aris1986 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Ε ναι απλά το πολεμικό μουσείο, γυσ, μυσ, ταχυδρομείο στρατού και κάτι τέτοια είναι απλά αέρας. Δεν κάνεις κάν θητεία εκεί μέσα... Για το πρώτο συμφωνώ. Χρειάζεται Έβρος σε ορισμένους για να δουν τι σημαίνει στρατός. Eβρος -15 και παγωνε το υγρο που ειχα μεσα στα ματια μου!
Tilemaxx Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 damn αυτό το 7:30 τα ΣΚ ενώ η υπηρεσία αρχίζει στις 10:00 το βρίσκω τελείως παράλογο... ευτυχώς στην 651 ΑΒΥΠ υπήρχε μια λογική... Μαλακία είναι αλλά τι να πούν στο ΓΕΣ που τους πάει 6:00 πύλη καθημερινές και 7 Σ/Κ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 το ξέρω, φιλαράκι έμπαινε Σ/Κ στις 7 και καθόταν 3 ώρες μέχρι να πάρει εξοδόχαρτο ώστε να φύγει στις 10:00, το θέατρο του παραλόγου... 2
nikos-thess Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Βασικά εγώ για ΓΕΣ δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα συγκριτικά πάντα με άλλα βυσματοστρατόπεδα του λεκανοπεδίου... Ένας φίλος μου είχε πάει εκεί και έπρεπε σε καθημερινή βάση να είναι προβλεπόμενος, γυαλισμένος, ξυρισμένος και να παρουσιάζεται/χαιρετάει σωστά σε οτιδήποτε πέρναγε με αστέρι από μπροστά του. Επίσης τα στελέχη ήταν αρκετά μαλάκες, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων απ ότι μου έλεγε. Ίσως ήταν το πόστο που τον είχαν αλλά δεν μπορούσε να κάνει μαλακίες. Στα παραπάνω που αναφέρθηκαν για παράδειγμα οι υπηρεσίες είναι αστείες, χημεία κανονικά + ότι έχουν στελεχάρες μέσα.
qsis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 το ξέρω, φιλαράκι έμπαινε Σ/Κ στις 7 και καθόταν 3 ώρες μέχρι να πάρει εξοδόχαρτο ώστε να φύγει στις 10:00, το θέατρο του παραλόγου...Αυτό είναι το λογικό, γιατί μπορει κάποιος να μην επιστέψει οπότε θα πρέπει να σε κρατήσουν Αυτό που κάναμε εμείς στο στέφανο ηταν μεν βολικό από πολλές απόψεις, αλλά δημιουργούσε και άλλα θέματα
NickTG Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Απορώ πως αντέχουν τα παιδιά και δεν αυτοκτονούν με αυτά που διαβάζω!
nikos-thess Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δηλαδή ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα;
nikos-thess Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Γραφική εντελώς έχει καταντήσει ιστορία για τα βύσματα. Βασικά όλοι βάζουνε βύσμα απλά σε κάποιους πιάνει και σε κάποιους άλλους δεν πιάνει...
Tilemaxx Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 το ξέρω, φιλαράκι έμπαινε Σ/Κ στις 7 και καθόταν 3 ώρες μέχρι να πάρει εξοδόχαρτο ώστε να φύγει στις 10:00, το θέατρο του παραλόγου... Ξενέρα γενικά το Τάγμα ΓΕΣ. Τάγμα ΓΕΕΘΑ λέει αλλά και πάλι σε ορισμένα πόστα, και τάγμα ΥΕΕΘΑ είναι το τοπ. Εμείς δεν έχουμε εξοδόχαρτα, 2 η ώρα αν δεν εχουμε υπηρεσία είμαστε εκτός χωρίς να ενημερώσουμε καν ΑΥΔΜ (οκ, ανάλογα τον ΑΥΔΜ γιατί παίζει ένας ολίγον πριξαρχίδης). Γενικά να σου δώσω να καταλάβεις δεν ρειαστήκαμε καν υπεύθυνη δήλωση ή εκκαθαριστικό οικίας εντός λεκανοπεδίου για να κατωχυρώσουμε ΔΝ. Αφού σου λέει το 99% μένει Αθήνα, δεν έχει νόημα.
skipperas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Τάγμα ΓΕΣ αν πας Λόχο Προστασίας, περαστικά. Αν είσαι στον Λόχο Επιτελείου και χωθείς σε καμιά καλή τρύπα, τότε περνάς πένα. Κι αν είσαι και άοπλος, ακόμα καλύτερα. Αλλά ναι, το ΥΕΕΘΑ μακράν το καλύτερο και βυσματικότερο. Γενικά στο Πεντάγωνο εξαρτάται το πόστο που θα σου κάτσει. Αυτά που λένε για τέντα, γυαλίσματα, ξυρίσματα και χαιρετούρες όπου δεις αστέρι δεν ισχύουν. Χαιρετάς από Ταξίαρχο και πάνω, και αν..
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 παιδια να ρωτησω κάτι; Αν κάποιος εχει βαλει σκουλαρικι στο αυτί -στο λοβό κλασικά-, και μετά από κάποια χρόνια πάει στρατό (και το βγάζει αλλά μένει η τρύπα), παίζει να υπάρξει πρόβλημα; Δηλαδή καζούρα κτλ; Γενικότερα, πώς αντιμετωπίζονται αυτές οι περιπτώσεις εκεί;
panos2171 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Ενοοείται πως δεν ασχολείται κανείς. Επίσης κάποιοι που δε θέλουν να τους κλείσει η τρύπα φοράνε κάτι διαφανή όταν δεν κυκλοφορούν ανάμεσα σε στελέχη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις