Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η μισή φορά πώς γίνεται;

βγαινει το μισο σκατο εξω και το υπολοιπο το ρουφας μεσα

Εγω παντως απο την δευτερη μερα ειπα δε γαμιεται....και πηγαινα κανονικα

Δημοσ.

Δεν νομιζω να πετυχα διαβιβαστη στην διαρκεια της θητειας μου που να μην εκανε ζωαρα :P

Μάλλον δεν πέρασες από κάποιες μονάδες του Βορείου Έβρου με 7-8 φαντάρους να έχουν σκοπέτο (με τα ΕΠΟΠια παρέα γιατί δεν βγαίνουν νούμερα αλλιώς) και φυλάκειο να μας πηγαίνει 30-0...μόνο με 3ωρα υπηρεσιακά μία άντε δύο την βδομάδα. Το καλό της υπόθεσης δεμένη ατμόσφαιρα σαν "οικογένεια" που αναφέρθηκε πρωτύτερα. Και θυμάμαι είχαμε τα ΤΘ να "κλαίνε" με το 3-1..  :P 

Αλλά σίγουρα υπάρχουν και περιπτώσεις ατελείωτου ξυσίματος αλλού!  :P

Δημοσ.

Κάπως έτσι. Στις δημοτικές και ευρωεκλογές που γίναν πρόσφατα στη μονάδα μου δώσαν την ημέρα των εκλογών, την προαναχώριση (γι αυτούς που ήταν μακρυά) και την επομένη. Λέει μόνο αν σε αφήσουν να την κολλήσεις με κανονική.

Δημοσ.

αναλογα με την αποσταση πάει, υπάρχει σχετική αποφαση, κάποιοι που έπαιρναν τρενο και καράβι, κρητικοι, ροδιτες, κτλ είχαν πάρει 4 μέρες, εγω αθηνα πήρα 3 μέρες και κάτι ντόπιοι υπηρεσιακό 3 ωρών :D

Δημοσ.

Μεγάλο Πεύκο, 1ος λόχος, 10 τουαλέτες για 4 διμοιρίες των 50 ατόμων έκαστη, με τις 4 πόρτες να κλείνουν.

Ευτυχώς χρειάστηκε μόνο 2½ φορές να τις επισκεφθώ μέσα σε 18 μέρες.

Πρώτος - Λόχος

ΔΥ - ΝΑ - ΜΗ

• Like 1
Δημοσ.

Πρώτος - Λόχος

ΔΥ - ΝΑ - ΜΗ

Σαν να ακουω αυτες τις μαλακιες να ηχουν στα αυτια μου, 6 μηνες μετα την απολυση :P

• Like 2
Δημοσ.

μάγκες σε περίπτωση εκλογών τι παίζει? παίρνουμε αδεια, ψηφίζουμε? τι ισχύει?

Ναι δεν δινουν πολλες μερες γιατι μετα ποιος θα ειναι μεσα στην μοναδα,τα σκυλια και οι γατες??:P

Δημοσ.

Ξέρει κανείς πώς υπολογιζονται οι υπηρεσίες μιας μονάδας αν δλδ θα μας πηγαινει 1-1, 2-1, 3-1 κλπ;;;

Εχουμε καθημερινα να κανουμε 3 υπηρεσιες (σκοπια, θαλαμοφυλικι, επιφυλακη) και συνολικα ειμαστε 20 ατομα στη μοναδα... πως υπολογιζονται οεο;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...