Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το οτι πηγαινε 1-1 σε καποιον καπου καποτε δεν σημαινει οτι θα ισχυει και για σενα αυτο.Περα απο τα all time classics στρατοπαιδα δηλαδη τα βυσματικα που ειναι παντα φισκα και τα στρατοπαιδα στου διαολου τη μανα τριεθνες,βραχονησιδες και αλλα μικρα νησια που ειναι σχεδον παντα αδεια ολα τα υπολοιπα τη μια μπορει να εχουν 100 φανταρους την αλλη 50.Εκτος αυτου οι υπηρεσιες αυξομειωνονται συνεχεια εγω πχ οταν υπηρετουσα πηρα μεταθεση λιγο πριν απολυθω σε ενα στρατοπαιδο το οποιο 3 εσσο πριν δεν ειχε σκοπιες και οταν πηγα ειχαν ηδη βαλει.Αν δεν εχεις καποιον μεσα στην μοναδα δεν προκειται να μαθεις τι παιζει

Και το ποσο μαλακας ειναι ο διοικητης παλι παιζει απο μοναδα σε μοναδα αμα ειναι αρχιδι δεν θα αφησει εποπ να κανουν σκοπια για να σε ξεκουρασουν λιγο σε αλλες μοναδες βαζουν.

Συμπερασμα αν δεν πας δεν προκειται να μαθεις τι γινεται

Ισχυει αυτο που γραφεις και το επιβεβαιωνω και εγω.Μοναδα που παρουσιαστηκα στην Μυτιληνη(κλασσικα Μ/Κ)τον Απριλο ειχε το 2012 γυρω στους 100φανταρους.Οταν μπηκα εγω τον Απριλιο ειχε μολις 34ατομα.Το καλοκαιρι που εφυγα και με τις γνωστες εμπλοκες ειχαν μεινει πισω γυρω στα 7 ατομα και απο εκει που πηγαινε τους φανταρους τον Απριλιο 1-1 ή 1-2 κλπ το καλοκαιρι ηταν 30 μεσα 0 εξω.Κοινως μονο με υπηρεσιακο αν εβγαινες.

Δημοσ.

Περα απο τα all time classics στρατοπαιδα δηλαδη τα βυσματικα που ειναι παντα φισκα και τα στρατοπαιδα στου διαολου τη μανα τριεθνες,βραχονησιδες και αλλα μικρα νησια που ειναι σχεδον παντα αδεια ολα τα υπολοιπα τη μια μπορει να εχουν 100 φανταρους την αλλη 50.Ε\

Ποιος σου είπε ότι τα βυσματικά είναι φίσκα στον κόσμο και ότι ο Εβρος πχ είναι άδειος; Το αντίθετο γίνεται ...

Δημοσ.

ανάλογα τη περίσταση, το δικό μου βυσματικό που ήταν ανέκαθεν στρατόπεδο των 20 ατόμων με τις εκλογές του '12 έφτασε να έχει δύναμη 70 φαντάρους, δεν έφταναν τα κρεβάτια 

παρόλα αυτά φρόντισαν να ανοίξουν υπηρεσίες και πάλι το ίδιο μας πήγαινε, μόνο για καμιά δεκαριά μέρες κράτησε το πάρτυ μέχρι να μπουν νέες υπηρεσίες και μετά ξαναπήγαμε στο γνωστό 2-1 και 3-1 για το οποίο βέβαια δε παραπονιέμαι 

το πρόβλημα το είχαν αυτοί που έμειναν πίσω όταν απολυθήκαμε πολλοί από τη σειρά μου και ξαφνικά έμεινε πάλι με λίγο κόσμο η μονάδα (γιατί οι περισσότεροι που ήρθαν ήρθαν στα τελειωματά τους , δηλαδή όχι πάνω από 3 μήνες σύνολο) 

εκεί τρώγανε έως και μια βδομάδα μέσα το οποίο δε φαίνεται τραγικό, αλλά επειδή η συγκεκριμένη μονάδα είχε κάποιες ιδιομορφίες ήταν πρόβλημα..

για παράδειγμα δεν σέρβιραν πρωινό και δεν είχαμε λειτουργικά ντους (μόνο οι μάγειρες στα μαγειρεία είχαν :lol:

επίσης τα νούμερα ήταν ζόρικα από την άποψη ότι είχαν φτιαχτεί για κατά μέσο όρο για 2-3 μέρες μέσα το πολύ, οπότε μετά τη τρίτη μέρα ήσουν ζόμπι δεν είχες κοιμηθεί καθόλου για πάνω από 4 ώρες σε πολλές περιπτώσεις, δεν έκανες τις κλασικές 6 ώρες σκοπιά και τέλος, έκανες κάτι άκυρα πράγματα

οπότε μέχρι να ξαναγυρίσει η μονάδα στους γνωστούς ρυθμούς της (σε τρέχω δύο μέρες και μετά πας σπίτι σου να ξεκουραστείς) , πήγαιναν και ζητούσαν υπηρεσιακό να πάνε σπίτι να πλυθούν (ήταν και καλοκαίρι) και όταν έβγαιναν έξω κοιμόντουσαν όλη τη μέρα, δεν έκαναν "έξοδο"

βέβαια θα μου πείτε κοιμόντουσαν σπίτι τους και έκαναν μπάνιο σπίτι τους που είναι φοβερά ανεκτίμητο προνόμιο

πάντως από πολλούς που είχαν έρθει από νησιά και έβρο είχαμε παράπονα και για το κόσμο και για τις υπηρεσίες. οι περισσότεροι είχαν μάθει εκεί που ήταν να τους πηγαίνει καλύτερα και χαλάστηκαν που ήρθαν "σπίτι" τους και κάθονταν μέσα και έκαναν νούμερα κουκουρούκου χωρίς καμιά λογική και με λίγο ύπνο.

υπήρχαν φυσικά και αυτοί που τους πήγαινε το ίδιο και πολύ χειρότερα εκεί που ήταν και δε μιλούσαν..

εμένα με πήγαινε το ίδιο, αλλά γενικά η μονάδα ήταν πολύ χαλαρή (δηλαδή από κει που θεωρούμουν παρτάλι στη προηγούμενη, στην αθήνα ήμουν υπόδειγμα στρατιώτη) , οι υπηρεσίες αν και είχαν σκατά ωράρια γίνονταν σε πολύ χαλαρή φάση και φυσικά δεν έτρωγα το ψωλόκρυο που έτρωγα πριν.

αν βάλουμε και το γεγονός ότι πήγαινα σπίτι μου, μπορώ να πώ ότι ήμουν σχεδόν ευτυχισμένος 

Δημοσ.

καλησπερα παιδια...πριν τα Χριστούγεννα μου ηρθε ενα χαρτι οτι Γενναρη πρεπει να παρουσιαστω στην αεροπορια..ομως επειδη ειμαι σε σχολη εκανα χαρτι και το πηγα σε ενα ΚΕΠ.Απο τα ΚΕΠ μου ειπαν οτι ισως να μην δεχτουν την αναβολη και οτι αυτοι δεν ξερουν αν η αναβολη μου θα γινει δεχτη.Θα πρεπει να το τσεκαρω δηλαδη στο site της στρατολογιας  απο οτι μου ειπαν αλλα ακομα δεν την εχουν δεχτει απο οτι ειδα.Απο την μια λεω Χριστουγεννα ειναι θα εχουν άδεια και για αυτο δεν θα μπορουν να μου δωσουν την αναβολη...απο την αλλη ομως φομαμαι οτι δεν θα την δεχτουν καθολου και θα πρεπει να παω..εσεις τι πιστεύετε?

Δημοσ.

καλησπερα παιδια...πριν τα Χριστούγεννα μου ηρθε ενα χαρτι οτι Γενναρη πρεπει να παρουσιαστω στην αεροπορια..ομως επειδη ειμαι σε σχολη εκανα χαρτι και το πηγα σε ενα ΚΕΠ.Απο τα ΚΕΠ μου ειπαν οτι ισως να μην δεχτουν την αναβολη και οτι αυτοι δεν ξερουν αν η αναβολη μου θα γινει δεχτη.Θα πρεπει να το τσεκαρω δηλαδη στο site της στρατολογιας  απο οτι μου ειπαν αλλα ακομα δεν την εχουν δεχτει απο οτι ειδα.Απο την μια λεω Χριστουγεννα ειναι θα εχουν άδεια και για αυτο δεν θα μπορουν να μου δωσουν την αναβολη...απο την αλλη ομως φομαμαι οτι δεν θα την δεχτουν καθολου και θα πρεπει να παω..εσεις τι πιστεύετε?

και να μην στην δεχτουν τωρα μπορεισ να παρεις και στο κεντρο οποτε dont worry

Δημοσ.

Πείτε ρε παιδιά καμιά εμπειρία από Τήλο. (ελπίζω να μην είναι μαύρα τα πράγματα...)

Εγώ ήμουν στο ακριβώς από πάνω νησί (Νίσυρο) και από ότι είχα ακούσει τα ίδια πράγματα ήταν,δηλαδή από το νησί μην περιμένεις τίποτα απλά στις εξόδους σου θα βαριέσαι,στο μέσα όμως συνήθως είναι καλά από άποψης καθημερινής ζωής.Αλλά έχει ένα καλό μόλις συμπληρώσεις 6 μήνες φαντάρος(αν είσαι 9μηνος) παίρνεις μετάθεση για την περιοχή κατοικίας σου,όπου συνήθως απλά ισχύει ο νομός που μένεις και όχι το πιο κοντινό στρατόπεδο.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ ήμουν στο ακριβώς από πάνω νησί (Νίσυρο) και από ότι είχα ακούσει τα ίδια πράγματα ήταν,δηλαδή από το νησί μην περιμένεις τίποτα απλά στις εξόδους σου θα βαριέσαι,στο μέσα όμως συνήθως είναι καλά από άποψης καθημερινής ζωής.Αλλά έχει ένα καλό μόλις συμπληρώσεις 6 μήνες φαντάρος(αν είσαι 9μηνος) παίρνεις μετάθεση για την περιοχή κατοικίας σου,όπου συνήθως απλά ισχύει ο νομός που μένεις και όχι το πιο κοντινό στρατόπεδο.

Αυτο που λες προκυπτει απο καπου???Γιατι και εγω πχ ημουν Μυτιληνη αλλα απο μεταθεσεις μονο σε αλλη μονδα στο ιδιο νησι μετα το 6μηνο ξερω(μιλαμε παντα χωρις βυσμα).

Δημοσ.

εχει κανεις εμπειρια απο Αυλωνα? 

μπαινω σε 20 μερες.....(υγειονομικο)

Αν δεν εισαι απο αυτους που γουσταρουν εκπαιδευση και ζορια τοτε θα την περασεις ζωη και κοτα. Σε σχεση με Τριπολη,Καλαματα κλπ ειναι πιο χαλαρα και απο οτι μου ειπαν σχεδον ολοι εχει πολυ καθισιο αρα παρε κανενα βιβλιο να περναει η ωρα :P

Δημοσ.

Κοιτα ειμαι σιγουρος οτι και απο αλλους πανω κατω τα ιδια θα ακουσεις.Ελαχιστοι ειναι αυτοι που σε γενικες γραμμες δεν περασαν καλα απο Αυλωνα,αν δε ειδικα σκεφτεις και ποσο κοσμο μαζευει ε καταλαβαινεις.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...