Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Ε κι εμείς στον Λαγό είχαμε κάνει μονόωρες σκοπιές το βράδυ λόγω κρύου, αλλά εκεί δεν αυξήθηκαν τα νούμερα.

δεν εννοώ μονόωρη αλλά πύλη με 1 άτομο, όχι ζευγάρι που γίνονται πάντα :P

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά μου είπε κάποιος πρόχειρα από τη μονάδα μου πως υπολογίζεαι το πως θα μας παει με τις υπηρεσιες με βασει τα νούμερα που σας είπα αλλα δεν θυμαμαι καθολου πως το υπολογισε...

Σκοπια 2 ατομα, επιφυλακη ειναι ενας και θαλαμοφυλακας παλι ενας κανει σε εμας.

1-6 δεν παιζει με την καμια ουτε 1-7.

1-1 στην καλυτερη θα ειμαι. Σε εμπλοκες μπορει και 2-1 και πολυ πιθανο στο αλλο γκρουπ να μας παει και 3-1 οσοι δεν ειμαστε αδειουχοι.

Τεσπα... Επιφυλακη εισαι σε ετοιμοτητα.

Αν αρρωστησει καποιος για παραδειγμα η τον βαλουνε ενοπλη υπηρεσια και ειναι αοπλος, θα παρεις εσυ τη θεση του. Αν δεν κατσει ομως δεν κανεις τπτ και ουσιαστικα κοιμασαι ολη μερα.

Δημοσ.

Έτσι όπως το κόβω, μαλλον σε χαλαρές μονάδες το κάνουν αυτό, εκεί που έχεις την άπλα να κρατήσεις και έναν μέσα να είσαι πιο άνετα.

Αυτές οι υπηρεσίες "μπόνους" εκεί μπαίνουν.

Δημοσ.

Ξέρει κανείς πώς υπολογιζονται οι υπηρεσίες μιας μονάδας αν δλδ θα μας πηγαινει 1-1, 2-1, 3-1 κλπ;;;

Εχουμε καθημερινα να κανουμε 3 υπηρεσιες (σκοπια, θαλαμοφυλικι, επιφυλακη) και συνολικα ειμαστε 20 ατομα στη μοναδα... πως υπολογιζονται οεο;

3 ατομα θαλαμοφυλικι,4 ατομα για την σκοπια αν εχεται μονο μια σκοπια (και στελνετε μονο 1 ατομο)συν 2 πες επιφυλακη..9 ατομα πανω κατω χρειαζονται..1-1 δηλαδη θα σας πηγαινει.αν ειναι 2 ανα νουμερο στη σκοπια τοτε 1 εξω 1,5 μεσα.καλα ειναι.

Δημοσ.

1-1 στην καλυτερη θα ειμαι. Σε εμπλοκες μπορει και 2-1 και πολυ πιθανο στο αλλο γκρουπ να μας παει και 3-1 οσοι δεν ειμαστε αδειουχοι.

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

• Like 3
Δημοσ.

Φιλε μου αυτο καντο αναρτηση σε καμια σελιδα με ανεκδοτα. :-D  No offense, αλλα ψαξτε το λιγο πριν ποσταρετε καποια πραγματα.

Δημοσ.

30-2 αυγουστο...

τα 2 με υπηρεσιακο εννοειται, και παλι με τετοια κουραση δεν ειχα διαθεση να βγω.

7 ατομα, 7 υπηρεσιες.

Το μονο θετικο, δεν μας ενοχλουσε κανεις. Σα zombie ημασταν :-(

• Super Moderators
Δημοσ.

Φιλε μου αυτο καντο αναρτηση σε καμια σελιδα με ανεκδοτα. :-D  No offense, αλλα ψαξτε το λιγο πριν ποσταρετε καποια πραγματα.

είναι θέμα σύγκρισης, για ΥΠΕΘΑ πχ αυτά είναι εμπλοκάρες :P

Δημοσ.

3-1 με αραγμα τις υπολοιπες ώρες, ουτε φρουρές, αναφορές και χαλαρή πειθαρχία, παλευεται ανετα, αν έχεις όμως τον κάθε βλακα που είδε κοσμο και το παιζει στρατηγός στην αναφορά, και τους εποπ να σε τρέχουν για κουβαλήματα και καμπάνες να πέφτουν για σαχλαμάρες, τότε ντάξει σου σπάνε τα νευρα και δεν την παλευεις με τιποτα. 

• Like 1
Δημοσ.

Μου κανει εντυπωση για ενα φιλο που πηρε μεταθεση Αυλωνα και καθε μερα ηταν εξω... Αν δεν ελεγε ψεμματα...

Ξερω οτι τα μαχιμα στρατοπεδα ακομα και εντος Αττικης μπορει να πεσει χοντρη εμπλοκη και να βγεις 1 στις 15 μερες που ειναι πολυ για Αθηνα... Τωρα το 1-1 ή 2-1 για Αυλωνα μου φαινεται καπως, απ οτην αλλη βεβαια πρεπει να εχει κοσμο και να βγαινουν ευκολα οι υπηρεσιες εκει...

Δημοσ.

το οτι πηγαινε 1-1 σε καποιον καπου καποτε δεν σημαινει οτι θα ισχυει και για σενα αυτο.Περα απο τα all time classics στρατοπαιδα δηλαδη τα βυσματικα που ειναι παντα φισκα και τα στρατοπαιδα στου διαολου τη μανα τριεθνες,βραχονησιδες και αλλα μικρα νησια που ειναι σχεδον παντα αδεια ολα τα υπολοιπα τη μια μπορει να εχουν 100 φανταρους την αλλη 50.Εκτος αυτου οι υπηρεσιες αυξομειωνονται συνεχεια εγω πχ οταν υπηρετουσα πηρα μεταθεση λιγο πριν απολυθω σε ενα στρατοπαιδο το οποιο 3 εσσο πριν δεν ειχε σκοπιες και οταν πηγα ειχαν ηδη βαλει.Αν δεν εχεις καποιον μεσα στην μοναδα δεν προκειται να μαθεις τι παιζει

Και το ποσο μαλακας ειναι ο διοικητης παλι παιζει απο μοναδα σε μοναδα αμα ειναι αρχιδι δεν θα αφησει εποπ να κανουν σκοπια για να σε ξεκουρασουν λιγο σε αλλες μοναδες βαζουν.

Συμπερασμα αν δεν πας δεν προκειται να μαθεις τι γινεται

• Like 2
Δημοσ.

Το καλοκαιρι που μας ερχεται θα μετακομισω αγγλια.Η αναβολη μου απο το ΤΕΙ λειγει το 2017.Επειδη δεν μπορω να περιμενω να καταταχθω να κατσω 9 μηνες χωρις να κανω τιποτα και μετα να φυγω εαν δεν παρουσιαστω τι γινεται? τι κυρωσεις εχει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...