Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω είμαι με το 2ο γκρουπακι απο 30 Δεκεμβρη και μετά. Αν πχ προκυρηχθούν εκλογές στις 2-3 Γενάρη υπάρχει περίπτωση να ανακαλέσουν τις άδειες γιατί και καλά θα είμαστε σε προεκλογική περίοδο;

Δημοσ.

αρχές Γενάρη δεν θα γίνουν εκλογές, αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα τότε θα προκηρυχθούν για τέλη Γενάρη - αρχές Φλεβάρη.

Δημοσ.

Απλά είχα ακουσει ότι ο στρατός μπαινει σε επιφυλακή από τη στιγμή που προκηρύσσονται οι εκλογές μεχρι τη διεξαγωγή τους. Οπότε πχ από αρχές Γενάρη μεχρι αρχές Φλεβαρή. Οπότε ανησυχώ μήπως με πιάσει μέσα σε αυτό το διάστημα.

Δημοσ.

Για τους διαβιβαστες και κετθ μια κουβεντα ζωαρα ! Τα βασικά θα σας κάνουν παρέλαση παρέλαση παρέλαση κ θα φύγετε απο κει χωρια να το καταλάβετε! Οχι άγχος κ υπομονη αυτο!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Μεγάλο Πεύκο, 1ος λόχος, 10 τουαλέτες για 4 διμοιρίες των 50 ατόμων έκαστη, με τις 4 πόρτες να κλείνουν.

Ευτυχώς χρειάστηκε μόνο 2½ φορές να τις επισκεφθώ μέσα σε 18 μέρες.

18 μέρες μόνο δυόμιση φορές!!!!!!!!!!

Πώς την πάλεψες;

Δημοσ.

Ναι, ειδικά στο στρατόπεδο που είναι θα περάσουν δύσκολα.

Προβλέπω μαζικές αναβολές. 

δεν ξερω τι μοναδα ειναι μιλαω για την δικια μου εμπειρια και τι γενικοτερα ισχυει...εμενα με βοηθησε γιατι προετοιμαστικα για τα χειροτερα και οταν ηρθαν τα ασχημα απλα το εριξα στο χαβαλε αντι να κλαιω την μοιρα μου ,σε αντιθεση με αλλους που προετοιμαστικαν να κανουν ζωαρα και μετα μας ζαλιζαν το παπαρι μεχρι να απολυθουν

Δημοσ.

άμα έχει προηγηθεί πολιτικός γάμος πριν τη θητεία πόσο καιρό στρατεύεται κάποιος;

δεν εχει καμια σημασια αν εισαι παντρεμενος ή οχι ουτε αν ειναι πολιτικος ή θρησκευτικος , κανεις κανονικα 9μηνο

μειωμενη θητεια παιζει μονο αν εχεις παιδια , με ενα παιδι κανεις 8 μηνο , με τρια παιδια παιρνεις απαλλαγη και  δεν υπηρετεις , με δυο παιδια κανεις 6μηνο

Δημοσ.

18 μέρες μόνο δυόμιση φορές!!!!!!!!!!

Πώς την πάλεψες;

Είμαι που είμαι κάπως «δύσκολος» στο συγκεκριμένο τομέα, άμα βάλεις και την πίεση που είχαμε στο Πεύκο, που δεν υπήρχε καθόλου χρόνος για χαλάρωση, και σκεφτείς αυτό που είπα παραπάνω με τις 4 πόρτες για 200 άτομα, ε δε δυσκολεύτηκα και πολύ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...