Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν στην σπασουν με καρφακι θα πρεπει να σου πληρωσουν το κινητο αρα δεν..Αυτο που ισχυε για μενα τουλαχιστον οταν μπηκα Τριπολη ειναι οτι απαγορευεται το κινητο με καμερα,και αν το περασεις μεσα στην αρχη και σε πιασουν υποτιθεται παιρνεις μερες φυλακης.Χρησιμοποιω πολυ το υποτιθεται καθως ειναι αναλογα το κεντρο.Εγω προσωπικα επειδη δεν ηθελα να εχω και αυτες τις σκοτουρες πηρα ενα απλο κινητο χωρις καμερα στο κεντρο και μετα στην μοναδα εφερα το κανονικο μου κινητο.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ουτως ή αλλως ουτε 1 μηνα λογικα δεν θα κατσεις ετσι,αρα σιγα την μεγαλη αναγκη να βαλεις το κινητο μεσα για το Facebook.Θυμαμαι παρολα αυτα οτι προς το τελος στην ορκομοσια ολοι ειχαν φερει κανονικα τα κινητα τους προς το τελος δηλαδη .

Δημοσ.

οχι για το facebook ρε φιλε. αραξε δεν ειμαι και εγω τοσο καμενος :P

για να μλκιζομαι το ελεγα. κανα παιχνιδακι ξερω γω(θα μου πεις εχουν και τα απλα. αλλα αλλιως το ενα, αλλιως το αλλο)

Δημοσ.

βαζεις ανετα κινητο με καμερα. εχε το στην τσεπη σου οταν μπαινεις. δε θα σε ψαξουν. 

επισης μη το πολυεμφανιζεις μη στο αρπαξει κανεις. σε μας "χαθηκαν" αρκετουτσικα και εγινε θεμα.

τελευταια μερα (πριν την ορκομωσια) ο λοχαγος βγηκε τσαρκα και μαζεψε αρκετα. φυσικα τα εδωσε πισω πριν αναχωρησουμε

Δημοσ.

βαζεις ανετα κινητο με καμερα. εχε το στην τσεπη σου οταν μπαινεις. δε θα σε ψαξουν. 

επισης μη το πολυεμφανιζεις μη στο αρπαξει κανεις. σε μας "χαθηκαν" αρκετουτσικα και εγινε θεμα.

τελευταια μερα (πριν την ορκομωσια) ο λοχαγος βγηκε τσαρκα και μαζεψε αρκετα. φυσικα τα εδωσε πισω πριν αναχωρησουμε

Σκουπα κινητων για λιγες μερες ελεος...

Δημοσ.

ε νταξ δεν ειναι η καμερα που με ενδιαφερει.

στην τελικη βασικα και τι θα παθω λιγες μερες? κλτρα να ξεκοψω και λιγο ;)

αυτο που δεν ξερω αν θα αντεξω ειναι το ξυρισμα :P εχω συνηθισει να ξυριζομαι μια φορα τον μηνα γτ :P

Δημοσ.

ναι ενταξει, τραβηγμενο αλλα συνεβη! ;) 

και με το δικιο του γτ ολοι βγαιναμε φωτος σα να ειμασταν παραλια!!!! χυμα οπου να ναι

αυτο που δεν ξερω αν θα αντεξω ειναι το ξυρισμα :P εχω συνηθισει να ξυριζομαι μια φορα τον μηνα γτ :P

να δεις τι καλα που θα το κανεις καθε πρωι....

πανω απο 7 χρονια ειχε να μπει ξυραφι στα μουτρα μου....

• Like 1
Δημοσ.

ε νταξ δεν ειναι η καμερα που με ενδιαφερει.

στην τελικη βασικα και τι θα παθω λιγες μερες? κλτρα να ξεκοψω και λιγο ;)

Και αυτο παλι σχετικο ειναι.Σε χαλαρο κεντρο και να μην ξυριζεσαι καθε μερα δεν νομιζω να σου πουν κατι αρκει να μην ειναι εντονο.Εγω πχ μια μερα αν δεν ξυριστω δυστηχως μετα ειμαι σαν φυλακισμενος και ειναι το μονο πραγμα που εχω φαει παρατηρησεις :P

Δημοσ.

στο κεντρο καλυτερα να τα κανεις βραδυ, πριν τον υπνο. 

πρωι πρωι ειναι μαρτυριο

χαλαρα ανα 2 μερες. ομως στη μοναδα καλο ειναι να τα κανεις καθε μερα. μη σε βαλουν στο ματι για αυτη τη μαλακια

στο κεντρο θα σε κραξουν λιγο αλλα μεχρι εκει. 

δυστηχως και εγω ετσι ειμαι... 

ενταξει. ολοι τα περασαν αυτα ή θα τα περασουν

ημουν απο αυτους που δεν ηθελα να παω. αν μπορουσα να γυρισω πισω το χρονο, θα πηγαινα στα 18. μη σε πω και πιο νωρις

Δημοσ.

και εγω ποτε δεν ηθελα να παω, αλλα τωρα το βλεπω αλλιως(σε φαση, τι οι αλλοι που πηγαν μλκες ειναι?)

ειπα να ξαναδωσω εξετασεις και μετα να παω(και αν περνουσα να πηγαινα ακομα πιο μετα) αλλα λεω ας τελιωνω...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...