.
driftingcris Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 πουτανα? ποιος ειπε για πουτανα? σημερα(οχι οτι ξερω απο εμπειρια τι γινοταν παλια) με μιση ωρα συζητηση πηδας
Mikeasdf Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 πουτανα? ποιος ειπε για πουτανα? σημερα(οχι οτι ξερω απο εμπειρια τι γινοταν παλια) με μιση ωρα συζητηση πηδας Νταξει, πανω-κατω το ιδιο λεμε Στη δικη σου περιπτωση δε πληρωνεις Επισης, λιγο δυσκολο με τις ντιβες του '14
driftingcris Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 πες το και ετσι βασικα η πουτανα πληρωνεται. αυτες που λεω εγω ειναι οι καργιολες βασικα ας ηρεμησω μην φαω και κανενα ban 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 πουτανα? ποιος ειπε για πουτανα? σημερα(οχι οτι ξερω απο εμπειρια τι γινοταν παλια) με μιση ωρα συζητηση πηδας οκ μεγάλε, κάνεις για φαντάρος, θα έχεις πολλές ιστορίες να λες στις σκοπιές... 8
Thanos1972 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 μπα,Χρησταρα,θα πας να γινεις αντρας?μιλας και για καριολακια βλεπω και πουτανιτσες.μεγαλωσες ε... 1
aris1986 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 μπα,Χρησταρα,θα πας να γινεις αντρας?μιλας και για καριολακια βλεπω και πουτανιτσες.μεγαλωσες ε... Kαι τι γυναίκα θα παντρευτει αργοτερα μια απο αυτες που πηδαγε με μισαωρο συζητηση..! 1
tritonas00 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 (οι αλλοι που πηγαν μλκες ειναι?) Ναι, και πρωτος εγω. 1
qsis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 εχει κανεις εμπειρια απο Αυλωνα? μπαινω σε 20 μερες.....(υγειονομικο) Κι εγώ υγειονομικό Αυλώνα ήμουν και ηταν από τις καλύτερες φάσεις στη θητεία μου. Αν εξαιρέσεις το φαγητό που θα είναι το χειρότερο που θα συναντήσεις θα είσαι μια χαρά και το οτι θα είσαι υγειονομικό είναι πολύ καλό απο την άποψη ότι θα είσαι με μεγάλα και κατά κύριο λόγο μορφωμένα άτομα, οπότε θα υπάρχει ένα επίπεδο που μάλλον δε θα το βρεις στη συνέχεια της θητείας σου Πιο μετά μάλλον θα συναντήσεις τα ουρουκ με τα οποία δε γίνεται να συνεννοηθείς. Και από το κέντρο δηλαδή θα δεις τι άτομα θα έχουν οι ΤΘ, οι ΠΖ και οι πράσινοι και θα καταλάβεις.. Να ευχεσαι και μετα το κέντρο να παραμείνεις στο ίδιο σώμα, το οποίο δε σημαίνει απαραίτητα εύκολη θητεία, αλλά τουλαχιστον ειδικότητα θα τα ξυνεις σε κάποιο νοσοκομειο για τουλάχιστον άλλο ένα 20ημερο 2
driftingcris Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 μπα,Χρησταρα,θα πας να γινεις αντρας?μιλας και για καριολακια βλεπω και πουτανιτσες.μεγαλωσες ε... Χαχαχαχαχα Γειά σου Θάνο τρελε Kαι τι γυναίκα θα παντρευτει αργοτερα μια απο αυτες που πηδαγε με μισαωρο συζητηση..! ναι. Έτσι θα κάνω. Μετά το μισάωρο συζήτηση έχει άλλο level. Με 2 ώρες συζήτηση πέφτει αρραβώνας. Βλέπεις τι γράφεις? Απορώ. Κι εγώ υγειονομικό Αυλώνα ήμουν και ηταν από τις καλύτερες φάσεις στη θητεία μου. Αν εξαιρέσεις το φαγητό που θα είναι το χειρότερο που θα συναντήσεις θα είσαι μια χαρά και το οτι θα είσαι υγειονομικό είναι πολύ καλό απο την άποψη ότι θα είσαι με μεγάλα και κατά κύριο λόγο μορφωμένα άτομα, οπότε θα υπάρχει ένα επίπεδο που μάλλον δε θα το βρεις στη συνέχεια της θητείας σου Πιο μετά μάλλον θα συναντήσεις τα ουρουκ με τα οποία δε γίνεται να συνεννοηθείς. Και από το κέντρο δηλαδή θα δεις τι άτομα θα έχουν οι ΤΘ, οι ΠΖ και οι πράσινοι και θα καταλάβεις.. Να ευχεσαι και μετα το κέντρο να παραμείνεις στο ίδιο σώμα, το οποίο δε σημαίνει απαραίτητα εύκολη θητεία, αλλά τουλαχιστον ειδικότητα θα τα ξυνεις σε κάποιο νοσοκομειο για τουλάχιστον άλλο ένα 20ημερο νταξ κομπλες τότε για αρχή, και μετά βλέπουμε. Ευχαριστώ πολύ παλικάρι
Tilemaxx Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Μετά το γκρούπ θα έχω κλείσει δίμηνο μέσα, πως περνάει ο καιρός έτσι ρε πούστη. Καλή θητεία σε όσους μπούν τώρα και καλή δύναμη με τέτοιο κρύο στο κέντρο... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις