Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με Ι5 έχεις εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις. Μόνο για αστυνομία/ειδικός φρουρός δεν μπορείς

• Like 3
  • Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το δημόσιο ζηταει εκπληρωμενες στρατιωτικες υποχρεωσεις.

Αν δε πας στρατο δεν τις εκπληρωνεις, γιατι δεν εισαι υποχρεος ;) αρα στην ουσια δεν εχεις απολυτηριο αλλα απαλλακτηριο.

Αρα πρακτικα το ξεχνάς το δημόσιο.

Αν κανω λαθος διορθωστε με

Λάθος κάνεις.

Το μόνο που ενδιαφέρει είναι να μην χρειάζεται να πας στρατό.

Οι λεπτομέρειες του γιατί μόνο τα σώματα ασφαλείας αφορούν.

• Like 1
Δημοσ.

Το δημόσιο ζηταει εκπληρωμενες στρατιωτικες υποχρεωσεις.

Αν δε πας στρατο δεν τις εκπληρωνεις, γιατι δεν εισαι υποχρεος ;) αρα στην ουσια δεν εχεις απολυτηριο αλλα απαλλακτηριο.

Αρα πρακτικα το ξεχνάς το δημόσιο.

Αν κανω λαθος διορθωστε με

εκπλήρωσες την υποχρέωσή σου, πήγες και σε διώξανε, τέλος

ανεκπλήρωτες είναι όταν κρύβεσαι

εγώ έχω φίλο με σοβαρό πρόβλημα υγείας από μωρό σχεδόν, αυτός έχει πάρει απαλλαγή από τα 18 του αν θυμάμαι σωστά (ούτε καν μπήκε στη διαδικασία να μπει σε στρατόπεδο και πολύ σωστά με το θέμα που έχει) 

αυτός δηλαδή δεν έχει εκπληρωμένες υποχρεώσεις, θα τρελαθούμε;

τώρα το αν θα έπρεπε να διαχωρίζεται το ψυχολογικό με το παθολογικό στο χαρτί είναι ένα ζήτημα γιατί έτσι μπαίνουν όλοι στο ίδιο τσουβάλι, αλλά και πάλι αυτό δε νομίζω ότι θα έπρεπε να αφορά το μέσο εργοδότη.. 

είχα πάντως ένα παιδί στο στρατό ο οποίος είχε σοβαρά θέματα (αν ήθελε έπαιρνε το Ι5 , αλλά ήταν μέσα με Ι4 και πραγματικά έτρωγε ταλαιπωρία ακόμα και για τα "απλά" ) αλλά επέμενε να υπηρετήσει γιατί είχε μεγάλη επιχείρηση στο όνομά του και φοβόταν ότι μελλοντικά μπορεί να αμφισβητηθεί η ψυχική του υγεία από τους άλλους μετόχους αν δεν έκανε θητεία.

φυσικά αυτό μου φάνηκε τελείως ηλίθιο αλλά αυτός επένε να βασανίζεται...

• Like 1
Δημοσ.

εχω την εντυπωση πως παιζει και τι απαλλαγη εχεις προβλημα παθολογικο με ψυχολογικο εχει διαφορα.Αλλα ετσι και αλλιως τι συζηταμε ρε παιδια για το πεθαμενο δημοσιο.

Δημοσ.

Με Ι5 έχεις εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις. Μόνο για αστυνομία/ειδικός φρουρός δεν μπορείς

Για αστυνομια (αστυφυλακων/αξιοματικων) δεν απαιτειται να εχεις τελειωσει στρατο γιατι δεδομενου οτι στις σχολες αυτες μπαινεις στα 17-18 , κατα τη διαρκεια των σπουδων σου κανεις την θητεια .

Δημοσ.

Για αστυνομια (αστυφυλακων/αξιοματικων) δεν απαιτειται να εχεις τελειωσει στρατο γιατι δεδομενου οτι στις σχολες αυτες μπαινεις στα 17-18 , κατα τη διαρκεια των σπουδων σου κανεις την θητεια .

Δεν λέμε για 18 χρονών που θα έχεις δώσει πανελλήνιες και θα μπείς στην σχολή. Έστω οτι έχεις πάρει Ι5 και έστω οτι βγαίνει προκήρυξη για αστυνομία 1000 άτομα, δεν μπορείς να κάνεις αίτηση.

• Like 2
Δημοσ.

Προκήρυξη ΕΦ εννοείς γιατί αυτή των αστυφ/αξιωματικών αφορά μόνο τους επιτυχόντες πανελληνίων είτε είναι 18 είτε είναι 24. Άλλες προκηρύξεις που θέλουν Ι1 είναι λιμενικού και πυροσβεστικής. Α και ΕΠ.ΟΠ φυσικά.

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες. Μια γρήγορη ερώτηση: Στο Δελτίο Απογραφής για ΔΕΑ Ειδικών Δυνάμεων δηλώνω κάτω "Στρατό Ξηράς" ή "Ειδικές Δυνάμεις"; Ξέρω ότι πολλοί θα πουν ΕΔ, αλλά με παραξενεύει το γεγονός ότι τις εξετάσεις για ΔΕΑ τις περνάς στην τρίτη εβδομάδα στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων και όχι στο ΚΕΑΠ απ' όσο γνωρίζω.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Προκήρυξη ΕΦ εννοείς γιατί αυτή των αστυφ/αξιωματικών αφορά μόνο τους επιτυχόντες πανελληνίων είτε είναι 18 είτε είναι 24. Άλλες προκηρύξεις που θέλουν Ι1 είναι λιμενικού και πυροσβεστικής. Α και ΕΠ.ΟΠ φυσικά.

και πάλι, το Ι της θητείας δεν έχει μεγάλη σημασία, στα ΣΑ ξανακάνουν ιατρικές εξετάσεις, πολύ πιο σοβαρές, και βγαινει πολύς κοσμος Ι2,3 κτλ. που στην θητεία ήταν Ι1...

Δημοσ.

κάπου είχα διαβάσει ότι αν η παθηση σου έχει βελτιωθεί απο τοτε που έκανες την θητεία τότε μπορείς να περάσεις απο επιτροπή και να αλλάξεις το Ι.

Σαφώς αλλά αν πας με Ι2, Ι3 δεν παίρνεις καν μέρος.

Δημοσ.

Ναι κάτι ψιλοδιαβασα ότι έχει ζόρικη εκπαίδευση αν και δεν ξέρω τι εννοούν και σε ποιο βαθμό ζόρικη. Και μακρυά και μανίκι....ας ελπίζω να γυρίσει η τύχη αργότερα.

Μπούρδες. Πολύ λίγα πράγματα, το μονο κουραστικο είναι το πεδίο βολής αλλά και πάλι σιγά. Απλώς η 335 επειδή ορκιστίκαμε στις 17 μέρες είχε πιο συμπιεσμένο πρόγραμμα και γι' αυτό φάνηκε βουνό σε ορισμένους. Άντε μακάρι η 336 να είναι μεγάλη σειρά ;p

Δημοσ.

Μπούρδες. Πολύ λίγα πράγματα, το μονο κουραστικο είναι το πεδίο βολής αλλά και πάλι σιγά. Απλώς η 335 επειδή ορκιστίκαμε στις 17 μέρες είχε πιο συμπιεσμένο πρόγραμμα και γι' αυτό φάνηκε βουνό σε ορισμένους. Άντε μακάρι η 336 να είναι μεγάλη σειρά ;p

μόνο μεγάλη ? τεράστια πες

με πούλμαν θα σας τους φέρουνε

τελικά όλοι τα ίδια όνειρα κάναμε 

• Like 1
Δημοσ.

κάπου είχα διαβάσει ότι αν η παθηση σου έχει βελτιωθεί απο τοτε που έκανες την θητεία τότε μπορείς να περάσεις απο επιτροπή και να αλλάξεις το Ι.

Ναι ισχύει και εννοείται ότι το δέχονται στις προκηρύξεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...