Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι μετα παει Μαιο ή Ιουνιο η επομενη.Αν θες να μπεις πριν το Πασχα πηγαινε να διακοψεις την αναβολη το Γεναρη.

Δημοσ.

Ναι μετα παει Μαιο ή Ιουνιο η επομενη.Αν θες να μπεις πριν το Πασχα πηγαινε να διακοψεις την αναβολη το Γεναρη.

αμέσως μετά το Πασχα θελω να μπω (οσο γινεται αμεσως δλδ :P)

Δημοσ.

Αν θες μετα το Πασχα(για καποιο λογο κολλησα και νομιζα οτι ηθελες να μπεις πριν)τοτε λογικα πας και την κοβεις τον Μαρτιο φανταζομαι.Αρχες Μαρτιου.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε μαγκες να ρωτησω... σε βυσματικα στρατοπεδα της Αθηνας, γινονται ΣΠΕΝ; Και αν ναι που και ποτε;

Ναι, στην εποχή μου πήγαιναν Τρίπολη και Κόρινθο, εγώ είχα ηδη κανει εκεί που ήμουν
  • Like 1
Δημοσ.

Ένας φίλος που παρουσιάστηκε Μεσολόγγι και ήρθε με βύσμα στο Χαϊδάρι, μου είπε ότι θα πάει για ΣΠΕΝ αλλού, δε θυμάμαι πού τώρα όμως :/

Δημοσ.

Αφασία στη ΜΦΑΤ Χαϊδαρίου... Ο άλλος με παπί Crypton X και κόβει βόλτες απο λόχους στα υπόλοιπα κτήρια. Πολλά άτομα και μοιράζονται καλά οι υπηρεσίες. Μέχρι στιγμής δεν έχω κάτσει ούτε μια μέρα μέσα απο Παρασκευή αλλά λογικά θα φάμε εμπλοκή λόγω γκρούπ εορτών...

Δημοσ.

εμενα ενας φιλος μου που εκανε σε ψιλοβυσματικο στρατοπαιδο ( ψιλο εννοω οτι δεν ηταν απο αυτα που κανουν οι γιοι ανιψιοι στελεχων και σοι πολιτικων ) στο θεμα μας τωρα τα σπεν που κανανε απο οτι μου ειπε ηταν στα ορια εκπαιδευσης - κωμωδιας ευκολιες του στυλ αμα ποναει το δεξι σου αρχιδι δεν πηγαινες αμα κανονιζες να εχεις υπηρεσια παλι δεν πηγαινες πορεια δεν κανανε βολες κανανε μια φορα οποτε μην ανυσηχεις υποψιαζομαι οτι θα ειναι σπεν της π@@τσας.

define "εμπλοκή".

Πάνω απο 3 μέσα; :rolleyes:

πες τα γιατι οταν ημουν φανταρους ειχα ακουσει κατι αστεια "πω πω εμπλοκαρα μας παει μια μια η δυο μεσα,εχουμε πιξει"

Δημοσ.

Μα δεν είναι παράλογο όταν όλα στο στρατό είναι σχετικά.

Όταν δε σου έχει περάσει καν απ' το μυαλό ότι μπορεί να μείνεις μέσα 10 μέρες και έχεις συνηθίσει να είσαι έξω 5, οι 3 μέσα σου φαίνονται εμπλοκάρα.

Δημοσ.

εμενα ενας φιλος μου που εκανε σε ψιλοβυσματικο στρατοπαιδο ( ψιλο εννοω οτι δεν ηταν απο αυτα που κανουν οι γιοι ανιψιοι στελεχων και σοι πολιτικων ) στο θεμα μας τωρα τα σπεν που κανανε απο οτι μου ειπε ηταν στα ορια εκπαιδευσης - κωμωδιας ευκολιες του στυλ αμα ποναει το δεξι σου αρχιδι δεν πηγαινες αμα κανονιζες να εχεις υπηρεσια παλι δεν πηγαινες πορεια δεν κανανε βολες κανανε μια φορα οποτε μην ανυσηχεις υποψιαζομαι οτι θα ειναι σπεν της π@@τσας.

Ειναι αναλογως και το ποια μοναδα αναλαμβανει τα ΣΠΕΝ. Σε ενα τελευταιο που πηγα δυο μερες καναν πυρ και κινηση τη μια με αβολιδωτα την αλλα με κανονικα. Οταν τα ειχε η δικη μου μοναδα καναν μια μερα χωρις πυρομαχικα.Και πολλα αλλα που αλλοι τα κανουν αλλοι οχι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...