Adon1s Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Έχει ακούσει κανείς κάτι , εμπειρίες κλπ απο το Γ' ΚΝΟ ; παιδια να ρωτησω κάτι; Αν κάποιος εχει βαλει σκουλαρικι στο αυτί -στο λοβό κλασικά-, και μετά από κάποια χρόνια πάει στρατό (και το βγάζει αλλά μένει η τρύπα), παίζει να υπάρξει πρόβλημα; Δηλαδή καζούρα κτλ; Γενικότερα, πώς αντιμετωπίζονται αυτές οι περιπτώσεις εκεί; Για φαντάρος πας μωρέ . Να πω ότι έλεγες για τις εξετάσεις για την ΣΣΑΣ , πάει στο διάολο ( που και πάλι ... )
nikos-thess Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Ρε σεις απο πότε επιτρέπεται το σκουλαρίκι στο στρατό, τι λέτε; Εμάς στο ΚΕΕΜ Σπάρτης ούτε κομποσχοίνια δεν μας αφήνανε να έχουμε και ρίχνανε κρατήσεις για πλάκα........ Πραγματικά ακόμα και αν επιτρέπεται στα χαρτιά, θα έλεγα στο φίλο να μην σκάσει με σκουλαρίκι γιατί παίζει να τον τρελάνουνε ειδικά αν πέσει σε μαλάκες που είναι πολύ πιθανό....
qsis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ για τρύπα μιλησα, σκουλαρίκι εννοείται μόνο στην έξοδο 1
nikos-thess Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Παρδον... Λάθος κατάλαβα. Βασικά αν πέσει σε μαλάκες λοχίες παίζει να τον πικάρουν και για την τρύπα στο αυτί ακόμα αλλά μέχρι εκεί, δεν μπορούν να του κάνουνε τπτ άλλο.
patsi Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2015 Α΄ ΕΣΣΟ (Ιανουάριος) δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 160/2014 την 20/01/2015 σε9ο Σύνταγμα Πεζικού (9ο ΣΠ) (ΚΑΛΑΜΑΤΑ). Έχετε επιλεγεί Πεζικό. Ωραία μάθαμε και τον προορισμό (μόνο 727 χλμ απο Θεσσαλονίκη). Υπάρχει καμιά πληροφορία για συνθήκες κλπ να ξέρουμε τι να περιμένουμε τουλάχιστον??
nemesiskp Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Μπαινει και ενας φιλος μου.Θηβα πυροβολικο του ηρθε.Ζωαρα!!! Σε εμας ΕΛΔΥΚ παντως,ενας φιλος μου που φοραγε εξοδουχος σκουλαρικι και στον ελεγχο που κανει η στατονομια πριν μπουμε στα πουλμαν για να επιστρεψουμε στο στρατοπεδο,τον γραψανε και εφαγε 20αρα απο τον δικα.
Fulgore Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2015 Α΄ ΕΣΣΟ (Ιανουάριος) δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 160/2014 την 20/01/2015 σε9ο Σύνταγμα Πεζικού (9ο ΣΠ) (ΚΑΛΑΜΑΤΑ). Έχετε επιλεγεί Πεζικό. Ωραία μάθαμε και τον προορισμό (μόνο 727 χλμ απο Θεσσαλονίκη). Υπάρχει καμιά πληροφορία για συνθήκες κλπ να ξέρουμε τι να περιμένουμε τουλάχιστον?? Καλαματα παντως ακουω οτι ειναι στυλακι Τριπολης η εκπαιδευση δηλαδη ψιλο μανικι σε σχεση με κατι Αυλωνες κλπ.
Grey Warden Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Κι εγώ στη Θήβα πυροβολικό στις 20/1/2015. Ευτυχώς γιατί έναν φίλο μου τον στέλνουν Μεσολόγγι. Το φοβόμουν πολύ αλλά ευτυχώς θα είμαι ΄΄δίπλα΄΄.
patsi Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Ναι κάτι ψιλοδιαβασα ότι έχει ζόρικη εκπαίδευση αν και δεν ξέρω τι εννοούν και σε ποιο βαθμό ζόρικη. Και μακρυά και μανίκι....ας ελπίζω να γυρίσει η τύχη αργότερα.
panos2171 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Ζόρικη με την έννοια ότι θα σας μάθουν να στρωνετε κρεβάτι, να είστε προβλεπε και θα κάνετε και οπλοασκησεις συν λίγες παραπάνω αναφορές απ ότι στη Θήβα.
Fulgore Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Ζόρικη με την έννοια ότι θα σας μάθουν να στρωνετε κρεβάτι, να είστε προβλεπε και θα κάνετε και οπλοασκησεις συν λίγες παραπάνω αναφορές απ ότι στη Θήβα. Καλα αυτο το ριμαδο στρωσιμο κρεβατιου ισως η μεγαλυτερη μλκια που πετυχα στο στρατο.Ενταξυ δεν ειμαι υπερ του να ειναι ολα πεταμενα πανω στο κρεβατι οπως καποια ζωαδια που αφηνανε πανω στα κρεβατια κινητα,πετσετες,τσιγαρα κτλπ αλλα αυτο το σπαστικο με το τεντωμα των κρεβατιων ολη την ωρα ακομα και οταν εχουν μεινει 4-5φανταροι στην μοναδα μου την εδινε παντα στα νευρα.
Tablet Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 crusial ερώτηση: εάν κάποιος πάρει γιοτα3 ψυχολογικό και καλα (αν το λέω σωστά) τότε μπορεί να δουλέψει σαν καθηγητής στο δημόσιο;
Fulgore Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Κοιτα να δεις αν πχ βγεις ι3 ψυχολογικο για οπλοφοβια πχ τοτε δεν καταλαβαινω για ποιο λογο αυτο να σε εμποδισει να δουλεψεις σαν καθηγητης. Πιο παλια κατι λεγανε οτι επαιζε ρολο για τα μορια νομιζω αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος.
mentoras99 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Ρε παιδια, εκανα την πρωτη φορα ηλεκτρονικη αιτηση στο stratologia.gr για εκδοση 'πιστοποιητικου Α'. Τα παρελαβα. Και έπειτα άλλη μέρα μετά την παραλαβή αυτή, ξανα-εκανα ηλεκτ. αιτηση για εκδοση 'πιστοποιητικου Β'. Και μου εστειλαν ξανα πιστοποιητικα τυπου Α!!!!! Έγινε λαθος, ή δεν εκδιδουν πια τυπου Β? Αλλα αν δεν εκδιδουν, γιατι υπαρχει η επιλογη στο stragologia.gr?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 crusial ερώτηση: εάν κάποιος πάρει γιοτα3 ψυχολογικό και καλα (αν το λέω σωστά) τότε μπορεί να δουλέψει σαν καθηγητής στο δημόσιο; μόνο σε σώματα ασφαλείας θα έχεις πρόβλημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις