Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανείς πώς υπολογιζονται οι υπηρεσίες μιας μονάδας αν δλδ θα μας πηγαινει 1-1, 2-1, 3-1 κλπ;;;

Εχουμε καθημερινα να κανουμε 3 υπηρεσιες (σκοπια, θαλαμοφυλικι, επιφυλακη) και συνολικα ειμαστε 20 ατομα στη μοναδα... πως υπολογιζονται οεο;

Αναλογα ποσα ατομα απασχολουν την καθε υπηρεσια και αναλογα το ι του καθενος καθως δεν μπορουν ολοι να κανουν σκοπια πυλης.Επισης μου κανει εντυπωση που δεν εχετε υπηρεσια στα μαγειρια-εστιατορια .

6 έξω - 1 μέσα περίππου

Γιατι εισαι τοσο σιγουρος οτι με 20φανταρους θα απασχολει μονο 1 το καθε ποστο???Τουλαχιστον 3 ατομα στο περιπολο και αλλα 3 σε θαλαμοφυλακες και τουλαχιστον 2 ατομα στην πυλη αρα βγαινει πολυ λιγοτερο.Περιπου 1-7 τους πηγαινε πιο παλια σε ασδεν επειδη ειχαν 3ψηφιο αριθμο ατομων μεσα,ισως και 200 και 300+.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αναλογα ποσα ατομα απασχολουν την καθε υπηρεσια και αναλογα το ι του καθενος καθως δεν μπορουν ολοι να κανουν σκοπια πυλης.Επισης μου κανει εντυπωση που δεν εχετε υπηρεσια στα μαγειρια-εστιατορια .

Εμένα πάλι μου κάνει εντύπωση που υπάρχει κάπου ξεχωριστή υπηρεσία για μαγειρία-εστιατόρια.

Δημοσ.

καλά λες, 3 θαλαμοdogs, 8 σκοπανθρωποι, επιφυλακή πόσοι είναι;

έκανα λάθος γιατί όταν εμεις λεγαμε τοσες υπηρεσίες, βαζαμε όλα τα νούμερα μέσα...

Δημοσ.

Εμένα πάλι μου κάνει εντύπωση που υπάρχει κάπου ξεχωριστή υπηρεσία για μαγειρία-εστιατόρια.

σε μικρή μονάδα δε δικαιολογείται, αλλά σε μεγάλη που γίνεται χαμός πρέπει να υπάρχουν ξεχωριστά άτομα 

επίσης η κάθε μονάδα που ακολουθεί ένα "δόγμα" συγκεκριμένων ημερών μέσα-έξω θα προσαρμόσει τις υπηρεσίες της ώστε να διατηρηθεί αυτή η αναλογία ανοίγοντας και κλείνοντας σκοπιές, εγώ που ήμουν σε μεγάλη εσσο το πάθαινα συνέχεια

όλο είχαμε κόσμο και ελπίζαμε ότι θα μας πηγαίνει καλύτερα από τους προηγούμενους, αλλά τελικά άνοιγαν κάτι άκυρες υπηρεσίες ώστε να μας πηγαίνει το ίδιο 

όταν μάλιστα απολυθήκαμε μέχρι να τις ξανακλείσουν οι επόμενοι είχαν θέμα για κάποιο διάστημα 

Δημοσ.

όλο είχαμε κόσμο και ελπίζαμε ότι θα μας πηγαίνει καλύτερα από τους προηγούμενους, αλλά τελικά άνοιγαν κάτι άκυρες υπηρεσίες ώστε να μας πηγαίνει το ίδιο 

ή οι ακυρες υπηρεσιες ή επεφταν τηλεφωνακια για τους νεους, μην κουραστουν. 

Ποιος θα ειναι πιο σαπιος δλδ στο σαπιο σθστημα του στρατού.

Δημοσ.

Ξέρει κανείς πώς υπολογιζονται οι υπηρεσίες μιας μονάδας αν δλδ θα μας πηγαινει 1-1, 2-1, 3-1 κλπ;;;

Εχουμε καθημερινα να κανουμε 3 υπηρεσιες (σκοπια, θαλαμοφυλικι, επιφυλακη) και συνολικα ειμαστε 20 ατομα στη μοναδα... πως υπολογιζονται οεο;

καλά λες, 3 θαλαμοdogs, 8 σκοπανθρωποι, επιφυλακή πόσοι είναι;

έκανα λάθος γιατί όταν εμεις λεγαμε τοσες υπηρεσίες, βαζαμε όλα τα νούμερα μέσα...

Γιατί 8 σκοπιές;

Ο θαλαμοφύλακας σχεδόν πάντα έχει τρία νούμερα, λογικά άλλα τόσα δε θα έχει και η σκοπιά;

mgs4, μέτρα όλα τα νούμερα όλων των υπηρεσιών, κάνε την αφαίρεση και δες πόσοι μένουν να μην έχουν καθόλου υπηρεσία.

Μετά διαιρείς αυτόν τον αριθμό με το 20 και βλέπεις ανά πόσες μέρες θα βγαίνει ο καθένας.

• Like 1
Δημοσ.

Σε όσα στρατόπεδα πήγα, σκοπιά ήταν 4 νούμερα, 8 φαντάροι δηλαδή. Και έκανε το κάθε ζευγάρι 3 δίωρα.

Ο θαλαμοφύλακας κάνει και 3ωρα γι αυτό βγαίνει 3 νούμερα, άρα 3 φαντάροι εκεί.

Επιφυλακή δεν είχα πουθενά, τι στο καλό είναι;

• Like 1
Δημοσ.

Έχετε δίκιο για τις σκοπιές.

Οπότε είναι τουλάχιστον 11, συν άλλους 3 ίσως για την επιφυλακή, πάμε στους 14.

Αν είναι έτσι και είναι 20 άτομα, θα βγαίνουν 6 κάθε μέρα, οπότε θα τους πηγαίνει περίπου 3 μέσα-1 έξω.

• Like 1
Δημοσ.

Σε όσα στρατόπεδα πήγα, σκοπιά ήταν 4 νούμερα, 8 φαντάροι δηλαδή. Και έκανε το κάθε ζευγάρι 3 δίωρα.

Ο θαλαμοφύλακας κάνει και 3ωρα γι αυτό βγαίνει 3 νούμερα, άρα 3 φαντάροι εκεί.

Επιφυλακή δεν είχα πουθενά, τι στο καλό είναι;

Καλά δεν είναι στάνταρ αυτό, εμένα μου έχει τύχει και 3 νούμερα σκοπιά καθώς και 2 νούμερα θάλαμος με αλλαγή κάθε 2 ώρες και ύπνος μηδέν ειδικά τα σαββατοκύριακα που η υπηρεσία ηταν σχεδόν 24ωρη

Επιφυλακη έχω πετύχει, αλλά όχι συχνά φαντάρους

• Like 1
Δημοσ.

Υπαρχει και η"κινητη σκοπια (περιπολο) που εχει διαφορετικες ωρες απο τις σκοπιες 

μεχρι τις 00:00 τα νουμερα ειναι 3ωρες το νυχτερινο 2 τουλαχιστον σε ενα στρατοπεδο που ημουν

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλά δεν είναι στάνταρ αυτό, εμένα μου έχει τύχει και 3 νούμερα σκοπιά καθώς και 2 νούμερα θάλαμος με αλλαγή κάθε 2 ώρες και ύπνος μηδέν ειδικά τα σαββατοκύριακα που η υπηρεσία ηταν σχεδόν 24ωρη

Επιφυλακη έχω πετύχει, αλλά όχι συχνά φαντάρους

στην 651 είχαμε σε κάποια φάση μονοσκοπιά :D

Δημοσ.

Ε κι εμείς στον Λαγό είχαμε κάνει μονόωρες σκοπιές το βράδυ λόγω κρύου, αλλά εκεί δεν αυξήθηκαν τα νούμερα.

Και φυσικά παίζουν και διπλά νούμερα κτλ, αλλά σε μονάδα που έχει αρκετά άτομα, θα είναι το κλασικό 4 νούμερα σκοπιά 3 θαλαμοφυλίκι.

Όπως και να έχει, μια χαρά θα τους πηγαίνει με αυτό το δυναμικό.

• Like 1
Δημοσ.

Αν ξερει κανεις να μου απαντησει γιατι πρεπει εως 31 του μηνος να κοψω την αναβολη.. για να μπω με την εσσο μαρτιου

Δημοσ.

Παρ τους ένα τηλέφωνο την Παρασκευή αλλιώς από βδομάδα. Βέβαια και μετά την καταληκτική αρχές Ιανουαρίου αν πας και τους ζητήσεις να σε βάλουν Μάρτιο κατά 99.9% τότε θα σε βάλουν. Και γω έτσι είχα κάνει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...