phanispal Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 μόνο μεγάλη ? τεράστια πες με πούλμαν θα σας τους φέρουνε τελικά όλοι τα ίδια όνειρα κάναμε Τι νόμιζες δηλαδή; Όλο το θέμα, η στιγμή που όλοι περίμεναν, ακόμα και στις Ειδικές Δυνάμεις, ήταν να πάει ~12:30 να βγουν οι υπηρεσίες να δουν όλοι τι είναι ο καθένας και αν θα βγει.
Panos.Powers Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Παιδιά μπαίνω στρατό το Γενάρη στο ΚΕΤΘ Διαβιβάσεις . Έχει κανείς εμπειρία από εκεί μέσα να μου πει πως είναι και τι θα κάνω περίπου ;
nicoc89 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Τι νόμιζες δηλαδή; Όλο το θέμα, η στιγμή που όλοι περίμεναν, ακόμα και στις Ειδικές Δυνάμεις, ήταν να πάει ~12:30 να βγουν οι υπηρεσίες να δουν όλοι τι είναι ο καθένας και αν θα βγει. δεν νόμιζα γιατι έτσι ηταν , κάθε μέρα μας ενδιέφερε τι υπηρεσία και πόσες θα έχουμε , όχι αν έχουμε. 1
nikos-thess Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Παιδιά μπαίνω στρατό το Γενάρη στο ΚΕΤΘ Διαβιβάσεις . Έχει κανείς εμπειρία από εκεί μέσα να μου πει πως είναι και τι θα κάνω περίπου ; Aυτό που ξέρω για τον Αυλώνα είναι ότι είναι ενα τεραστιο στρατόπεδο (το μεγαλύτερο ίσως των Βαλκανίων) που θες αρκετό εως πολύ περπάτημα για να πας απο το ενα μερος στο αλλο + ότι έχει παλιές εγκαταστάσεις. Επισης ξερω ότι μπαινει πολυ κοσμος στο ΚΕΤΘ. Τώρα για το τι θα κάνεις εκεί... Δε σημαίνει ότι επειδή παρουσιάζεσαι τεθωρακισμένα ότι θα γίνεις και οδηγός άρματος, κουλ. Θα αρκεστείτε σε βασική εκπαίδευση, δλδ στρώσιμο κρεβατιού, θα μάθετε να χαιρετάτε, θα πιάσετε και κάνα όπλο να ρίξετε καμιά βολή και για την ορκομωσία θα κάνετε και καμιά πρόβα ή παρέλαση αν και η προηγουμενη σειρά δεν έκανε παρέλαση... Μετα την ορκομωσία ίσως δείτε τπτ παραπάνω από εκπαίδευση μέχρι να βγουν οι μεταθέσεις. Επίσης εξυποακούεται ότι θα σας χώνουν σε καθαριότητες, κουβάλημα, χώσιμο σε γραφεία και άλλες αγγαρείες που θα προκύπτουν... Αυτά λίγο πολύ κάνουν σε όλα τα κέντρα.
chrisxkar Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μπούρδες. Πολύ λίγα πράγματα, το μονο κουραστικο είναι το πεδίο βολής αλλά και πάλι σιγά. Απλώς η 335 επειδή ορκιστίκαμε στις 17 μέρες είχε πιο συμπιεσμένο πρόγραμμα και γι' αυτό φάνηκε βουνό σε ορισμένους. Άντε μακάρι η 336 να είναι μεγάλη σειρά ;p εγινε.... οταν απολυθεις πες μας αν μπηκε μεγαλη σειρα γιατι εγω απολυθηκα περιμενοντας μια μεγαλη σειρα να ερθει να μας ξεκουρασει.Την εκφραση καθε περσι και καλυτερα την ξες? Ημουν σειρα ιανουαριου στη μοναδα στη προπροηγουμενη σειρα πηγαν 11 ατομα στην προηγουμενη 9 εμεις πηγαμε 6 στην επομενη ηρθαν 5 στην μεθεπομενη 3 και στην τελευταια που εβαλα 5 την επομενη δεν ξερω ουτε καν τους ειδα.Οταν απολυθηκα μονο ο διοικητης θαλαμοφυλακας δεν εκανε.Οποτε καλου κακου προετοιμασου να φας σκατο και αν σου προκυψουν τα πραγματα καλα θα εισαι χαρουμενος αν οχι τουλαχιστον θα εχεις κανει ηδη μια ψυχολογικη προετοιμασια
pique88 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Παιδιά μπαίνω στρατό το Γενάρη στο ΚΕΤΘ Διαβιβάσεις . Έχει κανείς εμπειρία από εκεί μέσα να μου πει πως είναι και τι θα κάνω περίπου ; Ο,τι καλυτερο θα ζησεις.Προσωπικα περασα 3 εβδομαδες εκει περυσι το Νοεμβρη σα νεοσυλλεκτος και χωρις υπερβολη ηταν καλυτερα και απο κατασκηνωση. Τρομερο κλιμα μεταξυ φανταρων και ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ γελιο.Εξαιρετικη εισαγωγη στο στρατο που χαλασε μονο τη μερα των μεταθεσεων καθως εβλεπες αλλους για Εβρο και αλλους για Αθηνα. Εχει το κρυουλακι του αλλα ειναι ωραια να βρισκεσαι σε θαλαμο 20 ατομων με 2 τουαλετες και ντους.Καμια σχεση δηλαδη με αλλα στρατοπεδα των θαλαμων με 50 ατομα και 3 κοινες τουαλετες.
phanispal Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μεγάλο Πεύκο, 1ος λόχος, 10 τουαλέτες για 4 διμοιρίες των 50 ατόμων έκαστη, με τις 4 πόρτες να κλείνουν. Ευτυχώς χρειάστηκε μόνο 2½ φορές να τις επισκεφθώ μέσα σε 18 μέρες.
mathsrule Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Ποιο καλό παιδί θα μου λύσει αυτή την απορία; Καλησπέρα παίδες. Μια γρήγορη ερώτηση: Στο Δελτίο Απογραφής για ΔΕΑ Ειδικών Δυνάμεων δηλώνω κάτω "Στρατό Ξηράς" ή "Ειδικές Δυνάμεις"; Ξέρω ότι πολλοί θα πουν ΕΔ, αλλά με παραξενεύει το γεγονός ότι τις εξετάσεις για ΔΕΑ τις περνάς στην τρίτη εβδομάδα στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων και όχι στο ΚΕΕΔ απ' όσο γνωρίζω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
mgs4 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα! Να ρωτήσω και εγώ κάτι... Αν εμπλακεί κάποιοw σε τροχαίο ατύχημα δεν εννοώ να πάρεις σβάρνα κανένα και να τον σκοτώσεις αλλά ενα απλό πχ να σου σκάσει κανένας πίσω σου στο αυτοκίνητο σε κάνα στοπ πχ... 'Ερχεται στρατονομία και όχι τροχαία; Παίζει ρόλο αν εισαι με στολή εξόδου στρατιωτική ή αν φοράς πολιτικά ρούχα σε ενα συμβαν; Επίσης αν εμπλακείς σε καβγά και γίνει καμιά μύνηση πχ τι γίνεται;
NickTG Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 .Οποτε καλου κακου προετοιμασου να φας σκατο και αν σου προκυψουν τα πραγματα καλα θα εισαι χαρουμενος αν οχι τουλαχιστον θα εχεις κανει ηδη μια ψυχολογικη προετοιμασια Ναι, ειδικά στο στρατόπεδο που είναι θα περάσουν δύσκολα. Προβλέπω μαζικές αναβολές.
panos2171 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μεγάλο Πεύκο, 1ος λόχος, 10 τουαλέτες για 4 διμοιρίες των 50 ατόμων έκαστη, με τις 4 πόρτες να κλείνουν. Ευτυχώς χρειάστηκε μόνο 2½ φορές να τις επισκεφθώ μέσα σε 18 μέρες. Θήβα, 3 μοίρα, πάνω κάτω τα ίδια άτομα, 10 τουαλέτες εκ των οποίων οι 5 παρέδωσαν πνεύμα τις πρώτες μέρες. 4 φορές max να πήγα για χοντρό, μέχρι σκασμού κρατιόμουν... Καλησπέρα! Να ρωτήσω και εγώ κάτι... Αν εμπλακεί κάποιοw σε τροχαίο ατύχημα δεν εννοώ να πάρεις σβάρνα κανένα και να τον σκοτώσεις αλλά ενα απλό πχ να σου σκάσει κανένας πίσω σου στο αυτοκίνητο σε κάνα στοπ πχ... 'Ερχεται στρατονομία και όχι τροχαία; Παίζει ρόλο αν εισαι με στολή εξόδου στρατιωτική ή αν φοράς πολιτικά ρούχα σε ενα συμβαν; Επίσης αν εμπλακείς σε καβγά και γίνει καμιά μύνηση πχ τι γίνεται; Τροχαία έρχεται. Επίσης τροχαία μπορεί να σου κάνει κανονικά έλεγχο. Όχι δεν παίζει ρόλο. Νομίζω αν έχει να κάνει με πολίτη υπάγεσαι στο πολιτικό δικαστήριο, αν έχει να κάνει με στρατιώτη/κο στο στρατοδικείο. Και αναλόγως ποιος έχει κάνει μήνυση. Γενικά είναι λίγο περίπλοκο. Περίπτωση που είχε προκαλέσει τροχαίο και σκότωσε 2 παιδιά είχε μπλεξίματα και με στρατοδικείο. 1
mgs4 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Αρα δεν ισχυουνε οι μακακιες που μας ειπανε οτι και καλα ερχεται στρατονομια για ψιλου πηδημα... πχ αν γινει καμια παραβαση του κοκ... κλπ Επίσης στρατονομία θεωρητικά που μπορεί να πετύχεις και να σε σταματήσουνε; Μπορουν να σε ελέγξουνε;.
panos2171 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Tι σχεση έχει η στρατονομία με παραβάσεις του ΚΟΚ. Θα έρθει σε περίπτωση που χρειαστεί να σε μπουζουριάσουν. Ναι μπορούν να σε ελέγξουν κανονικά.
swanctt Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Παιδιά μπαίνω στρατό το Γενάρη στο ΚΕΤΘ Διαβιβάσεις . Έχει κανείς εμπειρία από εκεί μέσα να μου πει πως είναι και τι θα κάνω περίπου ; Κι εγώ εκεί μπαίνω
Salvation Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Παιδια ξέρετε τι γίνεται με τις άδειες σε περίπτωση προκήρυξης εκλογών; Αναφέρομαι στα γκρουπάκια και ειδικά αυτό της πρωτοχρονιάς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις