Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εμείς είχαμε το πιο από, είχαμε κόφτη για τα λουκέτα των όπλων :lol:

ήσουν κάπου και δε μπορούσε να σε βρει άμεσα ο επιλοχάς ώστε να σε ξεχρεώσει το όπλο σου να το χρεώσει σε αυτόν που θα κάνει υπηρεσία; 

(το να βγει νέο όπλο από την ΑΟΤ οταν ήμασταν πολλοί δεν έπαιζε σαν ενδεχόμενο, είχαμε και λίγους οπλοβαστούς άλλωστε)

ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα! έσκαγε με το κόφτη ο επιλοχάς (που τον είχε μόνιμο αξεσουάρ) έκοβε το λουκέτο σου και το έδινε στον άλλο :lol:

σε κάποια φάση είχε χαθεί η μπάλα με τις ξιφολόγχες (ειχα φτάσει να έχω 3)  και τα παραπανήσια όπλα (τα οποία κρύβονταν όπως όπως σε κάτι καταχωνιασμένα ντουλάπια) καθώς και με τα κομμένα λουκέτα που ήταν πεταμένα στο δωμάτιο με τα όπλα.

μια μέρα σκουπίσε ο θαλαμοφύλακας καμιά 25αρια 

κόφτης, μολυβοσφραγίδα ,ένας βαριεστημένος αξιωματικός οπλισμού που δεν έδινε σημασία και η σφραγίδα του διοικητή (σε περίπτωση που χρειαστεί να εκτυπώσεις νέα κατάσταση μες στη μέρα και να βγάζεις πρόστυχα υπηρεσιακά σε όποιον τα θέλει)  είναι όλα όσα χρειάζεσαι για να κάνεις τα δικά σου 

στις εκλογές ειδικά που έπρεπε και να πάω να ψηφίσω (και καλά) και ήμουν και εξοδούχος, ένα υπηρεσιακό σύμφωνα με το οποίο ήμουν σε διατεταγμένη υπηρεσία που βγήκε on the fly (γιατί ο μπάσταρδος επχιας λόχου δεν ήθελε να μου δώσει μου έλεγε να πάω εφορευτική)  ήταν σωτήριο 

σκάω να φηφίσω με παραλλαγή όπως βγήκα..

τυπισσα στην εφορευτική: κύριε, ξέρετε είστε εφορευτική

εγώ: όχι δεν είμαι 

τύπισσα: μα τι λέτε αφού είστε το γράφει εδώ

εγώ (με ύφος): μα σου λέω ότι δεν είμαι! και βγάζω το χαρτί 

μετά κοιμήθηκα κάνα 10ωρο

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

επιλοχιας για να χρειαζοταν κοφτη για τα λουκετα μαλλον γιωτας ηταν, με 2 ξιφολογχες ανοιγουν μεσα σε 2-3 δευτερολεπτα.Εκτος αυτου τα λουκετα δεν ειναι τοσο για να μην στο κλεψουν αλλα για να μην γινονται οι γνωστες πλακες (να εξαφανιζονται οπλα ξιφολογχες) και αμα οντως γινει κατι και κλαπει φευγει η ευθυνη απο το φανταρο

• Like 1
Δημοσ.

Έχει κάνει κανείς θητεία στην Τήλο; (ή γενικά ειδικότητα πολυβολητής)

Εμπειρίες; :/ ελπίζω να μην είναι μαύρα τα πράγματα...

Για τηλο δεν ξερω αλλα σαν ειδικοτητα απλα θα περασει σχολειο πολυβολητων.και σαν ειδικοτητα ειναι καλη γιατι θα γουσταρει.απλα η μαλακια με την ειδικοτητα ειναι οτι....λιγο ρολο παιζει μεσα στον στρατο.

λογικα θα τον πανε σε σε λοχο υποστηριξεως που και παλι δεν παιζει ρολο.απλα ιιιισως εχει λιγοτερα ατομα απο τους υπολοιπους.

• Like 1
Δημοσ.

850 σελιδες θεμα,

ειμαι ο μονος που ζητησα πιστοποιητικα με συστημενη επιστολη απο το stratologia.gr ?????

Εδω και δεκα μερες μου ηρθε το mail οτι ετοιμαστηκαν και θα μου σταλουν. Ακομη δεν ελαβα τιποτε ομως.

Αργουν τοσο πολυ ή παιζει τιποτε αλλο;

Αν καποιος, απο τις 850 σελιδες συζητησης, συμφορουμιτης, εχει ζητησει πιστοποιητικα με συστημενη επιστολη, και παρελαβε καποια στιγμη,

μπορει να μου πει αν στελνουν με ΕΛΤΑ ή με courier?

Γιατι ενω με ΕΛΤΑ δεχομαι αλληλογραφια, κατα καιρους με courier εχω θεματα, 'και καλα' δεν βρισκουν την δ/νση μου, τους ψαχνω εγω και τετοια.

Γι'αυτο ρωτω: με ΕΛΤΑ στελνουν την συστημενη επιστολη;

Δημοσ.

850 σελιδες θεμα,

ειμαι ο μονος που ζητησα πιστοποιητικα με συστημενη επιστολη απο το stratologia.gr ?????

Εδω και δεκα μερες μου ηρθε το mail οτι ετοιμαστηκαν και θα μου σταλουν. Ακομη δεν ελαβα τιποτε ομως.

Αργουν τοσο πολυ ή παιζει τιποτε αλλο;

Αν καποιος, απο τις 850 σελιδες συζητησης, συμφορουμιτης, εχει ζητησει πιστοποιητικα με συστημενη επιστολη, και παρελαβε καποια στιγμη,

μπορει να μου πει αν στελνουν με ΕΛΤΑ ή με courier?

Γιατι ενω με ΕΛΤΑ δεχομαι αλληλογραφια, κατα καιρους με courier εχω θεματα, 'και καλα' δεν βρισκουν την δ/νση μου, τους ψαχνω εγω και τετοια.

Γι'αυτο ρωτω: με ΕΛΤΑ στελνουν την συστημενη επιστολη;

ναι ελτα αλλα β προτεραιότητας αν θυμαμαι καλα...

ειχα ζητησει Online τα τυπικά πιστοποιητικά το '11 για αιτήσεις σε δουλειά και εκαναν όντως καμια εβδομάδα++...

Δημοσ.

βοηθος περιπολουμε ξιφολογχη , το χω δει και γω

σε εμας απλα κουβαλουσε τη τελαμονα

υ.γ υπάρχει κανείς που να υπηρέτησε στο Μ. Δέρειο?

Δημοσ.

Πειτε μου οτι στο Διδυμοτειχο υπαρχει ακομη εκεινη η καφετερια 'Βυζαντιο' ή βυζαντινο, καπως ετσι το λεγαν, τη δεκαετια του '90...

Δημοσ.

Εχω αναβολή λόγω σπουδών (η οποία ακόμα δεν τελείωσε, αλλά εγώ τελείωσα).

Αν αύριο πάω και την τερματίσω, πότε θα μου έρθει ειδοποίηση να παρουσιαστώ περίπου, και μετά απο πόσο καιρό απο την ειδοποίηση παρουσιάζεσαι?

Εγώ που την έκοψα την Δευτέρα φίλε και έκανα αίτηση για Γενάρη πριν λίγο είδα οτι η αίτηση μου έγινε δεκτή και φεύγω Γενάρη 

"Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2015 Α΄ ΕΣΣΟ (Ιανουάριος) πλην όμως δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμη η ημερομηνία και το κέντρο υποχρέωσης κατάταξης."

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ που την έκοψα την Δευτέρα φίλε και έκανα αίτηση για Γενάρη πριν λίγο είδα οτι η αίτηση μου έγινε δεκτή και φεύγω Γενάρη 

"Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2015 Α΄ ΕΣΣΟ (Ιανουάριος) πλην όμως δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμη η ημερομηνία και το κέντρο υποχρέωσης κατάταξης."

E φενεται ησουν τυχερος μιας και την εκοψες πανω στην αλλαγη του μηνα.

Πιστευω οτι τελη Γεναρη θα μπεις λογικα απο τις 20 του μηνα και μετα.Εγω σκεψου την ειχα κοψει απο τον Σεπτεμβριο και παρολα αυτα μπηκα 22 Γεναρη.

Δημοσ.

σε εμας απλα κουβαλουσε τη τελαμονα

υ.γ υπάρχει κανείς που να υπηρέτησε στο Μ. Δέρειο?

αλλο γελειο αυτο με την τελαμονα.αμα κανει καποιος ντου (λεμε τωρα) μεχρι να σκισεις την τελαμονα με την ξιφολοχγη η οποια δεν κοβει ουτε βουτυρο θα βλεπεις τα ραδικια αναποδα.Για ασφαλεια μας λεγανε λες και αμα καποιος ειναι καθυστερημενος και θελει να παιζει με την γεμιστηρα δεν μπορει να παιζει στην σκοπια που ειναι κουμπωμενη στο οπλο

Δημοσ.

Ένας άλλος λόγος είναι να μη χρειάζεται να γίνεται συνεχώς καταμέτρηση φυσιγγίων σε τρεις γεμιστήρες, αλλά όντως υπάρχουν κάτι τελαμώνες που ούτε με σουγιά τις κόβεις. Εμείς είχαμε με φερμουάρ μολυβοσφραγισμένες, πολύ πιο πρακτικό από το να είναι ραμμένες.

Δημοσ.

Πριν το Πασχα ειναι η σειρα Μαρτιου,αρα υπολογισε :)

Δηλαδή να περιμένω να φύγει ο Μάρτιος για να μπω στην επόμενη? και πότε είναι η επόμενη? ανα μήνα πάει ή 2μηνο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...